Lainaa 30000 euroa 

Janne Häkkinen

Lainaa 30000 euroa 

Nosta 30 000 euron laina ilman vakuuksia nopeasti netistä. Lainahakemus onnistuu nopeasti muutamassa minuutissa ja saat heti lainatarjoukset jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Lainan kilpailuttaminen isompaan 30 000 euron lainaan kannattaa, sillä muutamankin prosentin korkoero vaikuttaa paljon kustannuksiin. Laina maksetaan tilille jopa samana päivänä, etkä tarvitse lainaa varten vakuuksia tai takaajia. 

Nordsekin avulla voit kilpailuttaa nopeasti ja helposti 30 000 euron lainantarjoajat. Koska kilpailuttaminen on maksutonta, voit säästää kuluissa merkittävästi. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Lainojen kilpailuttaminen on aina fiksua. Pankit tarjoavat eri korolla lainaa ja rahoitusyhtiöiden tarjoamissa koroissa voi olla suurta vaihtelua. Todellinen vuosikorko paljastaa halvimman 30 000 euron lainan, sillä se ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Täytä maksuton hakemus heti ja saa laina tilille jo tänään!

Näin haet lainaa 30000 euroa

Täytä lainahakemus 30 000 eurolle

Lähetä hakemus hetkessä – tämä vie vain muutaman minuutin. 

Vertaile todellista vuosikorkoa 

Valitse edullisin lainatarjous, jossa on alhaisin kustannus. 

Allekirjoita lainasopimus ja saat maksun tilille

30000 euron laina maksetaan tilille jopa samana päivänä. 

30 000 euron laina-aika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä 

30 000 euron vakuudettomassa lainassa laina-aika on 1 – 15 vuotta. Voit aina maksaa lainan myös nopeammin takaisin, jolloin maksat vähemmän kuluja lainasta. Moni maksaa lainan nopeammin takaisin esimerkiksi tilanteessa, kun tilalle löydetään edullisempi toinen laina. 

Voit itse valita sinulle sopivan laina-aikan. Osa lainantarjoajista tarjoaa maksimissaan 10 vuoden maksuaikaa, mutta voit saada jopa 15 vuoden maksuajan lainalle. Usein isompaan lainaan valitaan yli 5 vuoden maksuaika, jotta kuukausierän suuruus jää pieneksi. 

Hae 30000 euron laina Nordsekin kautta, jolloin löydät nopeasti edullisin koron lainaan. Lainahakemuksen lähettäminen onnistuu hetkessä ja se ei sido sinua mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi, joten kilpailuttaminen onnistuu myös hyvin nopeasti. 

Voit yhdistää 30000 euron lainalla vanhat lainat yhdeksi. Moni yhdistää pienet lainat yhdeksi ja maksaa 30 000 euron lainalla kalliit pienlainat pois. Jos sinulla on käytössä useampi pienlaina, voi lainojen yhdistäminen säästää jopa tuhansia euroja kuluissa. 

Lähettämällä lainatarjouksen selvität ja näet nopeasti, millä korolla lainaa voidaan tarjota sinulle. Selvitä vaikka heti, mistä saat edullisimman koron 30 000 euron lainalle!

30000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia 

Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista saada 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Voit nostaa lainaa ilman takaajia, sillä lainaa varten pelkkä oma henkilötakaus riittää. Mihin 30000 euron lainaa voidaan käyttää? Sinä päätät! Koska kyseessä on vakuudeton laina, voit itse päättää sen käyttökohteen. 

Lainojen kilpailuttaminen on aina fiksua, sillä sen avulla selvität helposti parhaan hinnan vakuudettomalle lainalle. Kun lainaa haetaan isompaa 30 000 euron summaa varten, on kilpailuttaminen erityisen tärkeää. Jo muutaman prosentin ero korkokuluissa tarkoittaa pidemmällä maksuajalla tuhansien eurojen eroja kustannuksissa.  Pankkien tarjoamissa koroissa on isoja eroja ja paras lainatarjous voi tulla yllättävältä pankilta!

Lainojen vertailu on helppoa, sillä todellinen vuosikorko näytetään aina eri tarjouksissa. Todellisen vuosikoron perusteella näet nopeasti edullisuus järjestyksessä sinulle saatavilla olevat luotonantajat ja pankit. Koska Suomessa vakuudetonta lainaa tarjoaa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiöitä, kannattaa vertailu tehdä kattavasti Nordsekin avulla! 

Voit kilpailuttaa Nordsekin avulla kaikki vakuudettomat lainat 500 – 60 000 euron lainasummille. Laina-aika on lainoissa 1 – 15 vuotta ja maksimi aika vaihtelee hieman eri pankeilla. Osa pankeista voi tarjota maksimi laina-aikaa 10 vuotta, kun osa tarjoaa jopa 15 vuoden maksuaikaa lainalle.

Nopea vakuudeton laina heti tilille 

Vakuudeton laina on siitä erittäin hyvä lainatuote, että se on saatavilla tilille nopeasti jopa heti samana päivänä. Nopeus on yksi suurin kilpailuvaltti ja suurin etu lainatuotteessa, mutta se ei ole ainoa. Vakuudettoman lainan muita etuja ovat joustavuus, sillä voit itse päättää lainan käyttötarkoituksen. Lisäksi se voi olla edullinen, sillä isompiin lainoihin voit saada lainan alle 10% korolla. 

Hae lainaa 30000 € nopeasti Nordsekin avulla 

Lainan kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, sillä voit saada jopa yli 30 pankilta lainatarjouksen 30 000 eurolle muutaman minuutin lainahakemuksen avulla. 

Lainan kilpailuttaminen on täysin maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Koska saat selvitettyä nopeasti jopa 30 pankin lainatarjoukset, sinun ei tarvitse lähettää yksittäisiä hakemuksia jokaiseen pankkiin erikseen! Näin säästyy myös aikaa. 

Kilpailuttamalla lainat Nordsekin avulla selvität kattavasti, mistä voit saada edullisimman koron 30000 euron lainalle. Täytä maksuton lainahakemus heti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi! 

30 000 euron laina kustannukset 

Koska saat nopeasti kaikki lainatarjoukset katsottavaksi, ei kannata heti ensimmäistä tarjousta hyväksyä ennen lainavertailua. Kilpailuttamalla lainat näet nopeasti, mistä saat edullisimman lainan käyttöön. 

30 000 euron lainassa hinta koostuu nimelliskorosta, mahdollisesta avausmaksusta ja tilinhoitopalkkiosta. Tilinhoitopalkkio vaihtelee muutaman euron ja 10 euron välillä. Se on kiinteä maksu, joka peritään niin kauan kun sinulla on avointa lainapääomaa jäljellä. 

Osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä perii avausmaksun noston yhteydessä. Tämä veloitetaan siis heti lainan alussa, riippumatta siitä kauanko lainaa oikeasti käytetään. Jos sinulla on ajatuksena maksaa laina etuajassa takaisin, kiinnitä erityistä huomiota avausmaksun määrään. 

30000 euron lainassa isoin kustannus on nimelliskorko eli korko, jota maksetaan avoimella lainapääomalle. Usein edullisin laina löytyy nimelliskoron perusteella isommissa lainoissa, mutta se ei silti ole paras tapa arvioida lainan hintaa. 


Todellinen vuosikorko paljastaa, mikä on edullisin laina sinulle. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki yllämainitut kustannukset ja kertoo siis, paljonko maksat eri kuluja yhteensä lainasta. Sitä alhaisempi todellinen vuosikorko on, sitä edullisempi laina on kyseessä.

Kenelle myönnetään vakuudetonta lainaa? 

Vakuudetonta lainaa voit saada, kun olet täysi-ikäinen. Sinulla on oltava puhtaat luottotiedot, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Lainaa voidaan tarjota, kun sinulla on kotipaikka Suomessa ja sinulla on riittävästi säännöllisiä ansiotuloja. Pääomatuloja ei lasketa mukaan laskelmaan. 

Hakijan tulot määrittävät, paljonko vakuudetonta lainaa voidaan tarjota. Tämä johtuu siitä, että pankit myöntävät lainaa säännöllisiä tuloja vasten. Siitä syystä voitte saada isomman lainasumman käyttöön, jos nostatte lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan eli yhteishakijan kanssa nostettuun lainaan tarjotaan suurempi lainasumma, sillä kahden hakijan tulot ovat suuremmat. 

Pankit voivat tarjota myös pienempää lainasummaa, kuin mitä olet alunperin hakenut. Selvität sinulle tarjottavan lainan suuruuden parhaiten pyytämällä lainatarjouksia vertailu palvelun avulla. Tällöin näet nopeasti, mistä pankista sinulle voidaan tarjota lainaa.

Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, voitko saada lainaa. Koska lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta, voit hyvin tarkistaa sinulle saatavilla olevat rahoittajat. Yleinen virhe hakemuksessa on ilmoittaa omat tiedot puutteellisesti. Tällöin pankit antavat heti hylätyn lainapäätöksen, jos olet kirjoittanut vaikka henkilötunnuksen väärin. 

Yhdistä lainat ja säästä kuluissa merkittävästi 

Yhdistelylainan avulla voit säästää merkittävästi kuluissa, sillä saat isompaan yhteen lainaan edullisemman koron. Moni on nostanut erilaisia osamaksuja käyttöön ajan saatossa, joiden korkotaso on yllättävän korkea. 

Kun sinulla on paljon pieniä kulutusluottoja käytössä ja haluat eroon osamaksuista, on lainojen yhdistely järkevää. Nosta 30000 euron laina ja maksa kalliit pienet lainat pois vaikka heti! 

Pienten kulutusluottojen ongelma on se, että jo pelkästään niiden tilinhoitomaksut voivat olla merkittävä kuluerä. Jos sinulla on käytössä vaikka 10 erilaista osamaksua, voi näiden kiinteät maksut ylittää 60 euroa kuussa ennen korkokustannuksia! 

Maksamalla kallit pienet lainat pois säästät kuluissa, jolloin suurempi osa maksuista kohdistuu lainan lyhennykseen. Näin saat maksettua nopeammin lainan pois ja sinulla jää enemmän rahaa elämiseen!

Myös yrityslainat 30 000 eurolle nopeasti

Voit hakea 30000 euron yrityslainaa myös Nordsekin avulla maksutta. Yrityslainaa myönnetään kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin: 

  • Osakeyhtiö
  • Avoin yhtiö
  • Kommandiitti yhtiö
  • Toiminimi 

Vakuudeton yrityslaina on nostettavissa tilille jopa samana päivänä, sillä moni rahoitusyhtiö tarjoaa nopeaa yrityslainaa heti käyttöön. Lainaa varten sinulla ei tarvitse olla vakuuksia, sillä yrittäjän oma henkilötakaus riittää lainan vakuudeksi. 

Vakuudetonta yrityslainaa voidaan käyttää joustavasti mihin vain yrityksen käyttöä varten. Yleisimpiä nosto tarpeita ovat laskujen maksu, uuden projektin aloittaminen, varaston kasvattaminen ja palkkojen maksu. 

Yrityslainojen koroissa on isoja eroja, joten yritysluottojen korko kannattaa kilpailuttaa! Voit kilpailuttaa yrityksen lainat nopeasti Nordsekin avulla.

Löydä edulliset lainat Nordsekin avulla 

Suomalainen lainapalvelu Nordsek auttaa kuluttajia löytämään nopeasti edulliset lainatarjoukset. Lainojen kilpailuttaminen on täysin maksutonta ja auttaa säästämään kuluissa! Lainojen kilpailuttamiseen voit saada jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten vertailu kannattaa tehdä heti. 

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia 30 000 eurolle tai sitä suuremmille summille vaikka heti, sillä kauttamme voit kilpailuttaa lainat aina 500 eurosta 60 000 euroon asti.

Lainaa voidaan tarjota 1 – 15 vuoden maksuajalla riippuen pankista. Lainasumma voi vaikuttaa myös tarjottuun laina-aikaan, sillä osa pankeista tarjoaa yli 10 vuoden maksuaika vain isommille lainasummille. Esimerkiksi 30000 euron lainoihin voidaan saada 10 – 15 vuotta maksuaikaa. 

Lainan hakeminen vie vain muutaman minuutin ja sitä varten pankit tarvitsevat perustiedot sinuista ja tuloista. Lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään, joten voit rauhassa hakea lainaa ja tarkistaa sinulle tarjottavat korkotarjoukset. 

Lainan koroissa on isoja eroja. Kustannukset vaihtelevat eri pankkien välillä merkittävästi, joten vertailu kannattaa aina tehdä. Valitsemalla edullisimman pankin voit säästää jopa tuhansia euroja vuodessa 30000 euron lainassa. 

Lainaa voidaan tarjota, kun sinulla on luottotiedot kunnossa ja olet vähintään 18 vuotias. Osa pankeista voi vaatia minimi ikää 21 – 24 vuotta. Lisäksi lainan saanti edellyttää, että sinulla on säännöllisiä tuloja ja kotipaikka Suomessa. 
Muista vertailla lainatarjoukset säännöllisesti, sillä vakuudettoman lainan voi maksaa aina etuajassa takaisin.

Jos löydät edullisemman lainan tilalle, kannattaa se korvata vanhalla lainalla! Lainojen kilpailutus on Nordsekin avulla aina maksutonta, joten voit tehdä säännöllisesti lainojen korkojen kilpailutuksen.

Usein kysyttyä – lainaa 30 000 euroa 

Mistä pankista löytyy edullisin laina?

Edullisin laina löytyy nopeasti vertailemalla Nordsekin avulla eri lainatarjouksia. Kilpailutuksessa mukana jopa 30 lainatarjoajaa. 

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit saada tuloista riippuen lainaa 500 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. Sitä isommat tulot sinulla on, sitä enemmän lainaa voidaan tarjota. 

Kuka voi hakea 30000 euroa lainaa? 

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea lainaa 30000 euroa, sillä lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään. Voit saada lainaa, kun sinulla on riittävästi tuloja ja olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti. 

Mikä on lainan todellinen vuosikorko? 

Lainan todellinen vuosikorko kertoo, paljonko maksat vuodessa kuluja yhteensä. Todellinen vuosikorko näkyy lainatarjouksessa, joten sen vertailu on helppoa ja nopeaa. 

Mistä edullisin laina ilman vakuuksia? 

Edullisin laina ilman vakuuksia löytyy kilpailutuksen avulla. Koska pankit hinnoittelevat lainat asiakaskohtaisesti, selvität vain vertailun avulla sinulle edullisimman tarjolla olevan koron. 

Tarvitaanko lainaan vakuuksia? 

Ei tarvita, sillä voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. 

Kuinka lainan hinta muodostuu? 

Lainan hinta muodostuu korosta, tilinhoitomaksusta ja mahdollisesta avausmaksusta. Todellinen vuosikorko kertoo, mikä lainan kokonaiskustannus vuositasolla. 

Mitä eroa on lainatarjouksella ja lainalupauksella?

Käytännössä lainatarjous ja lainalupaus tarkoittaa samaa asiaa. Ne tarkoittavat pankin tai rahoitusyhtiön alustavasti hyväksymää lainatarjousta, joka vaatii vielä lopullisen hyväksynnän .  

Kuka voi saada 30000 euroa lainaa? 

30 000 euron lainan voi saada hakija, jolla on riittävästi tuloja. Riippuen pankista, mikä on riittävä tulotaso 30000 euron lainaan. Lisäksi sinulla on oltava puhtaat luottotiedot ja kotipaikka Suomessa. 

Mikä on rahoitusyhtiö? 

Rahoitusyhtiö on luotonantaja, jolla ei ole pankkitoimilupaa. Suomessa toimivia rahoitusyhtiöitä löytyy useampi, sillä kaikilla luotonantajille ei ole pankkitoimilupaa.  

Paljonko saan lainaa 30000 euron tuloilla?

Jokaisella pankilla on maksimi lainamäärä tiettyyn tulotasoon. Selvität nopeasti lainahakemuksen avulla, paljonko sinulle voidaan myöntää lainaa 3000 euron tuloilla eri pankeista.  

Mikä on tarjottu laina-aika 30000 eurolle?

Laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tyypillisesti 3000 euron lainaan tarjotaan 7 – 15 vuoden maksuaikaa. 

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen verkossa. Viimeistään raha maksetaan tilille kahden arkipäivän kuluessa. 

Mikä on edullinen laina? 

Edullinen laina tarkoittaa vakuudetonta lainaa, jossa on alhainen todellinen vuosikorko. Selvität vertailun avulla nopeasti, mistä löytyy halvin laina. 

Minkälaiselle yritykselle voidaan myöntää 30000 euroa lainaa? 

Yritykselle voidaan myöntää vakuudetonta yrityslainaa 30000 eurolle, kun liikevaihtoa on riittävästi ja yritys on ollut vähintään 12 kuukautta aktiivinen. 

Paljonko lainaa voi saada ilman takaajia?

Voit saada lainaa ilman takaajia jopa 60 000 euroon asti. Lainaa myönnetään ilman takaajia 500 – 60 000 eurolle. 

Mikä on lainalupaus? 

Lainalupaus tarkoittaa alustavaa hyväksyttyä lainapäätöstä. Saat lopullisen lainapäätöksen, kun pankki on tarkistanut vielä annetut tiedot. 

Miten saan yhdistelylainan?

Lainojen yhdistely onnistuu nopeasti, sillä voit hakea normaalia kulutusluottoa yhdistelylainaa varten. Ilmoita lainaa hakiessa, että lainaa nostetaan toisten lainojen poismaksua varten. 

Kuinka vertailla lainoja?

Lainojen vertailu on helppoa, kun haet lainaa Nordsekin avulla. Vertaile lainojen korkoa ja todellista vuosikorkoa, jolla selvität sinulle edullisimman laina. Näet kaikki lainatarjoukset yhdestä portaalista, jolloin vertailu on hyvin helppoa. 

Miksi en saanut lainaa? 

Harmi, ettet saanut yhtään lainatarjousta! Yleisimpiä syitä hylättyyn luottopäätökseen ovat: 

– Maksuhäiriömerkintä 
– Liian vähän tuloja suhteessa lainamäärään 
– Virhe hakemuksessa 

Voit hakea lainaa uudestaan myöhemmin ja tarkistaa, jos sinulle voidaan myöntää lainaa.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.