Lainaa ilman liitteitä

Lainaa ilman liitteitä

Elämässä tulee usein tilanteita, joissa rahantarve yllättää odottamatta. Olipa kyseessä äkillinen terveysmeno, auton korjaus tai muu yllättävä kulu, tarve rahalle voi nousta nopeasti ja odottamattomasti. Tässä tilanteessa moni saattaa kääntyä pankin tai rahoituslaitoksen puoleen etsien ratkaisua nopeaan rahantarpeeseen. 

Onneksi voit saada lainaa nopeasti ja vaivattomasti ilman turhaa paperisotaa – täyttämällä verkossa nopean verkkohakemuksen ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Näin helppoa vakuudettoman lainan hakeminen on: 

 1. Lainahakemus verkossa muutamassa minuutissa ilman liitteitä
 2. Lainatarjous heti katsottavaksi
 3. Rahat tilille jopa samana päivänä
Hae lainaa
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Lainaa ilman palkkatodistusta heti tilille 

Voit hakea lainaa ilman palkkatodistusta jopa samana päivänä tilille muutaman sadan euron tai maksimissaan kolmen tuhannen euron lainoihin. Usein yli 3000 euron lainaan sinun on lähetettävä palkkatodistus ennen rahojen maksua tilille, eikä lainaa makseta tilille ilman liitteen lähettämistä. 

Vaikka haet lainaa yli 3000 euroa, ei sinun tarvitse liittää palkkatodistusta lainahakemukseen – voit toimittaa sen jälkikäteen pankille ennen lainan maksua tilille. 

 • Pienet lainat ilma palkkatodistusta
 • Voit toimittaa yli 3000 euron lainoihin palkkatodistuksen tai verotodistuksen alustavan lainatarjouksen jälkeen
Hae lainaa ilman liitteitä

Mikä on lainaa ilman liitteitä?

”Lainaa ilman liitteitä” tarkoittaa rahoitusratkaisuja, joissa hakijalta ei vaadita kattavia liitteitä tai dokumentaatiota lainahakemukseen. 

Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainaa ilman tarvetta toimittaa esimerkiksi palkkatodistuksia, verotietoja tai muita perinteisiä dokumentteja, jotka yleensä vaaditaan heti lainahakemuksen alussa. 

Voit saada lainaa ilman liitteitä erilaisiin vakuudettomiin lainoihin, kuten: 

 • Kulutusluottoon
 • Joustoluottoon
 • Luottokorttiin

Tämäntyyppiset lainat tunnetaan myös nimellä ”nopea laina”, ”pikavippi ilman liitteitä” tai ”vippi”. Ne ovat erityisen suosittuja tilanteissa, joissa tarvitaan nopeaa rahaa ja perinteiset pankkilainat saattavat kestää liian kauan tai vaatia liikaa vaivaa.

Hae lainaa ilman liitteitä

Millaista lainaa voi saada ilman liitteitä?

Voit hakea mitä tahansa vakuudetonta lainaa ilman liitteitä, sillä pankit eivät vaadi lainahakemukseen dokumentaatiota. Tällaista lainaa voit saada nopeasti ilman liitteitä: 

 • Vakuudetonta lainaa voidaan myöntää tuloista riippuen 1 000 – 60 000 euroa.
 • Lainan maksuaika lainoissa on 1 ja 15 vuoden välillä
 • Lainan korko vaihtelee vakuudettomissa lainoissa 4% ja 20% välillä. 

Lainatarjous paljastaa, minkälaisia ehtoja sinun lainalle tarjotaan. Lähettämällä maksuttoman tarjouspyynnön Nordsekin avulla selvität nopeasti, mitä korkoa, lainasummaa ja maksuehtoja pankit sinulle tarjoavat.

Hae lainaa ilman liitteitä

Kuinka lainaa ilman liitteitä toimii?

Voit saada lainaa ilman liitteitä helposti ja nopeasti yksinkertaisella verkkohakemuksella: 

 1. Hakemuksen täyttö: Täytä verkkolomake, jossa kysytään perustietoja sinusta, tuloista ja lainan tarpeesta. 
 1. Tunnistautuminen: Pankit ja luotonantajat käyttävät sähköistä tunnistautumista, joka mahdollistaa henkilöllisyytesi varmentamisen ilman tarvetta toimittaa perinteisiä dokumentteja.
 1. Päätös ja hyväksyminen: Palveluntarjoaja arvioi hakemuksesi ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä nopeasti. Jos hakemuksesi hyväksytään, voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Ennen maksua tilille pankki voi vaatia vielä liitteitä lähetettäväksi – tyypillisesti yli 3000 euron lainoissa vaaditaan liitteet. 
 1. Takaisinmaksu: Lainaa aletaan maksamaan takaisin kuukausittain tasaerissä sovitulla maksuajalla. Lainan maksuaika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä. 
Hae lainaa ilman liitteitä

Edut ja Haitat

Edut:

 • Nopea saatavuus: Tärkein etu ilman liitteitä haetusta lainasta on nopeus. Löydä sopiva laina nopeasti ilman pitkää odottelua.
 • Vähäinen dokumentaatio: Sinun ei tarvitse kerätä ja toimittaa kattavia liitteitä, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
 • Helppous ja mukavuus: Hakuprosessi on yksinkertainen ja helppo suorittaa verkossa vaikka omalta kotisohvalta.
 • Joustavuus: Valitse lainalle sopiva maksuaika. Lainan käyttö joustavasti ilman vakuuksia mihin tahansa käyttötarkoitukseen. 

Haitat:

 • Korkeammat Kustannukset: Usein lainat, jotka nostetaan ilman liitteitä – ovat kalliimpia pienlainoja. Lainoista peritään korkeampaa korkoa ja muita kuluja perinteisiin pankkilainoihin verrattuna.
 • Rajoitettu lainasumma: Suurempiin lainoihin vaaditaan liitteitä ennen lainan maksua tilille, joten ilman liitteitä nostettava laina soveltuu pieniin laina tarpeisiin. 

Lisäkustannukset: Lainan korko ei ole ainoa kustannus – tilinhoitomaksut ja muut kulut voivat olla yllättävän korkeita pienissä lainoissa.

Hae lainaa ilman liitteitä

Miten löytää sopiva lainanantaja? 

Voit saada nopeaa apua äkilliseen rahan tarpeeseen vakuudettomasta lainasta, jota haetaan ilman liitteitä. Ennen luotonantajan valintaa on tärkeä valita luotettava ja itselle sopiva lainanantaja. Vertaa näitä asioita ennen lainan ottamista: 

 • Korko ja todellinen vuosikorko: Vertaile eri palveluntarjoajien korkoa ennen valintaa. Muista, että lainan todellinen vuosikorko paljastaa edullisimman lainan – paras ja halvin laina löytyy näin helpoiten. 
 • Arviot ja asiakaskokemukset: Tutustu muiden asiakkaiden arvioihin ja kokemuksiin palveluntarjoajasta netissä ennen lainan ottamista.
 • Lisäpalvelut ja joustot: Tarkista lainatarjouksesta, tarjoaa luotonantaja lisäpalveluita, kuten maksuvapaita kuukausia tai muita joustoja takaisinmaksuun. 

Vastuullisuus: Tarkista, että palveluntarjoaja noudattaa vastuullista lainanmyöntöä, on alalla tunnettu hyvämaineinen toimija ja että lainan kaikki ehdot ovat selkeästi ilmoitettu lainatarjouksessa ja sopimuksessa.

Hae lainaa ilman liitteitä

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä
Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Vertaa lainatarjouksia 

Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia