Lainaa 6000 euroa

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Lainaa 6000 euroa heti tilille 

Löydä edullinen lainatarjous nopeasti Nordsekin lainapalvelun avulla 6000 euron lainalle. 

 • Kilpailuttamalla vertailet nopeasti kymmeniä eri lainatarjouksia
 • Selvitä paras korko 6000 euron lainalle 
 • Maksuton lainavertailu – hakeminen ei sido mihinkään 

Käydään läpi tärkeimmät tiedot 6000 euron lainasta ja mitä sinun kannattaa ottaa huomioon ennen lainan hakemista ja valitsemista. 

6000 euro lainalaskuri

6000 euro lainalaskuri

6000
100060000
3vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

6000 euron laina on vakuudetonta 

Kun haet lainaa 6000 euroa, on kyseessä normaali vakuudeton laina. Voit saada vakuudetonta lainaa pankista edullisella korolla, kun sinulla on riittävästi palkkatuloja. Pankkien lisäksi rahoitusyhtiöt tarjoavat vakuudetonta lainaa, mutta niiden tarjoama korko on usein pankin korkoa kalliimpaa. 

Suosittelemme kilpailuttamaan ja vertailemaan lainan todellista vuosikorkoa, kuukausierän määrää ja maksuaikaa. Koska kaikki vakuudettomat lainat ovat joustavia käyttää ja nopeita – löydät parhaan 6000 euron lainan helpoiten vertailemalla kuluja keskenään! 

Hae lainaa 6000 € heti 

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Vertaile lainat nyt

Kuka voi saada lainaa 6000 euroa? 

 1. Sinulla on puhtaat luottotiedot 

Lainaa varten sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot ja kotipaikka Suomessa. 

 1. Riittävästi palkkatuloja 

6000 euron lainaa varten sinulla tulee olla riittävästi palkkatuloja. Pankit arvioivat sopivaa lainasummaa asiakaskohtaisesti – selvität parhaiten sinulle tarjottavan lainan kilpailuttamalla pankit. 

 1. Ikää yli 18 vuotta 

Voit saada lainaa jo 18 vuotiaana, mutta monella pankilla ikäraja on 21 – 24 vuotta. 

 1. Ei liikaa velkaa 

Muista, että ratkaisevaa lainan saannissa on se, onko sinulla tarpeeks tuloja maksaa velkaa takaisin. Tästä syystä myös muiden velkojen määrä vaikuttaa luottopäätökseen ja korkoon. Sitä enemmän sinulla on tuloja suhteessa velkaan, sitä paremmat lainaehdot voit saada. 

laina 6000 ilman vakuuksia

Näin vakuudeton 6000 € laina toimii

Käytännössä voit nostaa vakuudetonta lainaa mihin tahansa käyttökohteeseen, sillä pankit eivät rajoita lainan käyttötarkoitusta. 

Hakemalla lainaa saat nopeasti eri lainatarjouksia katsottavaksi, josta voit hyväksyä sopimuksen allekirjoittamalla sähköisesti lainasopimuksen. 

Lainatarjouksessa näet lainaehdot 6000 eurolle: 

 • Lainan kustannukset: Korko, todellinen vuosikorko ja muut kulut 
 • Kuukausierä
 • Takaisinmaksuehdot, laina-aika 1 – 15 vuotta 
 • Muut tärkeät tiedot 

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä 1 – 15 vuoden maksuajalla. Näet lainatarjouksesta, mikä on lainan kuukausierä. Voit maksaa lainan aina nopeammin takaisin kun haluat – näin säästät kuluissa. Lisäksi pankit voivat tarjota lainaan lyhennysvapaita kuukausia – jolloin saat tarvittaessa joustoa lainan takaisinmaksuun. 

Kenelle 6000 euron vakuudeton laina on hyvä lainatuote? 

Vakuudeton laina auttaa sinua yllättävissä kuluissa tai jonkin tärkeän hankinnan rahoittamisessa. Koska lainassa ei ole vakuuksia, voit käyttää lainarahaa joustavasti melkein mihin tahansa. 

Vakuudeton 6000 euron laina on hyvä lainatuote, kun saat sen edullisella korolla pankista nopeasti käyttöön. Laina voi olla järkevä nostaa, kun sinulla on: 

 1. Maksukykyä – voit maksaa lainan takaisin sovitulla kuukausierällä 
 2. Sinulla on tiedossa hyödyllinen käyttökohde lainalle – rahaa ei kannata nostaa turhaan tilille 

Älä nosta koskaan lainaa turhaan tilille, sillä lainan kustannukset juoksevat heti, kun nostat rahat tilille. Jos sinulla on epäilyksiä omasta maksukyvystä – älä nosta lainaa tilille, vaikka pankit sitä sinulle tarjoaisivat. 

lainaa 6000

Näin kilpailutat 6000 € lainan 

6000 € lainan hakeminen ja pankkien kilpailuttaminen on hyvin helppoa: 

 1. Lähetä lainahakemus 

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit täyttää lomakkeen muutamassa minuutissa ilman liitteitä, jolloin hakemuksesi lähetetään eteenpäin kymmenille eri pankeille. 

 1. Vertaa tarjouksia

Vertaa lainatarjouksessa todellista vuosikorkoa, joka paljastaa lainan todelliset kustannukset. Lisäksi voit vertailla eri lainojen kuukausierää ja maksuaikaa. 

 1. Hyväksy paras tarjous 

Kun olet löytänyt parhaan 6000 euron lainatarjouksen – voit allekirjoittaa ja hyväksyä lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. 

 1. Rahat tilille 

Rahat maksetaan tilille muutamassa päivässä. Muista, että 6000 euron lainassa pankit tarvitsevat vielä nähtäväksi todisteen palkkatuloista. Toimittamalla liitteet ajoissa varmistat, että saat rahan nopeasti käyttöön. 

Vakuudettoman lainan edut ja haitat 

Edut: 

 • Joustoa arkeen: päätät itse, mihin lainaa käytetään 
 • Edullinen korko pankista: pankit voivat tarjota lainaan edullista alle 10% korkoa 
 • Alhainen kuukausierä: voit saada 6000 € lainaan matalan kuukausierän
 • Nopeasti käytössä: voit saada rahat tilille 1 – 2 päivässä 
 • Ei vakuuksia 

Haitat: 

 • Kallis korko: rahoitusyhtiöiden korko voi olla todella kallis
 • Lisävelkaantuminen: lainan nostaminen lisää velkaa, joka on aina maksettava takaisin 
 • Nousevat kuukausimenot: Lainan kuukausierä lisää sinulle menoja, jotka jatkuvat kunnes laina maksettu takaisin 

Lainan korko ja kustannukset 

6000 euron lainassa korko vaihtelee 4% ja 20% välillä. 

Koron lisäksi lainasta peritään tilinhoitomaksu, joka vaihtelee 5 ja 10 € välillä. Tilinhoitomaksu peritään kuukausittain. 

Osa pankeista pyytää erikseen avausmaksua, jossa kulu lisätään heti lainaa nostettaessa. Usein 6000 euron lainassa avausmaksu vaihtelee 0 – 60 € välillä. 

Vertailemalla todellista vuosikorkoa löydät parhaan 6000 € lainan 

Vakuudetonta 6000 € lainaa on helppoa vertailla keskenään, sillä kaikki vakuudettomat lainat ovat nopeita ja joustavia käyttää. Tästä syystä voit keskittyä lainavertailussa todellisen vuosikoron vertailuun. 

Todellinen vuosikorko ottaa huomioon nimelliskoron, avauspalkkion ja tilinhoitomaksun. Huomioi, että mikäli maksat lainan nopeammin takaisin – ja lainassa on peritty avauspalkkio – voi todellinen vuosikorko nousta lyhyellä laina-ajalla korkeaksi!

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Suosittuja lainasummia ilman vakuuksia 

Voit kilpailuttaa kauttamme myös muita lainasummia aina 60 000 € asti ilman vakuuksia.

Lue lisää suosituista lainasummista: 

Yhteenveto 

6000 euron lainaa voit käyttää joustavasti mihin vain. Lainan maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Lainan korko on 4% ja 20% välillä – todellinen vuosikorko tyypillisesti 5 – 38% välillä. 

Lainan hakeminen onnistuu nopealla verkkohakemuksella. Voit kilpailuttaa kauttamme kymmeniä eri pankkeja ja selvittää parhaan koron lainalle. Paras 6000 euron laina löytyy, kun vertaat todellista vuosikorkoa keskenään. 

Vakuudeton laina 6000 € voi olla hyvä valinta, kun sinulla on tiedossa hyödyllinen käyttökohde rahalle. Voit saada lainan pankista ilman vakuuksia, kun sinulla on puhtaat luottotiedot, ikää vähintään 18 vuotta ja riittävästi palkkatuloja. 

Kilpailuta lainatarjoukset vaikka heti ja selvitä, mistä löytyy vuonna 2023 sinulle paras korkotarjous!

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.