Lainaa 4000

Janne Häkkinen

Lainaa 4000 € heti alkaen 31 € / kk 

Voit saada lainaa 4000 € heti tilille, sillä pankit antavat lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Rahat maksetaan tilille jopa samana päivänä, viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. 

 Voit saada lainaa 4000 euroa alkaen 31 € kuukausierällä. Kuukausierän kokoon vaikuttaa neljän tonnin lainassa valittu maksuaika ja lainan kustannukset. 

Vertailu näyttää, millä ehdoilla voit saada lainaa 4000 euroa tilille: 

Lainaa Laina-aika Kokonaiskulut alk.Kuukausierä alk.
4000 €1 vuotta 109 €342 €
4000 €2 vuotta211 €175 €
4000 €3 vuotta315 €120 €
4000 €4 vuotta421 €92 €
4000 €5 vuotta529 €75 €
4000 €6 vuotta638 €64 €
4000 €7 vuotta748 €56 €
4000 €8 vuotta861 €50 €
4000 €9 vuotta975 €46 €
4000 €10 vuotta1.091 €42 €
4000 €11 vuotta1.208 €39 €
4000 €12 vuotta1.327 €37 €
4000 €13 vuotta1.447 €35 €
4000 €14 vuotta1.570 €33 €
4000 €15 vuotta1.693 €31 €

 Korko on asiakaskohtainen, joten selvität vertailun avulla nopeasti sinulle tarjottavan lainan koron ja muut ehdot. Nordsekin avulla kilpailutat pankit ja rahoitusyhtiöt nopeasti. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja hakeminen ei sido sinua mihinkään. 

4000 laina on vakuudeton

Voit käyttää vakuudetonta 4000 euron lainaa hyvin joustavasti, sillä lainan käyttötarkoituksesta päätät aina itse. 

Voit saada 4000 € lainan koron alle 15%, kun sinulla on riittävästi tuloja. Lainan maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. 

Lainan korko kannattaa kilpailuttaa, sillä koroissa ja hinnoissa on suuria eroja. Kun kilpailutat lainatarjoukset Nordsekin avulla, voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta pankeista ja luotonantajilta. 

Näin haet lainaa 4000 € 

 1. Lähetä lainahakemus

  Lainahakemus 1 – 2 minuutissa ilman liitteitä.  

 2. Vertaile tarjouksia

  Vertaa lainan korkoa ja kokonaiskuluja. 

 3. Hyväksy paras lainatarjous 

  Allekirjoita paras lainatarjous. 

 4. Rahat tilille

  Maksu tilille 1 – 2 arkipäivässä.

Laina 4000 pankista ilman liitteitä 

Nosta laina 4000 euroa nopealla verkkohakemuksella ilman liitteitä. Pankit tarjoavat edullista nettilainaa jopa yhtä nopeasti kuin rahoitusyhtiöt, joten pikalainasta ei tarvitse maksaa enää kallista korkoa. 

Voit kilpailuttaa 4000 euron pikalainat nopeasti Nordsekin avulla, jolloin saat jopa yli 30 lainatarjousta vertailtavaksi. 

Lainahakemukseen ei tarvitse liitteitä, sillä voit toimittaa tarvittavat liitteet jälkikäteen allekirjoitetun lainasopimuksen jälkeen. Kaikki pankit eivät vaadi liitteitä 4000 euron lainaan ollenkaan, vaikkakin usein liitteitä vaaditaan myös pienempiin alle 5000 euron lainoihin. 

Lähde matkalle tai maksa laskuja 

Päätät itse, mihin lainaa nostetaan. 4000 euron laina on aina vakuudetonta, joten voit käyttää sitä hyvin joustavasti yhteen tai useampaan käyttökohteeseen. 

Onko sinulla tiedossa reissu ja haluat rahoitusta matkaa varten? Lomaa varten nostettava vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto, kun haluat lähteä ulkomaille ja nauttia lomasta. Lainaa voidaan käyttää mm. Lentolippujen ostoon, hotelleihin, ravintoloihin tai shoppailuun! 

Voit maksaa vakuudettomalla lainalla myös laskuja ja aloittaa kodissa remontin. Moni maksaa kulutusluotolla pois kalliit luottokorttivelat ja muut joustoluotot, jolloin kuukausikulut laskevat.  

Viisi vinkkiä lainan nostoon

Vakuudeton laina on nopea ja helppo lainatuote. On kuitenkin muutama asia, jotka kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa. Tässä viisi vinkkiä lainan hakemista varten: 

 1. Vertaile lainan kokonaiskuluja ja todellista vuosikorkoa  

Lainan kustannukset ovat suurin ero eri lainantarjoajien välillä. Yleensä kannattaa valita halvin lainatarjous. 

 1. Älä valehtele hakemuksessa

Muista, että pankit näkevät muiden lainojen määrän ja tarkistavat usein sinulta vielä palkkatulot. Älä siis liioittele tuloissa tai vähättele lainojen määrissä. 

 1. Tarkista täytetyt tiedot kerran ennen lähettämistä 

Varmista, että sinulla ei ole virheitä hakemuksessa. Virheellinen tieto voi johtaa automaattisesti hylättyyn lainapäätökseen. 

 1. Toimita liitteet pyydettäessä allekirjoitetun lainasopimuksen jälkeen

Usein 4000 euron lainaan vaaditaan vielä ennen maksua tilille tosite palkasta tai verotustodistuksesta. Voit toimittaa liitteet pankin oma-palvelussa. 

 1. Tarkista oma tilinumero ennen lähettämistä 

Laina voidaan maksaa kotimaiselle pankkitilille, jonka hakija ilmoittaa. Tarkista ennen tilinumeron antamista, että tilinumero on oikein kirjoitettu. 

Kenelle voidaan myöntää lainaa 4000 euroa? 

Lainaa voidaan myöntää vähintään 20 vuotiaalle hakijalle, jolla on säännöllisiä palkkatuloja riittävästi. Riittävät tulot vaihtelevat eri pankeista, mutta usein lainaa varten vaaditaan vähintään 600 euron bruttotuloja. 

Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, joten maksuhäiriömerkintöjä ei sallita. Lisäksi hakijalla tulee olla kotipaikka Suomessa ja kotimainen henkilötunnus. 

Lainaa varten vaaditaan usein, että hakija on ollut vähintään kolme vuotta Suomessa yhtäjaksoisesti kirjoilla. 

Sinun ei tarvitse etukäteen tietää, voitko saada lainaa pankista. Lähettämällä lainahakemuksen Nordsekille tarkistat nopeasti, mistä pankeista voit saada lainaa. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään, joten voit milloin vain lähettää meille lainahakemuksen!

Lainaa netistä 4000 € edullisesti Nordsekin avulla 

Voit hakea vakuudetonta lainaa netistä 4000 euroa nopeasti. Lainaa voit saada edullisesti, sillä monet pankit tarjoavat nopeaa lainaa alhaisella korolla. 

Lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä ja se vie vain muutaman minuutin. Saat lainatarjoukset heti katsottavaksi ja laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. Usein pankit maksavat vakuudettoman lainan tilille 1 – 2 arkipäivässä. 

Lainaa varten ei tarvita takaajia tai reaalivakuuksia. Voit saada lainaan maksuaikaa 1 – 10 vuotta, pisimmillään jopa 15 vuoden maksuajan. 

Lainan korko kannattaa kilpailuttaa Nordsekin avulla, sillä voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta pankeista ja luotonantajilta. Lainan kilpailuttaminen ja vertailu on täysin maksutonta! 

4000 euron lainassa suurimmat erot liittyvät kustannuksiin. Siksi lainojen vertailussa tärkeintä on verrata korkoa ja kokonaiskuluja keskenään. Vertailemalla selvität nopeasti, mistä löytyy paras vakuudeton laina sinulle! 

Hae lainaa jo tänään ja voit saada 4000 € lainan tilille jopa samana päivänä.

Usein kysyttyä 4000 euron lainasta 

Miten haen lainaa? 

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti Nordsekin avulla: 

– Lähetä lainahakemus ilman liitteitä 
– Vertaile tarjouksia heti 
– Allekirjoita paras tarjous sähköisesti
– Rahat tilille

Kuka voi saada lainaa 4000 €?

Voit saada lainaa 4000 €, kun: 

– Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä 
– Olet vähintään 18 vuotias 
– Sinulla on säännöllisiä tuloja

Kuinka nopeasti 4000 € laina maksetaan tilille?

4000 € laina maksetaan tilille 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti. Osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä voi maksaa lainan tilille jopa saman päivän aikana. 

Kuinka paljon 4000 euron lainan kulut ja korot ovat?

4000 euron lainan korko riippuu siitä, mistä nostat lainaa. Lisäksi korkoon vaikuttaa arvioitu riski lainan takaisinmaksusta. Sitä alhaisempi riski on, sitä alhaisemmalla korolla lainaa voidaan tarjota. Kilpailuta lainan korko Nordsekin avulla ja selvitä, millä korolla sinulle voidaan tarjota lainaa.

Paljonko lainaa 4000 tuloilla?

Voit saada lainaa 4000 tuloilla jopa 12 000 €. Oma taloudellinen tilanne, muiden lainojen määrä, ikä ja työsuhteen kesto määrittää, paljonko sinulle tarjotaan lainaa 4000 tuloilla. Selvität parhaiten sinulle tarjottavan lainamäärän ja koron hinnan pyytämällä lainatarjousta vertailu palvelusta.

Voinko hakea lainaa ilman liitteitä?

Kyllä voit. Voit hakea luottoa 4000 € ilman liitteitä netistä. Osa pankeista pyytää vielä ennen lopullista luottopäätöstä todisteen säännöllisistä tuloista. Voit toimittaa pankille jälkikäteen tarvittavat liitteet. Tarvittavia liitteitä voivat olla: 

– Palkkatodistus
– Eläketodistus
– Verotiedot

Voinko maksaa lainan etuajassa takaisin? 

Lainan voi maksaa aina etuajassa takaisin. Voit maksaa joko lainaa nopeammassa aikataulussa takaisin tai koko lainan etuajassa pois. Etuajassa maksamisesta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen luotonantajalle. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.