Lainaa pienellä korolla

Janne Häkkinen

Pienikorkoinen laina – hae lainaa pienellä korolla

Löydä pienikorkoinen laina nopeasti Nordsekin lainavertailun avulla. Lainaa pienellä korolla 1 000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. 

Voit löytää pienikorkoisen lainan ilman vakuukksia nopeasti, sillä pankit tekevät lainatarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Selvitä hetkessä, mistä pankista löytyy lainatarjous pienellä korolla!

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Lainan korko on asiakaskohtainen, joten selvität pankin hinnan tarjouspyynnön avulla. Voit saada lainaa pienellä korolla, kun olet täysi-ikäinen, sinulla on puhtaat luottotiedot ja sinulla on riittävästi säännöllisiä palkkatuloja.

Lainaa pienellä korolla alkaen 4% 

Pankit tarjoavat pientä korkoa kaiken kokoisiin lainoihin. Voit saada lainaan koron 4 – 20 % välillä. 

Pienikorkoinen laina löytyy vertailun avulla 

Selvitä Nordsekin avulla hetkessä, mistä pankista löytyy sopivin pienikorkoinen laina. Lainan hinta on suurin ero pankkien välillä, joten suosittelemme valitsemaan halvimman pankin lainalle. 

Hae pienikorkoinen laina

  1. Lähetä lainahakemus. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi. 
  2. Vertaile lainoja. Vertaile todellista vuosikorkoa ja selvitä, mikä pankki tarjoaa lainaa pienimmällä korolla. 
  3. Rahat tilille. Voit saada rahat tilille jopa samana päivänä! 

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Vertaile lainat nyt

Pienikorkoinen laina Nordsekin avulla  

Et etukäteen tiedä, mistä pankista tarjoaan pienintä korkoa lainalle. Koska pankit hinnoittelevat lainat asiakaskohtaisesti, selvität parhaiten tarjouspyynnön avulla sinulle halvimman lainan koron. 

Selvitä Nordsekin avulla nopeasti paras pienikorkoinen laina:  

  • Yhdellä lainahakemuksella kymmeniä pankkeja vertailuun 
  • Lainatarjoukset heti katsottavaksi
  • Nopeasti pienin korko lainalle – maksu tilille jopa samana päivänä 

Kun kilpailutat vakuudettomat lainat, saat nopeasti selville parhaan pankin. Meidän kautta voit hakea ja kilpailuttaa maksutta kymmeniä pankkeja yhden lainahakemuksen avulla. 

mies hakee pienikorkoista lainaa

Lainaa pienellä korolla ja ilman vakuuksia 

Pankit myöntävät vakuudetonta lainaa säännöllisiä tuloja vasten. Et tarvitse siis mitään reaalivakuuksia tai muita takaajia lainalle. 

Lainan hinta on asiakaskohtainen, joten saat selville sen vain pyytämällä pankeista lainaa. Lainan käyttötarkoitus on joustava, sillä päätät aina itse mihin lainaraha käytetään. 

Suosittuja käyttökohteita vakuudettomalla lainalle ovat remontti, auton osto, matkustaminen, lainojen yhdistely ja kodinkoneiden hankinta. Kun nostat vakuudettoman lainan pankista, sinä päätät mihin rahat menevät. 

Voit saada lainaa tuloista riippuen 1 000 – 60 000 euroa. Lainan maksuaika voi vaihdella 1 – 15 vuoden välillä. Vakuudetonta lainaa voit nostaa myös lyhyemmäksi aikaa käyttöön, sillä sen voi maksaa milloin vain etuajassa pois. 

Pienikorkoista lainaa 4% ylöspäin 

Voit saada useita lainatarjouksia 4 – 20% korkotasolla. Lainan hintaan vaikuttavat hakijan tiedot, lainasumma ja pankin oma hinnoittelumalli. 

Helpoin tapa selvittää edullisin korko on pyytää lainatarjousta Nordsekin avulla. Me lähetämme lainatarjoukset eteenpäin kymmenille pankeille, jolloin voit saada nopeasti katsottavaksi edullisia korkotarjouksia. 

Nämä pankit ovat mukana lainavertailussa 

pankit jota nordsek kilpailuttaa

Pieni korko 1 – 15 vuoden maksuajalla 

Voit hakea lainaa pienellä korolla 1 – 15 vuoden maksuajalla. Lainasumma voi vaikuttaa tarjottuun maksuaikaan. 

Voit itse valita lainatarjouksessa, mikä maksuaika lainalle valitaan. Laina-aika vaikuttaa lainan kuukausierään, eikä maksuerää kannata valita liian tiukaksi. 

Ennen lainan nostamista tilille arvioi omaa tilannetta, mikä olisi sopiva kuukausierä lainalle. Vaikka voit saada lyhennysvapaita kuukausia vakuudettomaan lainaan, kannattaa kuukausierä valita tarpeeksi alhaiseksi. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Kilpailuta ja löydä lainaa pienellä korolla 

Voit saada lainaa pienellä korolla, kun olet hoitanut omat raha-asiat moitteettomasti. Huomaa, että pankkien koroissa on isoja eroja! 

Selvitä pienin saataville oleva korko nopeasti Nordsekin lainavertailun avulla. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta, eikä lainan hakeminen sido mihinkään. 

Koska pankit tarjoavat jokaiselle lainaan asiakaskohtaista korkoa, saat pelkästään lainojen kilpailuttamisen avulla selvitettyä sinulle parhaan korkotarjouksen. 

“Lainavertailu paljastaa nopeasti, mistä pankista löytyy paras pienikorkoinen laina.” 

Pienempi korko lainaan rinnakkaishakijan kanssa 

Pankit tarjoavat lainaa sitä pienemmällä korolla, mitä alhaisempi arvioitu takaisinmaksu riski lainalle on. Siitä syystä voit saada pienempiä korkotarjouksia, kun palkkatulot ovat korkeammat. 

Voit vaikuttaa myös itse lainan korkoon. Yksi tapa laskea lainan korkoa on lisätä lainalle toinen rinnakkaishakija. Kun otat lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa, pankit tarjoavat lainaan usein pienempää korkoa. 

Miksi pankit tarjoavat pienempää korkoa kahdella hakijalla? Yksinkertaisesti siitä syystä, että kaksi takaajaa lainalle on matalampi riski kuin yksi takaaja. 

Yleensä lainaan otetaan rinnakkaishakijaksi perheenjäsen tai puoliso. Kun haetta yhdessä lainaa, toimivat molemmat lainanhakijat takaajana lainassa. 

Näin haet lainaa

1. Lähetä lainahakemus

Lainahakemuksen lähettäminen onnistuu 2 – 5 minuutissa ilman liitteitä.

2. Vertaa lainatarjouksia 

Ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi – osa pankeista tekee tarjouksen 6 tunnin sisällä. 

3. Hyväksy paras laina – rahat tilille 

Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä – allekirjoita laina omilla verkkopankkitunnuksilla.

Löydä Nordsekin avulla pienikorkoinen laina 

Kilpailuta vakuudettomat lainat 1 000 – 60 000 eurolle ja löydä pienikorkoinen laina hetkessä käyttöön. 


Voit saada lainalle maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainan voi maksaa aina etuajassa takaisin. Jos löydät myöhemmin pienempikorkoisen lainan tilalle, voit maksaa nykyiset lainat pois millloin vain!

Pienikorkoista vakuudetonta lainaa voi saada alkaen 4% vuosikorolla. Hae tänään Nordsekin avulla kaikki pienikorkoiset lainatarjoukset katsottavaksi!

Usein kysyttyä pienikorkoisesta lainasta

Mikä on pienikorkoinen laina?

Pienikorkoinen laina on kaikki alle 13% korkotasot vakuudettomassa lainassa. Lainan korkoon vaikuttaa hakijan tiedot ja lainamäärä. Selvität Nordsekin avulla nopeasti, mistä löytyy sinulle edullisin korko 1 000 – 60 000 eurolle ilman vakuuksia.

Mistä lainaa pienellä korolla? 

Et tiedä etukäteen, mistä pankista tarjotaan pienintä korkoa lainalle. Koska lainat hinnoitellaan asiakaskohtaisesti, selvität Nordsekin tarjouspyynnön avulla nopeasti pankkien korkotarjoukset.

Miksi lainavertailu on fiksua? 

Säästät kuluissa vertailemalla lainat Nordsekin avulla. Lainojen vertaileminen on maksutonta, eikä sido mihinkään. Kilpailuta kauttamme kaikki vakuudettomat lainat 1 000 – 60 000 eurolle. Näin löydät pienimmän koron lainallesi hetkessä! 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.