Vakuudeton laina

LainaaVakuudeton laina

Vakuudeton laina on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama laina, jossa ei ole vakuuksia. Vakuudetonta lainaa myönnetään 1 000 – 60 000 euroa. Yleisiä vakuudettomia lainoja ovat: 

Vakuudetonta lainaa voit saada myös auton hankintaan, mökin ostoon tai vaikkapa moottoripyörän ostoa varten. 

Moni yhdistää lainat yhdeksi isommaksi lainaksi ja maksaa kalliit pienlainat pois. Lainojen yhdistäminen on suosittua, sillä sen avulla voit laskea merkittävästi lainan kustannuksia.  

Vakuudeton laina heti tilille

Vakuudeton laina heti tilille onnistuu sekä pankista että rahoitusyhtiöstä, kun kilpailutat ne Nordsekin kumppanien avulla. Voit saada lainatarjouksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, sillä pankit tekevät automaattisen alustavan lainapäätöksen. 

Vakuudeton laina voidaan maksaa heti tilille, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Normaalisti pankit maksavat lainan tilille 1-2 arkipäivän kuluessa, mutta osa rahoitusyhtiöistä voi maksaa sen myös heti tilille. 

Vakuudeton laina on mahdollista saada heti käyttöön automaattisen luottopäätöksen takia. Koska saat automaattisen alustavan lainapäätöksen heti – täytä hakemus huolella. Väärin täytetty hakemus voi johtaa hylättyyn lainapäätökseen. 

Vakuudeton laina pankista 

Voit saada vakuudetonta lainaa pankista 1 000 – 60 000 euroa. Lainan määrään ja hintaan vaikuttaa moni asia, josta tärkeimpänä on säännölliset tulot ja aikaisempi maksukäytös. Voit saada vakuudetonta lainaa pankista, kun: 

 • Sinulla on säännölliset tulot 
 • Ei maksuhäiriöitä 
 • Olet vähintään 21 vuotias 

Lainamäärään ja hintaan vaikuttaa paljon se,  mikä on pankin arvioima riski sinusta. Lisäksi lainapäätökseen  vaikuttaa säännöllisten tulojen määrä. Sitä enemmän sinulla on tuloja, sitä enemmän voit saada lainaa. 

 • Vakuudeton laina pankista jopa 60 000 € asti 
 • Vakuudettomien lainojen korot vaihtelevat 4 – 20% välillä 
 • Päätät itse lainan käyttötarkoituksen 
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta 

Hakemalla lainatarjouksen Nordsekin kumppaneilta kilpailutat pankit ja rahoitusyhtiöt. Voit saada edullisesti vakuudetonta lainaa pankista jopa 4% korolla. 

Vakuudetonta lainaa jopa 15 vuoden maksuajalla

Vertailemalla löydät parhaat vakuudettomat lainat. Vertailun avulla selvität sekä parhaat vakuudettomat lainat että sen, kuinka paljon voit lainaa saada. Parhaimmillaan voit saada lainaan 15 vuoden maksuajan. 

 • Parhaat vakuudettomat lainat löydät vertailemalla lainoja keskenään 
 • Paras vakuudeton laina on joustava ja edullinen käyttää 
 • Maksuaikaa tarjolla 1-15 vuotta 
 • Todellinen vuosikorko paljastaa parhaan lainan 

Kun vertailet ja etsit parasta lainaa, voit yleensä valita sen todellisen vuosikoron perusteella. 

“Hinta on tärkein arviointikriteeri vakuudettomissa lainoissa, sillä hintaa lukuunottamatta lainoissa on harvoin merkittävästi eroja keskenään.” 

Hae näin vakuudeton laina

Täytä lainahakemus huolellisesti

Lähetä hakemus ja vertaile tarjouksia 

Valitse edullisin laina ja hyväksy 

Allekirjoita sähköisesti ja ota käyttöön 

Vakuudeton laina on nopea hakea ja voit saada sen käyttöön 1 – 2 arkipäivän kuluessa. 

Käytössä jo samana päivänä

Voit saada vakuudettoman lainan heti käyttöön. Koska pankit tekevät automaattisen lainapäätöksen, saat päätöksen nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Saat alustavan lainatarjouksen, joka edellyttää vielä liitteiden läpikäyntiä. 

 • Alustava lainatarjous heti nähtäville
 • Lopullinen päätös nopeasti, kun liitteet käyty läpi 
 • Rahat tilille ja käytössä jopa samana päivänä – maksuaika riippuu pankista 
 • Viimeistään kahden arkipäivän kuluessa raha käytössä lainan allekirjoituksesta

Kilpailuttamalla lainat netissä nyt varmistat, että saat käyttöön nopeasti edullisen vakuudettoman lainan. Kun kilpailutat lainat, hyödyt näin: 

 • Lainan korot laskevat, sillä pankit tarjoavat parempia ehtoja kilpailutilanteesta johtuen 
 • Voit maksaa kalliit lainat pois tai ottaa uutta lainaa 

Netissä saatavat nopeat vakuudettomat lainat voit saada jopa 4% hinnalla. Koska vakuudetonta lainaa tarjotaan asiakaskohtaisella hinnoittelulla, selvität sinulle tarjottavan lainan koron pyytämällä lainatarjousta. 

Käytä vakuudetonta lainaa kuten haluat

Käytä vakuudetonta lainaa kuten itse haluat. Koska lainassa ei ole vakuuksia, voit itse päättää lainan käyttötarkoituksen. Tässä ideoita, mihin voit käyttää lainaa:

 • Maksa kalliita lainoja pois 
 • Maksa erääntyneitä laskuja 
 • Osta kodinkoneita tai laitteita kotiin 
 • Tee remontti kotona tai sisusta kotisi 
 • Lähde matkalla tai shoppailemaan 
 • Osta moottoripyörä, vene tai auto 

Vertaile vakuudettomia lainatarjouksia tänään 

Voit vertailla vakuudettomia lainatarjouksia jo tänään, kun haet lainaa nyt. Tästä syystä lainatarjous kannattaa hakea jo tänään:

Muista nämä 7 asiaa, kun haet vakuudetonta lainaa heti 

Tässä muistilista asioista, mitä kannattaa muistaa – kun haet vakuudetonta lainaa: 

 1. Voit maksaa lainan aina etuajassa takaisin – et sitoudu pitkään laina-aikaan koskaan 
 2. Kilpailutus on täysin maksutonta sinulle
 3. Et sitoudu mihinkään, kun haet vakuudetonta lainaa 
 4. Lainojen koroissa ja kuluissa on isoja eroja 
 5. Todellinen vuosikorko kertoo, mikä laina on edullisin 
 6. Vakuudeton laina voi olla edullisempaa kuin esimerkiksi vakuudellinen autorahoitus 
 7. Voit itse päättää vakuudettomassa lainassa käyttötarkoituksen 

Esimerkki lainasummista ja koroista 

Lainan korkoon vaikuttaa paljon annettu lainamäärä. Sitä isompi lainasumma on, sitä edullisemmin voit saada vakuudetonta lainaa. Tässä esimerkki, millä korolla voit saada vakuudetonta lainaa pankista eri lainasummille: 

Lainaa Korko Laina-aika 
1000 euroa 10-20%1 – 5 vuotta
2000 euroa 10-20%1 – 5 vuotta
3000 euroa8-20%2 – 6 vuotta
4000 euroa 8-20%2 – 6 vuotta
5000 euroa7-20%3 – 7 vuotta
6000 euroa7-18%3 – 7 vuotta
7000 euroa7-16%4 – 8 vuotta
8000 euroa7-16%4 – 8 vuotta
9000 euroa6-15%5 – 10 vuotta
10 000 euroa6-15%5 – 10 vuotta

Pankkien tarjoamat lainasummat vaihtelevat. Esimerkiksi POP Pankki tarjoaa pikaluottoa 2 000 – 20 000 euroa:

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on kuluttajalle myönnettävä kulutusluotto, jossa ei ole vakuuksia. Voit saada vakuudetonta lainaa 1 000 – 60 000 euroa pankista ja rahoitusyhtiöistä. Koska lainassa ei ole vakuuksia, voit itse valita sen käyttötarkoituksen. Vakuudeton laina maksetaan takaisin tasaerissä normaalisti 1 – 10 vuoden maksuajalla.

Mistä vakuudeton laina kannattaa hakea?

Vakuudeton laina kannattaa vertailla vertailupalvelun avulla, sillä kilpailutat silloin pankit ja rahoitusyhtiöt. Vakuudeton laina kannattaa hakea sieltä, mistä saat alhaisimmalla korolla lainaa.

Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?

Voit saada heti vakuudetonta lainaa, mikäli:

– Olet yli 20 vuotias
– Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää ja kotipaikkasi on Suomessa
– Sinulla on säännöllisiä tuloja 

Saako lainaa samana päivänä?

Laina maksetaan tilille nopeimmillaan jo samana päivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Normaalisti pankit maksavat lainan tilille 1-2 arkipäivän kuluessa. 

Voinko hakea vakuudetonta lainaa pankkitunnuksilla?

Voit hakea vakuudetonta lainaa myös ilman pankkitunnuksia. Pankkitunnuksia tarvitaan, kun allekirjoitat lainasopimusta.

Voinko saada lainaa pankista heti ilman vakuuksia?

Voit saada pankista lainaa heti ilman vakuuksia 1 000 – 60 000 € lainasummille. Maksuaika vaihtelee normaalisti 1-15 vuoden välillä.

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Lainaa tekstiviestillä

Lainaa tekstiviestillä nopeasti  Voit hakeaa lainaa tekstiviestillä 500 eurosta ylöspäin. Täyttämällä nopean verkkohakemuksen puhelimella saat nopeasti lainatarjoukset katsottavaksi sähköpostilla ja tekstiviestillä.  Tekstiviestillä nostettu laina on vakuudetonta...

Lainaa 500

Hae 500 euron laina heti tilille  Tuliko yllättävä rahantarve pienelle 500 euron lainalle? Ehkä astianpesukone meni rikki tai haluat ostaa uuden puhelimen? Tarvitsetko rahaa heti?...

 Lainaa netistä

Lainaa netistä nopeasti Voit hakea lainaa netistä nopealla verkkohakemuksella milloin tahansa. Lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, sillä hakemukseen riittää perustiedot sinusta ja haettavasta lainasta.  Kilpailuttamalla...

Metsälaina

Metsälaina vertailun avulla edullisesti  Oletko ostamassa metsää? Moni suomalainen sijoittaa metsään, sillä se on tasaista kassavirtaa tuottava sijoituskohde. Voit hakea Nordsekin avulla metsälainaa milloin tahansa....