Lainaa 2000 euroa

LainaaLainaa 2000 euroa

Lainaa 2000 euroa heti tilille 

Hae lainaa jo tänään 2000 euroa Nordsekin avulla kilpailuttamalla jopa yli 30 luotonantajaa. Kun haet lainaa nyt, voit saada lainatarjoukset heti katsottavaksi ja rahat tilille jo tänään. 

Vakuudetonta lainaa voit hakea milloin tahansa, sillä lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta.  

Usein 2000 euron laina maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivässä, mutta se voidaan maksaa myös samana päivänä pankkitilille. Muista vertailla lainatarjouksia, sillä koroissa on isoja eroja! 

Hae näin laina 2000 eurolle

Hae lainaa 2000 € 

Lainan hakeminen muutamassa minuutissa. 

Vertaa tarjouksia

Vertaile kokonaiskuluja ja todellista vuosikorkoa. 

Allekirjoita paras lainatarjous 

Sähköinen allekirjoitus ja rahat maksetaan tilille jopa samana päivänä.

Lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia

Vakuudetonta lainaa voit käyttää joustavasti mihin vain haluat. Sitä nostetaan nopeuden lisäksi joustavuuden takia, jolloin saat omaan arkeen tarvittavaa joustoa. 

Onko sinulla tullut yllättävä rahantarve? Hajosiko kotona kodinkone tai tuliko tälle kuulle yllättäviä laskuja? Voit käyttää 2000 euron lainaa joustavasti uuden kodinkoneen ostoa varten tai maksaa erääntyneitä laskuja. 

Asumiskustannukset ovat nousseet monilla inflaation nousun myötä. Ehkä sinulla on tarve sähkölaskun tai muiden nousseiden kustannusten maksuun? 

Moni hakee rahoitusta muuttoa varten. Jos olet muuttamassa uuteen vuokrakotiin, voit tarvita rahoitusta vuokravakuuden maksuun. Muuton yhteydessä lainaa tarvitaan usein uusien huonekalujen ostoon tai kodinkoneiden hankintaan. 

Lainaa voidaan nostaa remonttia varten. Vakuudeton remonttirahoitus on joustava tapa rahoittaa kodin remontti nopeasti. 2000 euron lainalla voit maalata lattiat ja seinät tai investoida keittiöön. 

Ehkä sinulla on tiedossa loma, joten haluat nostaa matkalainaa reissua varten. Matkarahaa voit käyttää lentolippuihin ja hotelleihin tai vaikka shoppailuun ja ravintoloihin paikan päällä. 

Lainaa voidaan hakea myös tarvittaessa isompiin lainasummiin. Nordsekin kautta voit hakea vaikka lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia. Lainaa voidaan hakea 60 000 euroon asti, joten lainamäärät sopivat hyvin erilaisiin nostotarpeiisin. Ehkä sinulla on tiedossa käyttökohde 10000 euron lainalle? 

Lainahakemus onnistuu muutamassa minuutissa Nordsekin avulla. Voit kilpailuttaa jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Näin selvität nopeasti, mistä löytyy sinulle edullisin rahoitustarjous! 

Eri lainatuotteita 2000 eurolle 

Kun sinulla on tarve 2000 euron lainalle, on tarjolla kahta yleistä lainatuotetta. Lainan käyttötarkoitus ja nostojen tarve vaikuttaa siihen, mikä on sopivin lainatuote. 

Usein 2000 € laina nostetaan kerralla tilille, jolloin puhutaan kertalainasta. Kertalaina on hyvä ja yksinkertainen vakuudeton lainatuote, jossa koko lainasumma nostetaan yhdellä kertaa tilille. Sitä maksetaan takaisin usein tasaerissä. Tasaerälaina tarkoittaa, että kuukausierän suuruus on vakio joka kuukausi. 

Normaaliin kertalainaan voidaan tarjota 1 – 15 vuoden maksuaikaa. Usein 2000 euron lainaan tarjotaan maksuaikaa 1 – 8 vuotta. Voit aina maksaa myös lainan etuajassa takaisin. 

Toinen suosittu lainatuote vakuudettomalle 2000 euron lainalle on joustoluotto, jossa lainaa ei tarvitse nostaa yhdellä kertaa tilille. Lainan nostoja eri maksuja tilille voidaan tehdä joustavasti pienissä erissä niin, ettei 2000 euron luottoraja ylity koskaan. 

Joustoluotosta käytetään usein nimityksiä saldolimiitti, joustolaina, tililimiitti ja tililuotto. Joustoluotto sopii kuluttajalle, jonka tarvitsee tehdä nostoja tilille pienissä erissä säännöllisesti. Sen haittapuolena ovat kulut, sillä usein joustolaina on kertalainaa kalliimpi tuote. 

Hakemalla lainaa Nordsekin kautta näet, mitä erilaisia lainatuotteita sinulle voidaan tarjota 2000 eurolle. Yleensä lainaan kannattaa valita alhaisin todellinen vuosikorko, sillä suurin ero eri lainoissa on sen kustannukset.

Kuka voi saada vakuudetonta lainaa? 

Voit saada vakuudetonta lainaa 2000 euroa heti tilille, kun olet vähintään 20 vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot.

Lainaa varten sinulla tulee olla riittävästi säännöllisiä tuloja, johon ansiotulot eli palkkatulot lasketaan. Osa luotonantajista voi myöntää pienlainaa myös työttömille, kun tulot ovat riittävät. Yleensä lainaa myönnetään vain, kun palkkatulot ovat säännöllisiä ja riittävän suuria. 

Lainan saantiin vaikuttaa velkojen määrä, sillä pankit arvioivat sinun maksukykyä nostettavalle lainalle. Joskus lainapäätös voi olla kielteinen, koska velkojen määrä on liian suuri suhteessa tuloihin. 

Voit saada lainaa, kun kotipaikka on Suomessa ja olet ollut kirjoilla kotimaassa vähintään 36 kuukautta.

Selvität Nordsekin avulla nopeasti, mistä pankista tai rahoitusyhtiöstä sinulle voidaan myöntää lainaa 2000 euroa tai muuta lainasummaa. Lainahakemus onnistuu muutamassa minuutissa ja se on täysin maksutonta, joten voit tarkistaa sinulle tarjottavan lainan vaikka heti kauttamme! 

Kuinka paljon voin saada lainaa? 

Lainasummaan vaikuttaa erityisesti työtulojen eli ansiotulojen määrä. Sitä isommat tulot sinulla on, sitä enemmän lainaa voidaan myöntää. 

Toinen merkittävä asia on velkojen määrä suhteessa palkkatuloihin. Koska pankit arvioivat sinun maksukykyä, tarkoittaa pienempi velkamäärä parempaa mahdollisuutta maksaa isompaa lainaa takaisin. Muista, että pankit voivat tarkistaa luottojen määrä, joten lainahakemuksessa ei kannata antaa virheellisiä tietoja lainojen määristä! 

Luotonantajat tekevät aina kokonaisvaltaisen arvion hakijasta, jonka perusteella lainapäätös tehdään. Selvität helpoiten Nordsekin vertailupalvelun avulla, millä ehdoilla eri pankit voivat tarjota sinulle lainaa. 

Lainaa alkaen 16 euron kuukausierällä 

 • Lainasumma 2000 € (lainasummat 500 – 60 000 euroa)
 • Maksuaikaa 1 – 8 vuotta 2000 euron lainalla
 • Kuukausierä alkaen 16 € / kk 
 • Lainan todellinen vuosikorko 5 – 38% 
 • Tilinhoitomaksu 5 – 8 € kuukaudessa
 • Mahdollisuus 2 – 4 maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa
 • Lainan voi maksaa etuajassa takaisin 
 • Lainapäätös heti ja rahat tilille 1 – 3 pankkipäivän aikana
 • Täysin kuluton 14 päivän palautusoikeus kaikissa vakuudettomissa lainoissa 

Säästä kuluissa yhdistämällä vakuudettomat lainat

Lainojen yhdistely kannattaa, sillä sen avulla voidaan maksaa kalliit pienvelat pois. Yhdistämällä osamaksut, kulutusluotot ja muut pikalainat yhdeksi voit säästää merkittävästi kuluissa kahdesta syystä. 

Yksi, saat usein paremman koron isompaan lainaan. Pankit tarjoavat edullisempaa korkoa suurempaan lainaan, joten saat usein laskettua lainan korkoa alaspäin. 

Toinen syy on se, että maksamalla useita pikalainoja pois maksat jatkossa harvemmasta lainasta kiinteää tilinhoitomaksua. Jos sinulla on käytössä vaikka kahdeksan pientä lainaa 8 euron kiinteällä tilinhoitomaksulla, maksavat pelkät kuukausikulut ennen korkoa jo 64 € kuukaudessa. Tämä tarkoittaa jopa 768 euroa vuodessa! 

Yhdistelylainaa voidaan nostaa myös 2000 euroa, kun sinulla on pieniä luottoja käytössä. Voit myös nostaa 2000 euron lainan tilalta suuremman lainan ja maksaa kalliita pikavippejä pois. 

Laina pitää aina maksaa takaisin 

Lainaa ei tulisi koskaan nostaa käyttöön, mikäli oma maksukyky ei mahdollista lainan takaisinmaksua. Jos sinulla on vaikeuksia jo nyt maksaa nykyisiä laskuja, ei uuden velan nosto toisen velan päälle ole järkevää. 

Vakuudeton 2000 euron laina voi olla sopiva väliaikaiseen rahoitustarpeeseen, mutta se ei auta ongelmiin, mikäli sinulla on isompia vaikeuksia laskujen maksussa! 

Pankit antavat lainaa oletuksella, että laina maksetaan aina takaisin. Jos lainaa ei makseta takaisin sovitussa aikataulussa, siirretään laina perintään. Mikäli perinnästä ei saada rahoja takaisin, siirtyy laina ulosottoon, jolloin lainan nostajalle tulee maksuhäiriömerkintä

Lainojen vertailu on fiksua myös pienille summille

Myös pienissä lainoissa kuluissa ja koroissa on suuria eroja. Monella hakijalle voi tulla yllätyksenä, että myös pieneen 2000 euron lainaan voi saada edullisen koron! 

Koska pienlainaa myöntävät rahoitusyhtiöiden lisäksi myös pankit, voidaan korkoa tarjota edullisesti eri lainasummille. Tärkeää on muistaa vertailla lainojen kuluja keskenään, sillä kalleimman ja halvimman lainan erossa voi olla satojen eurojen ero vuodessa ja jopa yli tuhat euroa koko laina-ajalta!  


Lainojen kilpailuttaminen
kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä vertailupalvelumme käyttö on täysin ilmaista kuluttajalle. Hae lainaa tänään ja selvitä, millä korolla lainaa voidaan myöntää sinulle ilman vakuuksia! 

Kilpailuta lainat Nordsekin avulla nopeasti 

Nordsekin avulla voit kilpailuttaa jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään, joten sen avulla voit selvittää vaivatta sinulle tarjottavat eri vaihtoehdot. 

Lainojen vertailu on helppoa, sillä lainojen todellinen vuosikorko ja kokonaiskulut selviävät nopeasti kilpailutuksen avulla. Hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa ja saat tarjoukset heti katsottavaksi! 

Voit hakea lainaa 500 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. Lainaan voidaan tarjota maksuaikaa 1 – 15 vuotta. 2000 euron lainaan tarjotaan usein maksimissaan 8 vuoden maksuaikaa. 

Voit hakea lainaa, kun olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännöllisiä tuloja. Lainan saanti edellyttää puhtaita luottotietoja. 

Koska lainan hakeminen on maksutonta, voit selvittää nopeasti yhdellä hakemuksella sinulle tarjottavat lainatarjoukset milloin vain. 

Lähetä lainahakemus jo tänään ja selvitä, millä ehdoilla sinulle voidaan myöntää pankeista vakuudetonta lainaa!

Usein kysyttyä 2000 euron lainasta

 1. Mistä lainaa 2000 euroa? 

  Kilpailuta 2000 euron lainat Nordsekin avulla ilmaiseksi ja selvitä, mistä löytyy sinulle edullisin korko. Kilpailuttamalla lainatarjoukset selvität yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankin ja luotonantajan lainatarjoukset. Lainaa kannattaa nostaa sieltä, mistä saat parhaan koron lainalle. 

 2. Kuka voi saada lainaa 2000 euroa?

  Voit saada lainaa 2000 €, kun sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainan saanti edellyttää lisäksi vähintään 20 vuoden ikää ja kotipaikkaa Suomessa.  

 3. Mikä on hyvä korko 2000 euron lainalle?

  Hyvä lainan korko riippuu tulojen määrästä, sillä usein pankit tarjoavat edullisempaa korkoa matalan riskin asiakkaille. Yleisesti voidaan sanoa, että alle 15% korko on hyvä korkotaso 2000 euron lainoissa. Selvitä vertailemalla, mistä löytyy sinulle paras lainan korko.

 4. Paljonko saa lainaa 2000 euron tuloilla?

  Voit saada lainaa 2000 € tuloiselle yli 5 000 euroa. Lainamäärään vaikuttaa tulojen lisäksi mm. Työsuhteen kesto, koulutus ja velkojen määrä ja asumismuoto. Selvitä nopeasti Nordsekin avulla, kuinka paljon voit saada lainaa pankeista ja rahoitusyhtiöiltä 2000 euron tuloilla.

 5. Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?  

  Laina voidaan maksaa tilille jo samana päivänä siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Usein laina maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa.

 6. Mikä on pisin maksuaika 2000 euron lainalle? 

  Pankit voivat tarjota vakuudettomaan lainaan jopa 15 vuoden maksuaikaa. Yleensä 2000 euron lainalle tarjotaan 3 – 8 vuoden maksuaikaa. Lainan voi aina maksaa etuajassa pois. 

 7. Onko 2000 euron laina vakuudetonta? 

  2000 euron laina nostetaan aina vakuudettomana. Tällöin lainaa varten ei tarvita mitään reaalivakuuksia tai muita takaajia.

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Lainaa 60000 euroa 

Lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia  Hae lainaa 60000 euroa heti ilman vakuuksia Nordsekin avulla! Lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti...

Lainaa rahaa 

Lainaa rahaa heti tilille  Voit saada lainattua rahaa pankeista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on luottotiedot kunnossa ja riittävästi työtuloja. Rahan lainaaminen onnistuu ilman vakuuksia, sillä...