Lainalaskuri – vertaa sopivaa lainaa

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Lainalaskuri vuonna 2024

Hae lainaa
1000
100060000
6%
0%30%
3vuotta
1vuotta15vuotta

Nordsekin lainalaskurin avulla näet nopeasti, kuinka lainan kuukausierän hinta muodostuu. Voit kilpailuttaa meidän avulla pankit ja rahoitusyhtiöt yhdellä lainahakemuksella. 

Valitse lainalaskurissa lainamäärä, maksuaika ja korko, jolloin näet lainan kuukausierän ja takaisinmaksettavan summan. 

  • Lainalaskurilla näet sinulle sopivan kuukausierän 
  • Lainan takaisinmaksuun vaikuttaa lainasumma, korko ja maksuaika 

Lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta. Voit kilpailuttaa kauttamme kymmeniä pankkeja ja selvittää, mitä korkoa sinulle voidaan tarjota. 

Tutustu pankkien lainatarjouksiin vaikka tänään, sillä saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi! 

Näin käytät lainalaskuria 

  1. Syötä lainamäärä 

Voit syöttää laskuriin lainasumman 500 – 60 000 euron väliltä. Vertaile, miten eri lainasummat vaikuttavat kuukausierän määrään. 

  1. Ilmoita laina-aika 

Voit antaa laskuriin 1 – 15 vuoden maksuajan. Laina-aika vaikuttaa suoraan kuukausierän määrään ja takaisin maksettavaan summaan. 

  1. Syötä korkoprosentti 

Voit täyttää lainalaskuriin korkoprosentiksi eri määriä ja katsoa, miten korkotaso vaikuttaa kuukausierään. 

  1. Katso lainan kuukausierä ja takaisinmaksettava summa yhteensä 

Ilmoittamalla koron, lainasumman ja maksuajan näet, miten lainan kuukausierä ja takaisinmaksettava summa muodostuu. 

Lainalaskurilla näet sopivan lainasumman 

Pystyt nopeasti arvioimaan lainalaskurin avulla sinulle sopivan lainamäärän eri korkotasoilla. Vaihtamalla lainamäärää näet, kuinka kuukausierä muuttuu lainassa. 

Huomioi, että pankit tarjoavat asiakaskohtaista korkoa lainalle, joten laskurin arvot ovat viitteellisiä. Selvität parhaiten sinulle tarjottavan korkotarjouksen pyytämällä pankeista lainatarjoukset meidän avulla. 

Lainan korkoon vaikuttaa moni tekijä. Palkkatulojen määrä on yksi tärkeä hintaan vaikuttava tekijä. Lisäksi korkoon vaikuttaa hakijan muiden lainojen määrä. Jos haet lainaa yhdessä toisen rinnakkaishakijan kanssa, voitte saada paremman koron lainalle. 

Lainan korkolaskuri 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Miten käytän lainalaskuria? 

Voit pyöritellä lainalaskuria eri arvoilla ja nähdä, kuinka lainasumma, korko ja maksuaika vaikuttavan lainan takaisinmaksuun.

Lainalaskurin avulla näet nopeasti, miksi lainan ehdot kannattaa kilpailuttaa. Sitä paremman koron saat lainalle, sitä alhaisempaa maksuerää sinun tulee maksaa lainasta. 

Voit saada vakuudettomaan lainaan hyvin erilaisia korkotarjouksia, sillä pankit tekevät aina asiakaskohtaisen lainatarjouksen. Lainan korko vaihtelee vakuudettomissa lainoissa 4 ja 20% välillä. 

Voit saada lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainasumman suuruuteen vaikuttaa erityisesti palkkatulojen määrä. Sitä suuremmat tulot sinulla on, sitä isomman lainan voit saada pankista. 

Lainan maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Voit saada eripituisia laina-aikoja pankista riippuen. Myös lainasumma vaikuttaa tarjottuun laina-aikaan. Sitä suurempi lainasumma, sitä pidempää maksuaikaa usein tarjotaan. 

Voit maksaa vakuudettoman lainan aina etuajassa takaisin. Jos löydät muualta paremmilla ehdoilla lainaa, suosittelemme maksamaan vanhan lainan heti pois. 

Lainatarjous heti katsottavaksi 

Saat lainatarjouksen heti katsottavaksi lainavertailun avulla, sillä pankit tekevät automaattisen lainapäätöksen hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen selvität nopeasti, minkälaista lainaa eri pankit voivat sinulle tarjota. Lainahakemukseen ei tarvita liitteitä ja hakeminen ei sido mihinkään. 

  • Lainahakemus nopeasti ilman liitteitä minuuteissa
  • Lainatarjous heti nähtäville 

Lainatarjous on alustava, sillä pankit varmistavat vielä palkkatulot ennen rahan maksua tilille. Voit toimittaa liitteenä pankille todisteen palkkatuloista sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. 

Nordsekin ilmainen lainapalvelu ja lainalaskuri 

Meillä Nordsekillä tehdään töitä sen eteen, että sinä voit löytää mahdollisimman helposti edullisia vakuudettomia korkotarjouksia pankeista. 

Lainapalvelumme on täysin ilmainen ja lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit nopeasti kilpailuttaa kaikki vakuudettomat lainat 1000 – 60 000 eurolle. 

Lainaa voit saada 4 – 20% korolla. Lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia, joten saat vain tarjouspyynnön avulla selvitettyä sinulle tarjottavan lainan koron, maksuajan ja lainasumman. 

Voit saada lainalle maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainalaskurin avulla näet, kuinka eri maksuajat vaikuttavat takaisin maksettavaan summaan. 

Selvitä Nordsekin lainapalvelun avulla, minkälaista korkoa pankit voivat sinulle tarjota. Kokeile samalla lainalaskurista, kuinka lainan määrä, korko ja laina-aika vaikuttavat kuukausierään.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.