Lainaa 5000 

LainaaLainaa 5000 

Lainaa 5000 heti tilille 

Hae lainaa 5000 euroa Nordsekin kautta jo tänään ja selvität, mistä löytyy sinulle paras korko! Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Voit hakea 5000 euron lainaa milloin tahansa ja saada lainapäätöksen heti katsottavaksi. Lainojen koroissa on isoja eroja, joten korkoa kannattaa vertailla ennen päätöksen tekoa. 

Laina on vakuudetonta, joten voit itse päättää lainan käyttötarkoituksen. Lähde lainan avulla matkalle tai maksa sillä erääntyneitä laskuja. 

Hae laina 5000 euroa näin

Täytä lainahakemus 5000 eurolle  

Hakemus ei sido sinua mihinkään.

Vertaile lainatarjouksia 

Vertaile todellista vuosikorkoa ja kokonaiskustannuksia ja hyväksi edullisin tarjous.

Allekirjoita verkkopankkitunnuksilla 

Sähköinen allekirjoitus onnistuu hetkessä.

Rahat tilille 

5000 euron laina maksetaan tilille jopa samana päivänä. 

Kilpailuta 5000 euron laina

Laina on fiksua kilpailuttaa, sillä 5000 euron lainassa korot vaihtelevat paljon. Koska kilpailuttaminen on nopeaa ja maksutonta, kannattaa korko aina vertailla ennen lopullista päätöstä. 

Pankit tekevät lainaan asiakaskohtaisen hinnoittelun. Hintaan vaikuttavat erityisesti työtulojen määrä, haettava lainasumma ja nykyisten velkojen määrä. 

Selvität tarjouspyynnön avulla nopeasti, millä korolla sinulle voidaan tarjota 5000 euron lainaa. Hakemalla lainaa Nordsekin kautta voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta! 

Kenelle 5000 € laina myönnetään? 

Lainaa ei voida myöntää kaikille, sillä pankit antavat lainaa vain, kun laina voidaan maksaa ajallaan takaisin. Tämä on myös kuluttajan etu, ettei lainaa myönnetä niille, joille lainan takaisinmaksu on vaikeaa. 

Tässä kriteerit, jota tarvitaan 5000 euron lainaa varten: 

  • Vähintään 600 euron ansiotulot kuukaudessa 
  • Ei maksuhäiriömerkintää 
  • Ikää vähintään 20 vuotta 

Lisäksi pankeilla voi olla omia muita edellytyksiä lainan saantiin. Huomaa, että pankit tarkistavat annettuja tietoja. Hakemuksessa ei kannata valehdella esimerkiksi työtulojen määrää, sillä usein ne vaativat vielä ennen lainan maksua tilille todisteeksi verotustodistuksen tai palkkatositteen.

Milloin laina maksetaan tilille? 

Luotonantajat voivat maksaa lainan tilille heti, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja kaikki tarvittavat liitteet on toimitettu pankille tai rahoitusyhtiölle. Usein laina maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivässä. 

Huomioi, että laina maksetaan vain suomalaiselle pankkitilille. Voit ilmoittaa tilinumeron jo lainaa hakiessa, jolloin pankille on valmiina sinun tilitietosi maksua varten. 

Lainatarjouksessa näkyy, kuinka nopeasti laina voidaan maksaa tilille. Koska kaikki vakuudettomat lainat maksetaan nopeasti tilille viimeistään muutamassa päivässä, kannattaa lainan vertailussa keskittyä lainan hinnan vertailuun. 

Lähde matkalle tai osta kodinkoneita 

Koska 5000 euron laina nostetaan ilman vakuuksia, voidaan sitä käyttää hyvin joustavasti itse valittuun käyttötarkoitukseen. Onko sinulla tiedossa jo matka, johon tarvitset rahoitusta? Ota äkkilähtö tai rahoita lomamatkaa nopealla nettilainalla

Suosittuja käyttökohteita pienelle 5000 € lainalle ovat matkailun lisäksi kodinkoneiden hankinta, laskujen maksu, kodin remontointi, luottokorttivelan poismaksu ja shoppailu. 

Monesti pientä 5000 euron lainaa nostetaan useampaan käyttötarkoitukseen. Voit hyvin jakaa lainan useampaan sinulle tärkeään asiaan. Vakuudettoman lainan suurimpia etuja onkin sen joustavuus, jolloin sinä voit itse päättää aina rahan käyttökohteen!

Takaisinmaksu 1 – 12 vuotta 

Kun pienlainaa nostetaan 5000 euroa, tarjoavat pankit maksimissaan maksuaikaa 12 vuoteen asti. Voit saada lainaan 1 – 12 vuoden maksuajan riippuen luotonantajasta. 

Lainatarjouksesta näkyy, kuinka pitkää maksuaikaa sinulle tarjotaan. Voit aina maksaa lainaa myös nopeammassa aikataulussa pois. Näin säästät kuluissa, eikä nopeammasta maksusta tarvitse erikseen ilmoittaa pankille. 

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Tasaerälaina tarkoittaa, että kuukausierän suuruus on sama joka kuukausi. Näin oma taloudenhallinta on hyvin helppoa, sillä tiedät joka kuukausi oman lainan maksuerän suuruuden. 

Esimerkki 5000 euron lainan takaisinmaksusta 

LainaLaina-aika Todellinen vuosikorkoKulut yhteensä Kuukausierä 
5000€6 vuotta 15%2612 €105 €
5000 €8 vuotta 15%3613 €89  €
5000 €10 vuotta 15%4680 €80 €

Lainaesimerkki: korko 13,30 %, todellinen vuosikorko 15 %, 5 000 € 6 vuoden maksuajalla, avauspalkkio 0 €, tilinhoitopalkkio 6 €/kk, yht. 2612  €, kuukausierä 105 €/k. Huomio, että selvität lainan todelliset kustannukset lainatarjouksen avulla, sillä pankit tekevät asiakaskohtaisen hinnoittelun. Korko vaihtelee 4 – 20 % välillä.

Pankit tarjoavat edullista vakuudetonta lainaa netissä 

Voit saada edullista lainaa netistä pankista, sillä pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa. Vakuudettoman lainan nosto pankista on nopeaa ja se on yhtä joustava kuin rahoitusyhtiöiden tarjoama lainatuote. 

Suurimmat erot eri nettilainoissa on lainan kustannus. Myös pankkien tarjoamissa koroissa on isoja eroja ja 5000 euron lainassa voi kokonaiskulut vaihdella yli tuhat euroa eri luotonantajien välillä. 

Kun vertailet kokonaiskuluja ja todellista vuosikorkoa keskenään, löydät nopeasti edullisimman ja parhaan vakuudettoman lainan. 

Osa luotonmyöntäjistä ei kilpaile suoraan hinnalla, vaan lainamäärällä ja pitkällä maksuajalla. Voit saada myös pienemmän lainatarjouksen, mitä olet hakenut. Selvitä Nordsekin verkkohakemuksella nopeasti, mitä eri pankit voivat tarjota sinulle. 

Löydä edullinen 5000 euron laina Nordsekin avulla 

Hae vakuudetonta lainaa Nordsekin avulla ja kilpailutat jopa yli 30 luotonantajaa. Kilpailuttamalla lainat selvität nopeasti, mistä löytyy sinulle edullisin 5000 euron laina.

Lainaa voidaan käyttää joustavasti kaikkiin yleisimpiä käyttötarkoituksia varten. Käytä lainaa vaikka matkusteluun tai lähde shoppailemaan!  

Voit hakea lainaa 5000 euroa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot, vähintään 600 euron kuukausitulot ja kotipaikka Suomessa. Koska lainan hakeminen on maksutonta, voit tarkistaa nopeasti sinulle tarjottavat eri lainavaihtoehdot nopealla verkkohakemuksella. 

Vakuudettoman 5000 euron lainan maksuaika vaihtelee 1 – 12 vuoden välillä. Voit maksaa lainan myös etuajassa takaisin ja säästää kuluissa. 

Lainojen koroissa on isoja eroja. Selvitä Nordsekin avulla, mistä löytyy paras 5000 euron laina sinulle nopeasti käyttöön!

Usein kysyttyä – 5000 euroa lainaa 

Kuka voi hakea lainaa 5000 euroa? 

Lainaa voi hakea 20 vuotias henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja kotipaikka Suomessa. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään, joten voit tarkistaa Nordsekin avulla sinulle lainaa myöntävät pankit ja rahoitusyhtiöt milloin vain. 

Mistä lainaa 5000 euroa?

Vakuudetonta lainaa 5000 euroa voit saada sekä pankista että rahoitusyhtiöstä. Laina kannattaa kilpailuttaa Nordsekin kautta, sillä vertailupalvelumme on täysin maksutonta kuluttajalle. Näin selvität nopeasti yhdellä verkkohakemuksella, mistä saat parhaat korkotarjoukset. 

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 5000 euroa? 

Lainahakemus onnistuu muutamassa minuutissa ja saat heti lainatarjoukset katsottavaksi. Yleensä luotonantajat maksavat lainan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja kaikki tarvittavat liitteet toimitettu.

Kuinka paljon tulee olla tuloja 5000 euron lainaan?

Voit saada lainaa 5000 euroa, kun sinulla on vähintään 600 euroa kuukausituloja. Tulojen lisäksi lainan määrään vaikuttaa mm. työsuhteen kesto, muiden lainojen määrä ja hakijan ikä. Tarkista Nordsekin avulla heti, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa. 

Kuinka pitkä maksuaika 5000 euron lainalle? 

Voit saada 5000 euron lainaan maksimissaan 12 vuoden maksuajan. Laina-aika vaihtelee 1 – 12 vuoden välillä. Lisäksi voit saada lainaan maksuvapaita kuukausia jopa 4 kertaa vuodessa.  Lainan voi aina maksaa etuajassa pois, jolloin säästät kuluissa. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Lainaa 60000 euroa 

Lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia  Hae lainaa 60000 euroa heti ilman vakuuksia Nordsekin avulla! Lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti...

Lainaa rahaa 

Lainaa rahaa heti tilille  Voit saada lainattua rahaa pankeista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on luottotiedot kunnossa ja riittävästi työtuloja. Rahan lainaaminen onnistuu ilman vakuuksia, sillä...