Lainatarjous

Lainatarjous – vertaa lainatarjouksia

Hae nopea lainatarjous 1 000 – 60 000 € pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Kilpailuttamalla lainatarjoukset selvität nopeasti, mistä löytyy edullisin laina ilman vakuuksia. 

 • Paras lainatarjous kilpailuttamalla 
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään
 • Lainan hakeminen on maksutonta
Hae lainaa
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Näin saat nopeasti lainatarjouksen

 1. Lähetä lainahakemus. 

Lainahakemuksen lähettämien vie vain muutaman minuutin – hakemukseen ei tarvitse liitteitä. 

 1. Lainatarjous heti katsottavaksi

Saat pankista ja rahoitusyhtiöstä usein lainatarjouksen heti katsottavaksi – viimeiset lainatarjoukset 6 tunnissa. 

 1. Rahat tilille 

Laina maksetaan tilille usein muutamassa arkipäivässä tilille, nopeimmillaan jo samana päivänä.

Hae nopea lainatarjous

Nordsekin avulla jopa yli 30 lainatarjousta 

Voit kilpailuttaa pienet lainat kuin suuremmatkin Nordsekin maksuttomalla lainahakemuksella. Sitä useampia lainatarjouksia saat, sitä enemmän voit löytää pienikorkoisia lainatarjouksia! 

Kilpailuttamalla lainat varmistetaan, että käytössä on edullisin vakuudeton laina. Nordsekin avulla voit maksutta kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa. 


Kilpailuttaminen on maksutonta ja lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään!

Hae nopea lainatarjous

Lainatarjous voimassa jopa 4 viikkoa 

Lainatarjoukset ovat voimassa jopa 4 viikkoa, joten sinun ei tarvitse tehdä päätöstä lainasta heti.

 Pankit antavat lainatarjouksen usein heti katsottavaksi. Lainatarjouksessa lukee, kuinka pitkään kyseinen tarjous on voimassa. 

Sinun ei tarvitse kuitenkaan odottaa neljää viikkoa sopivan lainatarjouksen löytämiseen. Yleensä saat kaikista pankeista lainatarjouksen jo 6 tunnissa katsottavaksi, joten voit itse tehdä myös hyvin nopeasti päätöksen parhaasta pankista! 

Hae nopea lainatarjous

Paras lainatarjous vertailun avulla

Paras lainatarjous löytyy vertailun avulla. Näin vertailet parhaita lainatarjouksia keskenään: 

 • Todellinen vuosikorko – missä edullisimmat kokonaiskulut?
 • Lainasumma – onko lainatarjouksen määrä riittävä? 
 • Kuukausierä ja maksuaika – onko kuukausimaksu tarpeeksi alhainen? 

Voit maksaa edullisemman lainatarjouksen avulla pois kalliit pienemmät lainat. Moni yhdistää lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin päästään eroon kalleista pikavipeistä, osamaksuista ja kulutusluotoista.  

Paras lainatarjous löytyy hyvin nopeasti kaikille lainasummille maksuttoman lainavertailun avulla. Lainojen kilpailuttaminen voi säästää kuluissa jopa tuhansia euroja, kun lainasumma on riittävän suuri. Kilpailuta vakuudettomat lainat jo tänään 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti! 

Hae nopea lainatarjous

Mikä on lainatarjous? 

Lainatarjous on käytännössä pankin tai rahoitusyhtiön alustava tarjous, jolloin kuluttaja voi tehdä päätöksen lainan ottamisesta. 

Alustavan lainatarjouksen jälkeen voit toimittaa pankille liitetietoina tiedot palkkatuloista. Tämän pohjalta pankki voi tehdä lopullisen lainapäätöksen, jolloin rahat voidaan maksaa tilille. 

 • Alustava lainatarjous annetaan heti katsottavaksi 
 • Voit allekirjoittaa lainasopimuksen heti lainatarjouksen yhteydessä
 • Kulutusluotto maksetaan tilille, kun lainasopimus allekirjoitettu ja liitteet käyty läpi 

Yleensä alustava lainatarjous on sama kuin lopullinen luottopäätös, kun olet ilmoittanut omat tulot, menot ja lainojen määrät oikein lainahakemuksessa pankille.

Hae nopea lainatarjous

Kuka voi saada lainatarjouksen?

Voit saada lainatarjouksen netistä, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja riittävästi säännöllisiä tuloja. Lisäksi pankit vaativat vähintään 36 kuukauden asumista Suomessa ja ikää vähintään 20 vuotta. 

Riittävät tulot riippuvat pankista, mutta usein pankit vaativat vähintään 14000 euron vuosituloja. Tätä pienemmillä tuloilla voi saada lainaa, sillä osa antaa lainaa hyvin pienituloisille hakijoille. 

Säännöllisiin tuloihin lasketaan palkkatulot ja eläketulot. Myös eläkeläiset voivat saada lainatarjouksen pankista eläkkeen ansiosta. Pääomatuloja ei lasketa säännöllisiin tuloihin. 

Usein lainapäätös perustuu siihen, onko säännöllisiä tuloja riittävästi menojen kattamiseen. Tässä keskeistä on muiden lainojen määrä – sitä isommat tulot suhteessa velkamäärään, sitä enemmän lainaa voidaan myöntää.

Hae nopea lainatarjous

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä

Mikä on ehdollinen lainatarjous? 

Ehdollinen lainatarjous on sama asia kuin lainatarjous tai lainalupaus. 

Vakuudettomassa lainassa ehdollinen lainatarjous tarkoittaa sitä, että pankin pitää vielä läpikäydä myöhemmin palkkatositteen läpi lopullista luottopäätöstä varten. 

Asuntolainassa ehdollinen lainatarjous on sama asia kuin lainalupaus. Pankki tarjoaa tällöin asuntolainaa annetuilla ehdoilla sillä varauksella, että ennen lopullista lainapäätöstä pankki voi vielä tarkistaa ostettavan kohteen tiedot. 

Käytännössä pankit antavat aina ensin ehdollisen lainatarjouksen ennen lopullista lainapäätöstä. Onneksi lainatarjous on sama kuin lainapäätöksessa, kun annetut tiedot eivät muutu.

 Kun ilmoitat tulot ja menot oikein lainahakemuksessa, ehdollinen lainatarjous vastaa silloin myös lopullista lainasopimusta!

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Mikä on hyvä lainatarjous?

Hyvä lainatarjous on sellainen, jossa on alhaiset kulut ja riittävän suuri lainasumma tarjolla. Koska kaikki vakuudettomat lainat ovat joustavia käyttää, voidaan hyvä lainatarjous määritellä hinnan ja lainasumman perusteella. 

Kulut ovat tärkein tekijä siinä, mikä lainatarjous on hyvä ja mikä ei. Sitä edullisempi laina on, sitä parempi lainatarjous kyseessä. Koska lainan kustannukset koostuvat nimelliskorosta, tilinhoitomaksusta ja muista kuluista – ei pelkkä nimelliskorko paljasta parasta lainatarjousta. Paras tapa vertailla ja löytää hyvä lainatarjous on verrata todellista vuosikorkoa keskenään. Se ottaa huomioon kaikki lainan kustannukset, jolloin edullisin lainatarjous löytyy nopeasti tätä mittaria vertailemalla. 

Hyvä lainatarjous on myös riittävän suuri omaan tarpeeseen. Vaikka lainan korko on hyvin edullinen – ei se auta, mikäli lainaa tarvitaan 10 000 euroa ja pankki tarjoaa vain 2000 euroa edullisella korolla! 

Voit itse päättää lainavertailun avulla, mikä on sinulle paras lainatarjous. Hakemalla lainaa Nordsekin kautta voit saada vertailuun jopa yli 30 lainatarjousta yhdellä lainahakemuksella! 

Lainatarjous vrs lainalupaus 

Lainatarjous ja lainalupaus ovat täysin sama asia. Käytännössä lainatarjous on yleistermi, jota käytetään kaikissa eri lainatuotteissa. 


Lainalupaus on pankin ehdollinen tarjous asuntolainassa, joka vaatii aina vielä lopullisen lainapäätöksen. 

Lainatarjous vrs lainalupaus tarkoittavat samaa asiaa, joten molempia voidaan käyttää terminä ehdolliseen tarjoukseen. 

pankit jota nordsek kilpailuttaa

Lainatarjoukset netissä eri lainatuotteille 

Voit saada pankista lainatarjouksia erilaisille lainatyypeille. Tässä lyhyt listaus yleisimmistä netistä tarjottavista lainatuotteista. 

Kulutusluotto

Kulutusluottoa on yksityiselle henkilölle myönnettävä laina, jota voidaan myöntää vakuudellisena tai vakuudettomana. Vakuudeton kulutusluotto on yleisin lainatuote pankista heti asuntolainan jälkeen. Sen etuina ovat nopeus ja joustavuus, sillä kulutusluottoa myönnetään netissä käyttöön jopa samana päivänä. Voit saada Nordsekin lainapalvelussa jopa yli 30 tarjousta kulutusluottoon yhdellä hakemuksella. 

Asuntolaina 

Asuntolaina on vakuudellinen laina, jossa ostettava asunto annetaan pankille vakuudeksi. Asuntolainaa myönnetään täysi-ikäisille henkilöille, jolla on puhtaat luottotiedot. Asuntolainan määrään vaikuttaa hakijan ikä, työtilanne ja tulot. Lisäksi lainan määrään vaikuttaa asunnon sijainti ja paikkakunta. Usein pankit suosivat kaupungissa tai lähellä olevia asuntoja vakuutena, sillä niiden vakuudet ovat turvallisempia kuin kaukana kaupungeista sijaitsevien kohteiden. 

Yhdistelylaina 

Pankit myöntävät yhdistelylainaa, kun kuluttaja haluaa yhdistää kaksi tai useamman lainan suuremmaksi yhdistelylainaksi. Lainojen yhdistely on suosittu lainatuote, sillä sen avulla voidaan laskea pienten lainojen kustannuksia. Voit kilpailuttaa ja pyytää lainatarjouksen yhdistelylainoista Nordsekin avulla jopa 60 000 € asti.  

Pikalaina 

Pikalaina on vakuudeton laina, jota myöntävät kotimaiset pankit, rahoitusyhtiöt ja myös ulkomaiset pankit. Nykyään pankkien pikalaina on edullinen ja nopea lainatuote, joka on korvannut perinteiset pikavipit. Pikalainaa voi nostaa tilille 1000 eurosta ylöspäin ilman takaajia tai vakuuksia. Pikalaina maksetaan takaisin 1 – 15 vuoden maksuajalla. 

P2p laina  

P2P laina on sama asia kuin vertaislaina. P2P lainaa tarjoaa Suomessa nykyään harvempi toimija, sillä aikaisemmin vertaislainoista tunnettu Fellow Finance toimii nykyään pankkina. Kuluttajalle ei ole eroa, onko laina pankista vai p2p lainapalvelusta – lainatarjouksen voi saada heti katsottavaksi automaattisen lainapäätöksen avulla. Pyytämällä lainatarjoukset p2p lainaan Nordsekin avulla saat myös muut vakuudettomat lainat vertailuun. 

Joustoluotto

Joustoluotto on limiittimuotoinen laina. Käytännössä joustoluottoa eroaa siten normaalista kulutusluotosta, ettei luottoa tarvitse nostaa yhdellä kertaa tilille. Joustoluoton etuina on nopeus ja joustavuus. Se sopii hyvin pieniin luottotarpeisiin, kun lainantarve on säännöllinen. Jos esimerkiksi haet ennen palkanmaksua joustoa laskuihin, voi joustoluotto olla sinulle sopiva lainatuote. Voit vertailla joustoluotto tarjouksia nopeasti myös muiden kulutusluottojen kanssa nopealla verkkohakemuksella.

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä

Kilpailuta lainatarjoukset tänään Nordsekin avulla 

Pyydä nopea lainatarjous pankista ilman vakuuksia 1000 – 60 000 eurolle. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään ja on täysin maksutonta! 

Lainatarjous on alustava lainapäätös, jonka jälkeen pankki käy läpi liitteet ennen lopullista lainapäätöstä.

 Lainatarjouksen voit saada heti katsottavaksi, sillä pankit tekevät automaattisen lainapäätöksen hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Lainatarjouksien vertailu kannattaa, sillä koroissa on suuria eroja myös eri pankkien välillä. Paras lainatarjous löytyy, kun kilpailutat jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa Nordsekin avulla! 

Hae lainatarjoukset jo tänään katsottavaksi. Koska lainatarjoukset ovat voimassa jopa 2 – 4 viikkoa, voit rauhassa tutustua eri tarjouksiin! 

Usein kysyttyä lainatarjouksista

Mikä on lainatarjous?

Lainatarjous on pankin tai rahoitusyhtiön alustava päätös lainasta. Käytännössä lainatarjous on sama asia kuin ehdollinen lainatarjous tai lainalupaus. Voit saada lainatarjouksen heti katsottavaksi Nordsekin avulla 1000 – 60 000 eurolle ilman vakuuksia. 

Kuinka saan lainatarjouksen? 

Näin saat nopeasti lainatarjouksen katsottavaksi: 

 1. Lähetä lainahakemus
 2. Vertaile lainatarjouksia
 3. Allekirjoita lainasopimus 

Kuinka nopeasti lainatarjous annetaan?

Alustava lainatarjous annetaan usein heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lopullisen lainapäätöksen saat, kun olet toimittanut tarvittavat liitteet pankille. 

Onko lainatarjous sama kuin lainalupaus?

Lainatarjous tarkoittaa samaa asiaa kuin lainalupaus. Usein asuntolainaa hakiessa puhutaan lainalupauksesta, kun vakuudettomissa lainoissa yleisimpiä termi on lainatarjous. Lainatarjous eli lainalupaus on edullinen tarjous, joka vaatii vielä lopullisen päätöksen pankista. 

Mistä pankista paras lainatarjous?

Paras lainatarjous voi löytyä kotimaisesta pankista tai ulkomailta.  Selvität parhaan lainatarjouksen vertailemalla ja kilpailuttamalla lainatarjoukset Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla! Mukana kilpailutuksessa kotimaiset, ruotsalaiset, norjalaiset ja virolaiset pankit ja luotonantajat. 

Vertaa edullisia lainatarjouksia 

Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia