Lainaa 25000

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia 

Monella voi tulla eteen tilanteita, jolloin on tarvetta ulkopuoliselle rahoitukselle. 25 0000 euron Lainan avulla voidaan toteuttaa pitkäaikaisia haaveita, vaikka pidempi ulkomaanmatka tai veneen osto. Sen avulla voidaan myös tuoda joustoa arkeen tai maksaa kalliita pienvelkoja pois. 

Kun sinulla on tiedossa tarve 25 000 euron lainalle, kannattaa laina kilpailuttaaa. Kilpailuttaminen on maksutonta ja se säästää kuluissa jopa tuhansia euroja. Saat lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä, kun olet hyväksynyt lainasopimuksen. 

Hae Nordsekin avulla vakuudetonta lainaa nopealla verkkohakemuksella. Voit saada kauttamme yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta vertailtavaksi. Näin pääset nopeasti vertailemaan, mistä löytyy sinulle paras tarjous!

Näin nostat 25000 euron lainan

  1. Täytä lainahakemus 

    Nopea verkkohakemus ilman liitteitä muutamassa minuutissa. 

  2. Valitse paras lainatarjous

    Vertaa lainan korkoa ja kokonaiskuluja. Valitse edullisin lainatarjous, jossa matalimmat kulut.

  3. Rahat tilille 

    Laina voidaan maksaa tilille, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja kaikki liitteet toimitettu pankille.

Vakuudetonta lainaa voit käyttää mihin haluat 

Yksi suurimpia etuja vakuudettomassa lainassa on se, että sitä voidaan käyttää täysin itse valittuun käyttökohteeseen. Onko sinulla tiedossa lomamatka, auton hankinta, remontti, laskujen maksua tai häät? Kaikkiin näihin ja moniin muihin käyttökohteisiin voit nostaa vakuudetonta lainaa.

Voit nostaa lainaa matkusteluun ja shoppailuun ulkomaille tai kotimaahan. Onko sinulla tiedossa jo varattu matka, johon kaipaisit rahoitusta? Käytä nostettua lainaa hotelleihin, lentomatkoihin, ravintoloihin tai ostoksiin! 

Ehkä sinulla on kotona keittiö, joka kaipaa remonttia. Usein keittiöremontti on hyvä investointikohde, sillä se nostaa asunnon arvoa myyntitilanteessa. Sen lisäksi että saat mukavamman keittiön omaan kotiin, voit nostaa myös asunnon arvoa. 

Moni nostaa vakuudetonta lainaa auton ostoa varten. Jos haluat vaihtaa nykyisen auton uudempaan, onnistuu se joustavasti kulutusluoton avulla. Voit nostaa lainaa myös muiden ajoneuvojen hankintaan, kuten veneen tai moottoripyörän hankintaan. 

Voit nostaa 25000 euroa myös rakennuslainaksi. Jos olet saanut esimerkiksi pankista vakuudellista rakennuslainaa, voit tarvita täydentäväksi rahoitukseksi myös vakuudetonta lainaa. Rakenna vaikka mökki tai uusi saunarakennus! 

Näihin ja moniin muihin käyttökohteisiin voit nostaa lainaa. Koska laina on vakuudetonta, voit hyvin jakaa lainan useampaan käyttökohteeseen. Nopean nettilainan etuina on sen joustavuus. Koska laina voidaan maksaa tilille nopeasti, soveltuu se myös hyvin nopeisiin ja äkillisiin rahan tarpeisiin.

Esimerkkilaskelma: Näin paljon 25000 € laina voi maksaa 

Tässä laskelmassa näkyy, minkälaisia lainatarjouksia voit saada 25 000 euron vakuudettomaan lainaan.

 Laskelmissa on kolme eri tarjousta, jossa korko ja maksuaika vaikuttavat kuukausierän ja takaisinmaksettavaan määrään: 

LainamääräKorkoTilinhoitomaksuMaksuaikaKuukausieräKulut yhteensä
Lainatarjous 1 25 000 €6 %9 € / kk 8 vuotta 337,54 €7.404 €
Lainatarjous 225 000 €7,20 %8 € / kk10 vuotta300,85 €11.102 €
Lainatarjous 325 000 €8,90 %8 € / kk12 vuotta291,10 €16.918 €

Esimerkkilaskelma paljastaa, kuinka 25 000 euron lainassa kuukausierä vaihtelee 291,1 – 337,54 € välillä, kun korko on 6 – 8,9 % ja maksuaika 8 – 12 vuotta. Lainojen kokonaiskulut vaihtelevat 7 404 – 16 918 € välillä. 

Mistä vakuudetonta lainaa 25000 €?

Voit saada vakuudetonta lainaa, kun sinulla on hoidettu raha-asiat moitteettomasti ja tuloja on riittävästi suhteessa velkamäärään. Käytännössä lainan edellytyksenä on puhtaat luottotiedot, riittävät säännölliset tulot ja kotimainen henkilötunnus. 

Lainaa varten ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, sillä oma henkilötakaus riittää pankeille lainanmaksuun. Usein 25000 euron lainaan otetaan kaksi takaajaa, jolloin voitte saada yhdessä paremman lainatarjouksen. 

Aina pankit eivät myönnä lainaa ollenkaan tai pienemmän summan, mitä on haettu. Yleisimmät syyt hylättyyn lainapäätökseen ovat maksuhäiriömerkintä, liian alhaiset tulot, liian korkea velan määrä suhteessa tuloihin ja väärin ilmoitetut tiedot. 

Selvität maksuttoman lainatarjouksen avulla nopeasti Nordsekin avulla, voitko saada lainaa ja millä korolla juuri nyt. Koska lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, kannattaa lainatarjoukset tarkistaa heti.

Kuinka paljon voin saada lainaa? 

Lainan määrään vaikuttaa erityisesti työtulojen määrä, sillä pankit lainaavat säännöllisiä tuloja vasten. Sitä enemmän sinulla on säännöllisiä palkkatuloja, sitä suuremman lainan voit saada. 

Lainaa voidaan myöntää 500 – 60 000 euroa riippuen hakijan tuloista. Jos lainaa haetaan yhdessä toisen hakijan kanssa, voitte saada isomman lainamäärän käyttöön. Tämä johtuu siitä, että kahdella takaajalla on suuremmat tulot kuin yhdellä hakijalla. 

Eri pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on oma tapa arvioida maksimi lainamäärää, joten saat selville lopulta sinulle tarjolla olevan rahoituksen määrän parhaiten kilpailuttamalla lainatarjoukset kauttamme nopealla verkkohakemuksella. 

Voiko yritykseni saada vakuudetonta lainaa 25000 euroa? 

Yrityksille voidaan myöntää vakuudetonta lainaa 1 000 – 350 000 euroa. Lainaa varten yrittäjä toimii takaajana. Isommissa yrityslainoissa voidaan vaatia vähintään kaksi takaajaa. 

Yritykselle voidaan myöntää rahoitusta, kun yrityksellä on ollut toimintaa vähintään 6 kuukautta. Yrityksellä ja takaajalla on oltava moitteeton maksuhistoria ja riittävästi liikevaihtoa. 

Vakuudeton yrityslaina 25 000 eurolle on joustava rahoituslaina, jonka avulla yritys voi investoida kasvuun, palkata työntekijöitä, ostaa varastoon tavaroida, käyttää rahaa markkinointiin tai ostaa uuden auton yritykselle. Lainan maksuaika vaihtelee 6 – 36 kuukauden välillä.

Maksa pienet osamaksut pois ja yhdistä lainoja 

Sitä enemmän sinulla on käytössä pieniä osamaksuja, kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa, sitä enemmän voit säästää yhdistämällä lainat. Lainojen yhdistelyn avulla sinun ei tarvitse maksaa useasta lainasta kiinteitä tilinhoitomaksuja, jotka voivat olla merkittävä kuluerä erityisesti pienlainossa

Lainojen yhdistäminen säästää myös korossa, sillä saat paremman koron suurempaan lainaan. Sitä useampi pieni laina on käytössä, sitä korkeampaa korkoa usein maksat lainoista. Nosta edullisempaa yhdistelylainaa käyttöön ja maksa sen avulla kalliit pienet lainat pois. 

Voit yhdistää vakuudettomia lainoja aina 60 000 euroon asti. Voit kilpailuttaa yhdistelylainat ilmoittamalla lainahakemuksessa, että laina nostetaan lainojen yhdistelyä varten.

Kilpailuta jopa yli 30 lainantarjoaa Nordsekin avulla 

Lainojen kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Se onkin helpoin tapa löytää edullinen vakuudeton laina käyttöön. 

Lainojen vertailu on helppoa, sillä näet portaalissa eri lainatarjoukset yhdessä paikassa. Voit nopeasti yhdellä vilkaisulla vertailla lainan todellista vuosikorkoa, kokonaiskuluja ja kuukausierän suuruutta. 

Nordsek kilpailuttaa lainatarjoukset maksutta aina 60 000 euroon asti. Kun sinulla on tiedossa lainatarve, kannattaa lainan haku tehdä Nordsekin kautta. 

Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Näin voit nopealla verkkohakemuksella tarkistaa, minkälaisia ehtoja sinulle eri pankit tarjoavat. 

Saat usein heti hakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjoukset katsottavaksi, joten lainojen vertailu paitsi säästää kuluissa, on myös nopeaa. 

Kun olet löytänyt sopivimman lainatarjouksen, voit hyväksyä sen allekirjoittamalla lainasopimuksen. Usein ennen maksua tilille pankit vielä pyytävät lähettämään oma-palvelun kautta palkkatuloista tositteen. 

Laina voidaan maksaa kotimaiselle pankkitilille jopa samana päivänä. Usein rahat maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa. 

Hae Nordsekin kautta vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa jo tänään. Voit saada lainaan maksuaikaa 1 – 15 vuotta, joten kuukausierän voi muokata itselle sopivaksi.

Usein kysyttyä 25000 euron lainasta 

Kuka voi hakea lainaa 25000 euroa? 

Lainaa voi hakea täysi-ikäinen hakija, jolla on puhtaat luottotiedot. Lainaa varten tulee olla riittävästi säännöllisiä tuloja ja kotimainen henkilötunnus. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaisia lainatarjouksia pankit sinulle antavat. 

Onko lainan hakeminen maksutonta? 

Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Voit siis hakea lainaa milloin vain ja tarkistaa, mitä lainatarjouksia sinulle juuri nyt tarjotaan. 

Mikä on hyvä korko 25000 euron lainalle?

Hyvä lainan korko riippuu omasta tilanteesta, minkälaiset tulot ovat ja paljonko on muuta velkaa. Yleisesti ottaen alle 10% korkoa voidaan pitää hyvänä korkotasona.  

Miksi lainojen vertailu on tärkeää?

Lainojen korossa ja kuluissa on suuria eroja, joten lainojen vertailu on tärkeää. Kilpailuttamalla lainat näet nopeasti, mistä saat parhaan korkotarjouksen.  

Kuinka pitkän maksuajan voin saada lainalle?

25000 euron lainaan voidaan tarjota jopa 15 vuoden maksuaikaa. Lainaan tarjotaan maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lisäksi voit saada maksuvapaita kuukausia 2 – 4 kertaa vuodessa. 

Voinko maksaa lainan etuajassa takaisin? 

Laina voi aina maksaa etuajassa pois ilman erillistä ilmoitusta. Näin säästät kuluissa ja maksat vähemmän aikaa lainasta korkoa ja muita kuluja.

Voiko yritys saada lainaa 25000 € ilman vakuuksia?

Yritykselle voidaan myöntää vakuudetonta yrityslainaa aina 350 000 euroon asti. Tällöin lainassa toimii yrittäjä takaajana. Yrityksellä on oltava liikevaihtoa viimeiseltä 6 kuukaudelta ja puhtaat maksutiedot. 

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Yleisimmät syyt hylättyyn lainapäätökseen ovat maksuhäiriömerkintä, liian alhaiset tulot, työttömyys, liikaa velkaa suhteessa tuloihin ja väärin ilmoitetut tiedot. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.