Lainaa Ruotsista

Lainaa Ruotsista

Lainaa Ruotsista nopealla nettihakemuksella 

Voit saada lainaa ruotsalaiselta pankilta Suomessa, sillä moni ruotsalainen pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa suomalaisille asiakkaille. Lainaa Ruotsista voi saada 1 000 – 60 000 euroa edullisella korolla. 

Ruotsalaiset pankit tarjoavat suomenkielistä asiakaspalvelua Suomessa, joten lainan nostaminen onnistuu helposti omalla kielellä. Ruotsalaiset pankit tarjoavat usein suurempaa lainasummaa käyttöön kuin kotimaiset pankit. 

Voit kilpailuttaa nopeasti ruotsalaiset pankit muiden pankkien kanssa Nordsekin avulla. Kun kilpailutat lainat Nordsekille, voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ruotsalaisista pankeista sekä kotimaisista luotonantajista. 

Hae lainaa
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Näin haet lainaa ruotsalaisesta pankista 

 1. Lähetä lainahakemus 

Nordsekin vertailussa mukana norjalaisia, ruotsalaisia ja kotimaisia pankkeja. Hakemuksen lähettäminen 1 – 2 minuutissa ilman liitteitä. 

 1. Vertaile tarjouksia – valitse edullisin! 

Näet lainatarjoukset järjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan. Vertaile ruotsalaisten pankkien tarjouksia muiden pankkien lainatarjouksiin! 

 1. Allekirjoita lainasopimus – rahat tilille 

Voit nostaa lainan tilille norjalaisesta tai muusta pankista jopa samana päivänä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Jotta laina voidaan maksaa tilille, toimita vielä tarvittavat liitteet lainan maksua varten.

Hae lainaa Ruotsista

Lainaa Ruotsista? Valittavana useita pankkeja 

Suomessa toimii useampi ruotsalainen pankki, joka on erikoistunut kuluttajille myönnettäviin vakuudettomiin lainoihin. Ruotsalaiset pankit myöntävät lainaa 1 000 – 60 000 euroa ilman takaajia, kun hakijan tulot ovat riittävän suuret. 

Lainaan voi saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainamäärä vaikuttaa usein tarjottuun laina-aikaan, sillä suurempaan luottoon tarjotaan pidempää maksuaikaa. 

Ruotsalaiset pankit tarjoavat usein suurempaa lainasummaa tilille kuin kotimaiset pankit. Korkean lainasumman lisäksi ruotsalaiset pankit voivat tarjota erittäin kilpailukykyistä korkoa lainaan. 

Lainan nostaminen ruotsalaisesta pankista ei eroa kotimaisen pankin luoton nostamiseen, sillä kaikki asiointi voidaan tehdä suomen kielellä. Ruotsalaiset pankit noudattavat Suomessa paikallista lainsäädäntöä, joten kaikki sopimukset ja muut ovat saatavilla suomeksi.

Hae lainaa Ruotsista

Nämä ruotsalaiset pankit tarjoavat lainaa Suomessa

Alla lista esimerkkinä aktiivisista ruotsalaisista pankeista, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan nopeaa nettilainaa ilman vakuuksia. Kaikki alla olevan listan pankit tarjoavat lainaa suomalaisille ilman takaajia. 

Collector Bank

Collector Bank on ruotsalainen pankkikonserni, joka toimii Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa. 

Collector Bank tarjoaa palveluita kotimaisille henkilöasiakkaille ja yrityksille. Collector bankin osamaksut ovat tuttuja monelle suomalaiselle. Collector tarjoaa kuluttajille joustolainaa, jossa korko vaihtelee 9,9 – 19,9% välillä. 

Avida Finans

Avida Finans tarjoaa vakuudettomia lainoja 2 000 – 50 000 euroa suomalaisille kuluttaja asiakkaille.

Avidan nimelliskorko lainoissa vaihtelee 6,95 – 19,45% välillä. Lainan maksuaika on 1 – 15 vuotta. Lainaa voidaan tarjota vähintään 24 vuotiaalle, jolla on puhtaat luottotiedot ja vuositulot yli 16 000 euroa. 

Resurs Bank

Resursbank tarjoaa suomalaisille kuluttajille lainaa 1 000 – 50 000 euroa. Lainaa voi saada alkaen 6,95% vuosikorolla. Resursbank maksaa lainan tilille 3 arkipäivän kuluessa. 

Resurs Bank tarjoaa lainaan maksimissaan 12 vuoden maksuaikaa. Lainaa voi saada, kun hakijalla on puhtaat luottotiedot, ikää vähintään 23 vuotta, bruttotulot kuukaudessa minimissään 800 euroa. 

Hae lainaa Ruotsista

Svea Ekonomi 

Svea Bank on Ruotsista lähtöisin oleva pankki, jolla on toimintaa jo yli 10 Euroopan maassa. Suomeen Svea tuli vuonna 2002. Svean lainatuotteita ovat vakuudeton kulutusluotto, vakuudellinen kulutusluotto, autorahoitus, yrityslainat ja erilaiset maksuratkaisut. 

Svean vakuudetonta kulutusluottoa voi saada 2 000 – 50 000 euroa. Lainan maksuaika on 2 – 15 vuotta. Lainanottajalla on oltava vähintään 18 000 euron vuositulot ja puhtaat luottotiedot. 

TF Bank AB

TF Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa 40 000 euroon asti suomalaisille. Lainoissa on henkilökohtainen lainakorko  6,99 % – 14,99 %. Lainan maksuaika on 2 – 12 vuotta. 

Lainaa voi saada vähintään 22-vuotias, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lainaan voi saada kaksi kertaa vuodessa lyhennysvapaata per kalenterivuosi. 

Nordax

Nordax tarjoaa vakuudetonta lainaa 1 000 – 60 000 euroa. Nordax on tuttu monelle suomalaiselle sen suoramarkkinointi kirjeistään, jossa mainostetaan vakuudettomia luottoja.

Voit saada maksuaikaa lainalle 1 – 15 vuotta ja lainan korot alkavat 4,9% vuosikorosta. Lainasta peritään tilinhoitomaksua 5 € kuukaudessa. 

Balanzia 

Balanzia tarjoaa vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroa suomalaisille kuluttajille. Lainaan voi saada maksuajan 1-15 vuodelle. Lainojen korot alkavat 5% tasolta. 
Lainoista peritään koron lisäksi kiinteä tilinhoitomaksu 8 euroa kuukaudessa. Balanzia ei peri avausmaksua lainoista, mutta sillä on oma palveluhinnasto mm. saldokyselyihin ja muihin lisäpalveluihin.

Hae lainaa Ruotsista

Ruotsalaiset pankit voivat tarjota suurempaa lainamäärää 

Ruotsalaiset pankit ovat norjalaisten pankkien rinnalla tuoneet Suomeen lisää kilpailua vakuudettomiin lainoihin. Tämä on kuluttajan etu, sillä lisääntynyt kilpailu on ajanut lainan hintoja alaspäin ja samalla parantanut kuluttajien valinnanvaraa. 

Yksi suuri kilpailuetu ruotsalaisissa pankeissa on se, että ne voivat myöntää suurempaa luottoa kuin kotimaiset kivijalkapankit. Esimerkiksi isompaa yhdistelylainaa hakevan voi olla fiksumpi ottaaa laina ruotsalaisesta pankista, jolloin voidaan maksaa kaikki kalliit osamaksut pois. 
Suuremman lainasumman lisäksi lainaa ruotsista voi saada edullisemmalla korolla. Koska ruotsalaiset pankit voivat kilpailla suoraan hinnalla kotimaisten pankkien kanssa, kannattaa lainat kilpailuttaa ja vertailla keskenään ennen valintaa.

Hae lainaa Ruotsista

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä

Ruotsalaiset pankit

Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

Nämä ehdot täytyttävä, että voit saada lainaa ruotsista 

Ruotsalaiset pankit tekevät samalla lailla riskianalyysin lainanhakijasta, kuten kotimaiset pankit. Jotta voit saada lainaa ruotsalaisesta pankista, on hakijalla oltava nämä tiedot ainakin kunnossa: 

 • Ikää vähintään 22 vuotta 
 • Riittävästi tuloja 
 • Puhtaat luottotiedot 
 • Vakituinen osoite Suomessa 

Osa ruotsalaista pankeista voi vaatia 23 tai 24 vuoden ikää lainan ottamiseen. Lisäksi osalla pankeista voi olla tietty minimi tuloraja, jonka hakijalla on oltava. Esimerkiksi Svea pankki vaatii vähintään 18 000 € vuosituloja, kun Resurs Bankilla riittää 800 euron kuukausitulot. 

Voit tarkistaa maksutta Nordsekin avulla, mistä ruotsalaisesta pankista voidaan tarjota sinulle edullista vakuudetonta lainaa! 

Voit saada lainatarjouksia ruotsista hyvin eri koroilla 

Kaikki vakuudettomat lainat on hyvä vertailla ennen hyväksymistä, sillä lainojen korot voivat vaihdella paljon. Myös ruotsalaisten pankkien korko ja hinta vaihtelevat paljon. 

Yksi syy korkoeroon on se, että pankit voivat kilpailla eri asioilla. Toinen ruotsalainen pankki voi yrittää tarjota alhaisinta korkoa lainaan, kun toinen pankki kilpailee mahdollisimman suuren luottosumman avulla. 

Paras pankki saadaan selville, kun eri lainatarjoukset vertaillaan keskenään ja laitetaan edullisuus järjestykseen. Nordsekin avulla voit nopeasti vertailla lainat ruotsista, norjasta, virosta ja kotimaisista pankeista. Hae jo tänään lainaa! 

pankit jota nordsek kilpailuttaa

Mitä lainatuotteita ruotsalaiset pankit tarjoavat?

Suurin osa ruotsalaista pankeista tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa, joka on myös yleensä suosituin lainatuote pankilta. Vakuudetonta kulutusluottoa eli lainaa voi saada edullisemmalla korolla, kuin muita vakuudettomia lainoja. 

Näitä eri lainatuotteita ruotsalaiset pankit tarjoavat: 

 • Kulutusluotto 
 • Vakuudellinen laina 
 • Joustoluotto 
 • Luottokortti 
 • Yrityslainat 

Normaalin vakuudettoman lainan lisäksi osa pankeista tarjoaa joustoluottoa tai luottokorttia asiakkaille. Joustoluottoa tarjotaan luottokortin sijaan kuluttajalle, joka haluaa nostaa lainaa pienemmissä erissä käyttöön. 

Vakuudellista kulutusluottoa tarjoaa mm. Svea pankki, jossa kulutusluoton korkoa voidaan saada alaspäin vakuuksilla. Lainan vakuutena toimii usein kaupungissa sijaitseva asunto, mutta se voi olla myös muuta reaaliomaisuutta. 

Luottokorttia voi saada ruotsalaisesta pankista pienille luottomäärille, kun lainasumma on alle 5 000 euroa. Lisäksi osa ruotsalaisista pankeista tarjoaa yrityslainaa ilman vakuuksia pk-yrityksille. Yrityslainaa myönnetään 1 000 eurosta ylöspäin, joten lainaa voidaan tarjota myös pienille yhtiöille. 

Kilpailuta ruotsalaiset pankit jo tänään Nordsekin avulla 

Ruotsalaisten pankkien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on nopeaa ja helppoa. Lainojen kilpailuttaminen on täysin maksutonta! 

Ruotsalaiset pankit tarjoavat lainaa 1 000 – 60 000 euroa jopa 15 vuoden maksuajalla. Usein ruotsalainen pankki voi tarjota suuremman lainasumman käyttöön, kuin kotimainen kivijalkapankki. 

Voit saada lainaa ruotsista alhaisella korolla, sillä moni pankki kilpailee hinnalla. Sitä useampia lainatarjouksia saat katsottavaksi, sitä edullisempia korkotarjouksia voit saada! 

Lainan nostaminen Ruotsista on turvallista, sillä ruotsalaiset pankit noudattavat paikallista lainsäädäntöä sekä tarjoavat asiakaspalvelua suomeksi. 

Voit saada lainaa ruotsalaisista pankeista, kun ikää on vähintään 22 vuotta, hakijalla on puhtaat luottotiedot ja kotipaikka on Suomessa. Hakijalla tulee olla riittävästi työtuloja lainaa varten. 

Kilpailuta ruotsalaiset pankit muiden pankkien kanssa Nordsekin kautta vaikka heti! 

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä
Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Usein kysyttyä ruotsalaisista pankeista

Miten haen lainaa ruotsalaisesta pankista?

Lainan hakeminen onnistuu nopeasti Nordsekin lainapalvelussa, jossa voit yhdellä verkkohakemuksella kilpailuttaa ruotsalaiset pankit muiden pankkien kanssa. Lainahakemukseen riittää perustiedot sinusta, eikä liitteitä tarvita. 

Kuka voi saada lainaa ruotsista? 

Voit saada lainaa ruotsalaisesta pankista, kun olet vähintään 22 vuoden ikäinen. Lainaa voidaan myöntää säännöllisiä tuloja vasten ja hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Hakijalla on oltava vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 vuotta. 

Kuinka paljon voin saada lainaa ruotsalaisesta pankista? 

Riippuen pankista voit saada vakuudetonta lainaa 1 000 – 60 000 euroa. Lainamäärään vaikuttaa työtulojen määrä, sillä pankit antavat luottoa säännöllisiä tuloja vasten. Selvität tarjouspyynnön avulla, kuinka paljon eri ruotsalaiset pankit antavat sinulle lainaa. 

Onko ruotsalainen pankki luotettava? 

Ruotsalainen pankki noudattaa Suomen lakia ja sitä valvoo kotimainen Finanssivalvonta, joten se on hyvin luotettava toimija. Lisäksi ruotsalainen pankki tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua, joten se sopii kaikille suomalaisille kuluttajille. Ruotsalaiset pankit voivat tarjota edullisempaa korkoa lainalle, joten lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa myös ruotsista. 

Saanko suomenkielistä asiakaspalvelua Ruotsista?

Suomessa toimivat ruotsalaiset pankit antavat asiakaspalvelua suomenkielellä puhelimitse, verkossa ja sähköpostitse.  

Kuinka nopeasti saan luottopäätöksen ruotsalaisesta pankista?

Ruotsalaiset pankit voivat antaa välittömän luottopäätöksen. Lainavertailun avulla voit saada hetkessä useampia norjalaisia lainatarjouksia katsottavaksi, sillä pankit tekevät luottopäätöksen automaattisesti. 

Kuinka nopeasti ruotsalaiset pankit maksavat lainan tilille? 

Ruotsalaiset pankit maksavat lainan tilille viimeistään 1 – 3 arkipäivässä, mutta osa voi maksaa lainan tilille jo samana päivänä. Laina voidaan maksaa tilille, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja tarvittavat liitteet on toimitettu pankille.