Lainaa heti tilille

LainaaLainaa heti tilille

Lainaa heti tilille 

Nosta lainaa tilille heti pankista 500 – 60 000 eurolle. Voit kilpailuttaa nopeasti lainat Nordsekin avulla ilmaiseksi. Pankit tarjoavat lainaan 1 – 15 vuoden maksuaikaa. 

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti ilman liitteitä. Riittää, että täytät perustiedot sinusta ja laina tarpeesta. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi. Laina maksetaan nopeasti tilille, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti. 

Nordsekin kautta voit kilpailuttaa nopeasti yli 30 lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella. Kilpailuttaminen on maksutonta ja se säästää kuluissa, jolloin pankit tekevät parempia lainatarjouksia. 

Näin nostat lainan nopeasti tilille

Täytä lainahakemus ilman liitteitä 

Lainahakemus onnistuu 2 – 5 minuutissa. Hakeminen ei sido sinua mihinkään.  

Valitse paras pankki vertailun avulla 

Vertailussa mukana yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Vertaile ja valitse edullisin lainantarjoaja. Saat ensimmäiset tarjoukset heti katsottavaksi. 

Allekirjoita lainasopimus 

Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti heti, sillä pankit lähettävät sinulle allekirjoitus linkin lainatarjouksen yhteydessä. 

Rahat tilille 

Laina voidaan maksaa tilille heti, kun olet toimittanut palkkatuloista liitteen ja allekirjoittanut lainasopimuksen. Viimeistään maksu tilille muutamassa päivässä. 

Hae edullinen vakuudeton laina heti tilille 

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia pankista ja rahoitusyhtiöstä Nordsekin nopealla nettihakemuksella. Lainatarjoukset saat heti katsottavaksi, joten lainan vertailu on nopeaa ja helppoa! 

Lainan käyttö on joustavaa, sillä voit aina itse päättää, mihin lainaa nostetaan.  Onko sinulla tiedossa jo sopiva käyttökohde lainalle? Hae lainaa vaikka matkusteluun tai kodinkoneiden hankintaan! Täyttämällä lainahakemuksen saat nopeasti lainatarjoukset vertailuun ja rahat tilille. 

Lainojen vertailu kannattaa, vaikka rahantarve on nopea. Nordsekin kautta säästät aikaa lainaa hakiessa, sillä saat yhdellä hakemuksella tarjoukset usealta luotonantajalta. Vertailu säästää kuluissa ja ajassa, joten kaikenkokoiset lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti.  

Mistä lainaa nopeasti tilille? 

Voit saada lainaa nopeasti tilille pankeista ja rahoitusyhtiöistä ilman vakuuksia. Vakuudetonta lainaa on saatavissa edullisesti matalalla korolla myös nopeassa aikataulussa. 

Nopea laina ei tarvitse olla kallista, sillä myös pankit tarjoavat edullista ja nopeaa pikalainaa ilman vakuuksia. 

Käymme läpi tässä lyhyesti, mitä eri vaiheita nopean lainan saanti tilille edellyttää. 

Lainahakemus muutamassa minuutissa 

Lainan hakeminen on täysin maksutonta ja lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Täytä lainahakemus Nordsekin sivuilla huolellisesti, sillä väärin täytetyt tiedot voivat johtaa hylättyyn lainapäätökseen. Lainahakemukseen riittää perustiedot sinusta, tuloista ja lainatarpeesta. 

Tarjoukset heti katsottavaksi 

Pankit antavat usein heti lainatarjouksen katsottavaksi. Näin sinun ei tarvitse odotella kauaa, kun haluat vertailla eri lainatarjouksia. Lainatarjouksesta näet, millä ehdoilla eri luotonantajat voivat tarjota rahoitusta. Saat lainatarjoukseen allekirjoituslinkin, jonka avulla voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Nordsek ei itse anna lainaa, vaan lähettää tarjoukset puolestasi eri pankeille kilpailutusta varten. 

Maksu tilille heti samana päivänä 

Laina voidaan maksaa tilille nopeasti jopa samana päivänä siitä, kun olet toimittanut tarvittavat liitteet ja allekirjoittanut lainasopimuksen. Tarvittavia liitteitä ovat tiedot palkkatuloista.  Usein laina maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivässä. 

Selvitä paras laina heti vertailun avulla 

Lainojen vertailu on nopeaa, koska pankit antavat tarjoukset palvelussamme heti katsottavaksi. Vertailu kannattaa tehdä, sillä sen avulla voit säästää merkittävästi kuluissa. 

Nopeat pienlainat eroavat toisistaan usein vain kuluissa. Kuluja lukuunottamatta lainojen erot ovat vähäisiä. Siksi lainojen vertailussa kannattaa aina kiinnittää huomio kulujen vertailuun

Lainapalvelumme avulla näet nopeasti, mistä pankista tarjotaan sinulle edullisinta lainaa. Lainan korot ovat edullisuus järjestyksessä, joten vertailun on hyvin helppoa. Voit hyväksyä parhaan tarjouksen heti ja saada rahat käyttöön vaikka jo tänään! 

Hae lainaa heti käyttöön 

Päätät itse, mihin vakuudetonta lainaa nostetaan. Onko sinulla avoimia laskuja, johon tarvitset rahoitusta? Oletko hankkimassa uutta autoa, johon haluat nostaa lainaa? 

Kaikkiin näihin ja moniin muihin rahan tarpeisiin voi auttaa vakuudeton laina, jota myöntävät pankit mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Tässä yleisiä käyttötarkotuksia lainaan: 

 • Lainojen yhdistely 
 • Laskujen maksu 
 • Remontti 
 • Kodinkoneet 
 • Matkustelu
 • Luottokorttivelka 
 • Shoppailu 
 • Vuokra ja asuminen 

Selvitä maksuttoman lainatarjouksen avulla heti, mistä pankista voit nostaa nopeaa ja joustavaa vakuudetonta lainaa! 

Mitä eri vakuudettomia lainoja on tarjolla? 

Pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa hyvin erilaisilla termeillä. Tässä listauksena yleisimmät eri lainatuotteet ja niiden tärkeimmät tiedot. 

Kulutusluotto on yleistermi lainalle, joka myönnetään kuluttajalle. Pankit tarjoavat kulutusluottoa maksukyvyn mukaan 500 – 60 000 eurolle. Kulutusluottoa nostetaan usein ilman vakuuksia, mutta sitä on saatavilla myös vakuudellisena. 

Vakuudeton laina tarkoittaa samaa asiaa kuin normaalin kulutusluotto. Pankit tarjoavat lainaa kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin, jolloin voit itse valita sopivan käyttökohteen lainalle. 

Pikalaina on nettilaina, joka on nostettavissa tilille heti hakemisen jälkeen. Koska pankit tarjoavat nykyään lainapäätöksen heti vertailupalvelussa, voidaan suurinta osaa normaaleja lainoja kutsua pikalainaksi. 

Joustoluotto eroaa normaalista vakuudettomasta lainasta siten, että laina toimii limiittimuotoisena. Voit tehdä nostoja tilille luottorajan puitteissa milloin vain, eikä koko lainasummaa tarvitse nostaa yhdellä kertaa heti tilille. 

Yrityslaina voidaan nostaa ilman vakuuksia, kun takaajana toimii yrittäjä. Lainaa voit saada jopa 350 000 euroon asti. Pk-rahoitusta tarjotaan luottokelpoisille yrityksille, jolla on liikevaihtoa ainakin yhden tilikauden verran. 
Mikä laina sitten sopii minulle parhaiten? Vakuudettomissa lainoissa tärkein tekijä on aina hinta, joten voit hyvin vertailla ja valita sinulle sopivimman lainan koron perusteella. Lainojen vertailu on Nordsekin avulla helppoa, joten parhaan lainan etsiminen kannattaa toteuttaa lainapalvelumme avulla!

Esimerkkilaskelma: Näin paljon nettilaina maksaa 

Vakuudettoman lainan korko on asiakaskohtainen, joten selvität lopulta sinulle tarjottavan koron pyytämällä lainatarjousta. Esimerkkilaskelma näyttää, mitä erikokoiset lainat voisivat maksaa vertailun jälkeen:  

LainasummaKorkoTilinhoitomaksuLaina-aikaKuukausieräKulut yhteensä
1 000 €14 %6 €3 vuotta40 €440 €
4 000 €12 %6 €5 vuotta95 €1 700 €
7 500 €11 %6 €7 vuotta134 €3 756 €
10 000 €10 %6 €10 vuotta138 €6 560 €
20 000 €8 %6 €12 vuotta220 €11 680 €

Esimerkkilaskelmassa 4 000 € lainassa korko on 12% ja tilinhoitomaksu 6 € /kk, jolloin lainan kuukausierä on 95 € ja yhteensä kulut 5 vuoden laina-ajalla ovat 1700 €. Takaisinmaksettava yhteensä (kulut + pääoma) on 5 700 €. 

Lainan korko selviää tarjouksesta 

Pankkien korot voivat vaihdella paljon. Yksi syy korkoeroon on se, että lainat hinnoittelaan asiakaskohtaisesti Tämä tarkoittaa sitä, että selvität sinulle tarjottavan lainan koron pyytämällä lainatarjousta. 

Lainan hintaan vaikuttaa paljon tarjottu lainamäärä. Sitä isompaa lainaa haetaan, sitä edullisemmalla korolla voit saada lainan käyttöön. 

Hintaan vaikuttaa myös mm. hakijan työtulojen määrä, muiden lainojen määrä, työsuhteen kesto ja koulutus. Selvität Nordsekin avulla nopeasti yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset! 

Kenelle myönnetään pikalainaa? 

Voit saada pikalainaa ja muuta vakuudetonta lainaa pankista, kun: 

 • Olet täysi-ikäinen
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Riittävästi säännöllisiä tuloja 

Lisäksi pankit edellyttävät, että kotipaikka on Suomessa ja sinulla on kotimainen henkilötunnus. Mikä sitten on riittävät työtulojen määrät? Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta, sillä eri pankeilla on omia tulorajoja lainaa varten. Usein pankit vaativat vähintään 14 000 € bruttotuloja vuodessa. 

Osa rahoitusyhtiöistä voi tarjota pientä lainaa myös alhaisimmilla tuloilla. Selvität tarjouspyynnön avulla nopeasti, mistä pankista voidaan myöntää sinulle pikalainaa! 

Edullinen laina netistä nopeasti  

Lainan nostaminen pankista ja rahoitusyhtiöstä on nykyään hyvin nopeaa ja helppoa. Nordsekin lainavertailun avulla selvität nopeasti, mistä löytyy parhaiten sinulle sopiva nettilaina. 

Voit saada lainaa netistä muutamasta sadasta eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainan korkoa on hyvä vertailla keskenään, jolloin varmistat että sinulla on käytössä edullisin saataville oleva lainatuote. 

Voit hakea lainaa netistä kellon ympäri 24/7, sillä Nordsekin verkkohakemus on aina avoinna. Tehtävämme on auttaa kuluttajia löytämään mahdollisimman edullinen laina – sitä varten lainahakemuksesi lähetetään eteenpäin maksutta yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle katsottavaksi. 

Lainan kilpailuttaminen on fiksua 

Kilpailuttaminen kannattaa tehdä aina vakuudettomissa lainoissa. Moni kuluttaja vertailee ruoan hintaa, asuntoja, autoja, sähkösopimuksia ja vaikka mitä, mutta unohtaa vertailla vakuudettomia lainoja. 

Lainan kilpailuttaminen kannattaa, sillä sen avulla voidaan säästää jopa tuhansia euroja kuluissa. Säästät kuluissa, kun pankit kilpailevat asiakkuudestasi ja tarjoavat edullisempaa lainaa. 

Säästät myös ajassa, sillä sinun ei tarvitse lähettää lainahakemusta kymmeniin pankkeihin, vaan saat yhdellä hakemuksella selvitettyä jopa yli 30 pankin ja luotonantajan tarjoukset. 

Hae heti lainaa Nordsekin lainapalvelusta 

Vakuudetonta lainaa voit hakea erittäin nopeasti Nordsekin lainapalvelusta, sillä hakemuksen lähettäminen onnistuu minuuteissa. 


Saat tarjoukset heti katsottavaksi, joten lainojen vertailu on hyvin nopeaa. Lainavertailun avulla näet nopeasti, millä ehdoilla eri pankit tarjoavat sinulle lainaa. 

Voit allekirjoittaa lainasopimuksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, sillä allekirjoitus linkki lähetetään lainatarjouksen yhteydessä. Rahat voidaan maksaa tilille, kun olet hyväksynyt sopimuksen. 

Lainojen vertailu onnistuu nopeasti. Koska vertaileminen säästää kuluissa, kannattaa lainavertailu tehdä säännöllisesti vuosittain. Hae lainaa heti tänään ja nosta edullinen vakuudeton tilille vaikka heti!

Voit hakeaa lainaa yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Kun haette yhdessä lainaa, voitte saada pankista paremman lainatarjouksen. Tämä johtuu siitä, että kahdella takaajalla on paremmat työtulot ja edellytykset maksaa myös isompaa lainaa takaisin kuin yksin haettaessa. 

Laina-aika vaikuttaa kuukausierään ja kokonaiskuluihin 

Voit saada vakuudettomaan lainaan maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Näet lainatarjouksesta sinulle tarjottavan maksuajan, jota voi aina myös maksaa nopeammassa aikataulussa takaisin. 

Lainan maksuaika vaikuttaa suoraan kuukausierän suuruuteen. Sitä pidempi maksuaika lainalle otetaan, sitä alhaisemmaksi kuukausierä laskee. Toisaalta pidempi maksuaika nostaa lainan kokonaiskuluja, sillä tällöin lainasta maksetaan korkoa pidemmän aikaa pankille. 
Lainan kuukausierä kannattaa arvioida itselle sopivaksi. Tyypillinen virhe lainaa hakiessa on virittää lainan kuukausierä liian suureksi, jolloin lainan takaisinmaksu on vaikeata.

Usein kysyttyä nopeista lainoista 

Kuinka nopeasti lainan hakeminen onnistuu?

Lainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa, sillä lainan hakemiseen riittää perustiedot sinusta ja lainatarpeesta. Lainaa varten ei tarvita liitteitä, sillä voit toimittaa ne jälkikäteen allekirjoitetun lainasopimuksen jälkeen. 

Kuinka nopeasti saan lainatarjoukset katsottavaksi?

Saat lainatarjouksen pankista usein heti hakemuksen jälkeen katsottavaksi. Osa pankeista tekee lainatarjouksen 6 tunnin sisällä, joten ennen lopullista päätöstä kannattaa odottaa hetki. Lainatarjouksen yhteydessä sinulle lähetetään heti allekirjoitus linkki lainaan. 

Maksetaanko rahat heti tilille? 

Osa pankeista maksaa lainan tilille heti samana päivänä. Laina maksetaan yleensä 1 – 2 arkipäivän kuluessa omalla pankkitilille. 

Mistä saan lainaa heti tilille? 

Voit saada nopeata pikalainaa heti tilille sekä pankista että rahoitusyhtiöistä. Nettilainojen haku ja nostaminen on hyvin nopeaa, joten se sopii myös äkillisiin rahan tarpeisiin. 

Kuka voi hakea lainaa? 

Lainaa voi hakea kuka tahansa, joka täyttää seuraavat minimivaatimukset: 

– Säännölliset tulot 
– Ei maksuhäiriömerkintää 
– Kotipaikka Suomessa 
– Ikää vähintään 20 vuotta

Vaaditaanko lainaan vakuuksia tai takaajia?

Laina on vakuudetonta, joten et tarvitse lainaa varten mitään vakuuksia tai takaajia. Voit saada lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti. 

Voinko hakea lainaa yhdessä puolison kanssa?

Lainaa kannattaa hakea puolison kanssa yhdessä, koska pankit antavat mielellään lainaa useammalle hakijalle. Kun haette yhdessä lainaa, voitte saada isomman lainasumman käyttöön ja edullisimman koron. 

Mikä on lainan todellinen vuosikorko? 

Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee paljon luotonantajasta riippuen. Näet lainatarjouksesta, mikä on lainan todellinen vuosikorko. Normaali vaihteluväli todellisessa vuosikorossa on 5 – 38%. Selvität lainan hinnan parhaiten pyytämällä lainatarjousta Nordsekiltä. 

Mikä on pisin laina-aika? 

Pisin tarjottu laina-aika on 15 vuotta. Pankit voivat tarjota myös tätä lyhyempää maksuaikaa lainalle. Näet lainatarjouksesta, mikä on pisin pankin tarjoama maksuaika lainaan. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Lainaa 60000 euroa 

Lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia  Hae lainaa 60000 euroa heti ilman vakuuksia Nordsekin avulla! Lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti...

Lainaa rahaa 

Lainaa rahaa heti tilille  Voit saada lainattua rahaa pankeista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on luottotiedot kunnossa ja riittävästi työtuloja. Rahan lainaaminen onnistuu ilman vakuuksia, sillä...