Moottoripyörälaina 60 000 euroon asti 

LainaaMoottoripyörälaina 60 000 euroon asti 

Moottoripyörälainaa voi hakea sekä vakuudettomana että vakuudellisena. Voit saada moottoripyörälainaa ilman vakuuksia  60 000 euroon asti. Lainaa voi nostaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainojen korot alkavat 4% vuositasolla. Kilpailuttamalla lainat löydät parhaan lainan moottoripyörän hankintaan. 

Haluatko hankkia uuden moottoripyörän nopeasti?

Moottoripyörän hankintaan varten voit ottaa vakuudettoman lainan nopeasti. Nopeimmillaan saat lainan käyttöön jo samana arkipäivänä.

Kun haluat lainan nopeasti moottoripyörän ostamista varten, on vakuudeton laina hyvä vaihtoehto. Vakuudeton moottoripyörälaina on joustava ja nopea rahoitusratkaisu, jossa lainapäätös voidaan tehdä heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Moottoripyörälaina ilman vakuuksia on nopein tapa rahoittaa pyörän hankinta. Nostamalla moottoripyörälainan voit tehdä käteisostoksen pyörän hankintaan. Käteisellä ostaminen parantaa neuvotteluasemaa – voit neuvotella moottoripyörän hintaa alas parantuneen neuvotteluaseman johdosta. 

Toteuta kaksipyöräisiin liittyvät unelmasi

Monella suomalaisella on unelma hankkia kaksipyöräinen vapaa-ajan viettoon. Erityisesti kevättä kohden kysyntä moottoripyöriin ja moottoripyörärahoitukseen kasvaa. 

Voit Nordsekin lainapalvelun avulla toteuttaa kaksipyöräisiin liittyvät unelmasi. Kilpailuttamalla moottoripyörälainan kauttamme saat nopeasti yhdellä hakemuksella näkyville pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoukset. 

Rahoituksen avulla voit hankkia moottoripyörän joko suoraan kauppiaalta tai ostaa sen toiselta yksityiseltä henkilöltä.  

Vertaile moottoripyörä lainat netissä-verkossa

Moottoripyörälainojen vertailu netissä on helppoa verkkopalvelumme avulla. Kun vertailet lainoja keskenään, kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

 • Lainan todellinen kokonaiskulu: vertaile keskenään todellista vuosikorkoa
 • Moottoripyörän lainatarpeen suuruus – lainaa kannattaa ottaa vain tarvittava summa
 • Vakuudettoman lainan hinta verrattuna myyntiliikkeen tarjoukseen – vakuudeton moottoripyörälaina voi olla halvempi kuin myyjän tarjoama luotto

Suosittelemme valitsemaan edullisimman lainan itselle käyttöön. Koska myös moottoripyörälainojen hinnoissa voi olla isoja eroja, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. 

Saat parhaan koron kilpailuttamalla

Paras korko moottoripyörälainaa varten löydät kilpailuttamalla. Koska kilpailuttamisen avulla lainantajat joutuvat kilpailemaan lainasti – saat usein halvemmalla lainaa. Vakuudetonta lainaa voit saada alkaen 4% vuosikorolla. 

Parasta korkoa etsiessä kannattaa keskittyä todelliseen vuosikorkoon. Lainojen korot voivat vaihdella normaalisti 4-20% tasolla. Kilpailuttaminen on tärkeää, sillä hintavaihtelut ovat suuria. Sitä isompi lainasumma on, sen paremmin voit saada alhaisemmalla korolla lainaa. 

Lainan takaisinmaksuaika pitenee tyypillisesti lainasumman noustessa. Kun lainasummat ovat 10-20 000 euroa, normaali takaisinmaksuaika on 7-8 vuotta. Voit kuitenkin aina maksaa lainan aikaisemmin pois – maksamalla lainan aikaisemmin pois säästät kuluissa. 

Laina päätös jo tänään, rahat tilille heti

Kun haet lainaa moottoripyörää varten, voit saada rahoituspäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Vakuudetonta lainaa voit hakea 1-60 000 euroa. Koska suurin osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä tekee lainapäätöksen automaattisesti, saat rahoituspäätöksen nopeasti. 

Laina maksetaan tilille nopeimmillaan heti tilille, kun olet hyväksynyt lainasopimuksen. Lainan maksussa on vaihtelua eri yritysten välillä. Osa rahoittajista maksaa lainat heti tilille, toiset vain arkipäivisin. Viimeistään saat rahat kahden arkipäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoituksesta. Normaalisti laina maksetaan tilille seuraavana arkipäivänä. 

Jotta saat rahat heti tilille, tulee sinun pystyä näyttämään säännölliset tulosi pankille tai rahoitusyhtiöille. Koska rahoittajat lainaavat säännöllisiä tuloja vasten – vaativat ne usein dokumentteja säännöllisistä tuloista. Näitä voivat olla esimerkiksi verotustodistus, palkkatosite tai eläketodistus. 

Moottoripyörärahoitus 5000 eurosta ylöspäin

Moottoripyörärahoitusta haetaan usein hieman suuremmille summille aina 5000 eurosta ylöspäin:

 • Voit saada lainaa aina 60 000 euroon asti
 • Maksuaika 1-15 vuotta
 • Korko alkaen 4%
 • Ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jälkeen
 • Voit rekisteröidä moottoripyörän omiin nimiisi

Esimerkkilaskelma 12 000 euron moottoripyörän hankintaan

Tässä laskuesimerkki, miltä moottoripyörän hankinta voisi näyttää:

 • Omaa rahaa säästetty 2 000 euroa
 • Lainaa moottoripyörää varten 10 000 euroa
 • Lainan todellinen vuosikorko 8%
 • Lainan takaisinmaksuaika 5 vuotta

Tällöin lainan takaisinmaksu näyttää tältä:

 • Lainan kuukausierä 202 €
 • Takaisinmaksettava yhteensä 12 165 €
 • Kulujen osuus 2165 € , pääoman osuus 10 000 €

Moottoripyörän rahoitukseen löytyy monia vaihtoehtoja 

Voit saada vakuudetonta rahoitusta moottoripyörää varten sekä pankeista että rahoitusyhtiöistä 1-60 000 euroa tarpeesi mukaan. Laina-aika on 1-15 vuotta. 

Vakuudeton laina moottoripyörän hankintaan on joustava helppo ratkaisu. Koska saat tällöin käteisrahan ostoa varten, myös ajoneuvon hankinnassa on helpompi neuvotella hinnan kanssa. Kauppiaat voivat tarjota myös vakuudellista moottoripyörärahoitusta. Kannattaa aina olla tarkkana lainan hinnoissa – vakuudellinen ei välttämättä ole vakuudetonta lainaa edullisempi. 

Mikä on paras tapa rahoittaa moottoripyörä?

Paras rahoitusvaihtoehto moottoripyörän hankintaan löytyy kilpailuttamalla lainat vertailupalvelustamme. Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen useampia lainatarjouksia aina 60 000 euroon asti. 

Paras rahoitusvaihtoehto on hakijalla semmoinen, joka sopii omaan elämäntilanteensa. Liian isoa lainaa ei kannata ottaa, jos sitä ei pysty maksamaan takaisin. Lähtökohtaisesti aina halvin laina on paras vaihtoehto moottoripyörän hankintaan varten. 

Selvität ja löydät parhaan rahoitusvaihtoehdon kilpailuttamalla lainat palvelussamme. 

Miksi moottoripyörälainat kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailutuksen avulla saat parhaan hinnan moottoripyörälainallesi. Vertailemalla lainoja tiedät, millä ehdoilla voit parhaimmillaan lainoja saada. 

Koska myös moottoripyörälainojen hinnoissa on suuriakin eroja, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. Yleensä laina moottoripyörää varten on yli 5000 euroa. Tällöin muutamankin prosentin vuosikoron tiputus laskee huomattavasti lainan takaisinmaksettavia kuluja. 

Kun lainatarve on tiedossa ja haluat selvittää parhaan hinnan, kannattaa lainat kilpailuttaa vertailupalvelussa. 

Kilpailuta moottoripyörälainat nyt, tarjous pankeilta ja lainanantajilta sama päivänä

Kilpailuttamalla moottoripyörälainat heti tänään, saat tarjouksia pankeilta ja muilta rahoitusyhtiöiltä jo samana päivänä. 

Rahat maksetaan tilille joko heti tai viimeistään kahden arkipäivän kuluessa lainan hyväksymisestä. Jotta saat rahat tilille, tulee sinun usein todistaa säännölliset tulot vielä ennen lainan maksamista tilillesi. 

Kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa – siksi yhä useampi suomalainen myös kilpailuttaa lainat. 

Näin helposti haet vakuudetonta moottoripyörälainaa

Vakuudettoman moottoripyörälainan hakeminen on hyvin helppoa:

 1. Täytä hakemus ja ilmoita lainan käyttötarkoitus
 2. Vertaile lainoja ja valitse paras tarjous
 3. Allekirjoita laina sähköisesti ja ota rahat käyttöön

Kaikki hakemuksesta tilille maksuun voi parhaimmillaan tapahtua jo samana päivänä. Vertailu kannattaa myös nopeita lainatarpeita varten. 

Onko moottoripyorä minun nimissä?

Kyllä. Kun otat vakuudettoman moottoripyörälainan, voit ostaa moottoripyörän omiin nimiisi. 

Kuka voi hakea rahoitusta moottoripyörään?

Rahoitusta voi hakea moottoripyörää varten, kun olet yli 21-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, kotipaikkasi on Suomessa ja olet hoitanut aikaisemmin maksuvelvoitteesi moitteettomasti. 

Paljon voin saada lainaa?

Voit saada lainaa aina 60 000 euroon asti 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. 

Onko avausmaksuja?

Osa lainoista voi sisältää avausmaksuja tai muita tilinhoitomaksuja koron lisäksi.

Voinko päättää kuukausierän

Voit muokata kuukausierää itselle sopivaksi muuttamalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa. 

Millon rahat maksetaan

Rahat maksetaan tilille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Osa luotonantajista voi maksaa rahat myös heti samana päivänä tilille. 

Mika on tyypillinen moottoripyorä lainan maksu aika

Normaali takaisinmaksuaika moottoripyörä lainaa varten on 6-10 vuotta. 

Onko mahdollista saada lyhennysvapaata

Lyhennysvapaata on mahdollista saada lainoihin. Osassa lainoista on etukäteen määritelty, millä ehdoin lyhennysvapaata voidaan antaa. 

Minkä ikäisille myönnetään lainaa?

Lainaa voidaan myöntää 21-vuotta täyttäneillä, joiden kotipaikka on Suomi. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Nordea 

Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki ja finanssialan yritys. Nordealla on yli 10 miljoonaa kotitalousasiakasta ja yli 600 000 yritysasiakasta. Nordealla on Suomessa toiseksi eniten...

Lainaa 500

Hae 500 euron laina heti tilille  Tuliko yllättävä rahantarve pienelle 500 euron lainalle? Ehkä astianpesukone meni rikki tai haluat ostaa uuden puhelimen? Tarvitsetko rahaa heti?...

TF Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa 

TF Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa 40 000 euroon asti suomalaisille. Lainoissa on henkilökohtainen lainakorko  6,99 % - 14,99 %. Lainaa 2 500 € - 40...

Varaudu korkojen nousuun

Korkojen nousu vuonna 2023 Euribor korot ovat vuonna 1998 otettu käyttöön. Euribor korko on yleisin viitekorko, johon suurin osa lainoista sidotaan. Asuntolainoissa suosituin viitekorko on...