Lainaa yksityishenkilöltä toiselle vertaislainan avulla

LainaaLainaa yksityishenkilöltä toiselle vertaislainan avulla

Lainaa yksityishenkilöltä toiselle on mahdollista joko suoraan sopimalla lainasta toisen henkilön kautta tai vertaislainan avulla. 

Voit hakea lainaa yksityishenkilöltä vertaislainapalvelun avulla, jolloin lainaajana ei ole pankki vaan toinen yksityishenkilö. Vertaislainan suosio on kasvanut vuosikymmenen aikana maailmalla, kun yhä useampi lainanhakija on siirtynyt internetiin. 

Voit hakea lainaa yksityishenkilöltä jopa 50 000 euroon asti vertaislaina palvelun kautta.

Lainaa yksityiseltä pitkällä maksuajalla 

Voit hakea lainaa yksityiseltä myös pitkällä maksuajalla p2p palvelun eli vertaislainapalvelun avulla. Lainojen maksuaika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. 

P2p laina eli vertaislaina tarkoittaa, että lainaat yksityiseltä henkilöltä markkinapaikan avulla. P2P laina kilpailee pankin ja rahoitusyhtiön tarjoaman rahoituksen kanssa. 

 • Lainaa yksityiseltä p2p lainaa 1-15 vuoden maksuajalla 
 • Hakemus minuuteissa, rahat käytössä päivässä 
 • Anonymisoitu hakijan tiedot – sijoittajat eivät näe tietojasi 

Lainaa voit saada p2p markkinapaikasta jopa 15 vuoden maksuajalla, aivan kuten pankista.

Yksityiseltä ihmiseltä lainaa – näin se toimii 

– Tee lainahakemus verkossa

– Valitse sinulle sopivin lainatarjous

– Hyväksy allekirjoittamalla sähköisesti

– Rahat tilille 1-2 arkipäivän kuluessa

Yksityishenkilöiden välinen laina 

Yksityishenkilöiden välinen laina tehdään usein markkinapaikan kautta. Kun haet yksityishenkilöiden välistä lainaa markkinapaikalta eli p2p toimijalta, sinua rahoittavat muut yksityishenkilöt. 

P2p lainan ottaminen ei eroa pankkilainasta muutoin kuin että lainaajana ei ole pankki vaan toinen yksityishenkilö. Yksityishenkilöiden laina on helppo hakea, koska kyseessä on vakuudeton kulutusluotto. 

 • Vakuudeton kulutusluotto yksityishenkilöltä 
 • Lainaa joustavasti ja nopeasti yksityisenkilöiden välillä 
 • Maksa takaisin kiinteällä kuukausierällä 

Yksityishenkilö lainaa rahaa edullisesti 

Voit saada p2p lainan eli lainaa yksityishenkilöltä edullisesti. Korkotaso vaihtelee 4-20% välillä. Lainan hintaan vaikuttaa arvioitu riskisi ja lainasumma. 

 • Korko alkaen 4% 
 • Asiakaskohtainen hinnoittelu 
 • Yksityishenkilö lainaa edullisesti matalariskiselle asiakkaalle 

“Hinnoittelu on asiakaskohtainen – sitä alhaisempi riski, sitä matalampi korko lainassasi on.”

Hae jo tänään nopea laina yksityishenkilöltä 

Nopea laina yksityishenkilöltä onnistuu kilpailuttamalla, sillä Nordsekin yhteistyökumppanit kilpailuttavat puolestasi niin pankkilainat kuin yksityishenkilöiden tarjoamat lainat. 

 • Kilpailuta laina ja löydä matalin korko 
 • Nopea hakemus minuuteissa – rahat päivissä tilille 
 • Kilpailuttaminen ei sido mihinkään 

Lainan hakeminen ei maksa mitään, joten voit hyvin turvallisesti hakea lainatarjoukset ja katsoa, löydätkö sinulle järkevää rahoitusta. 

Miksi hakea lainaa yksityishenkilöltä?

Voit saada edullisen lainatarjouksen p2p markkinapaikasta, kun etsit vakuudetonta kulutusluottoa. Kun haet lainaa vertailupalvelun kautta, kilpailutat myös lainat p2p markkinapaikasta. 

Kuinka paljon voin saada lainaa toiselta yksityishenkilöltä?

Voit saada lainaa toiselta yksityishenkilöltä 1 000 – 50 000 euroa, kun haet lainaa vertaislainapalvelun eli p2p palvelun kautta. 

Kuinka hakea lainaa yksityiseltä?

Lainan hakeminen on helppoa – täytä verkkohakemus netissä ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Lainaa 500

Hae 500 euron laina heti tilille  Tuliko yllättävä rahantarve pienelle 500 euron lainalle? Ehkä astianpesukone meni rikki tai haluat ostaa uuden puhelimen? Tarvitsetko rahaa heti?...

 Lainaa netistä

Lainaa netistä nopeasti Voit hakea lainaa netistä nopealla verkkohakemuksella milloin tahansa. Lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, sillä hakemukseen riittää perustiedot sinusta ja haettavasta lainasta.  Kilpailuttamalla...

Metsälaina

Metsälaina vertailun avulla edullisesti  Oletko ostamassa metsää? Moni suomalainen sijoittaa metsään, sillä se on tasaista kassavirtaa tuottava sijoituskohde. Voit hakea Nordsekin avulla metsälainaa milloin tahansa....

Rakennuslaina

Rakennuslaina edullisesti Nordsekiltä  Moni suomalainen omistaa mökin tai kodin, jossa syntyy yllättäviä tarpeita rakentamiselle tai korjaamiselle.  Nordsekin kumppanien avulla haet rakennuslainaa nopeasti ilman vakuuksia, jolloin saat...