Lainaa 9000 euroa

LainaaLainaa 9000 euroa

9000 euron laina nopeasti 

Aina ei voi ennakoida omaa rahatilannetta täysin, jolloin lainatarve voi olla nopea ja yllättävä. Ehkä sinulla on hajonnut auto, sähkölaskun suuruus yllätti tai muiden laskujen eräpäivät osuvat kaikki samalle kuukaudelle? Voit nostaa rahaa useampaan kuin yhteen kohteeseen ja käyttää vaikka osan lainasta remonttiin, auton huoltoon ja matkustamiseen. 

Vakuudetonta lainaa voit saada tilille nopeasti, sillä lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Hakemus vie vain muutaman minuutin ja sen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Rahat voidaan maksaa tilille jopa heti samana päivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. 

Kilpailuta vakuudettomat lainat Nordsekin avulla jo tänään, ja voit saada yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella lainatarjouksia jopa yli 30 luotonantajalta. 

Näin haet lainaa

Täytä lainahakemus 

Hae lainaa 9000 € nopealla verkkohakemuksella. 

Vertaile tarjouksia 

Valitse paras tarjous ja allekirjoita sähköisesti. 

Hyväksy ja rahat tilille 

Maksu tilille 1 – 2 arkipäivässä. 

Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakuuksia? 

Voit hakea vakuudetonta lainaa Nordsekin avulla 500 – 60 000 euroa. Lainojen maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä ja lainasumma vaikuttaa tarjottuun laina-aikaan, sillä isompiin lainoihin tarjotaan pidempää maksuaikaa. 

Selvität tarjouspyynnön avulla nopeasti, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa ilman vakuuksia. Lainasummaan vaikuttaa erityisesti palkkatulojen määrä, sillä pankit antavat lainaa säännöllisiä tuloja vasten. Sitä suuremmat tulot sinulla on, sitä isompi laina voidaan myöntää!

Koska luotonantajat tekevät aina asiakaskohtaisen lainatarjouksen, saat selville sinulle tarjottavat lainaehdot vain hakemalla lainaa. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään, joten voit hyvin tarkistaa sinulle tarjottavat lainasummat ja korot Nordsekin vertailupalvelun avulla. 

Käytä 9000 euron vakuudetonta lainaa mihin haluat 

Vakuudettoman lainan suuria etuja on nopeus ja joustavuus. Koska laina on nostettavissa tilille jopa samana päivänä, sopii se myös hyvin äkillisiin raha tarpeisiin. 

Voit itse päättää, mihin kaikkeen lainaa käytetään. Onko sinulla kenties unelma oman mökin hankinnasta tai uuden keittiön hankinnasta? 9000 euron lainalla voidaan rahoittaa jo hieman suurempiakin hankintoja. 

Lainaa voidaan käyttää myös laskujen maksuun, luottokorttivelan poismaksuun tai lainojen yhdistelyyn. Yhdistelylainassa nostat kertaluoton, jolla maksat kalliimmat pienet lainat pois. 


Vakuudeton pikalaina voi auttaa myös arkisissa asioissa, kuten erääntyneiden laskujen maksussa. Koska voit käyttää lainaa useampaan kuin yhteen käyttötarkoitukseen, sopii 9000 euron joustava pienlaina monelle kuluttajalle.

Esimerkkilaskelma: Säästä kuluissa kilpailuttamalla 9000 euron laina 

Lainojen kilpailuttaminen säästää kuluissa, jolloin lainojen kustannukset saadaan alas. Koska kilpailuttaminen on maksutonta, kannattaa kaikenkokoiset vakuudettomat lainat kilpailuttaa säännöllisesti.  

Katso alla olevasta vertailusta, kuinka voit säästää kuluissa, kun neljä vakuudetonta kulutusluottoa yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Lainaa nostetaan 9000 euroa ja maksuaika on viisi vuotta eli 60 kuukautta:

Laina LainamääräNimelliskorkoTilinhoitomaksuLaina-aika KuukausieräTakaisinmaksettava yhteensä 
Laina 1 1 500 €16,00 %8 € / kk 60 kk44,48 €2.668 €
Laina 2 2 000 €15,50 %8 € / kk 60 kk56,10 €3.366 €
Laina 32 000 €14,90 %8 € / kk 60 kk55,70 €3.342 €
Laina 43 500 €13,50 %8 € / kk 60 kk88,53 €5.311 €
Yhteensä244,81 €14.687 €
YhdistelylainaLainamääräNimelliskorkoTilinhoitomaksuLaina-aika KuukausieräTakaisinmaksettava yhteensä 
Yhdistelylaina 9000 €9 000 €7,90 %8 € /kk 60 kk190,06 €11.403,60 €
Säästöä54,75 €3.283,40 €

Laskelmassa näkyy, kuinka neljä eri lainaa (yhteensä 9000 €) yhdistetään yhdeksi yhdistely lainaksi. Esimerkissä lainan kuukausierä laskee 54,75 € ja takaisinmaksettava summa laskee 3 283,4 euroa, kun laina-aika pysyy samana.

Yhdistä lainat ja säästä 

Yhdistämällä lainat voidaan päästä eroon pikalainoista ja muista osamaksuista, kulutusluotoista ja luottokorteista. Koska erilaisten vakuudettomien osamaksujen nostaminen on hyvin helppoa, monella on voinut tulla osamaksuja käyttöön kuin huomaamatta. 

Sitä useampi osamaksu sinulla on käytössä, sitä enemmän voit säästää kuluissa yhdistämällä lainat. Lainojen yhdistely kannattaa, sillä sen avulla säästät korossa ja tilinhoitomaksuissa. Korko laskee, kun nostat suuremman kertalainan tilille ja maksat pienet pikalainat pois. Tilinhoitomaksut laskevat myös, kun sinun tulee maksaa vain yhdestä velasta kiinteää kuukausimaksua. 

Voit nostaa yhdistelylainan kaikkien velkojen maksuun, jolloin sinulle jää vain yksi laina takaisinmaksettavaksi. Näin lainan hallinnointi myös helpottuu, kun sinulla on vain yksi eräpäivä lainoissa maksettavana. Tällöi rahan lisäksi säästyy myös aikaa! 

Nopea lainatarjous heti katsottavaksi 

Lainan hakeminen Nordsekin kautta on helppoa, nopeaa ja ilmaista! Kun kilpailutat lainat kauttamme, voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta katsottavaksi. 

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti ilman liitteitä. Hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään, joten voit hakea milloin vain lainatarjoukset katsottavaksi. Saat lainatarjoukset heti katsottavaksi, sillä pankit antavat automaattisen lainapäätöksen. 

Voit rauhassa vertailla eri tarjouksia, sillä lainatarjoukset ovat voimassa jopa 4 viikkoa. Kun olet valinnut sinulle sopivimman lainan, voit hyväksyä tarjouksen allekirjoittamalla lainasopimuksen sähköisesti. Voit lähettää vielä lainan maksua varten liitteenä tiedot omista tuloista luotonantajalle.  


Rahat maksetaan tilille yhden tai kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja kaikki liitteet toimitettu.

Vertaa lainat Nordsekin avulla nopeasti

Nordsek kilpailuttaa puolestasi pankit ja rahoitusyhtiöt maksutta vakuudettomissa lainoissa. Kun haet lainaa kauttamme, voit saada yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta!

Voit saada vakuudetonta lainaa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja. Lainanhakija on oltava täysi-ikäinen, jolla on kotipaikka Suomessa. Lainaa varten ei tarvita vakuuksia tai muita takaajia. 

Lainatarjousten kilpailuttaminen kannattaa, sillä koroissa on suuria eroja myös pankkien välillä. 

Kun vertailet lainan kustannuksia, voi pankkien koroissa olla suuria eroja. Koska vakuudettomien lainojen suurimmat erot liittyvät kustannuksiin, kannattaa vertailussa keskittyä kokonaiskulujen vertailuun. 

Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä puolison tai muun hakijan kanssa. Usein lainan hakeminen toisen hakijan kanssa kannattaa, jolloin voitte saada paremmat ehdot lainalle! 

Voit hakea vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa. Lainojen maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Koska lainan voi maksaa milloin vain etuajassa takaisin, soveltuu se myös tätä lyhyempiin laina tarkoituksiin. 

Voit käyttää vakuudetonta lainaa joustavasti kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin. Investoi remonttiin, uuteen autoon tai lähde matkalle. Jos sinulla on avoimia laskuja, voit maksaa lainalla myös juoksevia kuluja pois!

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä se on maksutonta ja voit säästää jopa tuhansia euroja kuluissa. Lisäksi säästyy aikaa, sillä saat yhdellä tarjouspyynnöllä selvitettyä eri luotonantajien tarjoukset. Kun vertailet lainoja, löydät nopeasti sinulle sopivimman lainatarjouksen!

Usein kysyttyä 9000 euron lainasta 

Kuka voi hakea lainaa 9000 euroa?

Voit saada lainaa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja riittävästi säännöllisiä tuloja. Lainaa varten sinun tulee olla täysi-ikäinen, jolla on kotipaikka Suomessa. Pyytämällä lainatarjousta näet, minkälaisia lainatarjouksia pankit ja luotonantajat voivat tarjota sinulle. 

Mistä edullinen laina?

Voit saada edullista vakuudetonta lainaa useammasta pankista ja luotonantajalta. Selvitä paras lainan korko Nordsekin nopealla nettihakemuksella. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista.  

Mikä on hyvä korko 9000 euron lainaan?

Pankit voivat tarjota 9000 euron lainaan usein 6 – 14% nimelliskorkoa. Koron määrään vaikuttaa työtulojen määrä ja muiden velkojen määrä. Näet lainavertailusta, millä korolla sinulle tarjotaan lainaa.  

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

Lainan maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Lisäksi lainaan voidaan tarjota maksuvapaita kuukausia 2 – 4 kertaa vuodessa, joten todellinen maksuaika voi olla tätä pidempi. 

Voinko maksaa lainan etuajassa takaisin? 

Lainan voi maksaa milloin vain etuajassa takaisin ilman erillistä ilmoitusta. Kun maksat nopeammin lainan takaisin, säästät kuluissa. 

Kuinka nopeasti rahat siirretään tililleni?

Rahat maksetaan tilille jopa samana päivänä siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Usein pankit maksavat lainan tilille 1 – 2 arkipäivässä. Laina voidaan maksaa kotimaiselle hakijan omistamalle pankkitilille, kun sopimus on allekirjoitettu ja kaikki tarvittavat lainaliitteet toimitettu. 

Onko lainan kilpailuttaminen ja hakeminen maksutonta? 

Lainan kilpailuttaminen Nordsekin kautta on täysin maksutonta ja ilmaista. Voit siis hakea lainaa milloin vain ja tarkistaa, millä ehdoilla sinulle voidaan tarjota vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Lainaa 60000 euroa 

Lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia  Hae lainaa 60000 euroa heti ilman vakuuksia Nordsekin avulla! Lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti...

Lainaa rahaa 

Lainaa rahaa heti tilille  Voit saada lainattua rahaa pankeista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on luottotiedot kunnossa ja riittävästi työtuloja. Rahan lainaaminen onnistuu ilman vakuuksia, sillä...