Lainaa 3000 euroa

LainaaLainaa 3000 euroa

Etsitkö lainaa 3000 euroa? Voit helposti hakea lainaa Nordsekin kumppaneilta ja kilpailuttaa lainan korot. Koska pieni 3000 euron laina on vakuudetonta, päätät itse mihin sitä käytetään. Voit saada lainatarjouksen 3000 euron lainalle jopa yli 20 luotonantajalta, kun kilpailutat lainasi. 

Lainaa 3000 euroa heti tilille 

Helpoin tapa saada lainaa 3000 eurolle on nostaa kulutusluottoa. Kulutusluotto pienellä lainasummalla  nostetaan ilman vakuuksia, joten voit käyttää sitä hyvin joustavasti. 

Kulutusluottoa haetaan verkossa joko suoraan pankista tai vertailusivuston kautta. Kun haet vertailupalvelun kautta lainaa, lähetetään lainahakemuksesi jopa yli 20 luotonantajalle. Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse hakea 3000 euron lainaa erikseen jokaiselta luotonantajalta. 

Saat lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen useammasta paikasta. Viimeistään tarjoukset lähetetään kuuden tunnin sisällä hakemisesta. 

Kun olet valinnut sinulle parhaan 3000 euron lainan, voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksilla. Laina maksetaan tilille heti tai viimeistään kahden arkipäivän kuluessa sopimuksen allekirjoituksesta. 

Onko 3000 euron lainatarve jatkuva?  

Lainatarpeella on vaikutus siihen, minkälainen lainatuote sinulle sopii parhaiten. Tarvitsetko lainaa säännöllisesti 3000 eurolle ja välillä haluat maksaa lainaa takaisin? Tällöin paras lainatuote on joustoluotto, jossa lainaa voi nostaa käyttöön milloin tahansa. 

Mikäli 3000 euron lainatarve on kertaluontainen, sopii lainaan paremmin normaali kertalaina. Kertalaina on sama asia kuin normaali kulutusluotto, jossa lainaa maksetaan takaisin kuukausittain 1 – 15 vuoden maksuajalla. 

Isoin ero kertalainan ja joustoluoton välillä on se, tarvitaanko lainaa vain kerran käyttöön vai onko tarve jatkuvalle luotolle. Jatkuva luotto eli joustolainaa tarjotaan usein 1 000 – 10 000 euroa, kun kertalainaa voidaan saada jopa 60 000 euroon asti. 

Molemmat lainatuotteet ovat suosittuja, kun lainaa haetaan 3000 euroa. Kertalaina on usein edullisempi vaihtoehto, joten se sopii paremmin kulutietoiselle käyttäjälle. 

Näin voit käyttää 3000 euron lainaa

Lainaa voidaan käyttää hyvin joustavasti, sillä 3000 euron lainassa ei vaadita mitään vakuuksia tai muita takaajia lainalle. Yleisiä käyttötarkoituksia 3000 euron lainalle ovat laskujen ja pikavippien poismaksu, matkailu, kodinkoneiden hankinta, pieni kodin remontti ja shoppailu. 

Voit korvata 3000 euron lainalla kauppojen tarjoamat osamaksusopimukset, joissa kustannukset ovat usein hyvin korkeita. Kulutusluottojen korko on usein halvempi vaihtoehto kuin ostaa osamaksulla kaupoista, joiden todellinen vuosikorko on usein yli 20%. 

Käytä lainaa joustavasti kuten itse haluat. Voit tehdä lainalla esimerkiksi 3000 euron remontin kotiin tai shoppailla uutta elektroniikkaa kotitoimistolle. 

Kuka voi saada lainaa 3000 euroa? 

Voit saada lainaa 3000 euroa pankista ja rahoitusyhtiöistä, kun sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lisäksi lainaa varten sinulla on oltava kotipaikka Suomessa ja kotimainen henkilötunnus. 

3000 euron pienlainassa ei välttämättä vaadita säännöllisiä ansiotuloja. Moni pankki vaatii tiettyä tulorajaa, jotta lainaa voidaan saada. Mutta moni luotonantaja voi tarjota lainaa myös, kun tulot ovat hyvin pienet. 

Voit saada lainaa eläkeläisenä, sillä eläketulot ovat ansiotuloja. Koska kaikki pankit eivät tarjoa yli 65 vuotiaille lainaa, selvität helposti vertailun avulla sinulle saatavilla olevat 3000 euron lainat.

Onneksi lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten sinun ei tarvitse tietää etukäteen, voidaanko lainaa tarjota ja millä ehdoin. Selvität nopeasti lainahakemuksen avulla, mitkä luotonantajat voivat tarjota rahoitusta. 

Näin haet 3000 euroa lainaa

 1. Lähetä lainahakemus 3000 eurolle 

 2. Vertaa tarjouksia

 3. Hyväksy lainatarjous, jossa matalin korko 

 4. Allekirjoita ja nosta laina tilille

3000 euron lainan korko ja kuukausierä 

Lainan korko vaikuttaa suoraan siihen, paljonko lainaa on maksettava takaisin. Koska 3000 euron lainoissa korkotaso vaihtelee normaalisti 6 – 20% välillä – on takaisinmaksun määrässä iso vaihteluväli.

Kuukausierän suuruus riippuu lainassa siitä, kuinka korkeat korot ovat ja kuinka pitkä maksuaika lainalle otetaan.

 Alla vertailu, kuinka paljon 3000 euron lainassa on kuukausierä eri korkotasoilla, kun laina-aika on 6 vuotta:

Korko Kuukausierä 
6%49 €
7%51 €
8%52 €
9%54 €
10%55 €
11%57 €
12%58 €
13%60 €
14%61 €
15%63 €

Kun nostat lainaa kertalainana, nostetaan laina kerralla käyttöön. Maksu tapahtuu kuukausittain ja lyhennystapa on tasaerä, jolloin jokaisen kuukauden maksu on samansuuruinen. 

Älä nosta lainaa, jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia 

Lainaa ei kannata koskaan nostaa silloin, kun oma taloustilanne ei ole hyvä. Nostamalla velkaa huonossa taloustilanteessa vain tilanne huononee. 

Jos sinulla on vaikeuksia selviytyä jo nyt erilaisista velvoitteista, ei 3000 euron lainan nostaminen ole suositeltava vaihtoehto. 

Näissä tilanteissa ei kannata nostaa velkaa: 

 • Et pysty maksamaan edes nykyisiä lainakuluja ja maksuja 
 • Sinulla on liikaa velkaa
 • Sinulla ei ole työtuloja 
 • Nostat velkaa ilman järkevää käyttötarkoitusta
 • Olet taloudellisissa vaikeuksissa
 • Et usko pystyväsi maksaa lainaa takaisin 
 • Sinulle on peliriippuvuus tai maksuhäiriömerkintä 

Jos taloushaasteet johtuvat siitä, että sinulla on paljon kalliita pienvelkoja jo käytössä, voi lainojen järjestely olla sinulle sopiva ratkaisu. 

Hae 3000 euroa luottoa netistä helposti

Nordsekin kumppaneilta voit hakea luottoa 3000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia nopeasti. Lainahakemuksen lähettäminen vie vain muutaman minuutin ja pian saat ensimmäisiä tarjouksia katsottavaksi sähköpostiin. 

Nopea laina on mahdollista saada käyttöön heti tilille, sillä osa luotonantajista maksaa lainan samana päivänä asiakkaan tilille. 

3000 euron laina kannattaa aina kilpailuttaa, sillä voit säästää merkittävästi kuluissa ja koroissa vertailun avulla. Pienikorkoinen laina on mahdollista saada myös silloin, kun lainaa nostetaan pieni määrä 3000 euroa. 

Kilpailuttamalla ja hakemalla lainaa 3000 euroa varmistat, että sinulla on markkinoiden edullisin korko käytössä.

 Ei ole olemassa liian pientä lainasummaa, jolle lainatarjouksia ei kannattaisi kilpailuttaa!

Nosta lainaa vastuullisesti

Lainan ottaminen ei aina ole järkevää. Ennen kuin haet lainaa, laske tarkkaan omat nykyiset menot ja tulot ja arvioi, mikä on talouteen sopiva kuukausierä. 

Koska lainaa maksetaan takaisin kuukausittain, on sopiva lainasumma ja maksuaika ratkaisevan tärkeitä. Oikein mitoitetulla lainalla kuukausierän suuruus ei ole liian suuri, jolloin voit maksaa lainaa takaisin ilman ylimääräistä stressiä. 

Lainaa ei koskaan kannata nostaa käyttöön, mikäli et usko pystyväsi maksamaan lainaa sovitussa ajassa takaisin. Sitä parempi oma taloustilanteesi on, sitä alhaisemmalla korolla voit lainaa saada. 

Jos sinulla on jo käytössä useampi pienempi laina, voi yhdistelylaina olla sopivampi lainatuote. Yhdistelylainassa nostat yhden isomman lainan käyttöön ja maksat kalliit pienlainat pois. 

Vakuudetonta lainaa voit hakea silloin, kun oma taloustilanne mahdollistaa lainan takaisinmaksun. Koska lainojen korko on asiakaskohtainen, selvität tarjouspyynnön avulla sinulle saataville olevan koron. 

Mistä pankista edullinen 3000 euron laina?

Edullinen laina löytyy 3000 eurolle vertailun avulla. Kun kilpailutat Nordsekin avulla lainat, selvität sinulle parhaat korkotarjoukset pankeista. 

Voiko opiskelija saada lainaa 3000 euroa?

Opiskelija voi saada lainaa 3000 euroa, kun opiskelujen ohella on työtuloja. 

Kuka voi hakea lainaa?

Kuka tahansa voi hakea lainaa, sillä lainan hakeminen ei sido mihinkään. Lainaa voit saada, kun sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää ja kotipaikka on Suomessa. 

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lainamäärään vaikuttaa paljon työtulojen määrä. Sitä enemmän on tuloja, sitä suuremman lainamäärän voit saada. 

Mistä löytyy edullisin 3000 euron laina ilman takaajia?

Edullisin 3000 euron laina löytyy pankista, sillä pankkilainat ovat ilman takaajia ja vakuuksia pienille lainasummille. 

Mikä on edullinen laina?

Edullinen laina 3000 eurolle on se, jossa on matalin todellinen vuosikorko. 

Milloin 3000 euron laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin tasaerissä 1 – 10 vuoden maksuajalla. 

Voinko hakea 3000 euroa lainaa rinnakkaishakijan kanssa?

Voit hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainaan voidaan saada matalampi korko. Usein lainaa haetaan yhdessä puolison kanssa. 

Mikä on 3000 euron tililuotto?

3000 euron tililuotto on jatkuva lainatuote ja se tarkoittaa samaa asiaa kuin joustoluotto. Siitä yleisiä muita termejä on saldolimiitti ja jatkuva luotto. 

Mikä on käyttöluotto?

Käyttöluotto tarkoittaa vakuudetonta kulutusluottoa. Sillä usein tarkoitetaan jatkuvaa luottoa eli joustoluottoa, mutta osa pankeista tarjoaa normaalia kertalainaa myös käyttölaina nimellä. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Täsmäluotto 

Täsmäluotto kannattaa kilpailuttaa  Hae täsmäluottoa Nordsekin avulla minuuteissa. Nordsekin kautta voit hakea jopa yli 30 lainatarjousta rahalaitoksilta ja pankeilta. Vain yksi hakemus riittää! Täsmäluottoa voit hakea...

Annuiteettilaina

Annuiteettilaina  Annuiteettilaina on lainan lyhennystapa, jossa jokainen maksuerä on alkuvaiheessa saman suuruinen. Takaisinmaksuerään sisältyy sekä korko että pääoman lyhennys.  Usein pankkien tarjoama asuntolaina on annuiteettilaina. Myös...

 Autolaina korko

Autolaina korko Autolainan korko vaihtelee paljon pankeissa ja rahoitusyhtiöissä.  Suurin ero autolainan koroissa on vakuudet - nostetaanko autolaina ilman vakuuksia vai annetaanko auto vakuudeksi lainalle?  Vakuudellinen...

Pikavippi

Pikavippi on vakuudeton laina  Pikavippi on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton laina, jota haetaan netistä. Pikavippi on kulutusluotto ja sitä voidaan nostaa käyttöön muutamasta sadasta...