Lainaa 20000 euroa

Lainaa Lainaa 20000 euroa

Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia 

Täytä lainahakemus ja hae lainaa 20 000 euroa ilman vakuuksia. Voit vertailla eri lainatarjouksia heti, sillä kauttamme voit saada lainatarjouksen heti katsottavaksi. 

Nordsekin kumppaneilta voit kilpailuttaa lainahakemuksen jopa yli 30 pankista ja rahoitusyhtiöstä. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään!

Vertaile lainan korkoja, sillä lainan kustannuksissa voi olla isoja eroja! Todellinen vuosikorko paljastaa, missä lainassa on alhaisin kokonaiskustannus. 

Sitä useampia lainatarjouksia saat, sitä paremmin voit löytää edullisen lainan koron. Vakuudetonta 20 000 euron lainaa voi saada käyttöön nopeasti ja edullisesti.

Näin haet 20 000 euron lainaa: 

Täytä lainahakemus 

Hakeminen vie vain hetken ja ei sido sinua mihinkään. 

Vertaile

Vertaile tarjouksia, sillä hinnoissa voi olla isoja eroja. 

Allekirjoita 20 000 € lainasopimus

Allekirjoita sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. 

Rahat tilille

20 000 € laina maksetaan tilille 1 – 2 päivässä.  

Vertaile helposti 20000 euron lainat netissä! 

Lainaa voit saada 20000 euroa käyttöön jopa samana päivänä, sillä moni pankki maksaa rahan tilille heti. Viimeistään laina maksetaan tilille kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. 


Kilpailuta kulutusluotot netissä helposti yhdellä verkkohakemuksella. Kun kilpailutat Nordsekin avulla lainat – kilpailutetaan lainahakemus jopa yli 30 luotonantajalla!

Voit itse päättää sinulle sopivan laina-ajan, sillä lainaa nostaessa sinulle tarjotaan eri maksuaikoja lainoille. Lainasumma vaikuttaa usein tarjottuun pisimpään maksuaikaan. Esimerkiksi 5000 euron lainassa voi olla eri tarjottu maksuaika kuin 10 000 eurolle tai 20 000 eurolle. 

Saat usein heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ensimmäisiä lainatarjouksia. Kannattaa silti odottaa hetki, sillä viimeiset lainatarjoukset saat usein 8 tunnin sisällä. 

Pankki tai rahoitusyhtiö voi tarjota myös pienempää lainasummaa, mitä olet pyytänyt. Esimerkiksi 20 000 euron lainaa hakevalle voidaan myöntää 15000 euron laina – silläkin voit hankkia vaikka auton, moottoripyörän tai veneen. Hae vaikka heti lainatarjous, niin selvität minkälaista lainaa sinulle voidaan tarjota!

20000 euron lainan todellinen vuosikorko 

Lainatarjous on aina asiakaskohtainen, joten selvität sinulle tarjottavan lainan vain pyytämällä lainatarjousta pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Lainan todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa lainasumman lisäksi arvioitu riskitaso ja hakijan maksukyky. Sitä alhaisempi riski hakijalla on, sitä edullisempaa lainaa voidaan tarjota. 

Todellinen vuosikorko vaihtelee vakuudettomissa lainoissa paljon – halvimmillaan sitä voi saada 5% korolla. 

Kilpailuta 20000 euron lainat verkossa tänään 

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa kaikenkokoisille summille. Sitä isommasta lainasta on kyse, sitä tärkeämpää kilpailuttaminen on. Kilpailuttamalla löydät pienikorkoisen lainan ja voit säästää merkitävästi kuluissa. 

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa Nordsekin kumppanien avulla. 

Meidän kautta voit löytää jopa yli 30 luotonantajaa ja saada yhdellä hakemuksella lainatarjoukset monesta pankista ja rahoitusyhtiöstä. Nordsekin avulla voit löytää useampia edullisia lainoja!

Yksi kilpailuttamisen eduista on se, ettei sinun tarvitse hakea useammasta paikasta erikseen lainaa. Näin säästät aikaa, sillä voit yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. 

Voit hakea vakuudetonta lainaa verkosta hetkessä. Lainaa voit käyttää joustavasti vaikka moottoripyörän ostoon tai remonttia varten. Voit myös yhdistää lainat ja maksaa kalliit pienlainat pois. 

Vakuudettoman lainan nostaminen on helppoa ja siihen ei tarvita takaajia. Koska lainassa ei ole vakuuksia, se nopeuttaa lainan nostamista ja käsittelyä. Voit käyttää 20000 euron lainaa joustavasti juuri itselle parhaiten sopivaan kohteeseen. 

Kuka voi saada lainaa 20 000 euroa? 

Lainaa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lainaa varten sinulla tulisi olla säännöllisiä tuloja ja kotipaikka Suomessa. 

Koska eläketulot ovat säännöllisiä tuloja, myös eläkeläinen voi saada lainaa. Lainaa voidaan myöntää myös opiskelijoille, jos hakijalla on riittävästi työtuloja. 

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voi huoletta pyytää lainatarjouksen katsottavaksi. Sinun ei tarvitse etukäteen tietää, täytätkö kaikki lainaehdot vai et. 

Voit hakea lainaa joko yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Toisen hakijan eli rinnakkaishakijan kanssa nostettu laina voi olla järkevää, sillä usein saat edullisemman koron lainalle. Lisäksi voitte saada suuremman lainasumman käyttöön, kun lainassa on kaksi hakijaa. 

Lainahakemus kannattaa täyttää aina huolellisesti. Kun täytät lainahakemuksen huolella ja ilman virheitä, saat useammasta paikasta lainatarjouksen. Suosittelemme aina lukemaan täytetyt tiedot huolella läpi ennen hakemuksen lähettämistä. 

Yleisimmät syyt hylättyyn lainapäätökseen ovat virhe hakemuksessa, maksuhäiriömerkintä, liian paljon velkaa suhteessa tuloihin ja liian alhaiset tulot. 

Säästä rahaa yhdistämällä lainat 

Jos sinulla on käytössä juuri nyt useampi kulutusluotto, osamaksu, luottokorttivelka tai pikalaina – oletko miettinyt lainojen yhdistämistä? Monella suomalaisella on useita pienlainoja tai osamaksuja käytössä, sillä erilaisia osamaksuja saa nostettua mistä tahansa käyttöön. 

Usein erilaisissa osamaksuissa ja pienlainoissa korko ja kustannukset voivat olla yllättävän korkeita. Koska niiden hinta voi koostua useasta eri tekijästä, voi todellinen vuosikorko olla vaikea hahmottaa. 

Säästät usein merkittävästi rahaa, kun yhdistät pienlainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Koska pankit tarjoavat isompaan lainaan edullisempaa korkoa, kannattaa usein pienet lainat yhdistää isommaksi lainaksi. Vaikka sinulla olisi velkaa yli 20 000 euroa, voit nostaa 20000 euroa ja maksaa ensin kalleimmat lainat pois. 

Säästät usein myös aikaa ja hermoja, kun yhdistät lainasi. Tällöin sinun ei tarvitse enää huolehtia useista lainojen eräpäivistä, vaan voit keskittyä vain yhden lainan takaisinmaksuun. Jos sinulla on tarpeita neuvotella lainan joustosta, on se huomattavasti helpompaa yhden toimijan kanssa! 

Nordsek auttaa löytämään halvat lainat 

Nordsekin avulla voit löytää helposti edullisia lainatarjouksia, sillä kauttamme voit saada jopa yli 30 pankista lainatarjouksen. Halpa laina löytyy parhaiten vertailulla, kun keskityt vertailemaan lainan todellista vuosikorkoa keskenään. 

Vakuudettomaan lainaan ei tarvita mitään vakuuksia tai takaajia. Riittää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja. Yksi kilpailuttamisen eduista on nopeus. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen katsottavaksi ja viimeiset usein 8 tunnin sisällä. 

Hakemuksen lähettäminen ei koskaan sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta tarkistaa, saatko lainaa ja millä ehdoilla. Sinun ei myöskään tule tietää etukäteen, oletko luottokelpoinen vai et. Kun haet lainaa vertailu palvelusta, selvität nopeasti yli 30 luotonantajan tarjoukset. 

Lainaa voidaan tarjota 1 – 15 vuoden maksuajalla. Lainasumma vaikuttaa tarjottuun maksuaikaan, sillä isompaan lainaan voidaan tarjota pidempi maksuaika. Esimerkiksi 20 000 euron lainassa tarjotaan usein 1 – 10 vuoden maksuaikaa. 

Voit saada lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon. Tarjottuun lainasummaan vaikuttaa paljon hakijan tulot. Sitä enemmän sinulla on tuloja, sitä isomman lainan voit saada. 

Lainavertailu kannattaa, sillä se on täysin maksutonta. Kun etsit edullista lainaa helposti käyttöön, kannattaa tarkastaa Nordsekin avulla sinulle tarjottavat lainat!

lainat palvelussamme, voit säästää merkittäviä summia rahaa. Lisäksi säästät hermojasi ja aikaasi, kun saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua jopa lähes 30 pankkia ja luotonmyöntäjää.

20 000 euron laina kertalainana tai joustoluottona 

Nordsekin kautta voit hakea 20000 euron lainaa joko kertalainana tai joustoluottona. Molemmat lainat ovat vakuudettomia ja niihin ei tarvita takaajia, mutta lainoissa on myös eroja. 

Joustoluotto on vakuudeton lainaa, jota voidaan nostaa käyttöön joustavasti pienemmissä erissä. Joustoluotto on jatkuva luotto, jossa lainaa voidaan nostaa käyttöön limiitin puitteissa. Jos sinulle on myönnetty esimerkiksi 20000 euron joustoluotto, voit nostaa lainaa aina 20 000 euron luottorajaan asti. 

Kertalaina eroaa joustoluotosta siten, että laina nostetaan kerralla käyttöön. Usein isommat lainat, kuten 20 000 euroa, nostetaan kertalainana. Kertalainassa lainaa maksetaan takaisin sovitussa maksuajassa. Maksuaika on 1-15 vuotta ja lyhennystapa on yleensä tasaerä. 

Jos sinulla on tiedossa lainatarve koko lainasummalle, kannattaa usein kertalainan nostaminen joustoluoton sijasta. Kertalaina on parempi vaihtoehto, koska se on usein joustoluottoa edullisempi. 

Joustoluotto voi sopia käyttöön silloin, kun lainatarve kerralla on pieni, mutta sinulla syntyy lainatarpeita säännöllisesti. Toisaalta jos sinulla on pitkään joustoluotto käytössä, kannattaa se korvata edullisemmalla kertalainalla.  

Miksi et säästäisi rahaa yhdistämällä kalliit pienlainat yhdeksi lainaksi? 

Osamaksun ottaminen on niin helppoa, että moni melkein huomaamattaan on niitä  ottanut käyttöön. Varjopuolena on se, että moni ei ole tullut laskettua, paljonko lainasta maksetaan kokonaisuudessaan kuluja. 

Osamaksujen ja muiden pienlainojen todellinen vuosikorko voi yllättää. Kun lainasumma on pieni, voi moni unohtaa tarkistaa todelliset hinnat lainassa. Ongelmia syntyy, kun käyttöön otetaan useampia pieniä osamaksuja, jolloin pienistä puroista voikin syntyä iso kustannuserä. 

Helpoin tapa laskea pienlainojen, osamaksujen ja luottokorttien hintoja on maksaa kalliit lainat pois edullisemmalla yhdistelylainalla. Yhdistelylainan avulla voit säästää kuluissa merkittävästi, sillä isompaan lainaan tarjotaan edullisempaa korkoa. 

Koska kaikki vakuudettomat lainat voi aina maksaa etuajassa pois – voit korvata ne milloin tahansa edullisemmalla lainalla. Sitä useampi osamaksu sinulla on käytössä, sitä enemmän voit säästä lainoja yhdistämällä. 

Tässä esimerkki, mitä voitaisiin säästää kun yhdistetään kalliit osamaksut edulliseksi isommaksi lainaksi: 

LainatuoteLainasummaTodellinen vuosikorkoVuosikustannus*
Osamaksu 11 000 €34 %340 €
Osamaksu 22 000 €30 %600 €
Osamaksu 33 000 €27 %810 €
Luottokortti4 000 €22 %880 €
Kulutusluotto 13 000 €23 %690 €
Kulutusluotto 27 000 €19 %1 330 €
Yhteensä20 000 €3 320 €

*olettamuksena, että lainaa ei lyhennettäisi.

Vertaillaan tätä 3320 € vuosikustannusta nyt yhdistelylainaan, jossa nostettaisiin laina 20000 € 10% todellisella vuosikorolla käyttöön: 

LainatuoteLainasummaTodellinen vuosikorkoVuosikustannus*
Yhdistelylaina20.000 €10 %2.000 €

Ota huomioon nämä asiat ennen kuin nostat lainaa 

Lainanhakijan on huolehdittava siitä, että nostettava lainasumma on mahdollista maksaa myös sovitussa laina-ajassa takaisin. Lainaa ei tulisi koskaan nostaa käyttöön, mikäli on epävarma maksukyvystä lainalle. 

Vinkkinä suosittelemme, että ota lainaa vain juuri sen verran kun sinulla on tarvetta – ylimääräistä velkaa ei kannata koskaan nostaa. Ei edes silloin, kun sitä olisi helposti saatavilla. 

Ennen lainan nostamista korkoa ja hinta on hyvä kilpailuttaa, sillä sen avulla varmistat edullisemman lainan löytämisen. Kun kilpailutat lainat – selvität nopeasti sinulle tarjottavat eri lainatarjoukset. 

Voit kilpailuttaa myös nykyiset lainasi. Koska vakuudettoman lainan voi maksaa etuajassa pois, voit korvata vanhat lainat edullisemmalla uudella lainalla. 

20 000 euron laina kannattaa kilpailuttaa

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, sillä voit tehdä hakemuksen muutamassa minuutissa ilman liitteitä. Voit saada lainaa 20000 euroa, kun sinulla on säännöllisiä tuloja, olet täysi-ikäinen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. 

Nordsekin avulla voit yhdellä hakemuksella saada jopa yli 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä lainatarjouksen. Sitä enemmän saat lainatarjouksia, sitä paremmat edellytykset on löytää edullinen laina. 

Lainan hakeminen ei sido mihinkään ja on täysin maksutonta. Siksi lainan hakeminen kannattaa aina, kun sinulla on lainatarve tiedossa. 

Voit käyttää 20000 euron lainaa joustavasti, sillä lainassa ei ole vakuuksia tai takaajia. Käytä lainaa vaikka remonttiin tai maksa kalliit lainat pois yhdistelylainan avulla

Lainojen vertailu onnistuu hetkessä Nordsekin avulla. Hae jo tänään ja selvitä, mistä saat parhaat korkotarjoukset!

Vakuudetonta lainaa voit nostaa käyttöön jopa samana päivänä, sillä saat lainapäätöksen heti katsottavaksi. Rahat maksetaan tilille usein 1 – 2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. 

20000 euron lainaan voidaan saada 1 – 15 vuoden maksuaika. Laina nostetaan usein kertalainana, jolloin lainaa maksetaan kuukausittain takaisin. Yleisin lyhennystapa on tasaerä, jolloin joka kuukausi on sama kuukausierä. 

Selvitä vaikka heti, mistä pankista saat parhaan korkotarjouksen!

Usein kysyttyä 20000 euron lainasta

Mistä pankista edullisin laina?

Edullisin laina löytyy kilpailuttamalla pankit vertailupalvelun avulla. 

Kuka voi hakea lainaa 20000 euroa?

Voit hakea lainaa, kun sinulla on säännöllisiä tuloja, kotipaikka on Suomessa, on puhtaat luottotiedot ja olet täysi-ikäinen.

Paljonko voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa 500 – 60 000 euroa ilman vakuuksia. 

Mikä on lainan korko?

Lainan korko on asiakaskohtainen ja vaihtelee 4 – 20 % välillä. 

Mitä hyötyä on lainan kilpailuttamisesta?

Kilpailuttamalla selvität, mistä saat parhaat korkotarjoukset. Koska lainojen kilpailuttaminen on maksutonta, kannattaa kilpailuttaminen säännöllisesti. 

Mikä on pisin maksuaika 20000 euron lainalle?

Voit saada jopa 15 vuoden maksuajan lainalle. 

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. Viimeistään laina maksetaan tilille 2 arkipäivän kuluessa. 

Mistä halvin laina ilman vakuuksia?

Löydän halvimman lainan ilman vakuuksia vertailemalla korkoja keskenään kilpailutuksen avulla.  

Kuinka nopeasti saan lainatarjouksen?

Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi. Viimeistään lainatarjous lähetetään 8 tunnin sisällä. 

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Et tarvitse vakuuksia lainaa varten, sillä kaikki 500 – 60 000 euron lainat Nordsekin kumppaneilta voidaan nostaa vakuudettomina. 

Tarvitsenko takaajia lainaan?

Lainaan ei tarvitse muita takaajia, sillä oma henkilötakaus riittää. 

Miksi lainaan tarjotaan lainaturvaa?

Lainaturva on maksullinen vakuutus, joka voidaan ottaa turvaksi lainan takaisinmaksua varten. Lainaturva auttaa, mikäli lainanottaja sairastuu tai on työkyvytön. 

Mitä kuluja lainasta peritään?

Lainan kustannukset koostuvat korosta, tilinhoitopalkkiosta ja muista hinnaston mukaisista palkkioista. Lisäksi osa luotonantajista perii avausmaksun tai nostopalkkion. 

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko selviää lainatarjouksesta. Normaalisti se on 5 – 38% välillä. 

Kenelle annetaan 20000 euron lainaa?

Lainaa voit saada, kun sinulla on riittävästi tuloja ja ei ole maksuhäiriömerkintää. 

Mikä on lainan kuukausikorko?

Lainan kuukausikorko selviää jakamalla vuosikoron kuukausien määrällä eli 12:sta. 

Miksi en saanut lainaa?

Yleisimmät syyt hylättyyn lainapäätökseen ovat maksuhäiriömerkintä, liian alhaiset tai epäsäännölliset tulot ja liikaa velkaa suhteessa tuloihin. 

Ketkä tarjoavat vakuudetonta lainaa?

Nordsekin kautta voit saada jopa yli 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä vakuudetonta lainaa. 

Kuinka selvittää lainan kokonaiskustannukset?

Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset, joka näkyy lainatarjouksessa. 

Kuinka pitkä maksuaika tarjotaan 20000 euron lainalle?

Tarjottu maksuaika voi vaihdella 1 – 15 vuoden välillä. 

Onko lainan hakeminen maksutonta?

Kyllä, lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Voinko maksaa 20000 euron lainan etuajassa takaisin?

Lainan voi aina maksaa etuajassa takaisin ilman erillistä ilmoitusta. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Lainaa 60000 euroa 

Lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia  Hae lainaa 60000 euroa heti ilman vakuuksia Nordsekin avulla! Lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti...

Lainaa rahaa 

Lainaa rahaa heti tilille  Voit saada lainattua rahaa pankeista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on luottotiedot kunnossa ja riittävästi työtuloja. Rahan lainaaminen onnistuu ilman vakuuksia, sillä...