Peruskorjauslaina kannattaa vertailla

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Peruskorjauslaina netistä jopa 60 000 euroon asti 

Peruskorjauslainan avulla voit rahoittaa kodin tai mökin tilan korjaamisen uudenveroiseksi. Peruskorjauksessa rakennuksen tilat korjataan vastaavaan kuntoon, kuin se on ollut uutena. 

Tyypillisiä peruskorjauslainan käyttökohteita ovat huoneiston jakamiset, seinän tiivistäminen, lattiarakenteiden uusiminen sekä keittiön ja kylypyhuoneen saneeraus. 

Voit nostaa lainaa peruskorjausta varten jopa 60 000 euroon asti ilma vakuuksia, sillä pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 € riippuen omasta tulotasosta. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Näin haet peruskorjauslainaa

 1. Täytä lainahakemus peruskorjausta varten 

  Voit täyttää maksutta nopean verkkohakemuksen muutamassa minuutissa Nordsekin avulla. Ei liitteitä. 

 2. Vertaile eri tarjouksia

  Vertaile lainantarjoajien korkoa ja tarjottua lainasummaa sekä kuukausierää.  

 3. Valitse ja hyväksy sopivin lainatarjous 

  Hyväksy paras lainatarjous allekirjoittamalla sähköisesti lainasopimuksen. 

 4. Rahat tilille – aloita peruskorjaus 

  Rahat maksetaan tilille viimeistään muutamassa päivässä, kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet lainanmaksua varten. 

Paljonko voin saada peruskorjauslainaa? 

Voit saada lainaa ilman vakuuksia peruskorjausta ja muita tarpeita varten 500 – 60 000 euroa. Lainan suuruuten vaikuttaa erityisesti työtulojen määrä, sillä pankit antavat lainaa palkkatuloja vasten. 

Sitä suuremmat tulot sinulla on, sitä isomman lainan voit saada peruskorjausta varten. Lainamäärään vaikuttaa myös paljon velkojen määrä – sitä vähemmän sinulla on olemassa olevaa velkaa, sitä isompi laina voidaan myöntää. 

Lähettämällä lainahakemuksen Nordsekin selvität nopeasti, paljonko sinulle voidaan myöntää lainaa. Samalla näet nopeasti maksutta, mitä eri korkoa pankit tarjoavat sinulle! 

Kilpailuta peruskorjaus laina ja säästä kuluissa 

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä voit säästää kuluissa jopa tuhanisia euroja. Peruskorjaus lainassa säästetyt eurot voivat olla suuria, sillä usein lainaa nostetaan remonttia varten yli 10 000 euroa. 

Lainan kustannukset vaihtelevat eri pankeissa ja rahoitusyhtiöissä paljon. Sitä suurempi laina nostetaan, sitä enemmän voit säästää kuluissa kilpailuttamisen avulla. 

Voit kilpailuttaa peruskorjaus lainan ja kaikki muut vakuudettomat lainat Nordsekin avulla maksutta aina 60 000 € asti. Kun kilpailutat peruskorjauslainan kauttamme, voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta vertailtavaksi.

Mihin peruskorjauslaina sopii? 

Peruskorjauslaina ilman vakuuksia sopii remontoijalle, joka haluaa nopean ja joustavan rahoituksen remonttiin. Peruskorjauslainan avulla voit rahoittaa kaikki tarpeelliset remontit vaikka heti, sillä lainaa tarjotaan tilille jopa samana päivänä

Voit käyttää rahoitusta peruskorjaukseen, työhön ja materiaaleihin. Laina on joustavaa, sillä siinä ei ole vakuuksia. Tällöin päätät itse, mihin lopulta lainaa nostetaan ja käytetään. 

Peruskorjauslaina sopii kuluttajalle, jolla ei ole tarpeeksi vakuuksia pankille vakuudellista lainaa varten. Se sopii hyvin remontoijalle, joka haluaa nopeaa ja helppoa rahoitusta tilille joustavalla maksuajalla.

Maksa takaisin kuukausittain jopa 15 vuoden maksuajalla 

Lainaa varten sinulle myönnetään maksuaikaa pankista riippuen 1 – 15 vuotta. Voit valita itselle sopivin laina-ajan aina myös tarjottua laina-aikaa lyhyemmäksi. 

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Tällöin tiedät joka kuukausi tarkan maksuerän suuruuden, sillä lainan maksuerä pysyy samana myös korkojen noustessa. 

Voit saada vakuudettomaan lainaan myös lyhennysvapaita kuukausia tai maksuvapaita kuukausia. Lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa, että maksat kyseiseltä kuukaudelta vain koron ja kulut, mutta et lyhennä lainaa. Maksuvapaa tarkoittaa, että edes korkoja tai kuluja ei tältä kuukaudelta tarvitse maksaa. 

Voit maksaa peruskorjauslainan aina etuajassa takaisin, sillä kaikki vakuudettomat lainat voi maksaa milloin vain etuajassa takaisin.

Peruskorjauslaina – hyödyt 

Peruskorjauslaina on vakuudetonta lainaa, joten se on nopea nostaa tilille. Se on lisäksi hyvin joustava lainatuote, sillä sitä voidaan nostaa mihin tahansa käyttökohdetta varten. Tässä peruskorjauslainan suurimmat edut: 

 • Nopeasti tilille
 • Joustava käyttää
 • Jopa 60 000 € ilman vakuuksia
 • Pitkä maksuaika  
 • Kilpailuttaminen ja vertailu helppoa 

Koska lainan vertailu on helppoa ja nopeaa, siihen voidaan saada nopeasti Nordsekin avulla edullinen korko.

Peruskorjauslaina – huonot puolet 

Peruskorjauslaina voi olla kallista, sillä lainaan ei tarvita vakuuksia. Jos puolestaan nostat lainan vakuudellisena, voit joutua nostamaan lainaa vähintään 10 000 – 15 000 €. 

Lainan nostaminen lisää aina velkamäärää ja se on lopulta maksettava takaisin. Peruskorjauslainan huonot puolet ovat kuten kaikissa lainoissa sen kulut, eli se nostaa kuluja, sillä lainaa on maksettava takaisin kuukausittain.

Paljonko peruskorjaus maksaa? 

Peruskorjauksen hinta vaihtelee kiinteistön kunnon, koon ja remontin laajuudesta riippuen. Normaalisti peruskorjausta nostetaan lainaa 5000 eurosta ylöspäin aina 60 000 euroon riippuen remontin tarpeesta. 

Ennen peruskorjauksen aloittamista on hyvä tehdä yhdessä asiantuntijan kanssa arvio kustannuksista. Jos sinulla ylittyy budjetti remontoinnissa, voit nostaa nopeasti vakuudetonta peruskorjauslainaa vieden remontin loppuun asti. 

Peruskorjauslaina omaan kotiin

Voit kunnostaa oman kodin peruskorjauslainan avulla. Lainalla voit rahoittaa omakotitalon, rivitalon, erillistalon tai vaikka rivitalo kodin uuteen uskoon milloin vain.
Peruskorjauslainaa nostetaan usein kotiin joko ostaessa uuden kodin tai ennen myyntiä. Oston yhteydessä tehty peruskorjaus parantaa oman kodin viihtyvyyttä ja se on usein hyvä investointi. Jos olet myymässä kotia, voi peruskorjaus olla fiksua, sillä ostajat ovat valmiita maksamaan enemmän hyvässä kunnossa olevasta asunnosta.  

Peruskorjauslaina mökkiin 

Voit nostaa peruskorjauslainaa myös mökkilainaksi. Tällöin lainan avulla mökki kunnostetaan uuten uskoon. Voit peruskorjata mökin lisäksi pihan ja saunarakennuksen. Koska laina on vakuudetonta, päätät joustavasti mihin nostettu lainaraha käytetään!

Vakuudetonta peruskorjauslainaa nostetaan usein vakuudellisen mökkilainan rinnalle, jolloin ostettu mökki voidaan kunnostaa mieleiseksi. Sen avulla voidaan myös tehdä mökistä talvikuntoinen tai hankkia juokseva vesi tai sähköt mökille.

Peruskorjauslaina sijoituslainaksi 

Onko sinulla asuntoja tai muita kiinteistöjä sijoituskohteena? Voit nostaa vakuudetonta peruskorjauslainaa kunnostaakseen sijoituskohdetta. 

Vaikka usein sijoituslainat nostetaan vakuudellisena, voidaan tarvittaessa hyödyntää myös vakuudetonta lainaa sijoituskohteeksi. Sen etuina on nopeus ja joustavuus. 

Peruskorjauslainan avulla nostat kiinteistön arvoa 

Olipa kyseessä oma koti, mökki tai muu kiinteistökohde, voit nostaa kiinteistön arvoa peruskorjauksen avulla. Peruskorjauslaina voi olla fiksu investointi, sillä asuntojen ja muiden arvo säilyy tällöin parempana. 

Tällöin investointi peruskorjaukseen ei vain paranna mukavuutta elämään, vaan se tuo myös tuottoja euromääräisesti. Kiinteistöjen, kuten oman kodin, arvo säilyy aina parempana, kun siihen tehdään tarvittavat remontit ajallaan. 

Investoi peruskorjaukseen lainan avulla ja nosta kiinteistön arvoa!

Remonttilainaa pieniin ja suurempiin tarpeisiin 

Vakuudetonta remonttilainaa voidaan käyttää mihin tahansa kunnostukseen, materiaalien hankintaan tai työhön. Koska lainaa myönnetään 500 eurosta aina 60 000 euroa ilman vakuuksia, voit nostaa remonttilainaa hyvin erikokoisiin käyttökohteisiin. 

Nosta remonttilainaa oman kodin kunnostukseen tai vaikka mökin saunarakennuksen paranteluun. Koska kyseessä joustava lainatuote, sinä päätät lopulta sen käyttökohteen!


Voit käyttää osan remonttilainasta myös muuhun käyttötarkoitukseen. Lainaa voidaan käyttää esimerkiksi metsätilan ostoa varten tai vaikka perheen matkailua varten.

Kilpailuta peruskorjauslaina Nordsekin avulla 

Kilpailuta peruskorjauslaina tänään Nordsekin avulla 500 – 60 000 eurolle. Nopean nettihakemuksen avulla saat nopeasti eri lainatarjoukset vertailtavaksi

Peruskorjauslainan avulla korjaat ja kunnostat kodin, mökin tai muun kiinteistön uuden veroiseksi. Sen avulla saat nostettua kiinteistön arvoa, sillä paras tapa pitää yllä korkeaa hintaa kiinteistöstä on pitää siitä hyvää huolta. 

Lainojen koroissa on isoja eroja, joten korkoa on hyvä vertailla huolella. Nordsekin avulla korkovertailu onnistuu nopeasti. Lisäksi palvelumme on täysin maksutonta, joten säästät kuluissa ja ajassa kauttamme! 

Voit kilpailuttaa kaikki vakuudettomat lainat kauttamme. Lainaan voit saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta riippuen lainasummasta. Kilpailuta lainan korko jo tänään ja selvitä kauttamme, mistä pankista löytyy edullisin korko peruskorjauslainaa varten!

Usein kysyttyä – peruskorjauslaina

Kuka voi hakea lainaa Nordsekiltä? 

Voit hakea vakuudetonta lainaa, kun olet vähintään 20-vuotias, sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja. Lainaa varten tulee kotipaikka olla Suomessa. 

Tarvitaanko peruskorjauslainaan vakuuksia? 

Laina on vakuudetonta, joten siihen ei tarvita vakuuksia tai muita takaajia. 

Mikä on peruskorjauslainan korko? 

Vakuudettomien lainojen korko vaihtelee 4 – 20 % välillä. Koska lainan korko on asiakaskohtainen, selvität sinulle tarjottavan koron parhaiten vertailupalvelun avulla. 

Voinko hakea lainaa puolison kanssa?

Lainaa kannattaa hakea yhdessä puolison kanssa, sillä voitte saada suuremman lainatarjouksen paremmalla korolla. Lainaan voidaan tarjota paremmat ehdot, kun lainassa on kaksi takaajaa. 

Paljonko voin saada lainaa? 

Voit saada vakuudetonta peruskorjauslainaa 500 – 60 000 euroa riippuen työtulojen määrästä. Lainan määrään vaikuttaa lisäksi muiden lainojen määrä. Selvität maksuttoman lainahakemuksen avulla nopeasti, kuinka paljon pankit voivat lainata sinulle. 

Miksi lainojen vertailu kannattaa? 

Lainojen vertailu kannattaa, sillä: 

– Sen avulla säästetään kuluissa
– Säästät aikaa 
– Maksuton palvelu, eikä hakeminen sido mihinkään

Kuinka nopeasti peruskorjauslaina maksetaan tilille? 

Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivän, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet. Viimeistään vakuudeton laina maksetaan tilille muutamassa arkipäivässä. 

Milloin laina pitää maksaa takaisin? 

Lainaan tarjotaan maksuaikaa 1 -15 vuotta. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain, jolloin kuukausierä koostuu pääoman lyhennyksestä ja korosta. Näet lainatarjouksesta tarjotun maksuajan ja kuukausierän. Lainan voi aina maksaa myös etuajassa pois. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.