Lainaa 1000 euroa – hae heti verkosta

Jos sinulla on tiukka rahatilanne ja tarvitset lainaa 1000 euroa, et ole yksin. Voit saada 1000 euron lainan nopeasti käyttöön monesta eri pankista, kunhan luottotiedot ovat kunnossa ja sinulla on tuloja. Ennen lainan nostamista tilille on hyvä lukea lainaehdot tarkkaan läpi.

Hae 1000 euroa lainaa
1000
100060000
3vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Onko sinulla puhtaat luottotiedot? 

Huomioi, että voit saada lainaa vain, kun sinulla on puhtaat luottotiedot. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tällä hetkellä – maksa ensin vanhat velat pois ja hae lainaa myöhemmin.

Hae 1000 euroa lainaa

Onko palkkatuloja riittävästi lainan takaisinmaksuun?

Laina on maksettava takaisin. Älä nosta lainaa tilille, mikäli et usko voivasi maksaa lainaa takaisin sovitussa aikataulussa. 

Hae 1000 euroa lainaa

Mihin tarvitset lainaa?

Lainaa ei kannata nostaa turhaan tilille seisomaan. Toisaalta lainaa ei kannata nostaa koskaan käyttöön, mikäli sen käyttötarkoitus ei paranna omaa taloudellista tilannetta tai hyvinvointia. Jos sinulla on fiksu käyttökohde lainalle ja tarvitset joustoa arkeen, voi 1000 euron laina olla sinulle hyvä valinta.

Hae 1000 euroa lainaa

Ymmärrä eri lainatuotteiden erot

1000 euron laina nostetaan vakuudettomana, sillä pankit eivät myönnä vakuudellista lainaa pieniin tuhannen euron tarpeisiin. Myös vakuudettomia lainatuotteita on erilaisia. Oma lainatarve määrittää, mikä on sinulle paras lainatuote. Tässä alle kolme erilaista vakuudetonta lainaa, jota myönnetään 1000 eurolle.

  • Kulutusluotto eli kertalaina. Normaali 1000 € kertalaina maksetaan yhdellä kertaa tilille – ja maksetaan takaisin pankille 1 – 15 vuodessa. Laina sopii niille, jotka tarvitsevat koko lainasumman kerralla käyttöön. 
  • Joustoluotto. Joustoluottoa ei tarvitse nostaa kerralla tilille, joten voit tehdä 1000 euron noston tilille useammassa erässä. Joustoluotto eroaa kertalainasta siten, että voit tehdä myöhemmin nostoja tilille uudestaan, kun olet lyhentänyt velkaa. Joustoluotto sopii niille, jotka tarvitsevat lainaa säännöllisesti tilille pieni lainasumma kerrallaan. 

  • Luottokortti. Luottokortti on suosittu lainatuote pieneen 1000 € lainatarpeeseen, sillä voit tehdä kortilla ostoksia luotolle ja maksaa lainaa takaisin myöhemmin. Luottokortti on joustoluotto, jossa on maksukortti ominaisuudet käytössä. Vaikka luottokortti on joustava lainatuote, sen korko on usein normaalia kulutusluottoa korkeampi.
Hae 1000 euroa lainaa

Mikä on sinulle sopiva lainan kuukausierä? 

Voit arvioida lainalaskurin avulla, mikä on sinulle sopiva maksuaikataulu riittävän matalan kuukausierän saamiseksi. Yleinen virhe on nostaa lainaa liian korkealla kuukausierällä, jolloin lainan takaisinmaksu on vaikeaa. 

Hae 1000 euroa lainaa

Vertaa todellista vuosikorkoa keskenään 

Paras 1000 € laina löytyy sieltä, jossa on matalin todellinen vuosikorko. Todellisuudessa lainojen laittaminen paremmuusjärjestykseen on helppoa: laittamalla lainat hinta järjestykseen selvität, mikä on paras vakuudeton laina. 

Kilpailuta lainatarjoukset 

Kilpailuttamalla lainat selvität nopeasti parhaan lainatarjouksen 1000 eurolle. Kilpailuta lainan korko vaikka heti Nordsekin lainapalvelun avulla – ja vertaa lainan korkoa keskenään.

Valitsemalla edullisimman koron lainalle varmistat, että sinulle on paras lainatuote käytössä. Muista, että pankit tarjoavat lainaa myös pienempiin laina tarpeisiin – kilpailutamme puolestasi sekä pankit että rahoitusyhtiöt. 

Rahat tilille jopa samana päivänä 

Voit saada 1000 euron lainan tilille vaikka jo tänään! Osa pankeista maksaa lainan tilille muutamassa päivässä, mutta et koskaan joudu odottamaan pitkään vakuudettoman lainan maksua tilille. Hae lainaa ja nosta rahat käyttöön myös nopeaan rahan tarpeeseen.

Hae 1000 euroa lainaa

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä

Nordsek auttaa löytämään parhaan tarjouksen 

Kun tarvitset lainaa 1000 € heti, on sinulla paljon vaihtoehtoja käsissä. Ennen sopivan lainan valitsemista kannattaa aina vertailla eri lainatarjoukset. Älä nosta lainaa käyttöön, jollet pysty maksamaan velkaa takaisin sovitussa maksuaikataulussa. 

Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

Usein kysyttyä

Kuka voi saada lainaa 1000 euroa? 

Sinun on oltava ainakin täysi-ikäinen puhtailla luottotiedoilla, jotta voit saada lainaa 1000 euroa. Lisäksi pankit vaativat säännöllisiä tuloja ja kotipaikkaa Suomessa. 

Voinko saada 1000 euroa lainaa ilman luottotietoja? 

Et voi, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt vaativat aina puhtaita luottotietoja. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä – maksa vanhat velat pois ja hae lainaa myöhemmin. 

Kuinka nopeasti 1000 euron laina maksetaan tilille? 

Nopeimmillaan laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. Lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja saat ensimmäiset tarjoukset heti katsottavaksi. Yleensä 1000 euron laina maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivässä. 

Screenshot 2023 05 28 at 20.41.02
 Älä nosta lainaa, jos: 

1. Sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä laskuja ja velkoja 

2. Et pysty maksamaan lainaa takaisin 

3. Lainan käyttötarkoitus ei edistä omaa taloudenhallintaa