Lainaa norjasta

LainaaLainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia 

Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 – 60 000 eurolle Norjasta tai muualta jo tänään. 

Nordsekin lainapalvelun avulla voit kilpailuttaa norjalaiset pankit ja muut luotonantajat yhdellä lainahakemuksella. Mukana lainavertailussa on kymmeniä pankkeja, joten saat nopeasti selvitettyä parhaan lainatarjouksen! 

Lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa, sillä lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Norjalaiset pankit ja muut luotonantajat antavat lainatarjouksen palvelussa heti katsottavaksi. 

Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään. Hae lainaa ja selvitä, mistä norjalaisesta pankista tarjotaan edullisinta lainaa sinulle! 

Näin haet lainaa norjalaisista pankeista

Lähetä lainahakemus 

Nordsekin vertailussa mukana norjalaisia, ruotsalaisia ja kotimaisia pankkeja. Hakemuksen lähettäminen 1 – 2 minuutissa ilman liitteitä. 

Vertaile tarjouksia – valitse edullisin! 

Näet lainatarjoukset järjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan. Vertaile norjalaisten pankkien tarjouksia muiden pankkien lainatarjouksiin! 

Allekirjoita lainasopimus – rahat tilille 

Voit nostaa lainan tilille norjalaisesta tai muusta pankista jopa samana päivänä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Jotta laina voidaan maksaa tilille, toimita vielä tarvittavat liitteet lainan maksua varten. 

Kuka voi hakea lainaa Norjasta?

Norjalaiset pankit tarjoavat lainaa suomalaisille kuluttajille samoilla kriteereillä kuin muut ulkomaiset pankit ja digipankit Suomessa. 

Voit saada lainaa norjasta, kun: 

 • Ikää vähintään 20 vuotta 
 • Puhtaat luottotiedot 
 • Riittävästi säännöllisiä tuloja 
 • Kotipaikka Suomessa 

Lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia. Pankki tekee arvioin hakijan arvioidusta maksukyvystä, jonka perusteella lainaa voidaan antaa. Hakijan tulot ja velkamäärä ovat merkittävimmät tekijät luottopäätöksessä. Sitä enemmän hakijalla on työtuloja, sitä suuremman lainan voivat myös norjalaiset pankit antaa. 

Miksi hakea lainaa Norjasta?

Norjalaiset pankit ovat tunnettuja nopeudesta ja suurista lainasummista. Pankeista voi saada lainaa myös edullisesti, sillä pankit kilpailevat asiakkaista hinnalla ja korolla.  

Norjalaiset pankit voivat tarjota hyvin kilpailukykyistä korkoa ja lainasummaa verrattuna muihin pankkeihin. Lainan hakeminen Norjasta on yhtä turvallista kuin suomalaisesta pankista, sillä myös norjalaiset pankit noudattavat Suomen lakia ja määräyksiä. 

Voit saada edullisia korkotarjouksia norjalaisista pankeista ilman vakuuksia 1 000 – 60 000 eurolle. Lainan maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. 

Norjalaisten pankkien lainatarjoukset kannattaa vertailla myös muiden pankkien korkotarjoukseen. Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla kilpailutat norjalaiset pankit muiden pankkien kanssa. Kilpailuttamalla selviää, mistä norjalaisesta pankista löytyy edullisin korko! 

Mitkä norjalaiset pankit antavat lainaa Suomessa?

Suomessa toimii aktiivisesti useampi norjalainen pankki, jotka antavat kulutusluottoja suomalaisille asiakkaille. Tässä esimerkkejä aktiivisista norjalaisista pankeista. 

BraBank eli Lea bank 

Brabank on nimenmuutoksen jälkeen Lea bank, joka tarjoaa suomalaisille lainaa ilman vakuuksia nopeasti. Aikaisemmin pankki tunnettiin nimellä Monobank. 

Lea bank lainasta lisätietoa: 

 • Lainaa 1 000 – 50 000 euroa 
 • Nimelliskorko 7,43 % – 19,43 % 
 • Avausmaksu 45 € – 90 € 
 • Tilinhoitopalkkio 5 €/kk
 • Ikäraja 23 – 70 vuotta 
 • Vuositulot vähintään 14 400 €
 • Suomessa vakituinen osoite vähintään 3 vuotta

Lea bank tarjoaa lainaa 23 – 70 vuotiaille. Lainan edellytyksenä on, että hakijalla on puhtaat luottotiedot. 

Instabank 

Instabank on Norjassa perustettu pankki, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja suomalaisille 500 eurosta alkaen. Instabankilla on yli 50 000 kuluttaja-asiakasta Pohjoismaissa.   

Lisätietoa Instabankin lainasta: 

 • Lainaa 500 – 50 000 € 
 • Lainan nimelliskorko 7,99 – 19,99% 
 • Vähintään 23 vuotta ikää 
 • Vuositulot yli 20 000 euroa 
 • Suomessa vakituinen osoite vähintään 3 vuotta 

Instabankin yhtenä kriteerinä on, että hakijan ikä ja luoton takaisinmaksuaika ei saa ylittää 80 vuotta. Jos hakija on 70 vuotias, voisi lainaa saada maksimissaan 10 vuoden maksuajalla. 

Bank Norwegian

Bank Norwegian on tunnettu pankki Suomessa. Se rantautui Suomen markkinoille vuonna 2015 ryminällä.  Bank Norwegian on nimestä arvaten norjalainen pankki, jolla on yli 1,5 miljoonaa asiakasta pohjoismaissa. 

Bank Norwegian laina: 

 • Lainaa 1 000 – 60 000 euroa 
 • Vuosikorko lainoissa 4,99 % – 14,99 %
 • Takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta 
 • Ei vakuuksia  
 • Ikäraja 23 vuotta 

Komplett Bank 

Komplett Bank on viime vuosina kasvanut Suomessa paljon. Pankki tunnetaan kulutusluotoista ja luottokortista. 

Komplett Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa nopeasti tilille. Luoton hintaan vaikuttaa lainasumma. 

Komplett Bank laina: 

 • Lainaa 1 000 – 50 000 €
 • Avausmaksu 0-49 € 
 • Nimelliskorko 6,99 % – 18,99 % 
 • Tilinhoitopalkkio 3-8 €/kk 
 • Maksuaika 3 – 15 vuotta 

Norjalaiset pankit tarjoavat suomenkielistä asiakaspalvelua 

Vaikka vakuudeton laina nostetaan norjalaisesta pankista, tarjoavat pankit suomenkielistä asiakaspalvelua. Voit asioida pankin kanssa puhelimitse, sähköpostilla tai verkossa. 

Pankkien asiakaspalvelu onnistuu puhelimitse, sähköpostilla ja pankin oma-palvelussa. Norjalaiset pankit ovat kehittäneet oma-palveluita paljon, jolloin lainan asiointi onnistuu helposti pankin oma-sivuilla. 

Kaikki luottosopimukset ja asiointi pankin kanssa voidaan tehdä suomen kielellä. Lisäksi pankit noudattavat aina paikallista lainsäädäntöä ja niitä valvoo Suomessa Finanssivalvonta. 

Kilpailuta pankit ja löydä edullisin laina Norjasta

Pankkilainojen kilpailuttaminen onnistuu nopeasti Nordsekin avulla. Kilpailuttamalla norjalaiset pankit voidaan saada useita hyviä lainatarjouksia vertailuun. 

Norjalaiset pankit voivat antaa yhtä hyvän tai paremman lainatarjouksen kuin muut kotimaiset pankit. Ennen norjalaisen pankin lainan ottamista on kuitenkin hyvä vertailla lainan ehtoja muiden pankkien tarjouksiin. Koska lainojen erot liittyvät lähes aina kuluihin tai annettuun lainasummaan, voidaan vertailu tehdä helposti ja nopeasti Nordsekin avulla. 

Kilpailuttamalla Nordsekin avulla pankit selvität, mikä norjalainen pankki tarjoaa sinulle edullisinta lainaa! 

Nordsekin avulla selvität parhaan norjalaisen pankin 

Voit kilpailuittaa kauttamme jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa maksutta. Lainavertailussa on mukana norjalaiset, ruotsalaiset, virolaiset sekä kotimaisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. 

Lainan nostaminen Norjasta on turvallista ja yhä suositumpaa, sillä Suomessa toimii aktiivisesti useita norjalaisia pankkeja. Norjalaiset pankit tarjoavat asiakaspalvelua ja luottosopimuksia suomen kielellä, joten lainan nostaminen ei eroa siitä, mistä maasta laina nostetaan. 

Norjalaiset pankit tarjoavat lainaa suomalaisille ilman vakuuksia 1 000 – 60 00 euroa. Lainan saanti edellyttää vähintään 23 vuoden ikää ja riittävästi säännöllisiä tuloja. Norjalaiset pankit voivat myöntää lainaa, kun hakijalla on puhtaat luottotiedot ja vakituinen osoite Suomessa vähintään 36 kuukautta. 

Selvitä edullisin norjalainen pankki jo tänään Nordsekin avulla. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Lainaa kannattaa hakea heti, jotta saat parhaat lainatarjoukset vertailuun! 

Usein kysyttyä norjalaisista pankeista

Miten haen lainaa norjalaisesta pankista?

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti Nordsekin lainapalvelussa, jossa voit yhdellä verkkohakemuksella kilpailuttaa norjalaiset pankit muiden pankkien kanssa. Lainahakemukseen riittää perustiedot sinusta, eikä liitteitä tarvita. 

Kuka voi saada lainaa norjalaisesta pankista? 

Voit saada lainaa norjalaisesta pankista, kun olet vähintään 23 vuoden ikäinen. Lainaa voidaan myöntää säännöllisiä tuloja vasten, eikä hakijalla tule olla maksuhäiriömerkintää. Norjalaiset pankit edellyttävät, että hakijalla on ollut vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 vuotta. 

Kuinka paljon voin saada lainaa pankista? 

Riippuen pankista voit saada vakuudetonta lainaa 1 000 – 60 000 euroa. Lainamäärään vaikuttaa työtulojen määrä, sillä pankit antavat luottoa säännöllisiä tuloja vasten. 

Kuinka norjalaisen pankin laina eroaa kotimaisesta?

Norjalainen pankki tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua ja toimii Finanssivalvonnan alaisuudessa, joten sen erot asiakkaille ovat hyvin pieniä. Norjalaiset pankit voivat tarjota edullisempaa korkoa lainalle tai suurempaa luottomäärää, joten lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa myös norjalaisten pankkien avulla.

Saanko suomenkielistä asiakaspalvelua Norjasta?

Suomessa toimivat norjalaiset pankit antavat asiakaspalvelua suomenkielellä puhelimitse, verkossa ja sähköpostitse.  

Kuinka nopeasti saan luottopäätöksen norjalaisesta pankista?

Norjalaiset pankit voivat antaa välittömän luottopäätöksen. Lainavertailun avulla voit saada hetkessä useampia norjalaisia lainatarjouksia katsottavaksi, sillä pankit tekevät luottopäätöksen automaattisesti. 

Kuinka nopeasti norjalaiset pankit maksavat lainan tilille? 

Norjalaiset pankit maksavat lainan tilille 1 – 3 arkipäivässä. Laina voidaan maksaa tilille, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja tarvittavat liitteet on toimitettu pankille. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa 60000 euroa 

Lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia  Hae lainaa 60000 euroa heti ilman vakuuksia Nordsekin avulla! Lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti...

Lainaa rahaa 

Lainaa rahaa heti tilille  Voit saada lainattua rahaa pankeista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on luottotiedot kunnossa ja riittävästi työtuloja. Rahan lainaaminen onnistuu ilman vakuuksia, sillä...

Lainatyypit

Eri lainatyypit vertailussa  Pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on erilaisia lainatyyppejä ja tuotteita tarjolla kuluttajille ja yrityksille. Lainatyypit voidaan jakaa vakuudettomiin ja vakuudelliseen lainatuotteisiin.  Vakuudettomia lainoja ovat kulutusluotot...