Häälaina

Häälaina – vertaile ja löydä paras tarjous

Häälaina on normaali vakuudeton nettilaina, jota käytetään häitä varten. Häälainaa voit saada jopa 60 000 € asti tuloista riippuen. Yleensä vakuudetonta häälainaa nostetaan pankista 5000 – 30 000 eurolle. 

Voitte hakea häälaina yhdessä puolison kanssa, jolloin lainalle saadaan kaksi takaajaa. Kahdella takaajalla voitte saada paremman häälaina tarjouksen – edullisemman koron ja suuremman lainasumman käyttöön. 

 • Kilpailuta häälaina Nordsekin avulla 1 000 – 60 000 eurolle 
 • Maksuaikaa häälainalle 1 – 15 vuotta 
 • Korko alkaen 4% 

Kilpailuta häälainat

Hae yrityslainaa LP
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Kilpailuta häälainan korko ja pankit yhdellä hakemuksella 

Vakuudettoman lainan avulla voitte järjestää elämänne juhlat, vaikka teillä ei ole vielä riittävästi säästöjä juhlia varten. Ennen häälainan nostamista on hyvä kilpailuttaa lainan korko, sillä pankkien korkotarjoukset voivat vaihdella 4% ja 20% välillä. 

Nordsekin avulla voitte kilpailuttaa lainatarjoukset nopeasti ja maksutta. Kilpailuttamalla häälainan hakemuksenne lähetetään eteenpäin kymmenille eri pankeille. Näin selvität nopeasti yhdellä lainahakemuksella, mistä pankista tarjotaan edullisinta korkoa. 

Lainan kilpailuttaminen ei sido mihinkään – hae siis häälainaa vaikka jo tänään!

Hae häälainaa

Näin haet häälainaa

 1. Lähetä lainahakemus 

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti muutamassa minuutissa ilman liitteitä. Hakeminen ei sido mihinkään ja on täysin maksutonta. 

 1. Vertaa häälainoja

Vertaile häälainan korkoa, kuukausierää ja muita ehtoja. Valitse paras korkotarjous ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti!

 1. Rahat tilille 

Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, laina voidaan maksaa tilille. Usein isompiin lainoihin vaaditaan palkkatosite katsottavaksi. Toimita liitteet ajoissa ja rahat maksetaan 1 – 3 arkipäivässä tilille.

Kilpailuta häälainat

Häälainan korko ja hinnoittelu 

Häälainan korko vaihtelee paljon, sillä pankit tekevät vakuudettomissa lainoissa aina asiakaskohtaisen hinnoittelun. Lainan hintaan vaikuttavat työtulojen määrä, hakijoiden lukumäärä, lainasumma, tarjottu maksuaika ja muiden lainojen määrä. 

Näistä tekijöistä häälainan hinta muodostuu: 

 • Korko, 4 – 20% 
 • Tilinhoitomaksu, 4 – 10 € kk  
 • Avausmaksu, 0 – 250 € 

Lainan korko kertoo, paljonko lainasta maksetaan vuosittain korkoa avoimella lainapääomalle. Vakuudettomien lainojen koroissa on isoja vaihteluja eri pankkien kesken. 

Tilinhoitomaksu peritään kiinteänä kuukausimaksuna lainassa. Kulu peritään myös silloin, kun laina-aikaa ja lainapääomaa on vain vähän jäljellä, joten pienissä lainasummissa tilinhoitomaksu voi olla yllättävän iso kuluerä. 

Avausmaksua ei peritä kaikista lainoista, mutta moni pankki perii avauspalkkion lainaa nostaessa. Jos nostat häälainaa lyhyeksi ajaksi käyttöön – vältä lainoja jossa peritään avauspalkkio.

Häälainaa heti

Häälainan takaisinmaksu 1 – 15 vuodessa

Lainaan voidaan tarjota maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Pidempi maksuaika laskee kuukausierän suuruutta, mutta nostaa kokonaiskuluja.

Yleensä häälaina nostetaan tasaerälainana, jolloin lainan kuukausierä on sama joka kuukausi. Tämä helpottaa lainan takaisinmaksua, sillä kuukausierä ei muuta laina-aikana ollenkaan. 

Häälainan voi maksaa aina etuajassa takaisin – ja säästää kuluissa. Älä kuitenkaan ota lainalle liian lyhyttä maksuaikaa, jolloin kuukausierä nousee liian suureksi. Vaikka sinulla olisi sovittuna pankin kanssa pidempi maksuaika, voit aina lyhentää lainaa nopeammassa aikataulussa takaisin – tai maksaa koko häälainan kerralla pois.

Vertaa häälaina tarjoukset

Ota häälaina yhdessä puolison kanssa

Häälaina kannattaa nostaa yhdessä puolison kanssa, sillä pankit tarjoavat parempia lainaehtoja kahdella takaajalla. Näin voitte saada yhdessä lainaan paremman koron ja suuremman lainatarjouksen. 

Rinnakkaishakija tarkoittaa, että päähakijan rinnalle tulee toinen lainan takaaja. Pankille ei ole lopulta väliä, kumpi lainaa lyhentää – kunhan lainaa maksetaan takaisin sovitussa aikataulussa. 

Kuka voi saada lainaa häitä varten? 

Häälainaa voidaan nostaa kuten mitä tahansa vakuudetonta lainaa. Häälainaa voit saada, kun:  

 • Hakijalla on puhtaat luottotiedot 
 • Säännöllisiä tuloja 
 • Kotimainen henkilötunnus
 • Kotipaikka Suomessa vähintään 36 kuukautta 
 • Ikää vähintään 21 vuotta 

Pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät aina asiakaskohtaisen luottopäätöksen. Tekemällä Nordsekin kautta lainahakemuksen selvität nopeasti, mistä pankeista voit saada lainaa. 

Koska lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja kilpailuttaminen on maksutonta, voit hyvin hakea milloin vain lainaa selvittääkseen saatavilla olevan rahoituksen määrän ja koron.

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä
Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

Tärkeimmät tiedot häälainasta 

 • Lainasumma: 1 000 – 60 000 euroa 
 • Maksuaika: 1 – 15 vuotta 
 • Takaisinmaksu: Kuukausittain tasaerissä 
 • Vakuudet: Ei vakuuksia 
 • Takaaja: Riittää hakijan oma henkilötakaus 
 • Korko: 4 – 20 % 
 • Hinnoittelu: Asiakaskohtainen 
 • Käyttökohde: Joustava 
pankit jota nordsek kilpailuttaa

Häälainaa voidaan nostaa myös häiden jälkeiselle ajalle 

Koska kyseessä on vakuudeton laina, voit itse päättää sen lopullisen käyttötarkoituksen. Käytännössä lainaa ei tarvitse käyttää hääjuhlia varten, vaan voit itse valikoida sille sopivimman käyttökohteen. 

Osan häälainasta voit käyttää esimerkiksi häämatkan järjestämiseen, muiden laskujen maksuun, kalliiden lainojen poismaksuun tai normaalin lomamatkan rahoittamiseen. 

Häälaina on nopea ja vakuudeton pikalaina, jota voidaan nostaa tilille jopa yhden päivän aikana. Se sopiikin myös hyvin kiireellisiin lainatarpeisiin nopeuden ja joustavuuden vuoksi. 

Hae häälainaa Nordsekin avulla 1 000 – 60 000 € 

Häälainaa varten nostettu laina on vakuudetonta, joten voit itse päättää sen käyttötarkoituksen. Lainaa häihin voidaan nostaa 1000 – 60 000 euroa. Lainan maksuajan voit valita itselle sopivaksi 1 – 15 vuoden välillä. 

Koska lainan korko voi vaihdella 4% ja 20% välillä, kannattaa lainatarjoukset aina kilpailuttaa. Hae Nordsekin avulla vakuudetonta häälainaa ja selvitä, mistä pankista tarjotaan parasta korkoa!

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa.