lainaa 2000 euroa

Lainaa 2000 euroa – näin selvität parhaan 2000 euron lainan

Hae lainaa 2000 euroa silloin, kun sinulla tulee eteen yllättäviä kustannuksia tai laskuja.

Kaikki pankit eivät myönnä lainaa 2000 eurolle, mutta voit saada useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä lainatarjouksia kyseiselle lainasummalle.

Lainaa voit nopeimmillaan saada tilille jopa samana arkipäivänä. 

Hae 2000 euroa lainaa
2000
100060000
3vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

4 vaihetta 2000 euron lainan saantiin 

Usein pienen lainan saanti tilille onnistuu helpommin kuin suuremman vakuudettoman lainan. Pienen 2000 euron lainan haku onnistuu nopeasti ilman liitteitä – tässä vaiheet lainan saantiin: 

  1. Kilpailuta lainatarjoukset 
  2. Vertaile tarjouksia 
  3. Allekirjoita paras lainasopimus 
  4. Rahat tilille – maksa takaisin kuukausittain 
Hae 2000 euroa lainaa

Kenelle myönnetään lainaa 2000 euroa?

Vakuudeton laina on nopea ja helppo lainatuote hakea, sillä lainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa ilman liitteitä. Ennen lainan hakemista on hyvä arvioida itse omaa maksukykyä lainalle. Lainaa ei kannata nostaa tilille, mikäli sinulla on vaikeuksia maksaa laina takaisin. Tässä kriteereitä, jotta voit saada 2000 euron lainan: 

  • Puhtaat luottotiedot. Lainaa ei koskaan myönnetä, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. Hoitamalla omat raha-asiat moitteettomasti varmistat, että sinulle voidaan myöntää lainaa. 
  • Palkkatulot. Lainaa myönnetään palkkatuloja vasten – erityisesti luotonantajaa kiinnostaa palkkatulojen säännöllisyys ja palkan määrä. Voit saada lainaa 2000 euroa myös epäsäännöllisillä tuloilla, jos olet esimerkiksi freelance yrittäjä – kunhan tuloja on riittävästi. 
  • Tulot vrs. olemassa olevat lainat. Tulojen määrä suhteessa velkamäärään on tärkeä mittari luotonantajalle. Sitä enemmän sinulla on tuloja suhteessa velkaan, sitä enemmän voit saada lainaan. Tämä vaikuttaa myös lainan korkoon – suuremmat tulot tarkoittavat yleensä parempaa korkoa. 
  • Hakijoiden määrä. Voit hakea lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Yleensä 2000 euron lainaan riittää yksi hakija, mutta voitte saada yhdessä paremman koron lainalle. 

Ikää vähintään 18 vuotta. Moni pankki vaatii 21 – 23 vuoden ikää. Lisäksi pankit edellyttävät ainakin 36 kuukauden asumista Suomessa.

Hae 2000 euroa lainaa

Mistä lainaa 2000 €? 

Voit saada 2000 euron lainaa pankista tai rahoitusyhtiöstä. Kaikki pankit eivät myönnä lainaa 2000 euroa, sillä niiden minimi lainamäärä on 3000 eurosta ylöspäin.

Hae 2000 euroa lainaa

2000 euron lainan korko ja muut kustannukset 

Lainan kustannukset 2000 euron lainassa koostuvat korosta, tilinhoitomaksusta ja avauspalkkiosta. Sitä pienemmät kustannukset saat lainaan, sitä pienemmäksi saat 2000 euron lainan kuukausierän. 

Lainan korko vaihtelee 4% ja 20% välillä. Koska pankkien korkotarjoukset vaihtelevat paljon – kannattaa korkovertailu tehdä huolellisesti. 

Lainasta peritään kuukausittain kiinteä tilinhoitomaksu, yleensä 4 – 8 € /kk. Huomaa, että maksat tilinhoitomaksua niin kauan, kun sinulle on avointa velkaa pankille. Tilinhoitomaksun suuruus voi olla yllättävän iso pienissä 2000 euron lainoissa. 

Avauspalkkio peritään nostaessa lainaa. Kaikissa lainoissa ei peritä nostopalkkiota – huomioi tämä erityisesti, jos olet aikeissa maksaa lainan etuajassa takaisin. 

Todellinen vuosikorko paljastaa edullisimman korkotarjouksen, sillä se ottaa kaikki kustannukset huomioon. Arvioi lainalaskurin avulla sinulle sopivaa 2000 € lainan maksuerää ja takaisinmaksuaikaa. 

Hae 2000 euroa lainaa

Vaihtoehtoja 2000 € vakuudettomalle lainalle

Normaali kulutusluotto ei sovellu kaikille. Lainan tarpeesta riippuen sinulle voi soveltua paremmin toinen lainatuote kuin perinteinen kulutusluotto, joka nostetaan kerralla tilille. Tässä vaihtoehtoja, jotka voivat sopia sinulle paremmin: 

  • Osamaksu 0% korolla. Voit saada edullisen osamaksun ja maksuaikaa lainalle suoraan kaupasta ostaessa. Yleensä osamaksut eivät ole korottomia, vaan niistä peritään palkkio. Vertaa osamaksun todellista vuosikorkoa normaaliin lainaan. 
  • Joustoluotto. Joustoluottoa voit saada 2000 eurolle vakuudettomana, jossa lainaa voi nostaa pienissä erissä tilille. Joustoluotto sopii kuluttajalle, joka haluaa tehdä säännöllisesti pieniä nostoja. 

Luottokortti. Luottokortti voi tarjota sinulle joustoluoton edut yhdistettynä maksukorttiin. Luottokortin etuina ovat lisäksi erilaiset vakuutusturvat, kun maksat kortilla.

Hae 2000 euroa lainaa

Usein kysyttyä

Kenelle 2000 euron laina sopii?

Jos tarvitset rahaa ja pystyt maksamaan lainan takaisin, 2000 euron vakuudeton laina voi olla sinulle hyvä lainatuote. Laina auttaa sinua maksamaan laskut ajoissa ja tuomaan joustoa arkeen. 

Onko vaikeaa saada lainaa 2000 euroa? 

Lainan hakeminen ja saaminen tilille on helppoa, kun olet täysi-ikäinen, sinulla on puhtaat luottotiedot ja palkkatuloja riittävästi. Voit helposti kilpailuttaa pankkien lainatarjoukset 2000 € ja selvittää sinulle parhaan tarjouksen. 

Mihin 2000 € lainaa voi käyttää? 

Koska 2000 euron laina on vakuudetonta, voit käyttää lainarahaa mihin tahansa. Suosittuja lainan käyttökohteita ovat laskujen maksu, luottokorttivelan poismaksu, matkustaminen ja pienet ostokset. 

Hae 2000 euroa lainaa

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä

Nämä pankit myöntävät lainaa 2000 €

Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia
 Älä nosta lainaa, jos: 

1. Sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä laskuja ja velkoja 

2. Et pysty maksamaan lainaa takaisin 

3. Lainan käyttötarkoitus ei edistä omaa taloudenhallintaa