Komplett Bank – pankkien vertailu

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Komplett Bank tarjoaa lainaa kuluttajille 1 000 – 50 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on 3 – 15 vuotta. Lainoissa ei vaadita vakuuksia ja voit itse päättää sen käyttötarkoituksen. 

Saat alustavan luottopäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Luottopäätös tehdään kokonaisvaltaisen luottoarvioinnin perusteella. Luoton avulla voit myös maksaa pois kalliita muita lainoja. 

 • Avausmaksu 0-49 € 
 • Nimelliskorko 6,99 % – 18,99 % 
 • Vuosimaksu 0 € 
 • Tilinhoitopalkkio 3-8 €/kk 

Komplett Bank tarjoaa luoton lisäksi lainaturvaa – jonka avulla varmistat takaisinmaksun, kun menetät työtuloja irtisanomisen tai terveydentilasta johtuen. Lainaturva on täysin vapaaehtoinen lisäpalvelu, joka hinnoitellaan erikseen. 

t?a=1169657178&as=1718945692&t=1&tk=1&i=1

Luotettava pankki

Komplett Bank on luotettava Norjassa vuonna 2014 perustettu pankki. Se toimii Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa ja sillä on noin 100 000 asiakasta. 

Komplett Bank on erikoistunut nettipankki, jonka kohderyhmänä on verkkoa käyttävät kuluttaja-asiakkaat. Sen tarjoamat vakuudettomat lainat ovat suosittuja pohjoismaissa. 

Komplett Bank on Norjan pankkivalvonnan alla ja se tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua suomalaisille kuluttaja-asiakkaille. 

Näitä Komplett Bank tarjoaa 

Komplett Bank on erikoistunut vakuudettomiin lainoihin, luottokorttiin ja vakuutuksiin. Tässä ehdot ja tarjoama tiivistettynä: 

Lainaa Luottokortti Vakuutus 
Luottoraja 1 000 – 50 000 €10 000 € asti Lainaturvaa luotolle jopa 50 000 € asti
Käyttötarkoitus Laina-asiakkaatLuottokortin käyttäjätLaina-asiakkaille vakuutukset
Hinnoittelu Alkaen 6,99 %Max korko 19,94 %Riippuen vakuutuksesta

Ennen lainapäätöstä kannattaa vertailla lainat – voit vertailla Komplett Bankin lainaa myös muihin pankkeihin. Vertaa lainaa Bank Norwegianin, Santanderin, Resurs Bankin ja Bra Bankin ja monen muun pankin lainoihin Nordsekin avulla. 

Lainaa

Voit saada lainaa Komplett Bankista 1 000 – 50 000 eurolla 3-15 vuoden maksuajalla. Lainaa voidaan myöntää, kun sinulla on säännöllisiä tuloja ja puhdas maksuhistoria. 

Luottopäätös, hinnoittelu ja lainamäärä tehdään aina asiakaskohtaisesti. Päätös perustuu aina kokonaisvaltaiseen riskiarviointiin. Edullisimmillaan voit saada Komplett Bankin vakuudetonta lainaa 6,99 % korolla. 

Lainojen hinnoittelu perustuu nimelliskoron lisäksi avauspalkkioon ja tilinhoitomaksuun. Avauspalkkio vaihtelee 0-49 € välillä. Tilinhoitomaksu on riippuvainen lainasummasta ja se on 3-8 euroa kuukaudessa. 

Kaikki Komplett Bankin lainat ovat vakuudetonta lainaa, jossa oma henkilötakaus riittää. Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, voit saada edullisemman koron ja isomman lainan käyttöön.  

Luottokortit

Komplett Bank tarjoaa luottokorttia jopa 10 000 euron luottorajalla. Kortin etuina ovat: 

 • Korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää 
 • Korkea luottoraja 
 • Ilman vuosimaksua 
 • Vakuutukset
 • Turvallinen Mastercard maksukortti 

Kun sinulla on haussa pieni laina, voi myös Komplett Bankin luottokortti sopia sinulle. Luottokortti on sopiva maksukortti kuluttajalle, joka haluaa joustavaa maksuaikaa ostoksille. 

Vakuutukset

Komplett Bankin erikoisuutena on laajat erilaiset vakuutukset. Pankki tarjoaa seuraavia vakuutuksia kuluttajille Suomessa:

 • Maksuturvavakuutus 
 • Matkavakuutus 
 • Identiteettivarkaus vakuutus
 • Ostoturva vakuutus 

Komplett Bank ei itse tarjoa vakuutuksia vaan se myy yhteistyökumppanien tarjoamia vakuutuksia. Yhteistyökumppaneina ovat vakuutusjätti BNP Paribas sekä Gouda vakuutusyhtiö. 

Komplett bank laina hinnasto esimerkki

Komplett Bankin lainan hinnoittelu on asiakaskohtaista. Tässä esimerkkejä, mitä lainasta voidaan maksaa. Hintaan vaikuttaa sekä luottotuote (Laina / luottokortti) ja asiakaskohtainen arvioitu riski ja luottomäärä. 

Määrä Lainan korkoLuottokortin korko 
1 00010 000 € 10 – 18,99% 19,94%
11 000 – 30 000 €6,99 – 15 %Luottoraja max 10 000 €
31 000 – 50 000 €6,99 – 12 %Luottoraja max 10 000 €

t?a=1169656180&as=1718945692&t=1&tk=1&i=1

Komplett Bank asiakaskokemukset

Komplett Bank on saanut keskimäärin hyviä asiakaskokemuksia. Tässä listaus sen vahvuuksista ja heikkouksista, mitä muut asiakkaat ovat antaneet kokemuksia. 

Vahvuudet

 • Nopea
 • Selkeä 
 • Joustava
 • Edullinen 
 • Luottokortti 
 • Ystävällinen asiakaspalvelu 

Komplett Bankin asiakaspalvelu on tehokas

Vaikka Komplett Bankin asiakaspalvelu on auki vain arkisin klo 9-17 välisenä aikana, on se koettu tehokkaaksi. 

 • Ystävällinen asiakaspalvelu 
 • Ratkaisseet nopeasti ongelman 
 • Ei pitkää ruuhkaa 
 • Nopea 
t?a=1169657178&as=1718945692&t=1&tk=1&i=1

Miten haet lainaa Komplett Bankista? 

Voit hakea Komplett Bankista lainaa netistä. Voit kilpailuttaa Komplett Bankin ja muut palveluntarjoajat Nordsekin avulla. Lainan hakua varten sinun tulee ilmoittaa perustiedot sinusta, tuloista ja lainatarpeesta. 

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Komplett Bank maksaa lainan tilille nopeasti – parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Saako opiskelija lainaa Komplett Bankista?

Opiskelija voi saada lainaa Komplett Bankista, kun:

Ikää vähintään 23 vuotta 
Säännöllisiä tuloja 
Ei maksuhäiriöitä

Vaatiko komplett bank vakuuksia lainan myöntämiseen?

Ei vaadita. Komplett Bakin tarjoamat lainat ovat ilman vakuuksia. Voit saada vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroa.  

Mihin lainaa voidaan käyttää? 

Koska laina on vakuudetonta, voidaan sitä käyttää itse valittuun käyttökohteeseen, kuten rakennuslainaksi, remonttiin tai tonttilainaksi.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.