Lainaa 40000 

Janne Häkkinen

Lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia 

Kilpailuta 40 000 euron laina ilman vakuuksia jo tänään, niin selvität sinulle parhaan korko tarjouksen. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Lainaa varten ei tarvitse takaajia tai vakuuksia.  

Voit hakea maksutta lainaa 40000 euroa Nordsekin avulla milloin vain, sillä lainahakemus tehdään verkossa muutamassa minuutissa. 

Voit valita lainalle sopivan maksuajan 1 – 15 vuoden välillä. Ensimmäiset lainatarjoukset saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksia kannattaa odottaa hetki, sillä osa pankeista tekee tarjouksen vasta muutaman tunnin päästä.

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Näin haet lainaa 40000 €

 1. Lähetä hakemus 

  Verkkohakemus muutamassa minuutissa ilman liitteitä. Ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. 

 2. Vertaile eri tarjouksia

  Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi. Odota hetki, sillä osa pankeista tekee tarjouksen muutaman tunnin päästä. 

 3. Valitse paras laina 

  Yleensä paras laina löytyy alhaisimmasta kokonaiskuluista. 

 4. Rahat tilille 

  Maksu tilille, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti. Saat lainan tilille yleensä 1 – 2 arkipäivän kuluessa.

Lainaa 40000 euroa joustavasti käyttöön 

Voit nostaa lainaa 40000 euroa käyttöön hyvin joustavasti, sillä laina on vakuudetonta. Yleisiä käyttötarkoituksia 40 000 euron lainalle ovat lainojen yhdistely, remontti, mökkilaina ja autolaina. 

Päätät itse, mihin vakuudetonta lainaa käytetään. Lainaa voidaan käyttää myös useampaan eri kohteeseen, eli sitä ei tarvitse nostaa vain yhtä käyttötarkoitusta varten. 

Tässä suosittuja lainan nosto tarpeita, kun lainaa haetaan 40000 euroa: 

 • Maksa kalliit lainat pois 
 • Remontoi kotona tai mökillä
 • Käytä vakuudellisen lainan omarahoitusosuutena 
 • Hanki ajoneuvo, kuten moottoripyörä, vene tai auto 
 • Sijoitukset 

Oletko remontoimassa kotia tai mökkiä? Moni nostaa vakuudetonta remonttilainaa silloin, kun riittäviä vakuuksia ei ole vakuudellista lainaa varten. 

Tiesitkö, että voit käyttää vakuudetonta lainaa myös vakuudellisen lainan omarahoitusosuutta varten? Tätä hyödyntävät monet asuntoa tai mökkiä ostaessa. 

Lainojen yhdistäminen on hyvin suosittu lainatuote, jota nostetaan 40 000 eurolle. Voit maksaa sen avulla pois kalliit osamaksut, luottokorttivelat, pienet kulutusluotot ja pikavipit. 

Vertaile vakuudettomat lainat Nordsekin avulla hetkessä. Yhdellä lainahakemuksella voit saada jopa 30 lainatarjousta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Matala kuukausierä 8 – 15 vuoden maksuajalla 

Voit saada 40000 euron lainaan alhaisen kuukausierän, sillä pankit tarjoavat isompiin lainoihin maksuaikaa jopa 15 vuotta. 

Lainan kuukausierä muodostuu lainasumman, koron ja maksuajan perusteella. Pidentämällä maksuaikaa saat lainaan matalan kuukausierän, jolloin omat kuukausimenot eivät nouse liian korkeaksi. 

Laina maksetaan takaisin yleensä tasaeränä. Tämä tarkoittaa, että lainan kuukausierä on vakio on koko laina-ajan. Näin pystyt helposti ennakoimaan omat menot, kun lainan kuukausierä pysyy samana. 

Voit arvioida lainalaskurin avulla sinulle sopivaa maksuaikaa. Lainatarjouksen avulla selvität, millä korolla lainaa myönnetään sinulle. 

Lainan voi aina maksaa etuajassa takaisin joko kokonaan tai nopeammassa aikataulussa. Tästä ei tarvitse erikseen ilmoittaa pankille. Usein laina maksetaan takaisin silloin etuajassa, kun tilalle löydetään edullisempi vakuudeton laina.

Kenelle voidaan myöntää vakuudetonta lainaa? 

Vakuudetonta lainaa ei voida myöntää jokaiselle. Voit saada lainaa, kun täytät seuraavat kriteerit: 

 • Olet vähintään 18-vuotias 
 • Ei maksuhäiriömerkintää 
 • Säännölliset tulot riittävät suhteessa velkaan 
 • Kotipaikka Suomessa 

Pankit tekevät aina asiakaskohtaisen riskiarvion. Tärkeintä ovat tulojen määrä suhteessa nostettavaan lainaan ja menoihin. Huomaa, että lainaa ei koskaan myönnetä maksuhäiriömerkinnässä olevalle. Vaikka sinulla olisi korkeat tulot, on ensin hoidettava vanhat velat pois. 

Pankit pyrkivät riskinarvioinnin perusteella  arvioimaan sinulle sopivaa lainamäärää ja maksuerää. On myös sinun etu, että pankit antavat lainaa vain, kun arvioivat sinun voivan maksaa lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Voit saada lainatarjouksia myös alle 40000 eurolle

Haitko lainaa 40000 euroa ja sait lainatarjouksia vain pienemmille summille? 40 000 euron lainaa varten pankit tarvitsevat korkeat tulot ja riittävän alhaiset ennustetut menot, jotta näin suurta vakuudetonta lainaa voidaan tarjota. 

Voit saada isompaa lainaa myöhemmin pankista, jos oma taloustilanne paranee. Omaksi arvioitavaksi jää, haluatko nostaa pienemmän lainasumman käyttöön vai et. 
Jos olet nostamassa lainaa muiden velkojen poismaksua varten, kannattaa myös pienempi lainasumma nostaa tilille, mikäli sen korko on edullisempi. Maksamalla ensin kalleimmat lainat pois säästät kuluissa, vaikka et pääsisi eroon kaikista kalliista pikavipeistä ja pikalainoista.  

Esimerkkilaskelma 40000 euron lainan korosta ja kuluista 

Esimerkki 1: 

Otetaan esimerkkiin 4 lainaa, jossa lainaa yhteensä 40 000 € ja maksuaika 5 – 8 vuotta: 

LainasummaMaksuaikaTodellinen vuosikorkoKuukausieräMaksettava yhteensä takaisin
Laina 115 000 €8 vuotta14 %260 €25 014 €
Laina 210 000 €8 vuotta17 %191 €18 356 €
Laina 37 500 €6 vuotta19 %175 €12 623 €
Laina 47 500 €5 vuotta23 %211 €12 685 €
Yhteensä40 000 €5 – 8 vuotta14 – 23 %837 €68 678 €

Esimerkkilaskelmassa sinulla on käytössä neljä lainaa yhteensä 40000 euroa, joiden todellinen vuosikorko vaihtelee 14 – 23 % välillä. Lainojen kuukausierä on 837 € ja yhteensä kuluja maksat 28 678 € koko laina-ajalta. 

Esimerkki 2: 

Otetaan toinen esimerkki, jossa lainasumma 40000 € nostetaan yhdellä lainalla käyttöön, lainan todellinen vuosikorko on 8% ja maksuaika 8 vuotta: 

LainasummaMaksuaikaTodellinen vuosikorkoKuukausieräMaksettava yhteensä takaisin
40 000 €8 vuotta      8 %  565 €    54 284 €

Esimerkkilaskelmassa lainan kuukausierä on 565 € ja takaisinmaksettavat kulut yhteensä 14 248 € laina-ajalta.

Erona yhden suuremman lainan ja neljän pienen lainan kustannuksissa on esimerkissä  14 394 € koko laina-ajalta. Lisäksi lainan kuukausierä laskee 272:lla eurolla.

Lainojen yhdistäminen voi säästää merkittävästi kuluissa 

Onko sinulla kertynyt useita pieniä kulutusluottoja, osamaksuja ja luottokorttivelkaa ajan saatossa käyttöön? Koska pienten osamaksujen nostaminen on tehty erittäin helpoksi, on monella tullut kuin huomaamatta käyttöön useita kalliita lainoja käyttöön.  

Yhdistelylaina on hyvin suosittu vakuudeton lainatuote, jonka avulla pääset eroon kalliista pikavipeistä ja luottokortti veloista. Säästät kuluissa kahdella tavalla: 

 1. Saat paremman koron yhdistelylainaan 
 2. Maksat vain yhdestä lainasta kiinteää tilinhoitomaksua 

Koska monien pienten lainojen todellinen vuosikorko voi olla yli 30%, voit säästää tuhansia euroja kuluissa maksamalla kalliit pienlainat pois. 

Lisäksi säästät rahaa ja hermoja, kun vaihdat osamaksut yhdeksi isommaksi lainaksi. Tällöin lainan hallinnointi helpottuu, kun sinulla on vain yksi lasku maksettavana kuukaudessa. 

Kulujen ja ajansäästön lisäksi yhdistelylainan etuna on se, että voit saada huomattavasti alhaisemman kuukausierän lainalle. Kuukausierä laskee, kun korkokulut tippuvat. Lisäksi saat pidemmän maksuajan isompaan lainaan. 40000 euron lainassa voit saada maksuaikaa 8 – 15 vuotta. 

Kilpailuta ja hae yhdistelylainaa Nordsekin avulla milloin vain. Koska suurin osa pankeista tarjoaa lainojen yhdistelyä varten lainaa, voit saada useita lainatarjouksia myös suurempiin lainasummiin.

Nosta lainaa yhteishakijan kanssa 

Tiesitkö, että saat lainaa edullisemmin ja isomman lainasumman, kun nostat lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa? Rinnakkaishakija lainalle tarkoittaa, että haette yhdessä toisen hakijan kanssa lainaa ilman vakuuksia. 

Kun lainaan otetaan kaksi maksajaa, voidaan lainasummaa korottaa ylöspäin. Tämä johtuu siitä, että kahdella maksajalla on suuremmat tulot kuin yhdellä hakijalla. Lisäksi voitte saada yhdessä alhaisemman koron lainalle, sillä pankit saavat alhaisemman riskin kahdesta takaajasta. 

Huomaa, että molemmilla hakijoilla on oltava puhtaat luottotiedot. Rinnakkaishakijaksi ei kannata ottaa henkilöä, jolla ei ole puhtaat luottotiedot. Tällöin lainaa kannattaa mieluummin hakea yksin.

Myös yrityslainaa ilman vakuuksia 40000 eurolle

Tiesitkö, että voit hakea myös yrityksellesi lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia? Vakuudeton yrityslaina sopii pk-yrityksille, jotka hakevat nopeaa ja joustavaa käyttöpääomaa yrityksen pyörittämiseen. 

Voit saada yrityslainaa ilman vakuuksia, kun: 

 • Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta 
 • Yrityksen toimipaikka on Suomessa
 • Yrityksellä on liikevaihtoa ja puhtaat luottotiedot 
 • Yrittäjä toimii takaajana 

Yrityslainassa yrittäjä toimii lainan takaajana. Esimerkiksi 40 000 euron lainassa voidaan vaatia kaksi henkilötakaajaa, mutta yksi voi riittää myös osalle rahoitusyhtiöistä.

Yrityslainan hakeminen onnistuu nopeasti ilman liitteitä. Hae yrityslainaa ja vertaile, mistä saat parhaat ehdot lainalle!

Vinkit lainan hakuun 

Tässä koottuna 40000 euron lainan hakijan muistilista ja vinkit: 

 1. Täytä lainahakemus huolellisesti, jolloin saat mahdollisimman monta lainatarjousta 
 2. Älä hyväksy ensimmäistä lainatarjousta vaan odota hetki, sillä osa pankeista tekee tarjouksen 6 – 8 tunnin sisällä 
 3. Vertaile lainojen kokonaiskustannuksia ja todellista vuosikorkoa, ei pelkkää nimelliskorkoa 
 4. Laina kannattaa kilpailuttaa, sillä isoissa lainoissa kustannusero voi olla tuhansia euroja 
 5. Jos sinulla on paljon pienlainoja käytössä, yhdistä ne yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi

Edullinen laina Nordsekin avulla 

Hae ja kilpailuta edullinen 40000 euron laina Nordsekin avulla nopeasti! Lainan kilpailuttaminen ja vertailu on maksutonta ja sen avulla säästät kuluissa jopa tuhansia euroja. 

Kun lainaa haetaan 40000 euroa ilman vakuuksia, on hakijalla oltava säännöllisiä tuloja riittävästi. Lisäksi lainaa varten sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot ja kotipaikka Suomessa. Voit myös lisätä lainaan puolison tai muun yhteishakijan, jolloin saat helpommin isomman lainan edullisemmalla korolla käyttöön. 

Koska laina on vakuudetonta, voit nostaa sen joustavasti käyttöön itse valittuun käyttökohteeseen. Tyypillisiä käyttökohteita 40000 euron lainalle ovat lainojen yhdistäminen, remontti ja auton hankinta. 

Voit saada myös yrityslainaa 40000 euroa, kun yrittäjä toimii henkilö takaajana lainassa. 

Lainojen koroissa ja hinnoissa on isoja eroja. Kalleimman ja halvimman lainan hintaero voi olla satoja tai tuhansia euroja vuodessa! Sitä pidempi laina-aika valitaan, sitä enemmän säästät edullisemmalla lainalla. 

Kilpailuta lainatarjoukset jo tänään, sillä lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit saada Nordsekin avulla yhdellä hakemuksella jopa 30 lainatarjousta valittavaksi!

Kysymyksiä 40000 euron lainasta 

Mistä voin saada lainaa 40000 euroa? 

Voit saada lainaa 40000 euroa monesta pankista, sillä pankit antavat vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 eurolle. Selvitä Nordsekin avulla, mistä löytyy sinulle sopivin lainakumppani. 

Onko laina ilman vakuuksia ja takaajia?

Kyllä, lainaa myönnetään jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. 

Kenelle vakuudetonta lainaa myönnetään? 

Voit saada lainaa, kun: 
– Olet vähintään 18 vuotias
– Kotipaikka Suomessa
– Riittävät tulot 
– Ei maksuhäiriömerkintää

Onko 40000 euron laina kertalaina? 

40000 euron laina nostetaan kerralla tilille eli se on kertalaina. 

Mikä on lainan korko?

Lainan nimelliskorko vaihtelee ja on asiakaskohtainen. Näet lainatarjouksesta sinulle tarjottavan koron määrän. 

Mikä on lainan todellinen vuosikorko? 

Todellinen vuosikorko selviää lainatarjouksesta, sillä pankit hinnoittelevat lainat asiakaskohtaisesti. 

Mikä on pisin maksuaika lainalle?

Lainalle voidaan tarjota maksimissaan 15 vuoden laina-aikaa, sillä maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä.  

Mikä on paras laina? 

Paras vakuudeton laina löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla lainojen kustannuksia keskenään. Löydä paras laina Nordsekin maksuttoman lainavertailun avulla. 

Miksi lainojen vertailu on järkevää? 

Lainojen vertailu on fiksua, sillä sen avulla voit säästää rahaa. Kilpailuta lainan korko ja selvitä sinulle paras lainatarjous. 

Mistä pankista edullisin laina?

Edullisin lainatarjous voi tulla kotimaiselta tai ulkomaalaiselta pankilta. Selvitä vertailun avulla, mistä sinulle tarjotaan edullisinta vakuudetonta lainaa.  

Miksi en saanut lainatarjouksia? 

Yleisimmät syyt hylättyyn lainapäätökseen ovat: liian alhaiset tulot, maksuhäiriömerkintä, virhe hakemuksessa tai liian suuri velkamäärä. 

Minkälainen yritys voi saada 40000 € yrityslainaa?

Yrityslainaa voi saada Suomessa toimiva pk-yritys, jolla on liikevaihtoa ja yrittäjä toimii takaajana lainassa. Minimissään yritys ollut aktiivinen 6 kuukautta.  

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.