Lainaa Norjasta

Lainaa Norjasta

Hae lainaa Norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 – 60 000 eurolle Norjasta useammasta pankista. 

 • Norjalaiset pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa 60 000 € asti
 • Maksuaikaa jopa 15 vuotta
 • Norjalaisten pankkien korko alkaen 4,99% korolla 

Voit kilpailuttaa avullamme norjalaiset pankit yhdellä lainahakemuksella. Selvitä nopeasti, voitko saada lainaa norjasta paremmilla ehdoilla!

Hae lainaa Norjasta

Hae yrityslainaa LP
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Hae lainaa Norjasta ilman vakuuksia 

Norjalaiset pankit ovat erikoistuneet nopeisiin vakuudettomiin lainoihin. Voit saada lainatarjouksen Norjasta heti ja rahat tilille jopa seuraavana päivänä. 

Norjalaisten pankkien kilpailuetuna ovat suurempi lainasumma, joten voit saada isompaa lainaa Norjasta kuin kotimaisesta pankista. Suuremman lainasumman lisäksi norjalaiset pankit tarjoavat hyvin kilpailukykyistä korkoa. 

Voit saada vakuudetonta lainaa tuloista riippuen 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Jos esimerkiksi kotimaiset pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa sinulle 6000 euroa, voit saada norjalaisesta pankista lainaa jopa yli 10 000 euroa.

Hae lainaa Norjasta

Näin haet lainaa Norjasta

 1. Lähetä lainahakemus 

Nordsekin vertailussa mukana norjalaisia, ruotsalaisia ja kotimaisia pankkeja. Hakemuksen lähettäminen 1 – 2 minuutissa ilman liitteitä. 

 1. Vertaile tarjouksia – valitse edullisin! 

Näet lainatarjoukset järjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan. Vertaile norjalaisten pankkien tarjouksia muiden pankkien lainatarjouksiin! 

 1. Allekirjoita lainasopimus – rahat tilille 

Voit nostaa lainan tilille norjalaisesta tai muusta pankista jopa samana päivänä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Jotta laina voidaan maksaa tilille, toimita vielä tarvittavat liitteet lainan maksua varten.

Kilpailuta lainat

Vertaa norjalaisia pankkeja Nordsekin avulla 

Lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa, sillä lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Norjalaiset pankit ja muut luotonantajat antavat lainatarjouksen palvelussa heti katsottavaksi. 

Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään. Hae lainaa ja selvitä, mistä norjalaisesta pankista tarjotaan edullisinta lainaa!

Lainatarjous heti

Kuka voi hakea lainaa Norjasta?

Norjalaiset pankit tarjoavat lainaa samoilla kriteereillä kuin muut digipankit. 

Voit saada lainaa Norjasta, kun: 

 • Ikää vähintään 20 vuotta 
 • Puhtaat luottotiedot 
 • Riittävästi säännöllisiä tuloja 
 • Kotipaikka Suomessa 

Lainatarjous on aina asiakaskohtainen, joten selvität sinulle tarjolla olevan lainan määrän ja koron pyytämällä lainatarjousta pankista.  Pankki tekee arvioin hakijan arvioidusta maksukyvystä, jonka perusteella lainaa voidaan antaa. 

Sitä suuremmat tulot sinulla on, sitä enemmän voit saada vakuudetonta lainaa. Tulot vaikuttavat myös lainan korkoon, sillä se on tärkeä kriteeri pankille arvioitaessa hakijan riskiä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää pankkien kriteereitä lainan myöntämiseen, sillä voit selvittää meidän avulla nopeasti parhaat korkotarjoukset ilmaiseksi. 

Vertaa lainatarjoukset

Miksi hakea lainaa Norjasta?

Norjalaiset pankit ovat tunnettuja nopeudesta ja suuresta lainasummasta. Käytännössä voit siis saada nopeasti suuremman lainasumman Norjasta kuin kotimaisesta pankista. 

 • Norjalaisten pankkien kilpailuetuna suurempi lainasumma ja nopeus
 • Tarjolla nopeita vakuudettomia lainoja säännöllisiä tuloja vasten 

Norjalaiset pankit eivät tarjoa perinteistä pikavippiä, joten sinulla tulee olla palkkatuloja lainaa varten. Norjalaiset pankit tarjoavat myös edullista korkoa lainalle – se voi olla edullisempi vaihtoehto kuin kotimaiset luotonantajat! 

Lainaa Norjasta heti

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Yhdistä lainat nyt

Mitkä norjalaiset pankit antavat lainaa Suomessa?

Suomessa toimii aktiivisesti useampi norjalainen pankki, jotka antavat kulutusluottoja suomalaisille asiakkaille. Alla lista norjalaisista pankeista, jotka tarjoavat aktiivisesti lainaa Suomessa. 

BraBank eli Lea bank 

lea bank logo

Brabank on nimenmuutoksen jälkeen Lea bank, joka tarjoaa suomalaisille lainaa ilman vakuuksia nopeasti. Aikaisemmin pankki tunnettiin nimellä Monobank. 

Lea bank lainasta lisätietoa: 

 • Lainaa 1 000 – 50 000 euroa 
 • Nimelliskorko 7,43 % – 19,43 % 
 • Avausmaksu 45 € – 90 € 
 • Tilinhoitopalkkio 5 €/kk
 • Ikäraja 23 – 70 vuotta 
 • Vuositulot vähintään 14 400 €
 • Suomessa vakituinen osoite vähintään 3 vuotta

Lea bank tarjoaa lainaa 23 – 70 vuotiaille. Lainan edellytyksenä on, että hakijalla on puhtaat luottotiedot. 

Instabank 

instabank logo

Instabank on Norjassa perustettu pankki, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja suomalaisille 500 eurosta alkaen. Instabankilla on yli 50 000 kuluttaja-asiakasta Pohjoismaissa.   

Lisätietoa Instabankin lainasta

 • Lainaa 500 – 50 000 € 
 • Lainan nimelliskorko 7,99 – 19,99% 
 • Vähintään 23 vuotta ikää 
 • Vuositulot yli 20 000 euroa 
 • Suomessa vakituinen osoite vähintään 3 vuotta 

Instabankin yhtenä kriteerinä on, että hakijan ikä ja luoton takaisinmaksuaika ei saa ylittää 80 vuotta. Jos hakija on 70 vuotias, voisi lainaa saada maksimissaan 10 vuoden maksuajalla. 

Bank Norwegian

Bank Norwegian on tunnettu pankki Suomessa. Se rantautui Suomen markkinoille vuonna 2015 ryminällä.  Bank Norwegian on nimestä arvaten norjalainen pankki, jolla on yli 1,5 miljoonaa asiakasta pohjoismaissa. 

Bank Norwegian laina: 

 • Lainaa 1 000 – 60 000 euroa 
 • Vuosikorko lainoissa 4,99 % – 14,99 %
 • Takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta 
 • Ei vakuuksia  
 • Ikäraja 23 vuotta 

Komplett Bank 

komplett bank logo

Komplett Bank on viime vuosina kasvanut Suomessa paljon. Pankki tunnetaan kulutusluotoista ja luottokortista. 

Komplett Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa nopeasti tilille. Luoton hintaan vaikuttaa lainasumma. 

Komplett Bank laina: 

 • Lainaa 1 000 – 50 000 €
 • Avausmaksu 0-49 € 
 • Nimelliskorko 6,99 % – 18,99 % 
 • Tilinhoitopalkkio 3-8 €/kk 
 • Maksuaika 3 – 15 vuotta 

Vertaa Norjalaiset pankit

Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

Vakuudeton laina maksetaan takaisin tasaerissä

Norjalaisten pankkien laina on samanlainen kuin kotimaisten pankkien kulutusluotto. Kyseessä on niin sanottu kertalaina, jolloin lainasumma nostetaan yhdellä kertaa tilille. 

Lainaan voidaan tarjota maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainatarjouksesta selviää lainan korko, maksuaika, kuukausierä ja muut ehdot lainalle. 

Suosittelemme valitsemaan vakuudettomalle lainalle sopivan kuukausierän, jonka pystyt maksamaan takaisin sovitussa aikataulussa. Kuten muissa vakuudettomissa lainoissa – voit maksaa lainan aina etuajassa pois ja säästää kuluissa. 

Suomenkielistä asiakaspalvelua Norjasta 

Vaikka vakuudeton laina nostetaan norjalaisesta pankista, tarjoavat pankit suomenkielistä asiakaspalvelua. Voit asioida pankin kanssa puhelimitse, sähköpostilla tai verkossa. 

Pankkien asiakaspalvelu onnistuu puhelimitse, sähköpostilla ja pankin oma-palvelussa. Norjalaiset pankit ovat kehittäneet oma-palveluita paljon, jolloin lainan asiointi onnistuu helposti pankin oma-sivuilla. 

Kaikki luottosopimukset ja asiointi pankin kanssa voidaan tehdä suomen kielellä. Lisäksi pankit noudattavat aina paikallista lainsäädäntöä ja niitä valvoo Suomessa Finanssivalvonta. 

Kilpailuta pankit ja löydä edullisin laina Norjasta

Pankkivertailu onnistuu nopeasti Nordsekin avulla. Kilpailuttamalla norjalaiset pankit voidaan saada useita hyviä lainatarjouksia vertailuun. 

Suosittelemme vertailemaan norjalaisia pankkeja kotimaisten, ruotsalaisten ja virolaisten pankkien kanssa. Näin selvität varmasti, että sinulla on kaikkein edullisin korkotarjous käytössä! 

Kilpailuttamalla Nordsekin avulla pankit selvität, mikä norjalainen pankki tarjoaa sinulle edullisinta lainaa! 

Lainan hakeminen Norjasta on suosittua ja turvallista

Lainan nostaminen Norjasta on turvallista ja yhä suositumpaa, sillä Suomessa toimii aktiivisesti useita norjalaisia pankkeja. Norjalaiset pankit tarjoavat asiakaspalvelua ja luottosopimuksia suomen kielellä, joten lainan nostaminen ei eroa siitä, mistä maasta laina nostetaan. 

Yhä useampi on hakenut lainaa Norjasta, joka kertoo norjalaisten pankkien kilpailukyvystä. Tästä syystä norjalaiset pankit kannattaa ottaa mukaan lainavertailuun, kun etsit parasta tarjousta vakuudettomaan lainaan. 

Selvitä paras lainatarjous Norjasta jo tänään 

Hae lainaa Norjasta jo tänään – kilpailuttamalla kymmenet eri pankit Nordsekin ilmaisessa lainapalvelussa. Mukana kilpailutuksessa norjalaisia pankkeja, jotka kilpailevat kotimaisista asiakkaista!

 • Lainaa alkaen 4,99% korolla 
 • Lainaa 1000 – 60 000 €, maksuaika 1 – 15 vuotta 

Selvitä edullisin norjalainen pankki jo tänään Nordsekin avulla. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Lainaa kannattaa hakea heti, jotta saat parhaat lainatarjoukset vertailuun! 

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Usein kysyttyä norjalaisista pankeista

Miten haen lainaa norjalaisesta pankista?

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti Nordsekin lainapalvelussa, jossa voit yhdellä verkkohakemuksella kilpailuttaa norjalaiset pankit muiden pankkien kanssa. Lainahakemukseen riittää perustiedot sinusta, eikä liitteitä tarvita. 

Kuka voi saada lainaa norjalaisesta pankista? 

Voit saada lainaa norjalaisesta pankista, kun olet vähintään 23 vuoden ikäinen. Lainaa voidaan myöntää säännöllisiä tuloja vasten, eikä hakijalla tule olla maksuhäiriömerkintää. Norjalaiset pankit edellyttävät, että hakijalla on ollut vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 vuotta. 

Kuinka paljon voin saada lainaa pankista? 

Riippuen pankista voit saada vakuudetonta lainaa 1 000 – 60 000 euroa. Lainamäärään vaikuttaa työtulojen määrä, sillä pankit antavat luottoa säännöllisiä tuloja vasten. 

Kuinka norjalaisen pankin laina eroaa kotimaisesta? 

Norjalainen pankki tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua ja toimii Finanssivalvonnan alaisuudessa, joten sen erot asiakkaille ovat hyvin pieniä. Norjalaiset pankit voivat tarjota edullisempaa korkoa lainalle tai suurempaa luottomäärää, joten lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa myös norjalaisten pankkien avulla. 

Saanko suomenkielistä asiakaspalvelua Norjasta?

Suomessa toimivat norjalaiset pankit antavat asiakaspalvelua suomenkielellä puhelimitse, verkossa ja sähköpostitse.  

Kuinka nopeasti saan luottopäätöksen norjalaisesta pankista?

Norjalaiset pankit voivat antaa välittömän luottopäätöksen. Lainavertailun avulla voit saada hetkessä useampia norjalaisia lainatarjouksia katsottavaksi, sillä pankit tekevät luottopäätöksen automaattisesti. 

Kuinka nopeasti norjalaiset pankit maksavat lainan tilille? 

Norjalaiset pankit maksavat lainan tilille 1 – 3 arkipäivässä. Laina voidaan maksaa tilille, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja tarvittavat liitteet on toimitettu pankille.