lainaa 5000

Lainaa 5000 euroa – vertaile 5000 euron laina nyt

Tarvitsetko nopeasti lainaa 5000 euroa? Etsitkö edullista rahoitusvaihtoehtoa odottamattomiin menoihin tai suunnitteletko suurempaa hankintaa? Vakuudeton 5000 euron laina voi olla sinulle sopiva lainatuote, kun tarvitset nopean ja joustavan rahoituksen käyttöön. 

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä sinun tulisi ottaa huomioon hakiessa lainaa 5000 euroa.

 • Kuinka hakea lainaa 
 • Kenelle 5000 euron laina on hyvä lainatuote
 • Mikä on lainan korko ja kustannukset 
 • 5000 euron lainan edut ja haitat analyysi 
Hae 5000 euroa lainaa
5000
100060000
3vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Lainaa 5000 euroa edullisesti – kilpailuta lainatarjoukset 

Tästä syystä lainaa kannattaa kilpailuttaa Nordsekin avulla: 

 • Yhdellä hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia
 • Nopea ja helppo hakuprosessi: Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat päätöksen lainasta pikaisesti.
 • Löydä edullinen korko: Vertaile pankkien korkotasoa ja löydä halvin tarjous nopeasti
 • Joustavat takaisinmaksuehdot: Voit valita takaisinmaksuaikataulun, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi.

Puolueeton vertailu: me autamme sinua löytämään edullisia korkotarjouksia – maksuton palvelu kuluttajalle

Huomioi, että voit saada lainaa vain, kun sinulla on puhtaat luottotiedot. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tällä hetkellä – maksa ensin vanhat velat pois ja hae lainaa myöhemmin.

Hae 5000 euroa lainaa

Näin haet 5000 € lainaa

1. Täytä hakemus

Lainan hakeminen vie vain muutaman minuutin, eikä hakeminen vaadi liitteitä. Voit tehdä hakemuksen milloin vain 24/7 – lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. 

2. Vertaa tarjouksia

Vertaa lainan todellista vuosikorkoa, kuukausierää ja muita ehtoja keskenään. Yleensä paras tarjous on se, jossa on alhaisin todellinen vuosikorko. 

3. Allekirjoita paras korkotarjous 

Voit allekirjoittaa lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. Huomaa, että pankit vaativat vielä ennen rahan maksua tilille nähtäväksi liitetietoina todisteen palkkatuloista.

Laina on maksettava takaisin. Älä nosta lainaa tilille, mikäli et usko voivasi maksaa lainaa takaisin sovitussa aikataulussa. 

Hae 5000 euroa lainaa

Miksi Lainaa 5000 Euroa?

5000 euron laina on vakuudetonta, joten se on hyvin nopea ja joustava lainatuote. Voit käyttää lainaa monipuolisesti hyvin erilaisiin tarpeisiin, vaikka kodin remonttiin, äkillisiin menoihin tai vaikka lentolippujen varaamiseen. Lainaa voit käyttää myös erilaisten kodinkoneiden, elektroniikan tai vaikkapa auton hankintaa varten. Vakuudeton 5000 euron laina voi olla sinulle hyvä lainatuote, kun löydät edullisen koron lainalle, sinulla on tiedossa järkevä käyttökohde rahalle ja pystyt maksamaan lainan sovitussa aikataulussa takaisin.

Hae 5000 euroa lainaa

Kuka voi saada 5000 euron lainan?

 • Ikäraja: Sinun on oltava vähintään 18 vuotta vanha hakeaksesi lainaa.
 • Tulot: Lainanantajat haluavat varmistua siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Siksi sinulla tulisi olla säännöllisiä tuloja.
 • Puhtaat luottotiedot: lainaa voidaan tarjota vain henkilöille, joilla on puhtaat luottotiedot. 

Säännölliset tulot määrittävät, paljonko voit saada lainaa. Sitä suuremmat tulot sinulla on, sitä paremmin voit saada lainaan edullisen koron. Tulojen lisäksi pankkia kiinnostaa tulojen määrän suhteessa velkamäärään. Sitä vähemmän sinulla on velkaa suhteessa tuloihin, sitä paremman koron voit saada lainalle. 

Huomaa, että kaikki pankit eivät tarjoa lainaa 18 vuotiaalle. Monesti pankit edellyttävät vähintään 21 vuoden ikää lainan saantiin. Hakemalla Nordsekin lainapalvelusta lainaa selvität, mitkä pankit voivat tarjota sinulle vakuudetonta lainaa. 

Hae 5000 euroa lainaa

Mikä on 5000 euron lainan korko ja kustannukset? 

5000 euron lainan korko vaihtelee 4% ja 20% välillä. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että alle 12% korko on hyvä korko 5000 euron lainassa. Lainan korkoon vaikuttaa hakijan tiedot ja palkkatulojen määrä. 

Koron lisäksi lainasta peritään tilinhoitomaksu ja mahdollisesti avauspalkkio. Tilinhoitomaksu vaihtelee yleensä 5 – 10 € välillä per kuukausi. Lisäksi avauspalkkio 5000 euron lainassa voi vaihdella 40 – 200 euron välillä.

Kun vertailet lainan kustannuksia – vertaa todellista vuosikorkoa. Se kertoo, paljonko lainassa on todelliset kustannukset vuositasolla. 

Hae 5000 euroa lainaa

Lainaa 5000 euroa – edut ja haitat 

Edut:

 • Joustava rahoitustuote:  voit käyttää 5000 euron lainaa joustavasti erilaisiin tarpeisiin, kuten äkillisiin kuluihin tai suunniteltuihin hankintoihin. Lainassa ei vakuuksia, joten se soveltuu mihin vain. 
 • Nopea laina: lainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa. Saat lainatarjouksen heti katsottavaksi ja rahat tilille muutamassa päivässä. 
 • Joustava takaisinmaksu:  Valitse sopiva maksuaikataulu, jolloin saat lainalle sopivan kuukausierän. Lainaan 1 – 15 vuoden maksuaikataulu. 
 • Rahaa äkillisiin tarpeisiin: voit hakea 5000 euron lainaa auttamaan nopeissa rahan tarpeissa ja maksaa lainan takaisin sinulle sopivassa aikataulussa.

Haitat:

 • Korot ja kulut: Vakuudettoman lainan korko voi olla korkea, varsinkin jos lainaa haetaan rahoitusyhtiöstä pankin sijaan. Jos sinulla on alhaiset tulot, voi lainan korkokustannus nousta suureksi. 
 • Laina on aina maksettava takaisin: Voit kohdata taloudellisia haasteita, jolloin lainan takaisinmaksu voi vaikeutua. Muista, että maksamatta jätetty laina viedään ulosottoon ja se johtaa lopulta maksuhäiriömerkintään. 
 • Luottokelpoisuusvaatimukset: Kaikki eivät saa lainaa. Vaikka sinulla on puhtaat luottotiedot, voit saada hylätyn luottopäätöksen. 
 • Velkaantumisriski: Lainanotto voi vaikuttaa taloutesi hoitoon negatiivisesti pitkällä aikavälillä. Muista arvioida aina ennen lainan nostamista, onko sinulla riittävästi maksukykyä lainan takaisinmaksulle. 
Hae 5000 euroa lainaa

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä
Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

Harkitse aina ennen lainan nostamista 

Ennen kuin päätät hakea lainaa 5000 euroa, on tärkeää tehdä perusteellinen talousarvio. Arvioi tarkasti, kuinka laina vaikuttaisi talouteesi ja miten maksat sen takaisin sovitun aikataulun puitteissa. Muista myös verrata eri lainanantajia ja niiden tarjoamia ehtoja löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lainaa eri lainasummille 

Jos sinulla on tarve muulle kuin 5000 euron lainasummalle, voit hakea kauttamme myös pienempiä tai suurempia lainoja. Vakuudetonta lainaa voit saada tuloista riippuen aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti. 

Meidän kautta voit kilpailuttaa nopeasti eri vakuudettomat lainat. Koska lainapalvelumme on ilmainen, voit säästää lainavertailussa paljon rahaa – jolloin sinulla jää enemmän rahaa elämiseen. 

Yhteenveto

5000 euron laina voi tuoda arkeen tarvittavaa joustoa. Erityisesti pieni vakuudeton laina voi olla järkevä valinta, kun sinulla on tiedossa rahalle järkevä käyttökohde ja pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa. 

Vakuudeton 5000 euron laina on joustava, sillä siinä ei ole vakuuksia. Voit käyttää lainarahaa mihin tahansa. Muista arvioida ennen lainan nostamista tarkkaan oma maksukykysi – lainalle ei kannata valita liian tiukkaa maksuaikataulua. 

Lainan korko on hyvä kilpailuttaa, sillä todellinen vuosikorko vaihtelee 5% ja 38% välillä. Kilpailuttamalla 5000 euron lainan selvität, mistä pankista tarjotaan parasta lainaa juuri sinulle! 

Screenshot 2023 05 28 at 20.41.02