Moottoripyörä laina

Janne Häkkinen

Moottoripyörä laina jopa 60 000 € asti

Moni suomalainen unelmoi moottoripyörän hankinnasta tai uudempaan päivittämisestä. Mikä onkaan parempi tapa nauttia Suomen maisemista ja luonnosta, kuin moottoripyörällä ajelu? 

Moottoripyörää varten voidaan nostaa lainaa pankista. Moottoripyörä laina on haettavissa sekä vakuudellisena että ilman vakuuksia. Vakuudetonta moottoripyörä lainaa voit saada 500 eurosta alkaen aina 60 000 € asti. 

Kun nostat moottoripyörä lainan ilman vakuuksia, voit vapaasti valita, mihin lainaa käytetään. Voit ostaa lainan uuden tai käytetyn pyörän hankintaan – tai kunnostaa nykyisen moottoripyörän uuteen kuntoon! 

Laina kannattaa kilpailuttaa Nordsekin kumppanien avulla, sillä vakuudettomissa lainoissa korkoero on merkittävä. Hakemalla lainaa kauttamme voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 tarjousta moottoripyörän hankintaa varten. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Näin haet moottoripyörä lainaa verkosta 

Täytä hakemus

Hakemus verkossa minuuteissa.

Vertaile lainoja ja valitse paras tarjous

Valitse paras tarjous moottoripyörää varten. 

Allekirjoita laina ja ota rahat käyttöön

Sähköinen allekirjoitus omilla verkkopankkitunnuksilla. 

Laina moottoripyörään jopa 15 vuoden maksuajalla

Vakuudetonta lainaa tarjotaan moottoripyörää varten 1 – 15 vuoden maksuajalla. Lainasumma vaikuttaa siihen, kuinka pitkää maksuaikaa sinulle tarjotaan. 

Usein nostettava laina moottoripyörään on 5 000 – 15 000 euroa, jolloin maksuaika on 4 – 8 vuotta. Sitä suurempi lainasumma on, sitä pidempää maksuaikaa tarjotaan lainalle. 

Voit aina maksaa lainan moottoripyörästä takaisin etuajassa. Tätä varten sinun ei tarvitse ilmoittaa pankille asiasta etukäteen, sillä vakuudettoman lainan voi maksaa milloin vain pois ilman erillistä ilmoitusta. 

Moottoripyörä rahoitus ilman vakuuksia 

Et tarvitse moottoripyörä rahoitusta varten vakuuksia tai takaajia. Näin voit hankkia moottoripyörän hyvin joustavasti, sillä sinä päätät miten rahoitus käytetään. 

Moottoripyörää varten nostetaan usein rahoitusta ilman vakuuksia. Näin ostaminen on hyvin joustavaa ja voit ostaa pyörän myös yksityiseltä myyjältä. 

Rahoitusta voit käyttää kuten haluat. Osta moottoripyörä uutena tai hanki edullisempi pyörä käytettynä. Ehkä sinulla on varastossa pyörä, joka vaatii kunnostusta? Tätä varten voit myös nostaa rahoitusta ilman vakuuksia! 

Vakuudellinen moottoripyörä rahoitus nostetaan usein uusiin pyöriin, jossa hinta on vähintään 10 000 euroa. Vakuudellista rahoitusta nostetaan käyttöön, kun halutaan rahoituksen hinta mahdollisimman alas. Usein vakuudellinen rahoitus nostetaan myyjäliikkeestä, mistä moottoripyörä ostetaan.  

Mielessä uuden moottoripyörän hankinta nopeasti?

Moottoripyörän hankintaan varten voit ottaa vakuudettoman lainan nopeasti. Nopeimmillaan saat lainan käyttöön jo samana arkipäivänä.

Kun haluat lainan nopeasti moottoripyörän ostamista varten, on vakuudeton laina hyvä vaihtoehto. Vakuudeton moottoripyörälaina on joustava ja nopea rahoitusratkaisu, jossa lainapäätös voidaan tehdä heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Moottoripyörälaina ilman vakuuksia on nopein tapa rahoittaa pyörän hankinta. Nostamalla lainan voit tehdä käteis ostoksen pyörän hankintaan vaikka heti. Käteisellä ostaminen parantaa neuvotteluasemaa – näin voit laskea ostohintaa neuvoteltaessa hinnasta. 

Toteuta kaksipyöräisiin liittyvät unelmasi

Monella suomalaisella on unelma hankkia kaksipyöräinen vapaa-ajan viettoon. Erityisesti kevättä kohden kysyntä moottoripyöriin ja moottoripyörä rahoitukseen kasvaa. 

Voit Nordsekin lainapalvelun avulla toteuttaa kaksipyöräisiin liittyvät unelmasi. Kilpailuttamalla moottoripyörälainan kauttamme saat nopeasti yhdellä hakemuksella näkyville pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoukset. 

Rahoituksen avulla voit hankkia moottoripyörän joko suoraan kauppiaalta tai ostaa sen toiselta yksityiseltä henkilöltä.  

Vertaile moottoripyörä lainat netissä 

Moottoripyörälainojen vertailu netissä on helppoa verkkopalvelumme avulla. Kun vertailet lainoja keskenään, kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

  • Lainan todellinen kokonaiskulu: vertaile keskenään todellista vuosikorkoa
  • Moottoripyörän lainatarpeen suuruus – lainaa kannattaa ottaa vain tarvittava summa
  • Vakuudettoman lainan hinta verrattuna myyntiliikkeen tarjoukseen – vakuudeton moottoripyörä laina voi olla halvempi kuin myyjän tarjoama luotto

Suosittelemme valitsemaan edullisimman lainan itselle käyttöön. Koska lainojen hinnoissa voi olla isoja eroja, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. 

Paras korko moottoripyörään kilpailuttamalla 

Paras korko moottoripyörä lainaa varten löydät kilpailuttamalla. Koska kilpailuttamisen avulla lainanantajat joutuvat kilpailemaan asiakkuudestasi – saat usein halvemmalla lainaa. Vakuudetonta lainaa voit saada alkaen 4% vuosikorolla. 

Parasta korkoa etsiessä kannattaa keskittyä todelliseen vuosikorkoon. Lainojen korot voivat vaihdella normaalisti 4-20% tasolla. Kilpailuttaminen on tärkeää, sillä hintavaihtelut ovat suuria. Sitä isompi lainasumma on, sen paremmin voit saada alhaisemmalla korolla lainaa. 

Lainan takaisinmaksuaika pitenee tyypillisesti lainasumman noustessa. Kun lainasummat ovat 10 000 euron ja 20 000 euron välillä, normaali takaisinmaksuaika on 7-8 vuotta. Voit kuitenkin aina maksaa lainan aikaisemmin pois – maksamalla lainan aikaisemmin pois säästät kuluissa. 

Laina päätös jo tänään, rahat tilille heti

Kun haet lainaa moottoripyörää varten, voit saada rahoituspäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Vakuudetonta lainaa voit hakea 1 000 € – 60 000 €. Koska suurin osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä tekee lainapäätöksen automaattisesti, saat rahoituspäätöksen nopeasti. 

Laina maksetaan tilille nopeimmillaan heti tilille, kun olet hyväksynyt lainasopimuksen. Lainan maksussa on vaihtelua eri yritysten välillä. Osa rahoittajista maksaa lainat heti tilille, toiset vain arkipäivisin. Viimeistään saat rahat kahden arkipäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoituksesta. Normaalisti laina maksetaan tilille seuraavana arkipäivänä. 

Jotta saat rahat heti tilille, tulee sinun pystyä näyttämään säännölliset tulot pankille tai rahoitusyhtiöille. Koska rahoittajat lainaavat säännöllisiä tuloja vasten – vaativat ne usein dokumentteja säännöllisistä tuloista. Näitä voivat olla esimerkiksi verotustodistus, palkkatosite tai eläketodistus. 

Esimerkkilaskelma 12 000 euron moottoripyörän hankintaan

Tässä laskuesimerkki, miltä moottoripyörän hankinta voisi näyttää:

  • Omaa rahaa säästetty 2 000 euroa
  • Lainaa moottoripyörää varten 10 000 euroa
  • Lainan todellinen vuosikorko 8%
  • Lainan takaisinmaksuaika 5 vuotta

Tällöin lainan takaisinmaksu näyttää tältä:

  • Lainan kuukausierä 202 €
  • Takaisinmaksettava yhteensä 12 165 €
  • Kulujen osuus 2165 € , pääoman osuus 10 000 €

Paras laina löytyy kilpailuttamalla 

Paras rahoitusvaihtoehto moottoripyörän hankintaan löytyy kilpailuttamalla lainat vertailupalvelustamme. Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen useampia lainatarjouksia aina 60 000 euroon asti. 

Liian isoa lainaa ei kannata ottaa, jos sitä ei pysty maksamaan takaisin. Lähtökohtaisesti aina halvin laina on paras vaihtoehto moottoripyörän hankintaan varten. Selvität ja löydät parhaan rahoitusvaihtoehdon kilpailuttamalla lainat palvelussamme. 

Koska myös moottoripyörä lainojen hinnoissa on suuriakin eroja, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. Yleensä laina moottoripyörää varten on yli 5000 euroa. Tällöin muutamankin prosentin vuosikoron tiputus laskee huomattavasti lainan takaisin maksettavia kuluja. 

Kun lainatarve on tiedossa ja haluat selvittää parhaan hinnan, kannattaa lainat kilpailuttaa vertailupalvelussa. 

Moottoripyörä laina nopeasti ja edullisesti 

Moni nostaa vakuudettoman moottoripyörä lainan joustavuuden ja nopeuden takia. Kun sinun ei tarvitse hallinnoida vakuuksia pankin kanssa, saat rahoituksen käyttöön nopeasti.

Vakuudeton laina voi olla myös edullista. Myös vakuudellinen laina kannattaa kilpailuttaa vakuudettoman kanssa, sillä usein myyjäliikkeen rahoitus voi olla jopa kalliimpaa. 

Moottoripyörää varten nostetaan usein vakuudetonta lainaa 5 000 eurosta aina 20 000 euroon asti. Hakijan tulotaso määrittää, paljonko lainaa voidaan tarjota. 

Kilpailuttamalla lainat varmistat, että sinulla on mahdollisimman edullinen laina käytössä. Nordsekin kumppanien avulla voit saada jopa yhdellä hakemuksella yli 30 lainatarjousta. 

Usein kysyttyä moottoripyörä lainoista 

Kuka voi hakea rahoitusta moottoripyörään?

Rahoitusta voi hakea moottoripyörää varten, kun olet yli 18-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, kotipaikkasi on Suomessa ja olet hoitanut aikaisemmin maksuvelvoitteesi moitteettomasti. 

Paljon voin saada lainaa?

Voit saada lainaa aina 60 000 euroon asti 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia moottoripyörä lainaan?

Et tarvitse takaajia tai vakuuksia lainaan, kun haet rahoitusta ilman vakuuksia. 

Kuinka haen moottoripyörä lainaa?

– Täytä hakemus
– Valitse paras tarjous
– Allekirjoita paras tarjous 
– Rahat tilille

Mikä on moottoripyörä lainan korko?

Lainan korko on asiakaskohtainen, joten selvität tarjouspyynnön avulla sinulle tarjottavan koron määrän.

Onko avausmaksuja?

Osa lainoista voi sisältää avausmaksuja tai muita tilinhoitomaksuja koron lisäksi.

Voinko päättää kuukausierän määrän?

Voit muokata kuukausierää itselle sopivaksi muuttamalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa. 

Milloin rahat maksetaan tilille?

Rahat maksetaan tilille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Osa luotonantajista voi maksaa rahat myös heti samana päivänä tilille. 

Mikä on tyypillinen moottoripyörä lainan maksuaika?

Normaali takaisinmaksuaika moottoripyörä lainaa varten on 6-10 vuotta. 

Onko mahdollista saada lyhennysvapaata?

Lyhennysvapaata on mahdollista saada lainoihin. Osassa lainoista on etukäteen määritelty, millä ehdoin lyhennysvapaata voidaan antaa. 

Minkä ikäisille myönnetään lainaa?

Lainaa voidaan myöntää 18-vuotta täyttäneillä, joiden kotipaikka on Suomi. 

Onko moottoripyorä minun nimissä?

Kyllä. Kun otat vakuudettoman moottoripyörälainan, voit ostaa moottoripyörän omiin nimiisi. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.