Lainaa ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainatLainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia edullisesti 

Nopea tarve rahalle voi syntyä laskujen eräpäivästä tai vaikka rikkoutuneesta kodinkoneesta. Kun lainaa halutaan nopeasti käyttöön, nostetaan se ilman vakuuksia. 

Vakuudeton laina ei välttämättä ole kallista. Koska pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa jopa 4% korolla, voit saada lainaa edullisesti ja nopeasti.

Lainahakemuksen lähettäminen vie vain muutaman minuutin. Saat kaikki lainatarjoukset katsottavaksi kuuden tunnin sisällä. Lainaa ilman vakuuksia tarjotaan jopa 60 000 euron asti. Kun kilpailutat lainat Nordsekin avulla, kilpailutat koron jopa yli 20 luotonantajalta hetkessä.  

Näin haet lainaa ilman vakuuksia

Täytä lainahakemus

Hakeminen ei sido sinua mihinkään. Tämä vie vain muutaman minuutin. 

Vertaile eri tarjouksia 

Valitse sinulle sopivin tarjous jopa yli 20 luotonantajan valikoimasta. 

Toimita tarvittavat liitteet

Ennen lopullista päätöstä usein vaaditaan vielä toimitettuna liitteinä dokumentti palkkatuloista. 

Nosta käyttöön 

Rahat tilille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. 

Kenelle myönnetään vakuudetonta lainaa? 

Vakuudetonta lainaa voidaan myöntää hakijalle, jolla on puhtaat luottotiedot, asuu vakinaisesti Suomessa, on ansiotuloja ja on vähintään 18-vuotias. 

Eri luotonantajille voi olla omia minimikriteereitä luotonantoon. Voit tarkistaa oman luottokelpoisuuden lainahakemuksen avulla, sillä hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Lainaan ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Jos lainaa haetaan yhdessä puolison kanssa, voi myönnettävä lainamäärä olla suurempi. Rinnakkaishakijan kanssa nostettuun lainaan voidaan saada myös alhaisempi korko. 

Mihin lainaa ilman vakuuksia voidaan käyttää? 

Koska lainassa ei ole vakuuksia, voit itse päättää sen tarkan käyttökohteen.

Nordsekin kautta lainaa voidaan hakea 1 000 – 60 000 euroa, jolloin laina sopii hyvin erilaisiin tarkoituksiin. 

Lainasumma vaikuttaa siihen, mihin rahaa käytetään. Autolainaa varten nostettu rahamäärä on usein 5 000 eurosta ylöspäin. Moni nostaa autoa varten lainaa ilman vakuuksia, sillä rahoitus onnistuu nopeasti ilman liitteitä. Myös veneen rahoitus ja moottoripyörän hankinta onnistuvat vakuudettomana. 

Isompaa lainamäärää nostetaan myös remonttiin, rakentamiseen ja tontin ostoon. Ilman vakuuksia nostettava remonttilaina on nopea tapa kunnostaa koti tai mökki. Koska pankit eivät tarjoa vakuudellista lainaa alle 15 000 euroa, sopii vakuudeton laina paremmin pienempään remonttiprojektiin. Voit käyttää lainaa myös tontin ostamiseen, johon mökki tai talo rakennetaan. 

Lainaa voidaan nostaa hyvin myös pienille lainasummille. Pienempiä luottotarpeita ovat lainat lomailuun, shoppailuun tai laskujen maksuun. Moni nostaa matkalainaa reissua varten. Ehkä sinulla on jo tiedossa matka, jolle haluaisit lähteä? 

Yhdistelylaina on hyvin suosittu lainatuote. Sen avulla voit maksaa kalliit pienlainat pois yhdellä edullisemmalla lainalla. Lainojen yhdistämisellä voit säästää kuluissa ja samalla helpottaa arkea, kun maksettavana on vain yksi luotto. 

Lainaa ilman vakuuksia – edut ja miinukset 

Edut:Miinukset:
+Nopea hakemus-Kalliimpi kuin vakuudellinen laina
+Ei liitteitä tai vakuuksia-Hinta voi olla korkea 
+Rahat heti tilille-Ei tarjolla kaikille 
+Kaikkiin yleisiin käyttötarkoituksiin -Nostaa velkamäärää 
+Maksa takaisin milloin vain -Pitkä maksuaika nostaa kustannuksia
+Pitkä maksuaika -Lisää kuukausikuluja

Miten haetaan vakuudetonta lainaa?

Lainojen haku alkaa aina lainahakemuksella, jonka voit lähettää muutamassa minuutissa. Et sitoudu mihinkään hakiessa lainaa, joten voit huoletta hakea tarjoukset katsottavaksi vaikka heti. 

Kun kilpailutat lainat, lähetetään tarjouspyyntö yli 20 pankille ja rahoitusyhtiölle. Näin selvität yhdellä hakemuksella nopeasti, mistä voit saada edullisesti lainaa.

Saat ensimmäisiä tarjouksia heti katsottavaksi. Ennen lainojen vertailua kannattaa odottaa hetki, sillä saat kaikki lainatarjoukset katsottavaksi 6 tunnin päästä hakemuksen lähettämisestä. 

Voit ottaa hakemukseen mukaan myös toisen hakijan, kuten puolison, jolloin lainaa voidaan tarjota suuremmalle summalle matalammalla korolla. 

Kun olet löytänyt parhaan lainan, voit hyväksyä sen. Ennen lainasopimuksen allekirjoitusta pankki usein vaatii, että toimitat liitetietoina dokumentin tuloista. 

Liitteiden lähettämisen jälkeen voit allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla sopimuksen. Rahat maksetaan tilille viimeistään muutamassa päivässä, joten ilman vakuuksia nostettava laina sopii myös nopeaan tarpeeseen. 

Vertaile lainan korkoa ja todellista vuosikorkoa 

Kun vertaat vakuudettomia lainoja, keskity vertailussa olennaiseen. Tärkeimmät asiat vertailussa ovat: 

Lainan hinta koostuu nimelliskorosta, tilinhoitomaksusta ja avauspalkkiosta. Lisäksi lainasta voidaan periä muita kuluja hinnaston mukaisesti. Tilinhoitomaksu on kiinteä maksu, jota maksat niin kauan kun lainassa on velkaa jäljellä. Korkotarjous on henkilökohtainen, joten selvität sen parhaiten pyytämällä lainatarjousta luotonantajilta. 

Lainan korkoon vaikuttaa paljon nostettu lainamäärä. Sitä suurempi laina, sitä alhaisempi korko on.  Esimerkkilaskelma näyttää tyypillisen koron vaihteluvälin eri lainasummille:

Lainasumma NimelliskorkoAvausmaksuTodellinen vuosikorko 
1 000 – 5 000 €10 – 20 %0 – 200 €12 – 38 % 
6 000 – 15 000 €8 – 18 %0 – 400 €7 – 20 %
16 000 – 30 000 €5 – 14 %0 – 400 €5,5 – 15 %
31 000 – 60 000 €4 – 12 %0 – 400 €4,5 – 13 %

Hae lainaa ilman vakuuksia jo tänään 

Nordsekin kumppanien avulla selvität nopeasti, mistä 20 luotonantajalta saat parhaan korkotarjouksen. 

Kilpailuttaminen kannattaa tehdä kaiken kokoisille lainoille, sillä lainojen korko vaihtelee paljon kaikissa lainasummissa. 

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia minuuteissa. Lainatarjoukset lähetetään heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, joten saat nopeasti selvitettyä sinulle parhaat korkotarjoukset Nordsekin avulla. 

Lainaa voidaan hakea 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Koska lainojen maksuaika on 1 – 15 vuotta, voit asettaa kuukausierän omaan talouteen sopivaksi. 

Käytä lainaa juuri sinulle parhaiten sopivaan tarpeeseen. Remontoi kotia, lähde reissuun tai maksa kalliit lainat pois. Koska lainassa ei ole vakuuksia, päätät itse miten lainaa käytetään. 

Kaikkia vakuudettomia lainoja voidaan kutsua hyvällä syyllä pikalainoiksi, sillä ne on nostettavasti tilille jopa samana päivänä. Pankkien tarjoamat pikalainat ovat korvanneet kalliit pikavipit, joten nopeudesta ei tarvitse enää maksaa ylimääräistä.

Laina nostetaan usein kertalainana, jolloin se nostetaan nimen mukaisesti kerralla käyttöön. Kertalainaa maksetaan takaisin kuukausittain. Lyhennystapa on tasaerä, jolloin kuukausierän suuruus on sama joka kuukausi. 

Et tarvitse lainaan vakuuksia tai takaajia. Voit kuitenkin hakea lainaa toisen hakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa haettua lainaa voidaan tarjota suuremmalle lainasummalle ja alhaisemmalla korolla. 

Lainan hakeminen on aina maksutonta. Koska hakeminen ei sido sinua mihinkään, voit tarkastaa nopealla verkkohakemuksella, mistä saat edullista lainaa ilman vakuuksia. 

Lainojen vertailu kannattaa sekä pieniin että suuriin lainoihin. Koska korkotarjous on henkilökohtainen, saat selville sinulle tarjottavan koron vain pyytämällä lainatarjouksen. 

Hae lainaa jo tänään ja selvitä sinulle tarjottava korko! Koska vakuudettomat lainat voi maksaa aina etuajassa pois, voit edullisella lainalla maksaa kalliimmat lainat pois. Lainojen vertailu on helppoa ja kilpailutus onnistuu muutamalla klikkauksella. 

Lainaa ilman vakuuksia – usein kysyttyä: 

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa voi saada täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot. Lainan saanti edellyttää, että hakijalla on tuloja ja kotipaikka on Suomessa. 

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voi saada ilman vakuuksia 1 000 – 60 000 euroa. Tulojen määrä vaikuttaa siihen, paljonko lainaa voidaan tarjota. 

Miten maksan lainaa takaisin? 

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä 1 – 15 vuoden maksuajalla. 

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee 4 – 20 % välillä. Lainan korkoon vaikuttaa tarjottu lainamäärä ja hakijan tiedot. Lainakorko on aina henkilökohtainen, joten selvität parhaiten hinnan pyytämällä lainatarjousta Nordsekin avulla. 

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Laina voidaan maksaa tilille heti, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen. Usein raha maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivässä. 

Onko vakuudeton laina edullinen?

Vakuudetonta lainaa voit saada jopa 4% vuosikorolla, joten lainaa voi saada myös edullisesti käyttöön ilman vakuuksia. 

Mikä on laina ilman vakuuksia?

Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jossa ei vaadita vakuuksia tai takaajia lainalle. Voit saada vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa pankeista. 

Mistä löydän edullisimman lainan ilman vakuuksia?

Edullisin laina löytyy helpoiten kilpailuttamalla. Nordsekin kumppanien avulla kilpailutat jopa yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella.  

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia puolison kanssa?

Lainaa kannattaa hakea toisen hakijan kanssa, sillä silloin lainaa voidaan tarjota alhaisemmalla korolla. Lisäksi yhdessä haettuna voitte saada isomman lainamäärän käyttöön.

Mihin voin käyttää lainaa?

Päätät itse, mihin lainaa käytetään. Voit esimerkiksi nostaa rakennuslainaa rakennusprojektia varten, maksaa pikavipit pois tai matkailla lainan avulla. 

Voiko lainaa saada bullet-lainana?

Suurin osa pankeista ei tarjoa vakuudetonta lainaa bullet-lainana, mutta se on mahdollista. Yleensä bullet-lainaa annetaan käänteiseen asuntolainaan tai kahden asunnon omistajalle, jolla on tarkoitus myydä toinen koti.

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Lainaa 25000

Lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia  Monella voi tulla eteen tilanteita, jolloin on tarvetta ulkopuoliselle rahoitukselle. 25 0000 euron Lainan avulla voidaan toteuttaa pitkäaikaisia haaveita, vaikka...

 Lainaa 15000 euroa

15000 euron laina heti tilille  Voit saada 15000 euron lainan tilille heti, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Laina maksetaan tilille...

Lainaa 40000 

Lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia  Kilpailuta 40 000 euron laina ilman vakuuksia jo tänään, niin selvität sinulle parhaan korko tarjouksen. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja...

Lainaa 30000 euroa 

Lainaa 30000 euroa  Nosta 30 000 euron laina ilman vakuuksia nopeasti netistä. Lainahakemus onnistuu nopeasti muutamassa minuutissa ja saat heti lainatarjoukset jopa 30 pankilta ja...