Lainaa 50000 euroa – vertaa 50000 euron laina

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

50000 euron laina nopeasti 

Hae lainaa 50000 euroa ilman vakuuksia vaikka heti. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, eikä hakeminen sido sinua mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi! Nosta 50000 euron laina nopeasti tilille jo tänään, sillä raha voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. 

Nordsekin kautta voit kilpailuttaa nopeasti eri lainatarjoukset 50000 eurolle. Hakemalla lainaa kauttamme voit saada jopa yli 30 lainatarjousta vertailtavaksi

Lainojen vertailu on fiksua, sillä 5000 euron lainoissa korko vaihtelee paljon. Kun vertaat kokonaiskuluja ja todellista vuosikorkoa keskenään, saat nopeasti löydettyä sinulle parhaan ja edullisimman lainan! Käytä vakuudetonta lainaa joustavasti vaikka veneen tai auton ostoa varten tai lainojen yhdistelyyn.

Näin haet lainaa 

  1. Lähetä lainahakemus 50000 eurolle 

    Hakeminen onnistuu 1 – 2 minuutissa ilman liitteitä. 

  2. Vertaa tarjouksia 

    Lainojen korossa ja kokonaiskuluissa on isoja eroja. Vertaa hintoja ennen lainan nostoa tilille. 

  3. Hyväksy paras lainatarjous 

    Nosta rahat tilille jopa samana päivänä, sillä pankit voivat maksaa lainan nopeasti käyttöön. 

Lainaa 50000 ilman vakuuksia 1 – 15 vuoden maksuajalla  

Nosta vakuudetonta lainaa ilman takaajia 50 000 eurolle pitkällä jopa 15 vuoden maksuajalla. Pankit ja lainanantajat tarjoavat maksuaikaa lainalle 1 – 15 vuotta. 

Lainan maksuaika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Sitä pidempi maksuaika valitaan, sen alhaisempi kuukausierä lainalle saadaan. Näet tarjouksesta, mitkä ovat lainan korko, muut kulut, kokonaiskulut, todellinen vuosikorko, maksuaika ja kuukausierä. 

Lainaa voidaan tarjota myös pienempi nostomäärä kuin haettu lainasumma. Voit saada 50000 euron lainaa varten tarjouksia myös pienemmille lainasummille, kuten 40 000 eurolle tai 30 000 eurolle. 

Saat lainatarjoukset heti katsottavaksi hakemuksen lähettämisen jälkeen, joten voit aloittaa lainojen vertailun jo samana päivänä.

Mihin vakuudetonta lainaa voidaan nostaa? 

Koska kyseessä on vakuudeton laina, voit itse päättää lainan käyttökohteen. Laina on hyvin joustava käyttää ja sitä voidaan nostaa vaikka auton ostoa varten. Rahoituksen avulla voit ostaa käytetyn auton tai täysin uuden ja investoida myös lisävarusteisiin. 

Moni nostaa vakuudetonta lainaa kodin remonttia varten. Remontti rahoituksen avulla voit vaikka uudistaa keittiön, hankkia uudet laatat kylpyhuoneeseen, kunnostaa saunan tai hankkia uuden lattian kotiin. Rakennuslainaa voidaan käyttää joustavasti myös mökin remonttitarpeita varten. 

Voit lähteä 50000 euron lainalla vaikka maailmanympärysmatkalle. Jos tarkoituksena on pitää pidempi loma, voit nostaa suuremman summan rahaa matkustelua varten. 
Moni maksaa suuremmalla lainalla kalliit pienet kulutusluotot pois. Jos sinulla on käytössä kallista pienvelkaa useammalle luotonantajalle, voit nostaa 5000 euron lainan ja maksaa pois muut velat. Lainojen yhdistely säästää kuluissa ja se on fiksu tapa laskea omia kustannuksia.

Esimerkkilaskelma: 50000 euron vakuudeton laina 

Alla laskelma vakuudettomasta 50 000 € lainasta, jossa näkyy erilaisia mahdollisia lainatarjouksia. 

Lainatarjouksesta selviää lopulliset lainaehdot. Tässä kolme esimerkkiä, kuinka paljon voit maksaa 50000 euron lainasta korkoa ja muita kuluja. 

LainamääräKorkoTilinhoitomaksuMaksuaikaKuukausieräKulut yhteensä
Tarjous 1 50 000 €6 %9 € / kk 8 vuotta 675 €14.808 €
Tarjous 250 000 €7,20 %8 € / kk10 vuotta602 €22.204 €
Tarjous 350 000 €8,90 %8 € / kk12 vuotta582 €33.836 €

Laskelmassa 50 000 euron lainaan tarjotaan kolme erilaista lainatarjousta, jossa maksuaika vaihtelee 8 – 12 vuoden välillä. Lainan kuukausierä vaihtelee 582 – 675 euron välillä. Lainan korko on 6 – 8,9 % ja tilinhoitomaksu 8 – 9 € kuussa.  Lainojen kokonaiskulut vaihtelevat 14 808 – 33 836 € välillä. Yhteensä takaisinmaksettavaa 50 000 € lainassa on 64 808 – 83 836 euroa.

50000 euron laina kannattaa kilpailuttaa 

Lainan kilpailuttaminen on nopeaa ja vaivatonta Nordsekin avulla, joten vakuudeton laina on hyvä aina vertailla. Näin säästät kuluissa, sillä kilpailuttamalla lainat löydät parhaan korkotarjouksen! 

Nordsekin avulla voit kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella jopa 60 000 euroon asti lainatarjouksia. Koska kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään, kannattaa vakuudettomat lainat kilpailuttaa säännöllisesti. 
Lainat kannattaa kilpailuttaa myös pienempiin lainoihin.  Olipa sinulla yksi 25000 euron laina tai useampi laina käytössä, jossa on kallis korko, voit maksaa sen pois edullisemmalla 50000 euron lainalla!

Lainan nostaminen tilille nopeasti 

Vakuudetonta lainaa 50000 euroa voi saada nopeimmillaan tilille jopa samana päivänä, joten se sopii myös nopeaksi lainaksi. 

Lainan hakeminen onnistuu milloin vain ja se vie vain muutaman minuutin. Lainahakemusta varten ei tarvitse toimittaa liitteitä, joten voit tehdä sen vaikka matkapuhelimella heti. Hakeminen on aina maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi. Näin sinun ei tarvitse kauaa odotella eri lainatarjouksia vertailtaessa. Vertaile lainatarjouksia ja valitse edullisin sinulle sopiva lainatarjous! 


Rahat maksetaan tilille jopa samana päivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Saat lainasopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi pankilta. Usein laina maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivässä.

Hae lainaa 50000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia 

Toteuta omia unelmia vakuudettoman lainan avulla. Ehkä sinulla on ollut jo pitkään mielessä ostaa mökki, remontoida koti uusiksi tai hankkia uusia vene tai auto? 

Vakuudetonta lainaa voidaan käyttää kaikkiin pienempiin ja suurempiinkin unelmia varten. Sen etuina on joustavuus ja myös nopeus – voit saada hankittua sinulle tärkeän asian vaikka heti käyttöön. 

Lainaa varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Näin voit nostaa lainaa yksin ilman mitään reaaliomaisuutta. Voit halutessasi kuitenkin liittää lainaan toisen rinnakkaishakijan. Tällöin yhdessä hakiessa on parempi mahdollisuus saada isompi laina käyttöön edullisemmalla korolla. 

Lainojen kilpailuttaminen Nordsekin kautta on nopeaa ja maksutonta. Hae kauttamme lainatarjoukset yhdellä hakemuksella. Voit saada yhdellä  lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta heti katsottavaksi!

Kenelle voidaan myöntää lainaa?

Voit saada lainaa täysi-ikäisenä, kun sinulla on riittävästi säännöllisiä tuloja. Lisäksi hakijalla on oltava puhtaat luottotiedot. 

Lainaa varten ei tarvita mitään vakuuksia tai muita takaajia. Voit kuitenkin ottaa toisen hakijan lainaan halutessasi. Tämä parantaa mahdollisuuksia saada isompi laina alhaisemmalla korolla, sillä kahdella takaajalla pankit voivat tarjota parempia ehtoja lainalle. 

Aina lainaa ei voida myöntää. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, liian vähän tuloja, paljon velkaa tai liian vaihtelevat tulot, voidaan lainapäätös hylätä. Lainapäätös perustuu aina kokonaisarviointiin ja eri luotonantajat tekevät aina asiakaskohtaisesti päätöksen lainasta. 


Voit maksutta tarkistaa Nordsekin kautta milloin vain, voitko saada lainaa ja millä ehdoin. Hae tänään ja näe heti, mistä pankista sinulle myönnetään vakuudetonta lainaa! 

Voiko yritykset saada lainaa 50000 euroa? 

Yritykselle voidaan myöntää yritysrahoitusta, kun yrityksen takaajana toimii yrittäjä. Tällöin yrityksellä ja takajalla ei tule olla maksuhäiriömerkintöjä ja moitteeton maksuhistoria. 

Voit saada yritykselle pientä yrityslainaa, kun yrityksellä on vähintään yksi tilikausi takana. Lainaa varten yrityksellä tulee olla liikevaihtoa, jota vasten lainaa voidaan myöntää. 
Pientä yrityslainaa voidaan myöntää 1000 eurosta alkaen aina 350 000 euroon asti ilman vakuuksia! Lainassa vaaditaan aina vähintään yhtä takaajaa, isommissa lainoissa voidaan vaatia kahta tai useampaa takaajaa.

Nosta yhdistelylaina ja maksa kalliimmat lainat pois 

Lainojen yhdistäminen on fiksu ja helppo tapa laskea lainojen kokonaiskustannuksia. Yhdistelylainaan voidaan tarjota usein matalampi korko, jolloin rahaa säästyy jopa tuhansia euroja vuodessa

Yhdistelylainaa voit saada, kun sinulla on käytössä useampi kuin yksi pienlaina, jotka haluat maksaa pois. Koron lisäksi voit säästää merkittävästi kuluja pelkästään sillä, että maksat jatkossa vain yhdestä lainasta tilinhoitomaksuja. 

Sitä enemmän sinulla on käytössä pieniä pikalainoja ja kulutusluottoja, sitä enemmän voit säästää yhdistämällä velat. Esimerkiksi monella on käytössä rahoitusyhtiöiden pikalainaa yli 40% korolla, kun yhdistelylainaan voidaan tarjota usein alle 10% korkoa. 

Räätälöi 1 – 15 vuoden laina-ajalla sinulle sopiva kuukausierä 

Vakuudettomaan lainaan voit saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit erittäin hyvin räätälöidä kuukausierän suuruuden sinulle sopivaksi. 

Arvioi lainalaskurin avulla, mikä on sinulle sopiva lainasumma, laina-aika ja kuukausierä. Pidentämällä maksuaikaa esimerkiksi 6 vuodesta 12 vuoteen saat kuukausierän huomattavasti alhaisemmaksi. Samaan aikaan laina-ajan pidentyminen tarkoittaa, että maksat kokonaiskuluja enemmän. 

Isompaan lainasummaan voidaan tarjota usein pidempää maksuaikaa, jotta kuukausierä pysyy alhaisena. Esimerkiksi 10 000 euron lainaan ei välttämättä tarjota 12 – 15 vuoden maksuaikaa, toisin kuin 50000 euron lainassa. 

Vertaile ja löydä edullinen 50000 € laina Nordsekin avulla 

Lainojen vertailu on fiksua ja kannattaa aina, sillä sen avulla voit säästää merkittävästi kuluissa! Kilpailuttamalla vakuudettomat lainat Nordsekin avulla selvität nopeasti, mistä löytyy sinulle parhaat korkoehdot. 

Voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta ylöspäin aina 60 000 euroon asti. Lainaa varten ei tarvita vakuuksia eikä muita takaajia, joten voit saada sen nopeasti käyttöön. Isompaan lainaan, kuten 50000 euroon, voidaan vaatia kahta takaajaa.

Lainaan voit saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Maksuaika vaikuttaa suoraan kuukausierän määrään ja kokonaiskuluihin. Valitsemalla sinulle sopivan maksuajan voit löytää sopivan kuukausierän, joka sopii omaan budjettiisi.

Lainaa voit saada, kun sinulla on puhtaat luottotiedot, riittävästi palkkatuloja, ikää yli 18 vuotta ja kotipaikka Suomessa.  

Voit nostaa 50000 euron vakuudetonta lainaa kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin, sillä lainassa ei ole määritelty mihin sitä voidaan käyttää. Yksi vakuudettoman lainan suurimpia etuja onkin joustavuus, joten voit sen avulla lähteä matkalle, ostaa auton tai remontoida kodin uuteen uskoon! 

Voit saada myös yritykselle lainaa 50000 euroa, jolloin yrittäjä toimii lainan takaajana. Yritysrahoitusta voidaan myöntää pk-yrityksille, jolla on moitteeton maksuhistoria ja joiden takaajilla on puhtaat luottotiedot. 

Selvitä Nordsekin maksuttoman lainavertailun avulla vaikka heti, mistä löytyy sinulle parhaat korkotarjoukset! Hakemalla lainaa Nordsekin kautta voit saada yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta vertailtavaksi. 

Usein kysyttyä 50000 euron lainasta 

Mistä pankista saan edullisimman lainan? 

Edullisimman lainan selvität nopeasti lainavertailun avulla. Koska lainatarjoukset ja hinnoittelu on aina asiakaskohtaista, selvität edullisimman pankin pyytämällä lainatarjouksen ja vertailemalla lainan kuluja. Voit saada edullisimman lainan kotimaisesta tai ulkomaisesta pankista. 

Kenelle voidaan myöntää lainaa? 

Lainaa voidaan myöntää täysi-ikäiselle hakijalle, jolla on puhtaat luottotiedot. Lainaa varten tulee olla riittävästi säännöllisiä palkkatuloja ja kotipaikka Suomessa. 

Mikä on 50000€ lainan maksuaika?

Lainan maksuaika on 1 – 15 vuotta. Lainatarjouksesta selviää, mikä on pisin tarjottu maksuaika sinulle. Usein 50000 euron lainaan tarjotaan 10 – 15 vuoden maksuaikaa. Voit valita myös lyhyemmän laina-ajan tai maksaa lainan etuajassa takaisin. 

Mikä on edullinen korko 50000 euron lainalle? 

Edullinen korko vakuudettomalle 50000 eurolle on 8-10% ja sen alle. Selvitä nopeasti Nordsekin avulla, mistä saat edullisimman lainan käyttöön. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen? 

Et tarvitse lainaan vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa lainaa yksin ilman, että sinulla on minkäälaista reaaliomaisuutta vakuutena pankille. Vakuudetonta lainaa voit saada pankista jopa 60000 euroon asti. Lainaa voidaan hakea myös kahdella takajalla eli rinnakkaishakijan kanssa. Näin voitte saada yhdessä isomman lainatarjouksen paremmalla korolla, sillä lainassa on kaksi takaisinmaksajaa. 

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa 500 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. Lainan hakeminen on maksutonta, joten voit hakea ja testata, kuinka paljon sinulle voidaan myöntää lainaa. Tarjottu lainan määrä riippuu paljon työtulojen määrästä. Sitä enemmän sinulla on palkkatuloja, sitä isomman lainan pankit sinulle tarjoavat. 

Sitoudunko johonkin hakiessa lainaa?

Et sitoudu mihinkään hakiessa lainaa. Lainan hakeminen Nordsekin kautta on maksutonta ja sen avulla voit selvittää nopeasti yhdellä hakemuksella jopa yli 30 luotonantajan tarjoukset. 

Mistä lainan kokonaiskustannukset muodostuvat? 

Lainan kokonaiskustannukset muodostuvat tilinhoitomaksusta, korosta, avauspalkkiosta ja muista hinnaston kuluista. Kaikissa lainoissa ei peritä avausmaksua, mutta korko ja tilinhoitomaksu on aina lainoissa. Näet kokonaiskulut alta, kuinka paljon maksat lainasta kuluja koko laina-ajalta. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.