Pienikorkoinen laina

Mistä lainaa pienellä korolla? Hae pienikorkoinen laina hetkessä tilille 

Hae lainaa
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Uusi korkokatto 1.10.2023 alkaen 

Uusi korkokatto 1.10.2023 alkaen rajoittaa vakuudettomien lainojen korkoja. Uusi kulutusluoton korkokatto on 15% + viitekorko (maksimissaan 4,5%), jolloin lainan korko voi olla maksimissaan 19,5%. 

Lakimuutos ei vaikuta ennen 1.10.2023 nostettuja lainoja. Ennen uusinta korkokattoa lainojen maksimikorko oli rajoitettu 20% tasolle. 

Lainaa pienellä korolla

Näin haet lainaa 

 1. Lähetä lainahakemus. 

Hakemus minuuteissa ilman liitteitä. Lainan hakeminen ei sido mihinkään! 

 1. Vertaa lainatarjouksia pankeista. 

Vertaa lainan korkoa, kuukausierää ja todellista vuosikorkoa. Allekirjoita paras lainasopimus omilla verkkopankkitunnuksilla. 

 1. Rahat tilille. 

Laina maksetaan tilille muutamassa arkipäivässä. Toimita vaadittavat liitteet ajoissa, niin voit saada rahat tilille seuraavana arkipäivänä. 

Lainaa pienellä korolla

Hae lainaa pienellä korolla 1000 – 60 000 euroa

Voit hakea avullamme lainaa pienellä korolla ilmaiseksi. Muista, että pankit tarjoavat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen sinulle. Tästä syystä ainoa tapa selvittää tarjolla oleva lainan korko ja lainasumma on pyytää tarjousta pankista. Avullamme selvität nopeasti yhdellä hakemuksella jopa yli 20 pankin lainatarjousta ilmaiseksi – ja löydät hetkessä halvimman lainan. 

Lainasummat 1000 – 60 000 euroa 

Pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa tuloista riippuen 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Sitä suuremmat tulot sinulla on, sitä enemmän pankit voivat lainaa tarjota. Täytä lainahakemus ja selvitä, paljonko lainaa voit saada pankista. Lainasumma vaikuttaa myös lainan korkoon, sillä yleensä pankit tarjoavat edullisempaa korkoa isompaan lainasummaan. 

Maksuaikaa 1 – 15 vuotta 

Voit  saada maksuaikaa lainaan 1 – 15 vuotta. Lainan kuukausierä saadaan alas, kun valitset lainalle pitkän maksuajan – ja löydät pienen koron vakuudettomalla lainalle. Voit aina maksaa lainan myös nopeammin takaisin. Jos esimerkiksi valitset lainaan 10 vuoden maksuajan – voit maksaa sen takaisin vaikka vuoden kohdalla kokonaan takaisin. Yleensä laina maksetaan etuajassa takaisin, kun tilalle löydetään halvempi korko toisesta pankista.

Kilpailuta vakuudeton laina ja löydä pienin korko 

Kilpailuta vakuudettomat lainat 1000 – 60 000 euroa (ilman vakuuksia) ja selvitä, mikä pankki tarjoaa parasta korkoa vuodelle 2024! 

Kilpailutus säästää kuluissa 

Kilpailuttaminen on maksutonta ja se säästää lainan kuluissa. Kilpailuttamalla avullamme yli 20 pankki ilmaiseksi, selvität yhdellä hakemuksella eri pankkien tarjoukset. Kilpailuta kotimaiset ja ulkomaiset pankit ja selvitä, mistä on juuri nyt tarjolla edullisinta korkoa! 

Pienin korko voi löytyä yllättävästä paikasta 

Et tiedä koskaan etukäteen, mistä yli 20 pankista saat pienimmän korkotarjouksen. Tämä johtuu siitä, että pankit vaihtelevat hinnoitteluaan säännöllisesti. Toinen syy lainojen hintaeroihin on se, että pankit hinnoittelevat lainat aina asiakaskohtaisesti. Et siis löydä lainalle kiinteää listahintaa etsiessä pienintä korkoa lainalle. Sen sijaan selvität pienikorkoisen lainan kilpailuttamalla pankit. Vertaamalla lainoja näet nopeasti, mistä tällä hetkellä tarjotaan edullisinta lainaa sinulle.

Hae pienikorkoista lainaa

Vakuudeton laina pienellä korolla heti tilille 

Voit saada vakuudetonta lainaa pienellä korolla heti tilille, sillä pankit maksavat vakuudettoman lainan tilille 1 – 2 arkipäivässä. Laina voidaan maksaa heti tilille, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut liitteet (palkkatosite / verotustodistus) tarkastettavaksi. 

 • Allekirjoita lainasopimus verkossa (pankkitunnukset)
 • Toimita liitteet pankille, jotta laina voidaan maksaa tilille 
 • Rahat tilille käyttöön 1 – 2 päivässä 
Lainaa pienellä korolla

Lainaa pienellä korolla – huomioi nämä asiat 

Kun haet vakuudetonta lainaa pienellä korolla, saat joustavan ja edullisen lainan nopeasti käyttöön. Ennen lainan hakemista on kuitenkin hyvä ottaa huomioon seuraavat asiat. 

 1. Muista kilpailuttaa lainan korko 

Yleisin virhe lainaa hakiessa on hakea lainaa ensimmäisestä pankista, joka tielle tulee. Kilpailuttamalla vakuudettoman lainan varmistat, että käytössäsi on kaikkein pienin korko lainaan. 

 1. Halvin korko todellisen vuosikoron avulla 

Lainan nimelliskorko on vain yksi kustannuserä lainassa. Vertaa nimelliskoron sijaan todellista vuosikorkoa, joka kertoo lainan kokonaiskustannukset. 

 1. Hae lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa 

Kun haette yhdessä lainaa, saatte lainaa pienemmällä korolla pankista. Miksi? Koska tällöin pankki saa kaksi takaajaa lainalla, jolloin pankki on valmis tarjoamaan pienempää korkoa. 

 1. Maksa edullisella yhdistelylainalla kalliit lainat pois 

Jos sinulla on monta pientä lainaa käytössä, voi yhdistelylaina olla fiksuin lainatuote. Pankit tarjoavat edullisempaa korkoa yhdistelylainaan, jolloin voit maksaa kalliit pikalainat ja osamaksut pois. 

 1. Lainan voi maksaa milloin vain etuajassa pois 

Kun löydät edullisemman lainan pienemmällä korolla toisesta pankista – maksa vakuudeton laina heti pois. Voit maksaa lainan milloin vain etuajassa pois – ja säästää kuluissa. 

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Lainaa pienellä korolla

Kenelle tarjolla matalakorkoinen laina? 

Pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa pienellä korolla, kun olet täysi-ikäinen ja sinun talousasiat ovat kunnossa. 

Tässä ehdot, jotta voit saada pankista lainaa pienellä korolla: 

 • Olet vähintään 21-vuotias 
 • Kotipaikka Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännöllisiä palkkatuloja 

Myös opiskelijat ja eläkeläiset voivat saada lainaa pankista, kun hakijalla on riittävästi tuloja. Yleensä pankit vaativat ainakin 1000 € kuukausitulot (brutto) lainaa varten. Selvität pankit, jotka voivat tarjota sinulle edullista lainaa meidän vertailupalvelun avulla. 

Vakuudellista lainaa pienemmällä korolla 

Pankit tarjoavat pienempää korkoa vakuudelliseen lainaan. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että antamalla pankille vakuuksia pienenee pankin riski. Tällöin pankit tarjoavat lainaan pienempää korkoa. Kun etsit halvinta korkoa lainaan – anna pankille vakuuksia lainaa varten. Alla tietoa, minkälaisia vakuuksia pankit hyväksyvät kulutusluottoon. 

Nämä vakuudet pankki voi hyväksyä 

Pankit haluava reaalivakuuksia lainalle. Sitä paremmin vakuudet saa muutettua rahaksi, sitä parempi. Eri pankkien hyväksymistä vakuuksista on jonkin verran eroja. Esimerkiksi Svea ei hyväksy kiinteistöjä vakuudeksi, jotka eivät sijaitse ns. kasvukeskusten ja taajama-alueiden lähettyvissä. 

Näitä vakuuksia pankit hyväksyvät lainan vakuudeksi: 

 • Koti ja sijoitusasunnot (omakotitalo, rivitalo, paritalo, kerrostalo) 
 • Mökki ja kiinteistörakennus 
 • Metsätilat 
 • Sijoitusvarallisuus ja arvopaperit (osakkeet, rahastot, obligaatiot) 
 • Auto, vene ja moottoripyörä 

Vakuudeton vrs. vakuudellinen laina  

Kumpi soveltuu minulle paremmin, vakuudeton vai vakuudellinen laina? Kun etsit lainaa mahdollisimman pienellä korolla, kannattaa valita vakuudellinen laina. Jos sinulla ei ole antaa vakuuksia pankille, on vakuudeton laina oikea lainatuote. 

Tässä listattuna vakuudettoman ja vakuudellisen lainan suurimmat erot: 

Vakuudeton lainaVakuudellinen laina
Lainan määrä1000 – 60 000 euroa 10 000 eurosta ylöspäin 
Lainan korko4,00 – 15,00% Vakuuksista riippuen alk. 2% ylöspäin
Vakuudet? Ei vakuuksiaReaalivakuudet 
Maksuaika1 – 15 vuotta3  – 20 vuotta 
KäyttökohdeVapaa käyttökohde. Remontti, ajoneuvo tai muu isompi investointi
Kenelle? Täysi-ikäinen, säännölliset tulotOmaisuutta, jota antaa pankille vakuudeksi

Vakuudeton laina: sopii kuluttajalle, joka tarvitsee pientä lainaa alle 60 000 euroa ilman vakuuksia joustavasti käyttöön. 

Vakuudellinen laina: hakijalle, jolla on antaa omaisuutta vakuudeksi ja tarvitsee lainaa yli 10 000 € suurempaan investointia varten. 

Lainaa pienellä korolla eri elämäntilanteisiin 

Hae lainaa pankista pienellä korolla kaikkiin yleisimpiin elämäntilanteisiin. Moni hakee lainaa suurten muutosten aikaan, kuten lapsen syntymän johdosta tai avioerosta riippuen. Sitä voidaan nostaa myös uuden kodin remonttiin tai vaikkapa uuden auton hankintaan. Tässä listattuna tyypillisiä käyttökohteita pienikorkoiseen lainaan eri luottotuotteilla. 

Kulutusluotto pienellä korolla 

Kulutusluotto haetaan kerralla tilille 1000 – 60 000 euroa, johon pankit voivat tarjota pientä korkoa alkaen 4,00%. 

Kulutusluottoa voi nostaa joustavasti mihin vain itselle tärkeään käyttökohteeseen. Suosittuja lainan käyttökohteita ovat remontti, matkustelu, auton hankinta ja yllättävät kustannukset. 

Pientä korkoa kulutusluottoon on mahdollista saada yli 20 pankista. Kun vertaat kulutusluoton korkoa, löydät korkotarjouksia hyvin eri korkotasoilla! 

Autolaina pienellä korolla 

Autolainaa on mahdollista saada pienellä korolla myös ilman vakuuksia, sillä pankit tarjoavat isompaan lainaan pienempää korkoa. 

Löydät pienikorkoisemman autolainan vakuudellisena. Moni pankki tarjoaa vakuudellista autolainaa myös autoliikkeen kautta. Suosittelemme vertaamaan erityisen huolella autolainan korot ennen valintaa, sillä pienen ja suuremman koron vaikutus lainan euromääräisiin kuluihin on suuri. Tämä johtuu siitä, että autolainaa nostetaan yleensä iso, yli 10 000 euroa kerralla käyttöön. 

Yhdistelylaina pienellä korolla 

Yhdistä lainat ja säästä kuluissa. Pankit tarjoavat pienempää korkoa yhdistelylainaan, joten lainojen yhdistäminen on fiksua. 

Yhdistelylainaa voit hakea yli 2000 euron lainasummalle, kun sinulla on käytössä vähintään kaksi lainaa – jotka haluat yhdistää. Yhdistelylainaan on hyvin mahdollista saada edullinen korko käyttöön, sillä pankit tarjoavat halvempaa korkoa suuriin lainoihin. 

Yhdistämällä lainat saat korkokulut matalaksi, jonka lisäksi säästät tilinhoitomaksuissa. Sen sijaan, että maksat 2 – 15 lainasta kiinteää tilinhoitomaksua – maksat jatkossa vain yhdestä lainasta kiinteää hallinnointipalkkiota. 

Pikalaina pienellä korolla 

Pikalainat kannattaa kilpailuttaa, sillä nykyään pankin tarjoama vakuudeton pikalaina on mahdollista saada pienellä korolla heti käyttöön. 

Nykyään kaikki vakuudettomat lainat pankeista voidaan laskea pikalainoiksi, sillä lainan voi nostaa edullisella korolla aina 1 – 2 päivässä tilille.

Kun tarvitset nopeaa lainaa – auttaa tähän pankin vakuudeton lainatuote. 

Hae yhteishakijan kanssa lainaa – tarjolla pienempi korko 

Pankit tarjoavat lainaan pienempää korkoa, kun haetta lainan yhdessä toisen rinnakkaishakijan kanssa. Voit ottaa hakemukseen mukaan 1 – 3 hakijaa, jolloin kaikki hakijat ovat henkilökohtaisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta. 

 • Edullisempi korko lainalle, kun siinä on useampi takaaja
 • Useampi takaaja laskee lainan korkoa, sillä pankin riski laskee 
 • Yhteishakijan kanssa tarjolla myös suurempi lainasumma käyttöön 

Moni yhdistelylainaa hakeva ottaa lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla oma perheenjäsen tai puoliso, jolla on luottotiedot kunnossa. Hakemalla lainaa yhdessä säästätte kuluissa ja saatte suuremman lainan käyttöön! 

Usein kysyttyä – lainaa pienellä korolla 

Mistä lainaa pienellä korolla? 

Pienin korko vakuudettomalla lainalle löytyy vertailun avulla. Voit vertailla Nordsekin avulla maksutta yli 20 pankin lainatarjouksia. Näin lainojen korot voivat vaihdella eri pankeissa: 

PankkiLainan korko 
Pankki A4,90 %
Pankki B6,85 %
Pankki C9,85 %
Pankki D12,55 %

Missä lainassa on pienin korko? 

Edullisin laina löytyy pankista vakuudellisena. Halvin vakuudeton lainatuote on kertalaina, jota voidaan tarjota alkaen 4,00% vuosikorolla. 

LainatuoteLainan korko
Vakuudellinen kulutusluotto2,00 – 8,00 % 
Vakuudeton kertalaina4,00 – 15,00 %
Joustoluotto7,90 – 15,00 %
Luottokortti8,90 – 15,00 %

Paljonko korko saa olla? 

Uusi korkokatto 1.10.2023 alkaen rajoitti uusien kulutusluottojen maksimi korkoa 15,00% tasolle. Tämän lisäksi lainasta voidaan periä enintään 4,50% viitekorkoa, jolloin lainan kokonaiskorko ei saa ylittää 19,50% tasoa. Korkokatto koskee kaikkia 1.10.2023 alkaen nostettuja lainoja, mutta se ei koske takautuvasti tätä ennen nostettuja lainoja. 

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä