Lainaa ulkomailta 

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Hae lainaa ulkomailta vaikka heti, sillä Nordsekin avulla voit kilpailuttaa lainatarjoukset maksutta nopealla verkkohakemuksella. 

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, sillä hakemukseen ei tarvitse toimittaa liitteitä. 

Lainatarjoukset voit saada ulkomaiselta lainaajalta nopeasti, sillä pankit ja muut luotonantajat tekevät automaattisen lainapäätöksen annetuilla tiedoilla. Selvitä Nordsekin kautta heti, minkälaisia korkotarjouksia saat ulkomailta ja kotimaisilta lainaajilta! 

Vertaa lainat ulkomailta heti

Lainaa ulkomailta heti 

Suurin osa suomalaisista tarvitsee lainaa jossain vaiheessa elämää. Lainan tarve voi yllättää esimerkiksi yllättävien laskujen vuoksi, matkabudjetin ylitettyä tai auton hajoamisen vuoksi. Voit hakea lainaa ulkomailta heti, kun lainatarve pääsee yllättämään. 

Kun lainatarve on kiireellinen, moni hakee lainaa ensimmäisestä paikasta ja unohtaa vertailla lainan kustannuksia keskenään. Fiksumpaa on kilpailuttaa lainatarjoukset nopeasti verkossa, jolloin lainavertailuun saadaan mukaan sekä lainat ulkomailta että kotimaasta. 

Nordsekin kautta voit hakea milloin vain lainaa ulkomailta ja kotimaasta, sillä lainahakemuksen täyttö onnistuu heti 24/7 verkossa ilman liitteitä. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi – mikäli sopiva laina löytyy, voit allekirjoittaa lainasopimuksen myös sähköisesti heti. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. Usein pankit ja rahoitusyhtiöt maksavat lainan tilille muutamassa arkipäivässä, joten se sopii myös nopeisiin lainatarpeisiin. 

Kun kilpailutat Nordsekin avulla lainat heti ulkomailta ja kotimaasta, voit saada yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta. Hae lainaa ulkomailta heti ja vertaile eri lainatarjouksia keskenään! 

Laina ulkomailta ilman vakuuksia 

Voit saada vakuudettomia lainatarjouksia useasta maasta ulkomailta, sillä lainaa tarjoavat aktiivisesti Suomessa virolaiset, ruotsalaiset ja norjalaiset pankit. 

Haetaanpa lainaa ulkomailta Virosta tai vaikka Norjasta, annetaan lainaa henkilötakauksella ilman vakuuksia. Lainaa varten hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, joten maksuhäiriöisille ei myönnetä lainaa myöskään ulkomaisista pankeista. 

Moni suomalainen on nostanut lainaa Norjasta ja Ruotsista, sillä ulkomaiset pankit tarjoavat hyvin kilpailukykyistä lainaa paikallisten pankkien rinnalla. 

Lainaa ulkomailta voi saada suuremmalle lainasummalle, sillä monet digipankit tarjoavat suurempia lainoja kuin kotimaiset pankit.  

 Hae lainaa ulkomailta näin

 1. Hae lainaa ulkomailta ja kotimaasta

  Täytä ja hae maksuton lainatarjous muutamassa minuutissa ilman liitteitä. Lainahakemukset lähetetään kotimaisille ja ulkomaalaisille pankeille. 

 2. Vertaile lainatarjouksia – hyväksy paras tarjous 

  Vertaile eri luotonantajien tarjoamia lainatarjouksia – vertaa korkoa, lainasummaa, kuukausierää ja maksuaikataulua. Allekirjoita paras lainasopimus omilla verkkopankkitunnuksilla. 

 3. Maksu tilille 

  Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä – usein 1 – 2 arkipäivässä. 

Lainaa ulkomailta 1 000 – 60 000 euroa

Ulkomaiset lainaajat voivat tarjota lainaa tuhannesta eurosta alkaen jopa 60 000 euroon asti. Lainasummaan vaikuttaa hakijan työtulojen määrä ja velan määrä. 

Lainasumma vaihtelee eri luotonantajilla. Moni ulkomaalainen pankki voi tarjota suurempaa lainasummaa käyttöön kuin kotimaiset kivijalkapankit. Esimerkiksi 5000 euroa lainaa saava suomalaisesta pankista voi saada jopa yli 10 000 euron lainatarjouksen ulkomailta.

Lainan maksuaika vaihtelee lainasumman mukaan. Osa pankeista tarjoaa maksimi lainaa ulkomailla 3 – 10 vuoden ajalle, kun toiset ulkomaiset pankit tarjoavat lainalle jopa 15 vuoden maksuaikaa.  

Kuka voi saada lainaa ulkomailta? 

Ulkomaiset pankit tekevät samalla lailla lainapäätöksen kuin kotimaiset pankit. 

Voit saada lainaa ulkomailta, kun: 

 • Ikää vähintään 20 vuotta 
 • Kotipaikka Suomessa 
 • Ei maksuhäiriömerkintää 
 • Säännöllisiä tuloja riittävästi suhteessa velkaan 

Käytännössä lainapäätökseen vaikuttavat työtulojen määrä, työsuhteen kesto, hakijan taloudellinen tilanne ja velan määrä suhteessa tuloihin. Hylätty lainapäätös voidaan antaa, mikäli hakijalla on liikaa velkaa suhteessa palkkatuloihin tai palkkatulojen määrä ei ole riittävät. 

Mitkä pankit tarjoavat lainaa ulkomailta? 

Voit saada lainaa ulkomaisista pankeista seuraavista maista: 

 • Viro
 • Ruotsi
 • Norja 
 • Espanja 

Tässä listaus ulkomaisista lainaajista, jotka tarjoavat lainaa Suomessa: 

 • Svea
 • Resurs Bank
 • Bank Norwegian
 • Komplett Bank
 • Danske Bank
 • Ferratum Bank
 • TF Bank 
 • Nordax
 • Bondora
 • Avida Finans
 • Balanzia
 • Big Bank
 • Bra Bank eli Lea Bank

Nordsekin lainavertailun avulla selvität nopeasti, mistä pankista voit saada lainaa ulkomailta. Lainavertailussa mukana kotimaiset ja ulkomaalaiset luotonantajat 1 000 – 60 000 eurolle. 

Lainaa ulkomailta ilman luottotietoja 

Suurin osa pankeista ei tarjoa lainaa ulkomailta ilman luottotietoja. Voit kuitenkin hakea lainaa milloin vain, sillä lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään. 

Lainan saanti ulkomailta ilman luottotietoja voi olla mahdollista, mikäli otat lainaan toiseen hakijan. Tällöin toisella takaajalla on oltava luottotiedot kunnossa lainaa varten. 

Lainaa ulkomailta edullisesti 

Voit hakea lainaa ulkomailta heti Nordsekin avulla, sillä lainahakemus onnistuu muutamassa minuutissa ilman liitteitä. Lainaa voit saada ulkomailta 1 000 – 60 000 euroa ja lainat on helppo vertailla myös kotimaisten lainatarjousten kanssa. 

Suomessa lainaa tarjoavia ulkomaisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä on yli 15 kappaletta, joten lainaa voit saada monesta paikasta. Ulkomaisia pankkeja Suomessa ovat ruotsalaiset, virolaiset, norjalaiset ja espanjalaiset pankit. 

Ulkomaalaiset lainaajat voivat tarjota suurempaa lainasummaa kuin kotimaiset pankit. Moni suomalainen on saanut käyttöön isomman lainan ruotsalaisesta tai norjalaisesta pankista, kuin mitä paikalliset kivijalkapankit ovat tarjonneet. 

Hae lainaa ulkomailta heti tänään! Lainan kilpailuttaminen ja vertailu onnistuu maksutta milloin vain. Täyttämällä hakemuksen selvität nopeasti, minkälaisilla ehdoilla lainaa voit saada ulkomailta ja kotimaisilta pankeilta. 

Usein kysyttyä lainoista ulkomailta

Voiko suomalainen hakea lainaa ulkomailta?

Suomalainen voi hakea lainaa ulkomailta, sillä Suomessa toimii aktiivisesti monia ulkomaalaisia lainaajia. Voit selvittää ulkomaalaisten lainatarjoukset nopeasti Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla.

Mistä lainaa ulkomailta?

Voit saada lainatarjouksia Virosta, Espanjasta, Ruotsista ja Norjasta kotimaisten luotonantajien lisäksi. Lainat ulkomailta kannattaa kilpailuttaa, sillä vakuudettomien lainojen hinnoissa on isoja eroja.

Kuinka paljon voin saada lainaa ulkomailta?

Voit saada lainaa tuloista riippuen jopa 60 000 euroa. Osa ulkomaisista lainaajista on erikoistunut pienempiin lainasummiin 1000 eurosta 10 000 euroon, mutta moni ulkomaalainen pankki tarjoaa myös isompia lainoja 50 000 euroon tai 60 000 euroon asti.

Kenelle voidaan myöntää lainaa ulkomailta? 

Voit saada lainaa ulkomailta, kun sinulla on ikää vähintään 20 vuotta, puhtaat luottotiedot ja riittävästi työtuloja. Lainaa varten hakijan on asuttava Suomessa – usein pankit edellyttävät vähintään 36 kk oleskelua Suomessa. 

Onko laina vakuudetonta?

Ulkomaalaiset lainaajat tarjoavat Suomessa vakuudetonta lainaa 1 000 – 60 000 euroa. Tällöin lainaa varten riittää pelkkä henkilötakaus. 

Kannattaako lainat kilpailuttaa?

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, sillä kilpailutuksen avulla voidaan säästää kuluissa jopa tuhansia euroja. Voit kilpailuttaa maksutta lainat kotimaassa ja ulkomailta Nordsekin avulla, sillä vertailussa on mukana kotimaisia ja ulkomaalaisia lainaajia.  

Mikä on lainan maksuaika? 

Lainan maksuaika voi vaihdella 1 – 15 vuoden välillä. Lainatarjouksesta selviää tarjottu laina-aika. Osa ulkomaalaisista lainantarjoajista erikoistuu lyhyempiin laina-aikoihin, mutta suurin osa pankeista tarjoaa 10 – 15 vuoden maksuaikaa suurempiin lainasummiin.

Millä korolla lainaa voi saada ulkomailta?

Lainan korot ovat alkaen 4% tasolta, mutta lainojen koroissa on suurta vaihtelua. Vakuudettoman lainan korko vaihtelee 4 – 20 % välillä. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.