Lainaa 15000 euroa

Lainaa Lainaa 15000 euroa

15000 euron laina heti tilille 

Voit saada 15000 euron lainan tilille heti, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Laina maksetaan tilille jopa samana päivänä siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. 

Vakuudetonta 15000 euron lainaa voit saada, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja riittävästi säännöllisiä tuloja

Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään. Koska lainojen kuluissa on isoja eroja, kannattaa korko aina kilpailuttaa. Nordsekin avulla voit kilpailuttaa nopeasti 15000 euron lainan milloin tahansa.

Lainaa 15000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia 

Lainaan ei vaadita vakuuksia, joten voit käyttää lainaa vapaasti mihin haluat. Onko sinulla tiedossa jo lainatarve 15000 eurolle? Käytä lainaa vaikka remonttia varten, uuden auton tai veneen hankintaan tai lainojen yhdistämiseen! 

Lainaa varten et tarvitse vakuuksia ja pelkkä oma henkilötakaus riittää. Voit liittää halutessa lainaan toisen hakijan. Rinnakkaishakijan kanssa nostettuun lainaan voidaan tarjota usein edullisempaa korkoa. 

Lainan maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Usein 15 000 € lainaan tarjotaan maksuaikaa 5 – 12 vuotta. Vakuudettoman lainan voit aina maksaa etuajassa takaisin. Voit maksaa lainan etuajassa kokonaan takaisin tai nopeammassa aikataulussa. 

Voit hakea lainaa 15000 euroa ilman vakuuksia milloin tahansa, sillä lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Selvitä jo tänään, millä korolla lainaa voidaan sinulle myöntää!

Näin haet 15000 euron lainaa: 

Lähetä lainahakemus

Hakemus onnistuu muutamassa minuutissa ja ei sido sinua mihinkään.

2. Hyväksy paras tarjous

Vertaa lainojen todellista vuosikorkoa ja kokonaiskustannuksia. 

3. Allekirjoittamalla rahat tilille 

Sähköinen allekirjoitus heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Rahat tilille jopa samana päivänä.  

Vakuudeton laina 15000 euroa edullisesti kilpailuttamalla 

Lainat kannattaa kilpailuttaa Nordsekin avulla, jolloin voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta. Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

15 000 euron lainassa korot ja kulut vaihtelevat paljon eri pankkien välillä. Kun vertailet ja kilpailutat lainat, löydät nopeasti edullisimman sinulle myönnettävän lainan. Kiinnitä erityistä huomiota todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo nimelliskorkoa paremmin lainan todelliset kustannukset. 

Kilpailuttaminen on erityisen tärkeää isommassa 15000 euron lainassa, sillä jo muutaman prosentin korkoero voi tarkoittaa yli tuhannen euron hintaeroa pidemmissä laina-ajoissa. 

Käytä lainaa joustavasti kuten haluat 

Yksi vakuudettoman lainan suurimmista eduista on sen joustavuus. Voit hyvin vapaasti päättää, mihin lainaa käytetään. Tässä suosittuja lainan käyttökohteita 15000 euron lainalle: 

  • Lainojen yhdistely
  • Remontointi 
  • Ajoneuvon hankinta 
  • Omarahoitusosuus vakuudelliseen lainaan 
  • Mökkilaina 
  • Matkustaminen 

Moni maksaa 15000 euron lainalla pois kalliit osamaksut, pienlainat, kulutusluotot ja luottokorttivelat. Lainojen yhdistely on järkevää, sillä sen avulla voidaan laskea lainan kustannuksia merkittävästi. 

Usein 15000 euron lainaan hakijalla on tiedossa tarkka käyttötarkoitus lainalle. Lainaa ei kannata nostaa tilille, jos sillä ei ole fiksua käyttökohdetta tiedossa. Onko sinulla remonttiprojekti tiedossa, johon tarvitset rahoitusta? Vakuudeton remonttilaina sopii hyvin kodin remonttia varten, sillä laina on joustavasti käytettävissä remontti tarvikkeisiin, työvoiman ostamiseen ja muihin remontti kuluihin. 

Ehkä sinulla on mielessä päivittää auto uuteen tai hankkia moottoripyörä kesäksi? Ajoneuvolainan avulla voit joustavasti ostaa uuden tai käytetyn auton tai pyörän milloin vain. Hanki autolainaa 15000 euroa ja osta uusi käteiskaupalla vaikka heti. 

Voit myös päättää käyttää lainaa 15000 euroa useampaan kohteeseen. Lainaa ei tarvitse käyttää vain yhteen nosto tarpeeseen, joten voit hyvin jakaa lainan useampaan käyttökohteeseen. Käytä lainaa vaikka osaksi matkustamiseen ja loput kalliiden lainojen poismaksuun! 

Esimerkki 15000 euron lainan korosta 

Alla esimerkki, miten korkotaso vaikuttaa kuluihin ja kuukausierään, kun nostat lainaa 15 0000 euroa seitsemän (7) vuoden maksuajalla:

LainaaLaina-aikaTodellinen vuosikorkoKulut yhteensäKuukausierä
15000 €7 vuotta14%8 612 €281 €
15000 €7 vuotta10%5 917 €249 €
15000 €7 vuotta6%3 406 €219 €

Esimerkkilaskelma näyttää, kuinka 4 prosentin korkoero vaikuttaa takaisin maksettaviin kuluihin ja kuukausierään. Selvität lainatarjouksen avulla sinulle tarjottavan koron, sillä pankit tekevät aina asiakaskohtaisen hinnoittelun. Pyydä lainatarjous Nordsekiltä ja selvitä, millä ehdoilla sinulle voidaan tarjota lainaa. 

Kuka voi saada lainaa 15000 euroa?

Voit saada lainaa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja riittävästi säännöllisiä tuloja. Lainaa varten edellytetään, että olet asunut Suomessa vähintään yhtäjaksoisesti viimeiset 36 kuukautta ja että sinulla on kotimainen henkilötunnus. 

Pankit tekevät asiakaskohtaisen arvion hakijasta, joten selvität nopeasti hakemalla lainaa oman luottokelpoisuuden. Muiden lainojen määrä vaikuttaa myös tarjontaan. Jos sinulla on paljon avointa velkaa suhteessa tuloihin, voidaan luottopäätös hylätä tai tarjota pienempää luottoa käyttöön. 

Koska lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään, voit tarkistaa nopeasti Nordsekin avulla, mistä pankeista voit saada lainaa 15000 euroa. 

Hae lainaa yhdessä puolison kanssa 

Voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainaan voi saada alhaisemman koron. Kun lainaan lisätään toinen hakija, pankit antavat usein myös suuremman lainatarjouksen. 

Kaksi tai useampi lainan takaaja tarkoittaa, että pankki saa useamman maksajan lainalle. Tämä laskee pankin riskiä lainan takaisinmaksusta, sillä molemmat takaajat vastaavat velasta kuin omastaan. 

Usein rinnakkaishakija on puoliso, mutta se voi olla myös perheenjäsen tai muu läheinen henkilö. Lainaa hakiessa tulee ilmoittaa, pyydetäänkö lainatarjous yhdelle vai useammalle hakijalle. 

Yksi hakemus, jopa yli 30 lainatarjousta 

Voit kilpailuttaa Nordsekin avulla kaikki lainatarjoukset yhden hakemuksen avulla. Kilpailuttamalla voit saada nopeasti jopa yli 30 lainatarjousta katsottavaksi. Näin selvität nopeasti, mistä löytyy sinulle paras korkotarjous 15000 euron lainaan! 

Nordsekin kautta lainan hakeminen on maksutonta. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit hakea milloin vain lainaa ja tarkistaa, millaisilla ehdoilla lainaa voidaan nostaaa.

Voit saada lainaa, kun olet vähintään 18 vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Hakijalla on oltava riittävästi säännöllisiä tuloja ja kotipaikka on oltava Suomessa. 

15000 euron lainaa voidaan käyttää hyvin joustavasti mihin halutaan, sillä laina on vakuudetonta. Maksa kalliit lainat pois, lähde matkalle tai investoi raha remonttiin! Voit hyvin käyttää lainaa myös useampaan käyttökohteeseen. 

Lainaa voidaan tarjota 1 – 15 vuoden maksuajalla. Normaalisti 15 000 euron lainaan nostetaan 5 – 15 vuoden maksuaika. Lainan voi aina maksaa nopeammin takaisin ilman erillistä ilmoitusta. 

Usein kysyttyä 15000 euron lainoista 

Kuka voi saada lainaa 15000 euroa?

Voit saada lainaa, kun sinulla on riittävästi tuloja ja puhtaat luottotiedot. Selvität nopeasti Nordsekin avulla, voitko saada lainaa ja millä ehdoilla.  

Miten lainaa haetaan? 

Lainan haku onnistuu nopeasti netissä Nordsekin lainahakemuksen avulla:

– Lähetä lainahakemus 
– Hyväksy paras lainatarjous ja allekirjoita 
– Rahat tilille

Maksaako lainan hakeminen?

Lainan hakeminen on ilmaista ja ei sido sinua mihinkään. Voit hakea lainaa muutamassa minuutissa ja saat ensimmäiset tarjoukset heti katsottavaksi.  

Voiko lainan maksaa etuajassa takaisin?

Kaikki vakuudettomat lainat voi maksaa etuajassa takaisin. Voit maksaa lainan joko kokonaan pois tai nopeammassa aikataulussa kuin maksusuunnitelma. 

Miksi en saanut lainaa?

Yleisimmät syyt hylättyyn lainapäätökseen ovat: 

– Maksuhäiriömerkintä 
– Liian vähän tuloja suhteessa velkamäärään 
– Väärin ilmoitetut tiedot  

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuttamalla lainat selvität nopeasti, mistä saat parhaan koron. Lainan kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta.  

Mistä löytyy edullisin 15000 euron laina?

Edullisin laina 15000 eurolle löytyy usein pankista. Kilpailuttamalla lainan selvität, mistä pankista tarjotaan paras korko sinulle. 

Milloin laina maksetaan tilille? 

Laina maksetaan usein tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa sopimuksen allekirjoituksesta. Osa luotonantajista maksaa lainan samana päivänä tilille. 

Voinko hakea lainaa puolison kanssa?

Lainaa voidaan hakea yhdessä puolison kanssa ja se on suositeltavaa, sillä pankit voivat tarjota silloin parempaa korkoa lainaan.  

Mistä löytyy paras vakuudeton laina?

Paras laina selviää, kun kilpailutat lainatarjouksen Nordsekin avulla. Koska lainojen hinta on suurin ero vakuudettomissa lainoissa, selviää paras laina vertailemalla hintaa keskenään. 

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin maksuaika vakuudettomalle lainalle on 15 vuotta.  

Mikä on 15000 euron lainan korko?

Lainan korko on asiakaskohtainen ja vaihtelee usein 4 – 15% välillä 15000 euron lainoissa.  

Voinko hakea lainaa ilman takaajia?

Voit hakea lainaa ilman muita takaajia, sillä lainaan riittää pelkkä oma henkilötakaus. 

Onko 15000 euron laina vakuudeton?

Pankit myöntävät 15000 euron lainaa vakuudettomana. Tällöin sinulla ei tarvitse olla mitään vakuuksia tai muita takaajia lainaa varten.

Kauanko lainatarjoukset ovat voimassa?

Lainatarjoukset ovat voimassa jopa 4 viikkoa, joten sinulla ei ole kiire tehdä päätöstä lainan ottamisesta. 

Mistä halvin laina 15000 eurolle?

Halvin lainatarjous selviää kilpailuttamalla lainatarjouksen Nordsekin avulla. Lainan korko vaihtelee paljon, joten vertailu on tärkeää myös eri pankkien välillä.  

Voiko yritys saada lainaa 15000 euroa?

Vakuudetonta yrityslainaa voidaan myöntää 1000 – 350 000 euroon asti. Yrityslainaa varten yrittäjä toimii takaajana lainassa. Lainaa voidaan myöntää pk-yrityksille, jolla on ollut toimintaa vähintään 6 kuukautta ja todennettua liikevaihtoa riittävästi.  

Voiko lainaan saada maksuvapaata? 

Lainaan voidaan tarjota maksuvapaata 2 – 4 kertaa vuodessa. Maksuvapaata haetaan pankin oma-palvelun kautta. Yleensä maksuvapaata on mahdollista saada, kun lainaa ollaan lyhennetty vähintään 3 kuukautta. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Lainaa 60000 euroa 

Lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia  Hae lainaa 60000 euroa heti ilman vakuuksia Nordsekin avulla! Lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti...

Lainaa rahaa 

Lainaa rahaa heti tilille  Voit saada lainattua rahaa pankeista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on luottotiedot kunnossa ja riittävästi työtuloja. Rahan lainaaminen onnistuu ilman vakuuksia, sillä...