Lainaa 7000 euroa – vertaile 7000 euron lainat

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Tarvitsetko lainaa 7000 euroa? Onko sinulla tarve nopealla rahoitukselle? 7000 euron laina haetaan vakuudettomana pankista, jolloin voit käyttää lainarahaa joustavasti mihin vain. 

Hae 7000 euroa lainaa

Hae 7000 euroa lainaa

7000
100060000
3vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Tässä artikkelissa käymme läpi tärkeimmät asiat 7000 euron lainasta: 

 1. Mikä on 7000 euron laina?
 2. Kenelle laina sopii?
 3. Lainan hyödyt ja haitat
 4. Paras 7000 euron laina löytyy kilpailutuksen avulla 
 5. Lainan hakeminen 
 6. Vinkkejä lainan hakuun 
 7. Takaisinmaksu 1 – 15 vuodessa 
 8. Vaihtoehtoja 7000 euron lainalle 

Hae lainaa 7000 € 

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Vertaile lainat nyt

 

Mikä on 7000 euron laina? 

7000 euron laina on normaali vakuudeton laina, jota tarjoavat Suomessa sekä pankit että rahoitusyhtiöt. Voit saada vakuudetonta lainaa pankista 1 – 15 vuoden maksuajalla. Koska laina on vakuudetonta, päätät itse aina rahan lopullisen käyttökohteen. 

 Suosittuja käyttökohteita 7000 euron lainalle ovat lainojen yhdistely, remonttikustannukset, matkustaminen, auton hankinta ja yllättävien kulujen maksaminen. 

Vakuudeton 7000 euron laina on niin sanottu kertalaina, jolloin laina nostetaan yhdellä kertaa tilille. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa kiinteällä kuukausierällä.  

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Kenelle 7000 euron laina sopii? 

Vakuudeton laina soveltuu hyvin niille, jotka tarvitsevat nopean ja joustavan rahoituksen käyttöön. Voit käyttää 7000 euron lainaa esimerkiksi: 

 • Kodin remontti 
 • Yllättävät kulut
 • Luottokorttivelan yhdistäminen 
 • Kulutusluottojen yhdistäminen 
 • Suuremman hankinnan, kuten auton, rahoitus 

Voit saada lainaa, kun sinulla on riittävästi palkkatuloja, puhtaat luottotiedot, ikää vähintään 18 vuotta ja kotipaikka Suomessa. 

7000 euron lainan edut ja haitat 

7000 € lainan etuina ovat sen joustavuus, nopeus ja helppous – voit hakea lainan käyttöön milloin vain ja käyttää sitä sinulle tärkeään asiaan.

Edut: 

 • Joustava käyttää
 • Matala korko pankista 
 • Alhainen kuukausierä 
 • Nopea – rahat tilille jopa päivässä 
 • Ei vakuuksia 

Haitat: 

 • Osa lainoista kalliita 
 • Lisävelkaantuminen 
 • Nousevat kuukausimenot – maksat joka kuukausi lainaa takaisin 

Lainan haittapuolina ovat mahdolliset kalliit korot sekä lisävelkaantuminen. Lainaa ei kannata nostaa koskaan käyttöön, mikäli et usko voivasi maksaa lainaa takaisin sovitussa laina-ajassa. 

Paras 7000 euron laina löytyy kilpailuttamalla 

Koska kaikki 7000 euron lainat ovat nopeita, joustavia ja ilman vakuuksia – voit keskittyä lainavertailussa kulujen vertailuun. 

 • Suurin ero 7000 € lainoissa on kustannukset 
 • Kilpailuttamalla koron selvität, mikä on paras laina 
 • Vertaile todellista vuosikorkoa selvittääkseen edullisimman 7000 euron lainan 

Lainan hinta muodostuu korosta, tilinhoitomaksusta ja avauspalkkiosta. Kun vertaat 7000 € lainoja, vertaa aina kokonaiskustannuksia. Halvin laina ei aina löydy nimelliskoron perusteella, sillä lainasta peritään myös muita kustannuksia. 

Kun selvität edullisinta ja samalla paras 7000 € lainaa – löydät sen helpoiten vertailemalla todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko paljastaa, mikä on lainan kokonaiskustannus vuositasolla. 

Hakeminen minuuteissa – lainatarjous heti katsottavaksi 

Näin helppoa on 7000 € lainan hakeminen: 

 1. Lähetä lainahakemus 

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit täyttää lomakkeen muutamassa minuutissa ilman liitteitä, jolloin hakemuksesi lähetetään eteenpäin kymmenille eri pankeille. 

 1. Vertaa tarjouksia

Vertaa lainatarjouksessa todellista vuosikorkoa, joka paljastaa lainan todelliset kustannukset. Lisäksi voit vertailla eri lainojen kuukausierää ja maksuaikaa. 

 1. Hyväksy paras tarjous 

Kun olet löytänyt parhaan 7000 euron lainatarjouksen – voit allekirjoittaa ja hyväksyä lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. 

 1. Rahat tilille 

Rahat maksetaan tilille muutamassa päivässä. Muista, että 7000 euron lainassa pankit tarvitsevat vielä nähtäväksi todisteen palkkatuloista. Toimittamalla liitteet ajoissa varmistat, että saat rahan nopeasti käyttöön. 

mies hakee lainaa tietokoneella

Vinkkejä lainan ottamiseen ja hakemiseen 

 • Kilpailuttamalla pankit selvität parhaan koron. Selvität parhaan korkotarjouksen pyytämällä lainatarjousta, sillä pankit eivät tarjoa lainaan listahintaa. 
 • Hyvä korko on alle 10%. Hyvä korko riippuu sinun omasta tilanteesta. Yleisesti ottaen hyvät korkotarjoukset 7000 euron lainalle ovat alle 10%. 
 • Voit vaikuttaa itse kuukausierään. Muokkaamalla lainan maksuaikaa voit vaihtaa lainan kuukausierää. 
 • Liittämällä hakemukseen toisen takaajan saat kuluja alas. Pankit tarjoavat parempaa korkoa, kun annat lainalle toisen takaajan. 
 • Lainan suurimmat erot ovat aina kuluissa. Kaikki vakuudettomat lainat ovat nopeita ja joustavia – vertaile siis kuluja selvittääkseen parhaan lainan. 
 • Palkkatulot tarkistetaan. 7000 euron lainassa pyydetään ennen rahan maksua tilille nähtäväksi liitteenä palkkatiedot. Toimittamalla liitteet ajoissa saat rahat nopeasti tilille. 

7000 euron laina maksetaan takaisin 1 – 15 vuodessa 

Sinulle voidaan tarjota lainalle maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Tasaerä tarkoittaa, että lainan kuukausierä pysyy samana joka kuukausi.

Voit itse vaikuttaa lainan kuukausierän määrään vaihtamalla lainan maksuaikaa. Voit myös saada lainalle joustoja 2 – 4 kertaa vuodessa. Tällöin pankit voivat tarjota lyhennysvapaita kuukausia lainaan, kun tarvitset helpotusta lainan takaisinmaksuun. 

Omilla säästöillä voit korvata vakuudettoman lainan 

Paras tapa rahoittaa mikä tahansa ostos ja hankinta on omat säästöt. Jos sinulla ei ole riittävästi säästöjä, voi vakuudettoman lainan nostaminen olla perusteltua, kun: 

 1. Sinulla on järkevä käyttökohde tiedossa. 
 2. Pystyt maksamaan lainan takaisin. 

Jos epäilet omaa maksukykyä – ei lainaa kannata nostaa tilille. Sen sijaan tee budjetti omasta taloudesta ja arvioi, miten voisit joka nostaa omia tuloja tai vähentää menoja. 

Yhteenveto 

Voit saada pankista lainaa ilman vakuuksia 7000 eurolle, kun sinulla on riittävästi tuloja ja puhtaat luottotiedot. 7000 euron laina voi olla järkevä rahoitustuote, kun löydät tarpeeksi edullisen koron lainalle. 

Kilpailuttamalla pankit ja luotonantajat varmistat, että sinulla on käytössä mahdollisimman edullinen 7000 € vakuudeton lainaa. Koska lainan suurimmat erot ovat kustannukset – kannattaa lainavertailussa keskittyä kulujen vertailuun. 

Ennen lainan nostamista on hyvä arvioida budjetoinnin avulla, onko sinulla varaa maksaa laina takaisin. Jos epäröit omaa maksukykyä – ei lainaa kannata hakea. 

Emme tarjoa itse lainaa – Nordsek välittää lainahakemuksia 

Nordsek ei tarjoa itse lainaa, vaan auttaa kuluttajia löytämään parhaat korkotarjoukset pankeista ja luotonantajilta välittämällä lainahakemukset eteenpäin. 

Saamme omat palkkiomme lainavertailussa mukana olevilta pankeilta ja yhteistyökumppaneilta. 
Lainavertailussa mukana olevat luotonantajat löydät täältä.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.