Lainaa pienellä korolla

LainaaLainaa pienellä korolla

Lainaa pienellä korolla netistä

Pienikorkoinen laina löytyy helpoiten, kun kilpailutat Nordsekin yhteistyökumppaneilta lainasi. Tee ilmainen lainahakemus ja saat nopeasti lainatarjouksen katsottavaksi. Nordsekin kumppanit kilpailuttavat lainatarjoukset yli 20 pankissa ja luotonantajalla. Ensimmäiset lainatarjoukset saat jo 2 – 4 minuutin päästä, joten lainaa pienellä korolla voit saada myös nopeasti käyttöön. 

Näet alla olevasta lainalaskurista, kuinka eri korkotasoilla ja lainamäärällä on vaikutusta kuukausierän suuruuteen. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta lähettää hakemuksen ja vertailla, mistä saat pienimmän koron lainaan. 

Korkolaskuri

Näet lainalaskurista, kuinka eri korkotasoilla ja lainamäärällä on vaikutusta kuukausierän suuruuteen. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta lähettää hakemuksen ja vertailla, mistä saat pienimmän koron lainaan.

Näin haet lainaa verkosta

  1. Täytä lainahakemus

  2. Hakemus lähetetään yli 20 pankille ja rahoitusyhtiölle  

  3. Vertaa eri tarjouksia 

  4. Valitse sopivin tarjous

  5. Hyväksy allekirjoittamalla 

  6. Rahat tilille 

Lainaa pienellä korolla Nordsekin kumppaneilta 

Lainan kustannukset, maksuaika ja lainamäärä vaikuttavat takaisin maksettavaan euromäärään. Sitä matalampi korko lainassa on, sitä vähemmän maksat kuluja. Pienikorkoinen laina tarkoittaa pienempiä kustannuksia ja matalampaa kuukausierää. 

Korkea korko voi nostaa myös pienen lainan kuukausierän ja takaisinmaksettavan summan korkeaksi. Siksi myös pienten lainojen korot kannattaa kilpailuttaa. 

Pienikorkoisen lainan löydät, kun kilpailutat lainasi Nordsekin kumppanin avulla ja vertaat huolellisesti eri lainatarjouksia. 

Lainatarjousten lähettäminen jokaiseen pankkiin ja luotonantajalle veisi paljon aikaa. Sen sijaan, että lähettäisit lainatarjouksia jokaiseen pankkiin erikseen, kannattaa hyödyntää Nordsekin kumppanien maksutonta lainojen kilpailuttamista.

Kilpailuttamisen avulla saat yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta pankeista ja rahoituslaitoksilta.  

Vakuudeton laina eri käyttötarkoituksiin 

Vakuudetonta lainaa voit käyttää hyvin joustavasti, sillä päätät itse sen käyttötarkoituksen. Voit hakea lainaa Nordsekin avulla 1 000 – 60 000 euroa. 

Laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden maksuajalla. Voit itse valita halutun laina-ajan, sillä sinulle tarjotaan useampi eri maksuvaihtoehto.

Lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat jo muutamassa minuutissa ensimmäisiä lainatarjouksia sähköpostiisi. 

Kun olet tyytyväinen lainatarjoukseen, voit hyväksyä sen allekirjoittamalla verkkopankkitunnuksilla. 

Monelle sattuu yllätyksiä elämään, jolloin tarve lainalle voi syntyä nopeasti. Tyypillinen yllättävä lainatarve voi liittyä kodinkoneen hajoamiseen, auton hankintaan tai vaikkapa yllättävän laskun maksamiseen. 

Vakuudettoman lainan isona etuna on se, että sen saa nopeasti käyttöön ja voit itse päättää, mihin raha käytetään. 

Tarvittava lainamäärä vaikuttaa paljon siihen, mihin lainaa haetaan ja käytetään. Koska Nordsekin kumppaneilta voit saada lainaa jopa 60 000 euroon asti, myös käyttötarkoitukset vaihtelevat paljon.

Usein pientä alle 5 000 euron lainaa käytetään kodin pintaremonttiin, laskujen maksuun, kodinkoneiden hankintaan tai matkalle lähtöön.

Hieman isompia lainasummia käytetään suurempaan remonttiprojektiin, lainojen yhdistämiseen, keittiöremonttiin tai vaikkapa auton hankintaan tai rakennuslainaksi.

Yhdistelylaina on suosittu tapa laskea lainan kustannuksia, kun sinulla on käytössä useampi pienempi laina korkealla korolla. Yhdistämällä lainat voit laskea lainan kustannuksia merkittävästi, sillä pankit tarjoavat yhteen isompaan lainan pienempää korkoa.

Yhden lainan takaisinmaksu on halvempaa ja se säästää ajassa. Moni tuskastuu maksamaan kuukausittain hyvin monta lainaa takaisin. Kun maksat yhtä lainaa takaisin useamman sijasta, säästät aikaa, rahaa ja hermojasi.

Kenelle lainaa myönnetään?


Voit saada lainaa, kun olet vähintään 18-vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla on oltava säännöllisiä tuloja, jota vasten lainaa annetaan.

Eri pankeilla voi olla euromääräinen raja, kuinka paljon tuloja on oltava vuodessa tai kuukaudessa. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen vaatimuksia lainan saantiin, sillä hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin ja se on täysin maksutonta.

Säännöllisiksi tuloiksi lasketaan vain ansiotulot, ei koskaan pääomatuloja. Ansiotuloja ovat sekä palkkatulot että eläketulot, joten myös eläkeläisenä voit saada lainaa.

Moni hakee lainaa yhteishakijan kanssa. Kun haet rinnakkaishakijan kanssa lainaa, toimivat molemmat hakijat lainan takaajana. Toisen henkilön kanssa nostettu laina on usein järkevää, sillä sen avulla säästää usein kuluissa. Pankit tarjoavat pienikorkoista lainaa helpommin, kun lainassa on kaksi takaajaa. Voitte saada yhdessä hakiessa myös suuremman lainamäärän käyttöön, sillä pankit myöntävät kahdella takaajalla isompia lainasummia.

Lainaa myönnetään myös yrityksille ilman vakuuksia. Pieni yrityslaina on pk-yrityksille suunnattu lainatuote, jossa yrittäjä itse toimii yrityslainan takaajana. Vakuudetonta yrityslainaa voi saada Nordsekin yhteistyökumppaneilta jopa 350 000 euroa.

Lainalaskuri

Lainalaskuri

1000
100060000
6%
0%30%
3vuotta
1vuotta15vuotta

Vakuudettoman lainan korko


Lainan korko vaihtelee hyvin paljon eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä. Koron määrään vaikuttaa myös aina lainanhakijan oma taloudellinen tilanne, sillä lainan hinnoittelu on asiakaskohtaista.

Lainalaskurista voit katsoa ja arvoida, miten eri korkotasot vaikuttavat kuukausierään ja takaisin maksettavaan hintaan. Laskuri on vain arvio, sillä lopullisen hinnan selvität pyytämällä lainatarjousta.

Muista korkoja verratessa kiinnittää huomio todelliseen vuosikorkoon. Pelkkä nimelliskorko ei kerro totuutta lainan hinnasta, sillä koron lisäksi lainasta peritään usein muita kustannuksia.

Arvioi lainalaskurin avulla sinulle sopiva kuukausierä, lainasumma ja maksuaika

Moni hyödyntää Nordsekin lainalaskuria, jonka avulla voit testata juuri sinulle sopivaa lainamäärää ja kuukausierää.

Syöttämällä lainalaskuriin tiedot lainasummasta ja maksuajasta näet, mitä laina maksaa tietyllä korkotasolla.

Lisäksi näet hyvin laskurista, miten lainamäärä ja takaisinmaksun nopeus vaikuttavat kuukausierän suuruuteen.

Kuukausierän suuruus kertoo, paljonko sinun tulee maksaa lainaa takaisin pankille. Kuukausierä pitää siis sisällään sekä koron että pääoman lyhennyksen.

Jotta oma talous ei mene liian tiukaksi, kannattaa kuukausierän suuruus valita tarpeeksi alhaiseksi, jotta pystyt maksamaan sitä takaisin joka kuukausi.

Moni lainanhakija tekee virheen nostaessa kuukausierän liian suureksi. Tällöin stressiä aiheuttaa jatkuvasti se, onnistutaanko lainaerä maksamaan takaisin vai ei.

Löydä pienikorkoinen laina Nordsekin avulla

Lainojen kilpailutus kannattaa aina, sillä voit säästää merkittävästi kuluissa kilpailuttamalla niin pienet kuin suuremmat lainat. Koska luotonantajien hinnoittelut vaihtelevat paljon, on hyvä hakea lainatarjous mahdollisimman monesta paikasta.

Kun kilpailutat ja vertaat lainojen korot, selvität mistä sinulle löytyy pienikorkoisin laina.

Lainahakemuksen lähettäminen jokaiseen pankkiin erikseen on turhaa, sillä helpompi tapa saada tarjous yli 20 pankista on lähettää tarjouspyyntö vertailupalvelun kautta. Näin saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua lainat nopeasti ja täysin ilmaiseksi.

Yhdellä hakemuksella saat kerralla lainatarjouksia jopa yli 20 luotonantajalta katsottavaksi. Koska kilpailuttaminen ei maksa mitään, on lainojen kilpailuttaminen aina järkevää.

Usein kysyttyä pienikorkoisista lainoista 

Mistä lainaa pienellä korolla?

Saat lainaa pienellä korolla, kun kilpailutat lainat Nordsekin yhteistyökumppanin avulla. Lainan kilpailuttaminen avulla saat jopa yli 20 pankista lainatarjouksia, jolloin lainan hinta laskee. 


Voinko saada lainaa ilman takaajia pienellä korolla?

Voit saada lainaa ilman takaajia pienellä korolla, sillä lainan korot alkaat 4% vuositasolta. 

Mikä on laina-aika?

Laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Usein isompaan lainaan tarjotaan pidempää maksuaikaa, jotta kuukausierän suuruus ei nouse liian isoksi. 

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Laina voidaan maksaa heti tilille, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Usein laina maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa lainan hyväksymisestä. 

Tarvitaanko lainaan vakuuksia tai takaajia?

Ei tarvita. Lainaa varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia, vaan pelkkä oma henkilötakaus riittää. 

Kuka voi saada lainaa?

Voit saada lainaa, kun sinulla on säännölliset tulot, olet yli 18-vuotias ja sinulla moitteeton maksuhistoria. 

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee paljon. Koska luotonantajat tarjoavat asiakaskohtaista hinnoittelua, selvität sinulle tarjottavan koron parhaiten lainatarjouksen avulla. 

Miksi laina kannattaa vertailla? 

Lainat kannattaa vertailla, sillä kalliin ja pienikorkoisen lainan hintaero on usein merkittävä. Koska lainojen vertailu on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään, kannattaa lainat aina vertailla ennen nostoa tilille. 

Mikä on edullinen laina?

Edullisessa lainassa on pieni korko ja alhaiset muut kustannukset. Todellinen vuosikorko kertoo, mikä laina on edullinen ja mikä kallis. 

Mistä löydän alhaisimman todellisen vuosikoron?

Alhaisimman todellisen vuosikoron selvität helposti Nordsekin kumppaneilta. Näet lainatarjouksesta, mikä on eri luotonantajien tarjoama todellinen vuosikorko. 

Mihin lainaa voidaan käyttää?

Voit käyttää lainaa joustavasti esimerkiksi metsän ostoon, matkailuun, remonttiin tai rakentamiseen, sillä laina on vakuudetonta. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Lainaa 25000

Lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia  Monella voi tulla eteen tilanteita, jolloin on tarvetta ulkopuoliselle rahoitukselle. 25 0000 euron Lainan avulla voidaan toteuttaa pitkäaikaisia haaveita, vaikka...

Ohjauskorko vuonna 2023

Korkojen nousu 2023 vuonna  Vuosi 2022 jäi historiaan ja monelle vuosi tullaan muistamaan Ukrainan sodan lisäksi kasvaneen inflaation ja korkojen nousun myötä. Sodan myötä energian...

 Lainaa 15000 euroa

15000 euron laina heti tilille  Voit saada 15000 euron lainan tilille heti, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Laina maksetaan tilille...

Lainaa 40000 

Lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia  Kilpailuta 40 000 euron laina ilman vakuuksia jo tänään, niin selvität sinulle parhaan korko tarjouksen. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja...