Lainaa 4000 euroa – vertailussa 4000 euron lainat

 • Hakemus minuuteissa 24/7 online-hakemuksella 
 • Lainatarjous heti katsottavaksi 
 • Edullinen korko vertailun avulla – korko alkaen 4% 
 • Joustava maksuaika 1 – 15 vuodelle 
 • Käytä mihin tahansa

Hae 4000 euroa lainaa
4000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

4000 euron laina  

4000 euron laina on vakuudeton pienlaina. Pienlainaksi voidaan laskea kaikki lainat 1000 eurosta 5000 euroon asti. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Lainan maksuaika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä. 

Voit saada lainaan edullisen koron, kun kilpailutat pankit ja luotonantajat. Lainaa varten sinulla tulee olla riittävästi palkkatuloja, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia. Lainan todellista vuosikorkoa kannattaa vertailla eri luotonantajilla, sillä vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko voi vaihdella 5% ja 38% välillä.

Hae 4000 euroa lainaa

Kuinka saada lainaa 4000 euroa? 

Voit hakea vakuudetonta lainaa pankista tai rahoitusyhtiöstä. Yleensä lainan hakeminen pankista kannattaa, sillä pankit tarjoavat edullisempaa korkoa 4000 euron lainan kuin rahoitusyhtiöt. 

Voit kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella Nordsekin avulla sekä pankit että rahoitusyhtiöt. Täyttämällä lainahakemuksen kauttamme sinun hakemuksesi lähetetään eteenpäin kymmenille eri luotonantajille lainatarjousta varten. 

Voit valita eri lainatarjousten joukosta sinulle parhaan tarjouksen – ja allekirjoittaa lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. Huomio, että ennen lainan maksua tilille moni pankki vaatii vielä liitteiden lähettämistä – yleensä palkkatosite on riittävä liite. 

Laina voidaan maksaa tilille muutamassa arkipäivässä. Näet lainatarjouksesta, kuinka nopeasti rahat maksetaan sinun tilille! 

Hae 4000 euroa lainaa

Näin pankit tekevät luottopäätöksen 4000 € lainalle 

Täyttämällä tiedot sinusta ja lainatarpeesta pankki voi tehdä alustavan lainatarjouksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Käytännössä pankki arvioi lainapäätöksessä sitä, voitko maksaa lainan sovitulla maksuaikataululla takaisin. 

Jos pankin arvio sinusta on positiivinen, voit saada lainasopimuksen nopeasti allekirjoitukseen. Luottopäätökseen vaikuttaa aikaisempi maksuhistoria, palkkatulot, lainojen määrä ja se, omistatko asunnon vai et. 

Selvitä eri luotonantajien lainatarjoukset nopeasti Nordsekin lainapalvelun avulla – sinun ei siis tarvitse tietää etukäteen, mitkä pankit voivat tarjota sinulle lainaa!

Hae 4000 euroa lainaa

Lainatarjous heti katsottavaksi 

Saat pankista alustavan lainatarjouksen usein heti katsottavaksi. Alustava lainatarjous tarkoittaa, että se on ehdollinen sille, että lähetetyt liitetiedot vahvistavat annetut tiedot oikeaksi. Käytännössä pankki tarkistaa, että sinun tulosi ovat saman verran kuin olet ilmoittanut lainahakemuksessa. 

Voit allekirjoittaa lainasopimuksen jo ennen liitteiden lähettämistä. Kun pankki on käynyt läpi liitteet, maksetaan lainaraha nopeasti tilille.

Hae 4000 euroa lainaa

Mihin lainaa 4000 euroa voidaan käyttää? 

Vakuudetonta lainaa käytetään usein yllättäviin kuluihin ja nopeisiin rahan tarpesiin. Tässä suosittuja 4000 euron lainan käyttökohteita: 

 • Häät ja syntymäpäiväjuhlat
 • Auton korjaus ja huolto
 • Kodin remontti
 • Hyvinvointi ja harrastukset
 • Luottokorttivelan yhdistäminen
 • Matkojen varaaminen
 • Muuttokustannukset
 • Yllättävät kustannukset 

Koska 4000 euron laina on vakuudetonta, voit käyttää sitä joustavasti melkein mihin tahansa. Muista käyttää rahaa järkevästi sinulle tärkeisiin kohteisiin äläkä nosta lainaa käyttöön, mikäli et usko pystyväsi maksaa lainaa takaisin sovitulla maksuajalla.

Hae 4000 euroa lainaa

Kenelle myönnetään 4000 euron lainaa? 

Minimikriteereitä lainan saantiin ovat: 

 • Ikää vähintään 18 vuotta – moni pankki vaatii vähintään 21 vuoden ikää 
 • Säännölliset palkkatulot – usein pankit vaativat yli 15 000 euron vuositulot ennen veroja 
 • Puhtaat luottotiedot – lainaa ei voi saada, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. 

Kotipaikka Suomessa – yleensä vaaditaan ainakin 36 kuukauden asumista Suomessa.

Hae 4000 euroa lainaa

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä
Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

4000 euron lainan hyödyt ja haitat 

Vakuudettoman lainan saanti on nopeaa ja helppoa. Niin kauan kun sinulla on varaa maksaa laina takaisin ja saat hyvät lainaehdot, voi lainan nostaminen olla kannattavaa. Pienillä tuloilla voi olla vaikea saada lainaa pankista, jolloin moni nostaa lainan kalliimmista rahoitusyhtiöistä. Tässä 4000 euron lainan hyödyt ja haitat tiivistettynä. 

Hyödyt:

 • Sopii joustavasti eri laina tarpeisiin 
 • Pankin lainassa voi olla matala korko 
 • Ei vakuuksia
 • Kiinteä kuukausierä 
 • Nopea 
 • Joustavat ehdot 

Haitat: 

 • Rahoitusyhtiöiden lainoissa kallis korko 
 • Liitetiedot tulee lähettää 
 • Mahdollinen avauspalkkio
 • Myöhästymismaksut 
 • Pankin edullista korkoa ei kaikille tarjolla 

Voit hakea 4000 euron lainaa nopeasti verkossa joko suoraan pankista tai Nordsekin lainapalvelun avulla. Lainan hakeminen onnistuu nopeasti – eikä hakeminen sido sinua mihinkään. 

Lainan korko 4000 € lainasummalla 

Lainan hinta riippuu siitä, kuinka pankki tai rahoitusyhtiö arvioi sinun maksukykysi. Sitä alhaisempi riski sinulla on luotonantajalle, sitä edullisemmalla korolla voit saada lainaa. 

Palkkatulot vaikuttavat paljon tarjottuun lainan korkoon. Sitä suuremmat tulot sinulla on, sitä edullisempi korko lainalle tarjotaan. 

Lainan korko voi vaihdella 4% ja 20% välillä. Lainan korko ei ole ainoa kustannus, sillä lisäksi lainasta peritään kuukausittain tilinhoitohoitomaksu ja mahdollinen avauspalkkio. 

Todellinen vuosikorko on paras tapa mitata sitä, mikä on edullisin lainatuote. Normaalisti todellinen vuosikorko 4000 euron lainassa on 5% ja 30% välillä, mutta korko voi nousta aina 38% tasolle. 

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Usein kysyttyä 

Mitkä pankit antavat lainaa 4000 euroa?

Voit saada lainatarjouksia 4000 eurolle kymmenistä eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. 4000 euron lainasumma on suosittu lainatuote, joka nostetaan vakuudettomana. Kilpailuttamalla 4000 euron lainan selvität, mitkä pankit tarjoavat sinulle edullista korkoa.  

Mitä pankit tarkastavat, kun haen lainaa? 

Pankit hakevat automaattisesti tiedot hakijan luottotiedoista ja osoitetiedot. Lisäksi pankit tarkistavat liitetietojen avulla palkkatulojen määrän. Pankit näkevät myös lainojen määrän muissa pankeissa. Lainapäätös perustuu aina kokonaisvaltaiseen riskiarvioon. 

Mikä on 4000 euron lainan kuukausierä?

Kuukausierän määrä riippuu lainan korosta ja maksuajasta. Jos esimerkiksi nostat 4000 euron lainaa 10% korolla ja 5 vuoden maksuajalla, on lainan kuukausierä 85 €. Lainan kustannukset ovat koko laina-aikana 1099€ ja takaisinmaksettava summa yhteensä 5099€. 

Paljonko 4000 euron lainan korko on?

Lainan korkoon vaikuttaa moni asia, josta tärkeimmät ovat hakijan tiedot ja luotonantajan oma hinnoittelumalli. Yleensä 4000 euron todellinen vuosikorko vaihtelee 5% ja 30% välillä, mutta se voi olla jopa 38% tai yli rahoitusyhtiöllä. 

Kenelle voidaan myöntää 4000 euroa lainaa?

Voit saada 4000 euron lainaa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot, riittävästi palkkatuloja suhteessa velkaan ja kotipaikka Suomessa. Selvität helposti sinulle tarjottavan koron ja lainasumman määrän kilpailuttamalla pankit maksuttomalla lainahakemuksella.

Screenshot 2023 05 28 at 20.41.02

Näin saat  nopeasti lainaa 4000 euroa

Jos sinulla on lainatarve 4000 eurolle heti, voit hakea nopeasti lainatarjoukset katsottavaksi muutamassa minuutissa. Hakemukseen riittää perustiedot sinusta ja lainatarpeesta, eikä liitteitä tarvitse lähettää heti. Tässä ohjeet, kuinka saat lainaa. 

 1. Täytä lainahakemus

Hakemus onnistuu nopeasti ilman liitteitä. Tarkista ennen hakemuksen lähettämistä, että ilmoittamasi tiedot ovat oikein. 

 1. Vertaile lainatarjouksia – valitse paras 

Suosittelemme vertailemaan lainan todellista vuosikorkoa, sillä se on vakuudettomien lainojen suurimmat erot eri pankkien välillä. Voit hyväksyä parhaan tarjouksen ja allekirjoittaa lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. 

 1. Toimita liitteet

Kun olet allekirjoittanut parhaan lainatarjouksen, voit toimittaa liitteet pankille. Toimittamalla liitteet ajoissa varmistat, että laina voidaan maksaa nopeasti takaisin. 

 1. Rahat tilille – maksa takaisin kuukausittain 

Laina voidaan maksaa tilille muutamassa arkipäivässä, joten se sopii hyvin myös äkillisiin rahan tarpeisiin. Maksat lainaa takaisin kerran kuukaudessa kiinteällä kuukausierällä – kuukausierä näkyy lainatarjouksessa ja sopimuksessa.

 Älä nosta lainaa, jos: 

1. Sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä laskuja ja velkoja 

2. Et pysty maksamaan lainaa takaisin 

3. Lainan käyttötarkoitus ei edistä omaa taloudenhallintaa