Meistä – Nordsek lainavertailu

Nordsekistä

Nordsek on rahoitusalan ammattilaisten perustama lainojen kilpailutuspalvelu, joka haluaa löytää kuluttajille mahdollisimman helppoja, nopeita ja edullisia lainaratkaisuja. Tavoitteenamme on tarjota sinulle tietoa eri lainavaihtoehdoista ja auttaa löytämään paras sinulle sopiva lainaratkaisu.

Yli 15 vuotta kokemusta rahoitusalasta Kirjoittajat ovat rahoitusalan ammattilaisia, jotka auttavat kuluttajia ymmärtämään eri lainatuotteiden ominaisuudet Tavoitteena löytää asiakkaille parhaat lainaratkaisut.

Digitalisoitumisen myötä suuri osa luotonannosta ja raha-asioiden hoitamisesta on siirtynyt internettiin. Koska internetistä löytyy paljon tietoa rahasta ja lainasta, voi kuka tahansa löytää parhaat lainaratkaisut digitaalisesta ympäristöstä. Haasteena on usein informaatiotulva, jossa kuluttajan on vaikea hahmottaa enää kokonaiskuvaa.

Tässä Nordsek haluaa olla auttamassa suomalaisia kuluttajia. Yritämme auttaa suomalaisia navigoimaan laina-asioissa ja löytämään itselle sopivia ratkaisuja. Uskomme, että tuottamalla kuluttajille hyödyllistä tietoa eri vaihtoehdoista ja laina-instrumenteistä voimme auttaa heitä tekemään fiksumpia arjen päätöksiä.

Tavoitteenamme on opastaa kuluttajia parempaan arjen rahankäyttöön sekä löytämään parhaat lainaratkaisut jokaiselle. Nordsek etsii yhteistyökumppanien avulla kuluttajille ja pk-yrittäjille parhaat lainaratkaisut.

Emme itse tarjoa lainaa, vaan etsimme asiakkaiden puolesta maksutta parhaat lainaratkaisut heille. Saamme palkkiomme yhteistyökumppaneiltamme.

Asiakaspalvelu:

sähköposti: asiakaspalvelu@nordsek.com
Puhelin: 046 597 2612

Meistä

Yrityksen nimi: Nordsek OÜ

Yrityksen tunnus: 16825671

Osoite: Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Tornimäe tn 3 // 5 // 7, 10145

Lisätietoja: https:www.//ariregister.rik.ee/eng/company_search_result/4c47c84?name_or_code=Nordsek+O%C3%9C