Lainaa 1000 euroa 

LainaaLainaa 1000 euroa 

Lainaa 1000 euroa nopeasti käytössä 

1000 euron laina on pieni vakuudeton laina, jonka voit kilpailuttaa Nordsekin kumppaneiden avulla. 

Pieni vakuudeton laina on nostettavissa tilille nopeasti, joten se sopii myös hyvin nopeisiin lainatarpeisiin. 

Menikö kotona astianpesukone rikki? Tarvitsetko uuden pyykinpesukoneen? Näihin ja moniin muihin rahan tarpeisiin sopii tuhannen euron laina. 

Lainaan voit saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta, joten voit räätälöidä kuukausierän suuruuden juuri sinulle sopivaksi.

 

Näin haet lainaa 1000 euroa

 1. Pyydä lainatarjous 1000 eurolle

  Hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. 

 2. Hyväksy paras tarjous 

  Vertaa eri 1000 euron lainatarjouksia ja valitse tarjous, jossa paras korko. 

 3. Rahat tilille 

  1000 euron laina voidaan maksaa tilille nopeimmillaan heti, kun olet allekirjoittanut sopimuksen. 

1000 euron laina tärkeimmät tiedot 

 • Lainasumma 1000 €
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta 
 • Kuukausierä alkaen 8€/kk 
 • Nimelliskorko 4 – 20 % 
 • Todellinen vuosikorko 5 – 38% 1000 euron lainassa
 • Tilinhoitomaksu 3 – 8 € 
 • Mahdollisuus ottaa 2 – 4 maksuvapaata kuukautta per kalenterivuosi 
 • Ennenaikainen takaisinmaksu aina mahdollista 
 • Lainapäätös heti
 • Maksu tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa 

Tuhannen euron luoton kustannuksissa on isoja eroja. Selvität Nordsekin kumppanien avulla nopeasti eri korkotarjoukset. Allekirjoita verkkohakemus omilla pankkitunnuksilla ja voit saada lainan tilille jopa heti. Viimeistään laina maksetaan tilille kahden arkipäivän kuluessa sopimuksen allekirjoituksesta.   

Lainalaskuri

Lainalaskuri

1000
100060000
6%
0%30%
3vuotta
1vuotta15vuotta

Käytä tonnin vakuudeton laina mihin haluat 

Pieni 1000 euron laina voi olla sinulle tärkeä, jos tiedossa on tietty tarve rahalle. Vakuudetonta lainaa voit käyttää hyvin joustavasti vaikka matkustamiseen tai takuuvuokran maksuun. 

Moni nostaa lainaa 1000 euroa sen sijaan, että valitsee osamaksusopimuksen kaupasta. Kun ostat osamaksulla elektroniikkaa tai muuta tavaraa, käytännössä nostat vakuudetonta lainaa. 

Usein osamaksusopimukset ovat kalliimpia kuin pankkien käyttölainat. Siksi voisi olla järkevämpää nostaa kertalaina tilille ja ostaa tavarat käteisellä maksusopimuksen sijaan. 

Voit helposti vertailla myös pienet tuhannen euron lainat Nordsekin lainalistan avulla. Suosittelemme lainojen vertailua, sillä myös pienien luotojen hinnoissa voi olla merkittäviä eroja. 

Ehkä sinulla on tiedossa jo tarve 1000 euron lainalle? Monesti pienille lainasummille on tiedossa hyvin tarkka käyttötarkoitus. Esimerkiksi muutto uuteen kotiin voi tuoda lisäkuluja, johon tarvitaan joustovaraa pienen lainan avulla. Voit käyttää lainaa esimerkiksi muuttomiesten palkaamiseen tai uuden kodin sisustamiseen. 

Moni tekee kotiin pientä pintaremonttia, jonka avulla voidaan saada yllättävän näkyviä muutoksia aikaan. Voit ostaa maalaustarvikkeita tai kodinkoneita kotiin pienellä lainalla. Remonttia varten nostettu laina voi olla järkevä investointi, sillä se lisää asumismukavuuden lisäksi myös asunnon arvoa. 

Vakuudetonta lainaa voit nostaa käyttöön nopeimmillaan jo samana päivänä. Se sopiikin mainiosti juuri hyvin yllättäviin ja äkillisiin rahan tarpeisiin. Pienissä lainoissa arvostetaan nopeutta. Kaikki Nordsekin lainalistan luottoyhtiöt tarjoavat lainaa nopeasti päivissä käyttöön.   

Kenelle myönnetään vakuudetonta lainaa?

Voit saada vakuudetonta lainaa, kun olet täysi-ikäinen. Lisäksi hakijalla on oltava puhtaat luottotiedot, kotipaikka Suomessa ja säännöllisiä tuloja. Käytännössä lainaa voidaan tarjota kenelle tahansa, jolla on hoidettu raha-asiat hyvin. Lainaa varten et tarvitse mitään omaisuutta tai vakuuksia. Lisäksi et tarvitse takaajia lainaan – oma henkilötakaus riittää. 

Voitte hakea 1000 euron lainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Yleinen rinnakkaishakija on puoliso, jonka kanssa nostettu laina voi säästää kuluissa. Pankit tarjoavat pienemmän koron lainaan, kun siinä on kaksi takaisinmaksajaa. Lisäksi voitte saada suuremman lainasumman käyttöön yhdessä hakiessa. 

Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Siksi voit tehdä hakemuksen myös, kun et ole varma lainan saannista. Yleisimmät syyt hylättyyn lainapäätökseen ovat riittämättömät tulot, liikaa muuta velkaa, virheellisesti täytetyt tiedot ja maksuhäiriömerkintä.

Myös pienet lainat kannattaa kilpailuttaa

Rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjoamat korot vaihtelevat paljon. Kulutusluottojen nimelliskorko vaihtelee nyt 4 – 20 % välillä, jonka lisäksi lainasta peritään tilinhoitomaksu ja mahdollinen nostopalkkio. Pieni laina kannattaakin kilpailuttaa, sillä niiden hinnoissa on isoja eroja. 

Sitä useampi pieni laina sinulla on käytössä, sitä enemmän maksat kuluja lainasta. Koska luotonantajat hinnoittelevat pienet lainat kalliimmalla korolla, maksat usein niistä paljon korkokustannuksia. Koron lisäksi jokaisesta lainasta peritään tilinhoitomaksu, joka voi olla merkittävä kuluero varsinkin pienimmässä luotoissa. 


Jos sinulla on käytössä enemmän kuin yksi laina, voisi lainojen yhdistäminen olla järkevää. Yhdistelylaina on yksi isompi laina, jonka avulla voidaan maksaa pois kalliit osamaksusopimukset, pienet kulutusluotot ja luottokorttivelat. Sen avulla säästät kuluissa, sillä maksat isommasta lainasta alhaisempaa korkoa. Lisäksi maksat vain yhtä tilinhoitomaksua useamman tilalta.

Vertaile Nordsekin avulla lainoja ja säästä kuluissa 

Suomalainen Nordsek on lainapalvelu, joka etsii sinulle parhaat korkotarjoukset. Kun käytät kumppaniemme vertailupalvelua, saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua jopa yli 30 luotonantajaa. 

Myös kaikkein pienimmät lainat kannattaa kilpailuttaa, sillä vertailun avulla säästetään usein merkittävästi kuluissa. Sitä useammasta paikasta saat tarjouksen, sitä paremman hinnan voit saada lainalle. 

Kilpailuttaminen on maksutonta ja se säästää myös aikaa rahan lisäksi. 

Koska yhdellä hakemuksella saat selvitettyä nopeasti kaikki parhaat korkotarjoukset, säästää kilpailuttaminen rahan lisäksi ajassa. 

Hakemuksen täyttäminen onnistuu minuuteissa, etkä tarvitse liitteitä lainaa varten. Saat tarjoukset sähköpostiin nopeasti katsottavaksi, sillä ensimmäiset lainatarjoukset tulevat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Voit kilpailuttaa Nordsekin kumppaneiden avulla lainat aina 500 eurosta alkaen 60 000 euroon asti. Lainojen takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta, joten voit räätälöidä lainan juuri sinun tarpeisiin sopivaksi. 
Vakuudetonta lainaa on helppoa saada käyttöön, sillä sen saanti ei edellytä takaajia tai muuta vakuuksia lainalle. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja.

Joustoluotto vai pikalaina 1000 eurolle?

Lainaa 1000 euroa nostava voi valita, haluaako lainan nostaa pikalainana vai joustoluottona. Molemmat lainat ovat vakuudettomia ja niitä tarjoavat sekä pankit että rahoitusyhtiöt. Ne ovat haettavissa verkossa nopeasti käyttöön ja sopivat molemmat pieniin lainatarpeisiin. 

Joustoluottoa voidaan nostaa käyttöön pienissä erissä juuri silloin, kun tarvitset rahaa. Tyypillinen nostomäärä on 100 – 1000 euroa kerralla. Joustoluoton etuihin kuuluu se, ettei koko lainasummaa tarvitse nostaa kerralla käyttöön. Aina kun maksat luottoa takaisin, pystyt nostamaan velkaa takaisin käyttöön. Esimerkiksi jos luottoraja on 1000 euroa ja maksat lainaa takaisin 500 euroa, saat maksetun 500 euroa nostettua käyttöön milloin tahansa. 

Joustoluotto sopii henkilölle, jolla syntyy pieniä laina tarpeita usein ja pienissä erissä. Esimerkiksi paljon matkustavalle joustoluotto voi olla sopiva lainatuote. Joustoluotossa maksat korkoa avoimesta lainapääomasta eli nostetusta lainamäärästä. Koron lisäksi peritään tilinhoitomaksu ja nostopalkkio nostetusta lainasummasta. 

Pikalaina on normaali vakuudeton kulutusluotto, joka nostetaan kerralla käyttöön. Sitä voidaan nostaa sekä pieniin rahan tarpeisiin kuin isompiin lainamäärään. Käytä pikalainaa vaikka remonttiin tai luottokortti velkojen maksuun. 
Lainan takaisinmaksu tapahtuu 1 – 15 vuodessa tasaerissä joka kuukausi. Pikaina sopii hyvin äkillisiin rahantarpeisiin, sillä laina on nostettavissa tilille jopa saman päivän aikana.  Se sopii myös pieniin laina nostoihin, sillä pikalainan korko on usein joustoluottoa edullisempi. Voit käyttää pikalainaa joustavasti vaikka auton huoltoa varten tai lääkäri laskun maksua varten.

Rahoita arjen hankintoja tuhannen euron lainalla 

Voit hyvin joustavasti käyttää lainaa, kuten parhaaksi näet. Tyypillisiä 1000 euron lainan käyttökohteita ovat kodinkoneen hankinta ja elektroniikan osto. Jos sinulla on mennyt kotona rikki astianpesukone tai pesukone, voit rahoittaa tuhannen euron lainalla hankinnat nopeasti. 

Lääkärilaskut ja muut yllättävät kuluerät voivat syntyä täysin yllättäen ilman, että niihin on voitu varautua. Voit maksaa hetkessä erääntyvät laskut vaikka samana päivänä. 

Moni haluaa ottaa pienen arjen irtioton reissuluoton avulla. Lomamatka ei tarvitse olla pitkä, sillä myös pidennetty viikonloppureissu voi tuoda mukavaa piristystä arkeen. 

Ehkä sinulla on uusi harrastus, jota varten tarvitset uudet varusteet. Usein uuden harrastuksen myötä on päivitettä myös samalla kamoja, jolloin pieni laina voi olla hyvä apu. 

Tuhannen euron lainan plussat ja miinukset 

Tässä vielä koottuna tärkeimmät pienen tuhannen euron lainan edut ja miinukset.

Hyödyt: Haitat: 
Käytössä jopa samana päivänäVelkamäärä nousee
Auttaa kaikkiin yleisimpiin lainatarpeisiinEi sovellu jo maksuvaikeuksissa oleville 
Hakeminen ei sido mihinkäänNostaa kuukausikuluja 
Ei vakuuksia tai takaajia Ei sovi peliriippuvaiselle 
Tarjolla myös pitkiä maksuaikoja Pienlainat kulut voivat olla suuria

Nosta lainaa vastuullisesti

Lainaa ei kannata koskaan nostaa turhaan käyttöön. Jos sinulla ei ole järkevää käyttökohdetta lainalle, älä nosta lainaa. Lainan nostaminen käyttöön vain siksi, että sitä oli saatavilla, ei ole järkevää. 

Huolehdi ennen lainan nostamista siitä, että sinulla on hyvät edellytykset luoton takaisinmaksuun. Hyvä tapa arvioida oma maksukykyä on laskea omat kuukausittaiset tulot ja menot yhteen. Arvioi, onko uuden lainan kuukausierä sopiva sinulle ja voitko maksaa lainaa takaisin sovitussa maksuaikataulussa. Mikäli takaisinmaksu aiheuttaa sinulle ongelmia, ei kannata lainaa nostaa käyttöön. 

Laina kannattaa kilpailuttaa, sillä näin varmistat luotolle parhaan koron. Sitä vähemmän maksat korkoa lainasta, sitä nopeammin voit maksaa lainan myös takaisin. Lopulta kaikki lainat on maksettava takaisin, eikä yleensä velkaa kannata nostaa velan päälle. 

Nordsekin kumppanien avulla selvität nopeasti yhdellä hakemuksella jopa yli 30 luotonantajan korkotarjoukset. 

Nykyiset lainat kannattaa kilpailuttaa aina säännöllisin väliajoin. Näin voit nopeasti vertailla, löydätkö edullisemman koron käyttöön. Koska hakeminen on täysin maksutonta, voit huoletta hakea lainatarjoukset heti katsottavaksi.

Usein kysyttyä tonnin lainasta: 

Kuka voi hakea 1000 euroa lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot. Lainaa voidaan saada, kun on säännöllisiä tuloja ja kotipaikka Suomessa. 

Voiko opiskelija saada lainaa?

Opiskelijat voivat saada lainaa, kun hänellä on säännöllisiä tuloja ja on täysi-ikäinen. Lainaa varten ei tarvitse olla kokopäiväisessä työssä, vaan osa-aikainen työ riittää monelle luotonmyöntöön.  

Voidaanko eläkeläiselle myöntää lainaa?

Eläketulot ovat säännöllisiä tuloja, joten eläkeläiselle myönnetään lainaa. Kaikki luotonantajat eivät myönnä lainaa yli 65-vuotiaille.  

Paljonko voin saada lainaa ilman vakuuksia?

Voit saada lainaa ilman vakuuksia 1 000 – 60 000 euroa. Työtulojen määrä vaikuttaa paljon siihen, paljonko lainaa voidaan myöntää. 

Mikä on pisin laina-aika?

Laina-aika on pisimmillään 15 vuotta. Normaali maksuaika lainoille on 1 – 15 vuotta. 

Kuinka nopeasti maksetaan laina tilille?

Tonnin laina voidaan nopeimmillaan maksaa tilille heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti. 

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama laina, jossa ei ole vakuuksia tai takaajia. Sitä voidaan myöntää 1 000 – 60 000 euroa . 

Mistä löydän edullisimman 1000 euron lainan?

Edullisin 1000 euron laina löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla korkoja keskenään. Kun vertaat, vertaa lainojen todellista vuosikorkoa keskenään. 

Mistä saan lainaa 1000 € helposti?

Saat lainaa nopeasti ja helposti kilpailutuksen avulla, sillä yhdellä hakemuksella voit saada jopa yli 30 luotonantajalta lainatarjouksen. 

Mistä saan lainaa ilman liitteitä?

Suurin osa luotonantajista tarjoaa 1000 euron lainaa ilman liitteitä. 

Mistä saan lainan heti tilille?

Useampi luotonmyöntäjä voi tarjota 1000 euron lainan heti tilille, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia tonnin lainaan?

1000 euron laina on vakuudeton ja siinä ei tarvita takaajia. 

Voinko saada lainaa työttömänä?

Osa luotonantajista voi tarjota pientä lainaa työttömälle, jolloin ansiosidonnainen lasketaan säännöllisiksi tuloiksi.

Voinko hakea puolison kanssa yhdessä lainaa?

Moni hakee lainaa yhdessä puolison kanssa, jolloin lainaan voi saada alhaisemman koron. Lisäksi voitte saada yhdessä kerralla isomman lainasumman käyttöön. 

Miksi kulutusluotot kannattaa kilpailuttaa?

Lainojen kilpailutus on järkevää, sillä sen avulla säästät kuluissa. Kilpailuttaminen voi tuoda jopa tuhansien eurojen säästöt. 

Mitä eroa on joustoluotolla ja pikalainalla?

Joustoluottoa voit nostaa käyttöön pienissä erissä, kun pikalaina nostetaan kerralla käyttöön. 

Milloin lainaa ei kannata hakea?

Lainaa ei kannata hakea, kun sinulla on vaikeuksia selviytyä nykyisistä veloista ja oma talous ei ole hyvällä mallilla. Koska lainat pitää lainaa maksaa takaisin, ei velkaa tulisi ottaa, kun edellytykset lainan takaisinmaksuun ovat heikot. 

Onko tonnin laina aina vakuudetonta?

Tuhannen euron lainat ovat aina vakuudettomia, sillä vakuudellisia lainoja tarjotaan 15 000 eurosta ylöspäin. Et tarvitse lainaan myöskään takaajia, sillä oma henkilötakaus riittää. 

Voinko maksuhäiriöinen saada lainaa?

Et voi saada lainaa, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. 

Mikä on tuhannen euron lainan korko? 

Lainan korko tonnin lainoissa vaihtelee 4 – 20 % välillä. Selvität sinulle tarjottavan koron tarjouspyynnön avulla nopeasti. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Järjestelylaina

Järjestelylainalla yhdistät pienet lainat yhdeksi  Hae järjestelylainaa nopeasti netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Nordsekin kautta voit kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa.  Järjestelylainalla...

Joustorahoitus 

Joustorahoitus pankista edullisesti  Joustorahoitus on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton limiittiluotto, johon ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Joustorahoitusta voi saada 500 - 10 000 euroa.  Rahoitus...