Lainaa ilman liitteitä 

Janne Häkkinen

Lainaa ilman liitteitä heti

Pientä lainaa voit saada nostettua ilman liitteitä. Näin hakeminen on hyvin nopeaa ja helppoa, eikä aikaa tarvitse käyttää papereiden lähettämiseen. 

Nordsekin kumppanien avulla kilpailutat lainat hetkessä. Täytä maksuton lainahakemus, jolloin hakemus kilpailutetaan jopa yli 20 luotonantajalla. Kilpailutuksessa on mukana sekä pankit että rahoitusyhtiöt, joten selvität nopeasti parhaat korkotarjoukset!

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Voit hakea lainaa 1 000 – 60 000 euroa. Lainojen takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta. Voit kilpailuttaa palvelussa niin pienet pikalainat kuin isommat kulutusluotot. 

Näin haet lainaa ilman liitteitä:

 1. Lähetä lainahakemus

  Hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa, etkä tarvitse liitteitä hakemiseen. 

 2. Vertaile lainatarjouksia

  Odota hetki, ennen kuin vertaat tarjouksia. Saat usein kaikki tarjoukset 6 tunnin sisällä.

 3. Valitse paras laina. 

  Usein kannattaa valita tarjous, jossa on edullisin korko. 

 4. Allekirjoita ja rahat tilille. 

  Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen laina maksetaan tilille. 

Lainaa voi saada ilman liitteitä 

Usein nopeaa ja pientä lainaa hakeva haluaa välttää turhalta työltä, joten lainaa haetaan ilman turhaa papereiden lähettämistä. On mahdollista saada laina käyttöön ilman mitään liitetietoja pienissä, muutaman tuhannen lainoissa. Voit aina hakea alustavan lainatarjouksen myös isompiin kulutusluottoihin ilman papereiden lähettämistä. 

Osa pankeista ja luotonantajista vaatii kuitenkin jälkikäteen liitetietojen lähettämistä. Liitteitä vaaditaan, jotta hakijan ilmoittamat tiedot voidaan tarkistaa. Yleisimpiä vaadittavia liitetietoja ovat:

 • Palkkakuitti 
 • Eläketodistus 
 • Veroilmoituksen erittelyosa 
 • Tiliote  

Yleisin vaadittava liite on palkkatulojen ja ansiotulojen varmistaminen. Liitetiedoilla varmistetaan, että hakijalla on riittävät tulot lainaa varten. Näin luotonantaja varmistaa, että hakijalla on maksukykyä lainan takaisinmaksua varten. 

Liitteet lähetetään usein alustavan lainatarjouksen jälkeen. Vaadittava liitteiden määrä vaihtelee eri luotonantajien kesken. Liitetiedot lähetetään sähköpostitse luotonantajalle. Usein isompiin kulutusluottoihin vaaditaan enemmän liitteitä

Aina liitteitä ei tarvita lainaa varten, joten voit heti lainatarjouksen jälkeen nostaa lainan tilille nopeasti. Pientä lainaa on mahdollista saada ilman liitetietoja, kun maksuaika on lyhyt ja velkaa ei oteta paljon. 

Millaista lainaa voi saada ilman liitteitä?

Ilman liitteitä nostettavaa luottoa ovat usein pienet ja lyhytaikaiset lainat ilman vakuuksia. Koska nostettava lainasumma on hyvin pieni, ei välttämättä tuloja tarvitse todistaa luotonantajalle. Näihin lainatuotteisiin ei välttämättä tarvita liitteitä:

Joustoluottoihin voidaan vaatia ensimmäisellä hakukerralla liitetietoina tiedot tuloista. Kaikkein pienimpiin joustoluottoihin ei välttämättä tarvita liitetietoja ollenkaan. Kun jatkuva luotto on jo käytössä, ei nostoja varten tarvitse koskaan lähettää erikseen liitteitä.

Pikalainoja ja pieniä pikavippejä on mahdollista saada tilille ilman papereiden lähettämistä. Kun kulutusluottoa haetaan alle 3 000 euroa, ei rahojen saanti edellytä välttämättä palkkatulojen vahvistamista. 

Mitä liitteitä minun pitää lähettää?

Kun haet lainaa ja saat alustavan lainatarjouksen, sinulle ilmoitetaan, mitä tarvittavia tietoja vielä luotonantaja tarvitsee. Usein vaadittavat tiedot liittyvät palkkatuloihin. 

Lähettämällä liitetietoina pankille tai rahoitusyhtiölle palkkakuitin, verotustodistuksen tai tiliotteesta kopion luotonantaja voi varmistua siitä, että sinulla on riittävän hyvä maksukyky lainalle. 

Käytännössä siis liitteiden lähettäminen on sinulle hyödyksi, sillä näin myös luotonantaja varmistaa, että sinulle tarjottava lainamäärä ja kuukausierä on sopiva. Lainaa ei kannata ottaa käyttöön, mikäli oma taloustilanne ei mahdollista lainan maksua takaisin. 

Eläkeläinen voi lähettää eläketodistuksen tai tiliotteesta kopion luotonantajalle. Luottoa voidaan myöntää eläkeläisille, sillä eläketulot lasketaan säännöllisiksi ansiotuloiksi. 

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia? 

Voit saada vakuudetonta lainaa, kun olet vähintään 18-vuotias, sinulla on säännöllisiä palkkatuloja ja luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainansaanti edellyttää kotimaista henkilötunnusta ja asumispaikkaa Suomessa. 

Vakuudeton laina on mahdollista saada käyttöön ilman liitetietoja. Voit täyttää Nordsekin kumppaneiden sivuilla hakemuksen ilman paperiliitteitä. Mikäli lopullista lainapäätöstä tarvitaan vielä erikseen tietoja tuloista, voit toimittaa tarvittavat liitteet jälkikäteen pankille sähköpostitse. 

Milloin lainaa voi hakea ja milloin ei ilman liitteitä? 

Tässä kootusti, milloin voit saada lainaa ilman liitteitä ja milloin et: 

Voit saada lainaa ilman liitteitä:Et voi saada lainaa ilman liitteitä:
+Pikalaina ja pikavippi -Yli 5 000 euron kulutusluotot 
+Pieni osamaksu-Lainat pitkällä maksuajalla 
+Alle 3000 euron lainat -Halvimmat vakuudettomat lainat
+Lyhytaikainen velka -Pankin tarjoama isompi laina 

Lainaa nopeasti netistä ilman liitteitä 

Nordsekin avulla voit hakea ja kilpailuttaa kaikki erilaiset vakuudettomat lainat nopealla verkkohakemuksella. 

Lainaa ilman vakuuksia voit nostaa käyttöön nopeasti, sillä hakemuksen lähettäminen onnistuu minuuteissa. Saat kaikki lainatarjoukset muutamassa tunnissa sähköpostiisi. Koska laina voidaan maksaa tilille heti, sopii vakuudeton laina myös nopeaan rahantarpeeseen. 

Käytä lainaa joustavasti vaikka tonttilainaksi, rakentamista varten rakennuslainaksi tai vaikka lomalle lähtöön. Vakuudettoman lainan etuna on joustavuus, jossa sinä päätät aina rahan käyttötarkoituksen. 

Vakuudeton laina on hyvin suosittu lainatuote, sillä sitä voi käyttää myös hyvin nopeisiin lainatarpeisiin. Jos sinulla on mennyt rikki kotona kodinkone tai haluat lähteä nopeasti reissuun, voi nopea laina olla sopiva lainatuote sinulle. 

Lainaa netistä voit hakea huoletta milloin tahansa, sillä lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Hae luottoa jo tänään! 

Voit hakea vakuudetonta luottoa heti lainatarpeen syntyessä. Lainahakemuksen tekeminen on hyvin helppoa ja nopeaa, sillä perustiedot hakijasta ja luottotarpeesta riittävät. 

Luotonantajien vaadittavat tiedot hakemukseen liittyvät palkkatuloihin, työhön, ikään, muiden lainojen määrään ja yleiseen maksukykyyn. Koska hakemuksen tiedot ovat hyvin nopeasti täytettävissä, hakemuksen tekeminen ei kestä yleensä yli 5 minuuttia. 

Kun lähetät hakemuksen vertailupalvelun kautta, lähetetään lainahakemuksesi jopa yli 20 luotonantajalle. Näin säästät aikaa ja hermoja, kun saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua pankit ja rahoitusyhtiöt. 

Ensimmäiset lainatarjoukset saat katsottavaksi kahdessa minuutissa. Koska pankit tekevät automaattisen luottopäätöksen, saat nopeasti tarjouksia vertailtavaksi. Ennen parhaan luotonantajan valitsemista kannattaa odottaa hetki, sillä viimeiset tarjoukset saat usein 6 tunnin päästä hakemuksen lähettämisestä. 

Koska hakeminen on ilmaista, kannattaa luottohakemus täyttää heti lainatarpeen syntyessä. Näin tarkistat nopeasti, millä korolla sinulle voidaan tarjota luottoa! 

Yhdistelylainalla säästät kuluissa 

Moni suomalainen on ostanut verkosta tai kaupasta elektroniikkaa, vaatteita tai muuta tavaraa osamaksulla. Osamaksulla ostaminen on tehty niin helpoksi, että moni tekee ostoksia kuin huomaamatta laskulla ja luotolla. 

Jos sinulla on kertynyt käyttöön useampi kuin yksi pienlaina, pikavippi tai osamaksu, voi lainojen yhdistäminen olla järkevää. Yhdistelylainassa nostat yhden edullisen lainan käyttöön, jolla maksat kalliit pienet lainat pois. 

Säästöä syntyy jopa tuhansia euroja, sillä yhdistelylainaa voit saada paljon edullisemmin käyttöön. Sitä enemmän sinulla on osamaksuja käytössä, sitä enemmän säästät lainoja yhdistelemällä. 

Miksi yhdistelylainaa voi saada halvemmalla? Koska suurempiin lainoihin tarjotaan matalampaa korkoa kuin pieniin lainoihin. Lisäksi säästöjä syntyy siten, että sinun ei tarvitse maksaa useammasta pienlainasta erikseen kiinteitä kuukausimaksuja. 

Mikäli et saa tarpeeksi lainaa kaikkien kalliiden pienlainojen maksuun, kannattaa edullisempaa lainaa nostaa silti maksimi lainamäärä. Näin voit maksaa edullisemmalla luotolla pois kaikkein kalleimmat lainat ja säästää kuluissa.

Löydä Nordsekin avulla edullista lainaa 

Lainojen vertailu kannattaa aina, sillä luotonantajat hinnoittelevat lainat eri tavalla. Koska lainat hinnoitellaan henkilökohtaisesti, selviää paras korko ja hinta vain tarjouspyynnön avulla. 

Tähän apuun löytyy Nordsekin kumppaneilta, jonka avulla kilpailutat lainat maksutta hetkessä yli 20 luotonantajalla. Kun vertailet eri tarjouksia, selvität sinulle parhaan koron hetkessä! Lainan hakemiseen ei tarvita liitteitä, vaikka osa luotonantajista voi vaatia niiden lähettämistä jälkikäteen sähköpostitse. 

Voit saada lainaa 1 000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. Lainan maksuaika on 1 – 15 vuotta. Laina-aikaa muokkaamalla voit vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Sopivan kuukausierän löytäminen on tärkeää, jolloin lainan takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia. 

Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Näin selvität hetkessä, mistä saat parhaan koron lainalle. Koska hakeminen on maksutonta, kannattaa Nordsekin avulla etsiä nopea ja edullinen laina jo tänään. 

Kaikki lainatarjoukset tulevat sähköpostiin katsottavaksi. Lainatarjoukset ovat voimassa 2 – 4 viikkoa, joten kiirettä päätökseen ei ole. Jos jostain syystä et vielä kerennyt tekemään ajoissa päätöstä, voit aina hakea uudelleen lainaa. 

Usein kysyttyä – lainaa ilman liitteitä:

Mikä on lainan korko? 

Lainan korko vaihtelee normaalisti 4 – 20% välillä vakuudettomissa lainoissa. Selvität tarjouspyynnön avulla, mikä on sinulle tarjottava korko. 

Kuinka pitkä laina-aika on mahdollista saada?

Lainaa voit saada jopa 15 vuoden maksuajalla. Laina-aika on 1 – 15 vuotta. 

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on 1 000 – 60 000 euron kulutusluotto, jota voi nostaa pankista ja rahoitusyhtiöstä ilman vakuuksia. 

Voinko hakea lainaa yhdessä puolison kanssa?

Lainaa kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa, sillä sen avulla voidaan säästää lainakuluissa. Kun haette yhdessä lainaa, voitte saada myös isomman lainatarjouksen. 

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit saada lainaa 1 000 – 60 000 euroa ilman liitteitä pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Lainamäärään vaikuttavat omat tulot ja arvioitu kokonaisriski.  

Voinko saada lainaa ilman liitteitä pankista?

Kyllä, voit hakea lainaa ilman liitteitä pankista. Koska pankit tekevät alustavan lainatarjouksen heti, et tarvitse liitteitä hakemukseen. Usein lopullista lainapäätöstä varten sinun tulee toimittaa tosite säännöllisistä tuloista pankille. 

Tarvitsenko palkkatodistusta liitteeksi lainanhakuun?

Et tarvitse palkkatodistusta tai muita liitteitä lainahakemukseen. Voit toimittaa palkkatodistuksen tai muut liitteet jälkikäteen pankille lopullista lainapäätöstä varten. 

Mitä liitteitä pankit tarvitsevat lainapäätökseen?

Pankit tekevät usein automaattisen alustavan lainapäätöksen ilman liitteitä. Lopullista päätöstä varten pankit tarvitsevat liitteenä todisteen säännöllisistä tuloista: 

– Palkkatosite 
– Eläketodistus
– Verotodistus

Mitä tietoja pankit tarkistavat lainaa hakiessa?

Pankit tarkistavat luottopäätöksessä: 

– Säännöllisten tulojen määrän
– Luottotiedot
– Muut lainat
– Osoitetiedot 
– Työsuhteen kesto ja tila

Voiko eläkeläinen saada lainaa?

Eläkeläinen voi saada lainaa, sillä eläketulot ovat säännöllisiä tuloja. Pyytämällä Nordsekin kumppaneilta tarjoukset selvität, mitkä luotonantajat voivat tarjota sinulle lainaa.  

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.