Lainaa 1000 euroa netistä 

LainaaLainaa 1000 euroa netistä 

Lainaa 1000 euroa netistä 

Voit hakea lainaa 1000 euroa netistä jo tänään. Pienissä lainoissa voi olla todella suuria hintaeroja. Parhaan 1000 euron lainan löydät kilpailuttamalla lainan netistä. Normaali vuosikorko lainoissa on 4-20 %. 

Vertaa lainat minuutissa

Kun haet lainaa 1000 euroa netistä, on nopeus tärkeää. Lainasta ei kannata maksaa turhaan liikaa. Parhaiten selvität sinulle sopivimman 1000 euron lainan tekemällä lainahakemuksen Nordsekin palvelussa. 

Suosittelemme valitsemaan aina edullisimman lainan.

Lyhyellä tai pitkällä maksuajalla

Voit saada 1000 euron lainalle 1-15 vuotta laina-aikaa. Lainan voi aina maksaa myös etuajassa pois.

Usein pieni laina otetaan lyhyemmällä maksuajalla. Esimerkiksi 1000 euron lainalle normaali maksuaika on 2-5 vuotta. Suuremmalle lainasummalle valitaan usein pidempi maksuaika. Vaikka lainaehdoissa ei ole erikseen mainittu, voi lain mukaan lainat myös aina maksaa ennenaikaisesti takaisin. 

Ilman vakuuksia

Voit hakea lainaa 1000 euroa ilman vakuuksia palvelustamme. Pienemmät lainat otetaan useimmiten ilman vakuuksia, jolloin niiden käyttö on myös joustavaa. 

Suurempia lainoja voi hakea myös vakuuksien kanssa. Esimerkkejä tyypillisistä vakuudellisesta lainasta on asuntolainat ja autolaina. Pienille 1000 euron lainalle ei haeta vakuuksia. Voit käyttää lainan joustavasti eri käyttötarkoituksiin.

mies hakee lainaa kännykällä

Nopeasti ja helposti

1000 euron lainan ottaminen onnistuu nopeasti ja helposti palvelussamme. Koska luottopäätös tehdään automaattisesti, voit nostaa lainan käyttöön jopa samana päivänä.

Jotta saat rahat nopeasti käyttöön, kannattaa lainahakemus täyttää huolellisesti. Tekemällä yhden hakemuksen huolellisesti pääset kerralla vertailemaan useampaa lainatarjousta. 

Pienin ja halvin korko 1000 euron lainasummalle

Voit kilpailuttaa lainat myös pienemmille 1000 euron lainasummalle. Nordsekin palvelusta voit kilpailuttaa lainan 1-60 000 euron lainasummalle 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. 

Pienin korko löytyy nopeasti vertailemalla lainojen todellisia vuosikorkoja keskenään. Suosittelemme aina valitsemaan halvimman koron lainan. Sitä pidempi laina-aika on, sen tärkeämpää lainan pieni korko on. 

Maksuaika jopa 15 vuotta

Voit hakea lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Usein pienempiin 1000 euron lainoihin otetaan maksuaikaa 1-5 vuotta. 

Maksuaikaa säätämällä voit löytää itselle sopivimman kuukausierän. Sopiva kuukausierä on sellainen, jonka pystyt maksamaan myös sellaisina kuukausina, kun menot ovat normaalia korkeammat. 

Rahat heti tänään tilille

Voit saada rahat heti tänään tilille, kun haet lainaa. Riippuen pankista ja rahoitusyhtiöstä, kuinka nopeasti rahat voidaan maksaa tilille.

Nopeimmillaan rahat maksetaan heti tilille, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Normaali lainanmaksu tapahtuu seuraavana arkipäivänä. Rahat maksetaan suomalaiselle pankkitilille, joka on lainanottajan nimissä. 

Kilpailuta 1,000 euron laina tarjoukset nyt

Koska lainojen vertailu ja kilpailutus onnistuu myös 1000 euron lainoille helposti, kannattaa se tehdä. Hakemalla tänään tarjouksen saat tietää, mistä saat parhaimman lainan. 

Kilpailuttaminen ei ole turhaa myöskään pienemmille lainoille. Laskemalla lainan korkoa suurempi osa takaisinmaksusta kohdistuu pääomaan. Tällöin myös voit maksaa lainan aikaisemmin takaisin ja kuukausierä laskee. 

Mihin tarkoitukseen lainaa otetaan 1000 euroa

Pieniin 1000 euron lainoihin käyttötarkoituksia on monia. Yleensä pienempiä lainoja otetaan johonkin yllättävään menoerään tai laskujen maksuun. Tässä muutama yleinen syy pienempään lainaan:

  • Kodinkoneen tai muun pienemmän laitteen hankinta
  • Laitteiston rikkoutuminen
  • Yllättävät menot – esimerkiksi lääkärilasku 
  • Pieni lomamatka tai muu vapaa-ajan investointi
  • Laskujen maksu

Pankit ja lainanantajat antavat myös pienlainaa

Pankit ja lainanantajat tarjoavat myös pienlainaa alkaen 1000 eurosta. Koska lainojen hinnoissa voi olla suuriakin eroja, kannattaa myös pienlainat kilpailuttaa. 

Voit saada lainaa 4-20% vuosikorolla. Koska pienemmissä lainoissa voi muut kuin korkokulut olla isoja, kannattaa vertailla todellista vuosikorkoa. 

Hae nyt

Hakemalla tänään lainaa 1000 eurolle voit saada sen myös nopeasti käyttöön. Lainan hakeminen vertailusivustosta on järkevää, sillä saat sen avulla nopeasti kilpailutettua lainanantajat. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Täsmäluotto 

Täsmäluotto kannattaa kilpailuttaa  Hae täsmäluottoa Nordsekin avulla minuuteissa. Nordsekin kautta voit hakea jopa yli 30 lainatarjousta rahalaitoksilta ja pankeilta. Vain yksi hakemus riittää! Täsmäluottoa voit hakea...

Annuiteettilaina

Annuiteettilaina  Annuiteettilaina on lainan lyhennystapa, jossa jokainen maksuerä on alkuvaiheessa saman suuruinen. Takaisinmaksuerään sisältyy sekä korko että pääoman lyhennys.  Usein pankkien tarjoama asuntolaina on annuiteettilaina. Myös...

 Autolaina korko

Autolaina korko Autolainan korko vaihtelee paljon pankeissa ja rahoitusyhtiöissä.  Suurin ero autolainan koroissa on vakuudet - nostetaanko autolaina ilman vakuuksia vai annetaanko auto vakuudeksi lainalle?  Vakuudellinen...

Pikavippi

Pikavippi on vakuudeton laina  Pikavippi on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton laina, jota haetaan netistä. Pikavippi on kulutusluotto ja sitä voidaan nostaa käyttöön muutamasta sadasta...