Lainaa 8000 euroa

YleinenLainaa 8000 euroa

Hae lainaa 8000 euroa heti tilille 

Voit hakea lainaa 8000 euroa jopa samana päivänä käyttöön, joten se sopii myös äkillisiin rahan tarpeisiin. Hae vakuudetonta lainaa jo tänään ja näet heti lainatarjoukset!

Mihin sinä tarvitset lainaa? Ehkä tiedossa on loma ulkomaille, johon haluat nostaa pankista lainaa. Voit tehdä unelmien matkan 8000 eurolla pidemmäksikin aikaa. Käytä lainaa hotelliin, lentomatkoihin tai paikan päällä käyttöön. 

Ehkä sinulla on tarve remonttirahaan? Moni nostaa 8000 € lainan kodin kunnostamiseen tai uusien kodinkoneiden hankintaan. Lainaa voidaan käyttää joustavasti remonttikulujen lisäksi vaikka remonttimiehen palkkaamiseen. 

Kilpailuta 8000 euron laina Nordsekin avulla ja selvitä ilmaiseksi, mistä voit saada lainaa jopa yli 30 pankista ja luotonantajalta! 

Kuka voi saada lainaa 8000 euroa?

Lainaa voidaan myöntää 8000 euroa ilman vakuuksia, kun sinulla on: 

 • Puhtaat luottotiedot 
 • Kotimainen henkilötunnus
 • Ikää vähintään 20 vuotta ja kotipaikka Suomessa yli 36 kuukautta
 • Riittävästi säännöllisiä palkkatuloja

Lainaa ei voida myöntää, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. Lisäksi vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää, mutta osa pankeista voi vaatia yli 21 tai jopa 24 vuoden ikää. 

Lainaa varten tulee olla riittävästi tuloja suhteessa velkojen määrään. Sitä isommat tulot sinulla on, sitä enemmän lainaa voidaan myöntää. Tulojen määrä vaikuttaa myös tarjottuun lainakorkoon. 

Voit saada lainaa, kun olet ollut Suomessa yhtäjaksoisesti vähintään kolme vuotta ja sinulla on kotimainen henkilötunnus. 

 Sinun ei tarvitse kuitenkaan etukäteen tietää, voitko saada lainaa. Lainan hakeminen ja vertailu on maksutonta, eikä Nordsekin kautta lainan hakeminen sido sinua mihinkään!

Näin haet lainaa 8000 euroa

 1. Lähetä lainahakemus 

  Hae lainaa minuuteissa ilman liitteitä. 

 2. Vertaile 8000 € lainatarjouksia

  Vertaile kokonaiskuluja ja todellista vuosikorkoa keskenään. 

 3. Nosta paras laina tilille 

  Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. 

”Hae nopeaa nettilainaa 8000 € Nordsekin avulla ja selvitä, mistä löytyy sinulle paras korko”

Nosta joustavaa vakuudetonta lainaa 

Voit käyttää vakuudetonta lainaa hyvin erilaisiin käyttökohteisiin. Suosittuja käyttökohteita lainalle ovat matkailu, shoppailu, kodinkoneet, laskujen maksu ja luottokortti velkojen maksu sekä lainojen yhdistely. Kodin omistajat nostavat lainaa usein myös remonttikuluihin. 

Usein lainaa nostetaan yllättäviin tai nopeisiin rahan tarpeisiin. Vakuudettoman lainan etuina on sen nopeus ja joustavuus, joten voit nostaa rahat tilille hyvin lyhyellä varoitusajalla. 

Suosittuja 8000 euron lainan käyttökohteita ovat: 

 • Kodinkoneiden hankinta
 • Remontti 
 • Lomamatka 
 • Laskut ja luottokorttivelka 
 • Lainojen yhdistely 
 • Shoppailu 
 • Yllättävät kulut 
 • Muuttokustannukset 

Jos sinulla on käytössä jo luottokorttivelkaa tai useampi pienempi osamaksu ja kulutusluotto, voi lainojen yhdistely olla järkevää. Yhdistämällä lainat säästät kuluissa, jolloin kalliit lainat korvataan edullisemmalla suuremmalla lainalla. 

Vakuudetonta lainaa voidaan nostaa nopeasti käyttöön. Se soveltuu vakuudellista lainaa paremmin nopeisiin rahan käyttökohteisiin ja hakijoille, joilla ei ole antaa pankille tarvittavia vakuuksia.

Maksuaikaa jopa 15 vuotta 

Lainaan voidaan valita myös hyvin pitkä maksuaika, sillä osa pankeista voi myöntää 8000 € lainaan jopa 15 vuotta maksuaikaa. Tyypillinen laina-aika on 3 – 10 vuotta 8000 euron lainassa. 

Voit valita laina-aikaa aina alaspäin. Jos pankki tarjoaa sinulle esimerkiksi lainaan 10 vuoden maksuaikaa, voit joustavasti valita maksuajaksi 1 – 10 vuotta. 

Lainaan saadaan myös maksuvapaita kuukausia 2 – 4 kertaa vuodessa, joten todellisuudessa lainan maksuaika voi olla jopa yli 15 vuotta. Sitä suurempi lainasumma kyseessä, sitä pidempää maksuaikaa pankit tarjoavat vakuudettomaan lainaan. Useampi pankki tarjoaa 12 – 15 vuoden maksuaikaa yli 10 000 euron lainaa varten. 

Arvioi lainalaskurin avulla sinulle sopivaa maksuaikaa ja kuukausierän suuruutta. Laina-aika vaikuttaa suoraan kuukausierän määrään. Suosittelemme valitsemaan oikein mitoitetun maksuajan lainalle, jolloin kuukausierän suuruus ei nouse liian korkeaksi. 

Selvitä jo tänään, mistä löytyy sinulle sopivin vakuudeton laina Nordsekin avulla! 

Laskuesimerkki: Lainaa 8000 euroa alkaen 108€/kk

Esimerkkilaskelma näyttää, mikä on 8000 € lainan kuukausierä ja kulut yhteensä, kun todellinen vuosikorko on 10,50% vuodessa.  

LainaaLaina-aikaKulut yhteensä alk.Kuukausierä alk.
8000 €5 vuotta2 317 €172 €
8000 €6 vuotta2 816 €150 €
8000 €7 vuotta3 330 €135 €
8000 €8 vuotta3 857 €123 €
8000 €9 vuotta4 399 €114 €
8000 €10 vuotta4 953 €108 €

 Esimerkki: Lainaa 8000 € ja maksuaika 6 vuotta: kuukausierä on 150 €, kulut koko laina-ajalta 2 816 €. Takaisinmaksettava yhteensä (sis. kulut + pääoman): 10 816 €. Huomaa, että ylläoleva laskelma on laskuesimerkki, sillä pankit tekevät aina asiakaskohtaisen lainatarjouksen. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee yleensä 5 – 28% välillä 8000 € vakuudettomissa lainoissa.

Yhdistä lainat ja maksa kalliit pikalainat pois 

Tiesitkö, että voit nostaa vakuudetonta lainaa lainojen yhdistämistä varten? Nosta edullinen yhdistelylaina ja maksa kalliit pikalainat, kulutusluotot ja osamaksut pois! Jos et pysty maksamaan 8000 euron lainalla kaikkia velkoja pois, maksa ensin kalleimmat lainat pois. 

Monella on nostettuna useampi kulutusluotto ja pikalaina tilille. Jos sinulla on käytössä useampi kuin yksi vakuudeton laina tai osamaksu, kannattaa korko kilpailuttaa säännöllisesti!  

Voit saada merkittävästi alhaisemman kulun lainalle, kun nostat pankin tarjoaman yhdistelylainan. Lainojen yhdistäminen säästää kuluissa, sillä isompaan lainaan tarjotaan parempaa korkoa. Lisäksi kuluja säästyy, kun maksat vain yhdestä lainasta tilinhoitomaksuja!

Yhdistelylainan hakeminen Nordsekin kautta on helppoa ja nopeaa. Ilmoita lainahakemukseen, että lainaa nostetaan velkojen yhdistämistä varten. Näin haet yhdistelylainaa, jonka avulla voit maksaa kalliimmat lainat heti pois.

Hae lainaa 8000 euroa yhdessä puolison kanssa 

Vakuudetonta lainaa voidaan hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Usein toinen hakija eli rinnakkaishakija on puoliso, mutta se voi olla muu läheinen henkilö tai perheenjäsen. 

Kun otat lainaan toisen hakijan, toimitte molemmat lainan takaajina. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että molemmat hakijat ovat vastuussa yhdessä lainan takaisinmaksusta. 

Voit saada 8000 euron lainaan paremmat ehdot, kun nostatte yhdessä lainan. Tällöin pankin riski laskee ja se voi tarjota parempaa korkoa lainalle. Lisäksi kahdella hakijalla voitte saada suuremman lainatarjouksen, sillä kahden hakijan tulot ovat yhtä hakijaa korkeammat!

Korkotason vaikutus kuluihin ja kuukausierään  

Esimerkkilaskelma näyttää, kuinka korkotaso vaikuttaa suoraan kuukausierän määrään ja kokonaiskuluihin. 

Laskelmassa lainasumma 8000 euroa ja laina-aika 8 vuotta pysyy koko ajan samana:  

LainasummaLaina-aikaVuosikorkoKulut yhteensäKuukausierä
8000 €8 vuotta20%8 092 €167 €
8000 €8 vuotta16%6 230 €148 €
8000 €8 vuotta12%4 482 €130 €
8000 €8 vuotta8%2 856 €113 €
8000 €8 vuotta5%1 722 €101 €

Laskelmassa näkyy, kuinka 8000 € lainassa 8 vuoden laina-ajalla vuosikorko vaihtelee 5 – 20% välillä. Tällöin lainan kuukausierä on 101 – 167 € ja kulut yhteensä koko laina-ajalta 1 722 – 8 092 €.

8000 euron laina on kertalaina 

Vakuudetonta lainaa voidaan nostaa joko kertalainana tai joustoluottona. 

Yleensä 8000 euron laina tarjotaan kertalainana, jolloin laina nostetaan yhdellä kertaa tilille. Kertalainaa myönnetään 500 – 60 000 euroa ja sitä maksetaan takaisin 1 – 15 vuoden maksuajalla. Lainaa maksetaan takaisin tasaerissä, jolloin luoton kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan. 

Voit nostaa vakuudetonta lainaa myös joustoluottona, joka eroaa kertalainasta muutamalla merkittävällä tavalla. Lainaa ei tarvitse nostaa yhdellä kertaa tilille joustoluotossa. Voit tehdä joustavasti nostoja pienissä erissä jatkuvasti, kunhan luottoraja ei ylitä maksimi lainamäärää.

Joustoluoton hinta koostuu nostopalkkiosta, korosta ja tilinhoitomaksusta, jolloin lainan hintaa voi olla vaikeampi hahmottaa kuin perinteisessä kulutusluotossa. Usein joustoluottoa tarjotaan maksimissaan 5000 euron lainasummaan asti, joten isompia 8000 euron lainoja ei välttämättä ole tarjolla joustoluottona.

Vakuudettoman lainan edut 

Vakuudettoman lainan suurimmat edut ovat joustavuus ja nopeus. Koska lainaan ei tarvita pankille vakuuksia tai muita takaajia, voidaan sitä nostaa hyvin nopeasti. Lainan hakeminen on vaivatonta, eikä hakemusta varten tarvitse lähettää liitteitä. 


Tässä vakuudettoman lainan suurimmat hyödyt: 

 • Ei takaajia
 • Lainaa ilman vakuuksia pankille 
 • Käytössä jopa samana päivänä 
 • Hakemuksen lähettäminen minuuteissa 
 • Helppo vertailla kuluja keskenään 
 • Mahdollisuus saada alhainen kuukausierä pitkällä maksuajalla 

8000 euron laina nostetaan vakuudettomana, sillä pankit eivät tarjoa alle 10 000 euron lainaa vakuudellisena. Voit kilpailuttaa Nordsekin avulla helposti ja maksutta kaikki vakuudettomat lainat 500 eurosta aina 60 000 euroon asti!

Löydä edullinen laina Nordsekin avulla 

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, sillä lainojen koroissa on isoja eroja. Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään, joten voit vertailla kaikki lainat 500 – 60 000 eurolle. 

Nordsekin kautta voit hakea yhdellä laina hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta! 

Kun nostat lainaa 8000 euroa, voit saada lainaan maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain ja lainan voi aina maksaa nopeammassa aikataulussa takaisin. 

Voit hakea lainaa 8000 euroa, kun sinulla on riittävästi palkkatuloja ja puhtaat luottotiedot. Yleensä pankit edellyttävät vähintään 20 vuoden ikää, mutta osa voi vaatia jopa 24 vuotta. 

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. Voit siksi hakea lainaa myös silloin, kun et ole vielä varma omasta tilanteesta ja tarpeesta. Tarkista vaikka heti, millä ehdoilla vakuudetonta lainaa pankit sinulle tarjoavat!

Saat lainatarjoukset heti katsottavaksi. Lainan voi allekirjoittaa sähköisellä allekirjoituksella, jolloin rahat maksetaan tilille usein 1 – 2 arkipäivässä. Usein pankit vaativat vielä lähetettäväksi palkkatositteen, jossa näkyy säännöllisten tulojen määrä. 

Hae vakuudetonta ja nopeaa lainaa jo tänään Nordsekin avulla. Näin selvität, mistä löytyy sinulle paras lainatarjous 8000 eurolle! 

Usein kysyttyä 8000 euron lainasta 

Kuka voi saada lainaa 8000 euroa?

Voit saada vakuudetonta lainaa, kun sinulla on säännöllisiä palkkatuloja ja ikää vähintään 20 vuotta. Lainaa varten sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot ja kotipaikka Suomessa. 

Onko 8000 euron laina vakuudetonta?

8000 euron laina on vakuudetonta, jota myöntävät sekä pankit että rahoitusyhtiöt aina 60 000 euroon asti. Voit kilpailuttaa maksutta Nordsekin kautta kaikki vakuudettomat lainat nopeasti yhdellä verkkohakemuksella. 

Mikä on 8000 euron lainan korko?

Lainan korko vaihtelee ja se on asiakaskohtainen. Nimelliskorko lainoissa vaihtelee 4 ja 20% välillä. Lainan korkoon vaikuttaa nostettava lainamäärä ja työtulojen määrä. Selvität sinulle tarjottavan koron määrän nopeasti pyytämällä lainatarjouksia Nordsekin avulla. 

Kuinka pitkä maksuaika on mahdollista 8000 euron lainalle?

Voit saada maksuaikaa jopa 15 vuodelle, sillä vakuudettomiin lainoihin tarjotaan 1 – 15 vuoden maksuaikaa. Tyypillinen laina-aika 8000 euron lainaan on 5 – 10 vuotta. Lisäksi lainaan voidaan ottaa maksuvapaita kuukausia, jolloin laina-aika pitenee. 

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Osa rahoitusyhtiöistä ja pankeista voi maksaa lainan heti tilille, myös viikonloppuisin tai arki-iltaisin. Suurin osa pankeista maksaa lainan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti.

Sitoudunko johonkin, jos haen lainaa?

Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään, joten voit hakea lainaa milloin vain Nordsekin kautta. 

Miksi en saanut lainatarjouksia? 

Yleisimmät syyt hylättyyn lainapäätökseen ovat: 

– Maksuhäiriömerkintä 
– Liian vähän tuloja suhteessa velkamäärään  
– Väärin täytetyt tiedot

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Järjestelylaina

Järjestelylainalla yhdistät pienet lainat yhdeksi  Hae järjestelylainaa nopeasti netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Nordsekin kautta voit kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa.  Järjestelylainalla...

Joustorahoitus 

Joustorahoitus pankista edullisesti  Joustorahoitus on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton limiittiluotto, johon ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Joustorahoitusta voi saada 500 - 10 000 euroa.  Rahoitus...