Resurs Bank – vertailussa

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Mikä on Resurs Bank? Mitä tuotteita Resurs Bank tarjoaa suomalaisille asiakkailleen? Minkä hintaisia Resurs Bankin lainat ovat? Listasimme alle 10 tärkeintä asiaa, mitkä sinun tulisi tietää Resurs Bankista ja sen tarjonnasta.  

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

1. Resurs Bank lainaa 50 000 euroon asti 

Resursbank tarjoaa suomalaisille kuluttajille lainaa 1 000 – 50 000 euroa. Lainaa voi saada alkaen 6,95% vuosikorolla. Resursbank maksaa lainan tilille 3 arkipäivän kuluessa. 

Resurs Bank sopii myös pieniin lainoihin, sillä sen lainatuotteina ovat osamaksu, kulutusluotot ja luottokortti. 

Resurs Bankin tarjoama laina on vakuudetonta ja sitä voi käyttää itse valittuun käyttötarkoitukseen. Voit rahoittaa lainalla ostoksia, tehdä investoja, maksaa kalliit lainat pois tai käyttää muuhun kuluttamiseen. 

Lainojen takaisinmaksuaika on 1-12 vuotta. Voit maksaa lainan aina ennenaikaisesti takaisin ja säästää kuluissa. Pankin kulutusluotto soveltuu myös isoihin lainoihin – kulutusluottoa voit saada pitkällä maksuajalla aina 50 000 euroon asti. 

2. Resurs Bank on pohjoismainen pankki 

Resurs Bank on pohjoismainen pankki, jolla on asiakkaita jo yli 5,9 miljoonaa kappaletta. Resurs Bankissa työskentelee yli 700 rahoitusalan ammattilaista. Suomen lisäksi pankki toimii aktiivisesti Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. 

Resurs Bankin historia ulottuu vuoteen 1977 Ruotsin Helsingborgiin. Sen pääkonttori on ollut perustamisesta lähtien Helsingborgissa, joka sijaitsee etelä-ruotsissa. Pankilla on lisäksi toimistot Boråssa, Malmössa, Oslossa ja Vantaalla. Se sai pankkitoimiluvan vuonna 2001. 

“Resurs Bank on erikoistunut kuluttajille tarjottaviin joustaviin lainoihin ja maksuratkaisuihin. Suomessa pankilla on jo yli 100 000 kuluttaja-asiakasta. “ 

3. Resurs Bankilla sekä kulutusluotot että luottokortti

Resurs Bankin lainatuotteet Suomessa ovat kulutusluotto, osamaksu ja luottokortti

Kulutusluotto ja osamaksuLuottokortti
Luottomäärä 1 000 – 50 000 €Max 3000 €
Kenelle?Laina-asiakkaat Luottokortin käyttäjät 
Vuosikorko Alkaen 6,95% Max 19,95%
MinimivaatimuksetIkäraja 24 v, ei maksuhäiriöitä Vakituinen työ, ei maksuhäiriöitä 

4. Kulutusluoton korot alkaen 6,95% 

Resurs Bankin lainassa vuosikorko on alkaen 6,95%. Lainan korko vaihtelee 6,95 % – 20,00% välillä. Resurs Bankin lainassa ei veloiteta avausmaksua. Koron lisäksi maksat lainassa kuukausikulua maksimissaan 11,20 €/kk. 

Korko Kuukausikulu
Min. 6,95%0,28 % luoton määrästä
Max20,00%11,2 €/kk

Kuukausikulu veloitetaan siis alkuperäisestä luoton määrästä. Se on aina 0,28% per kuukausi, kuitenkin maksimissaan 11,2€/kk. Jos esimerkiksi lainan suuruus on 3 000 € – maksat kuukausikulua 8,4€. Jos lainasumma on 10 000 euroa – maksat kuukausikulua 11,2 euroa kuukausi. 

5. Luottokortilla jopa 60 päivää koronta maksuaikaa

Resurs Bankin luottokortti on tarkoitettu vakituisessa työssä käyvälle kuluttajalle, joka haluaa joustoa arkeen luottokortin avulla. Voit saada luottokortin avulla korotonta maksuaikaa 30-60 päivää. 

Resurs Bankin luottokortin maksimi luottoraja on 3 000 euroa. Voit käyttää luottokorttia joustavasti aina maksimi luottorajaan asti. 

Luottokortin kulut koostuvat korosta ja kiinteästä 4,9 € kuukausimaksusta. Kuukausimaksu veloitetaan vain, kun sinulla on avointa lainapääomaa kortissa. 

Korko Kuukausimaksu 
Max 19,95%4,90 €

Luottokorttiin sisältyy matkavakuutus, kun maksat yli 50% matkan hinnasta Resurs Bankin luottokortilla. Lisäksi saat bonuksia luottokortin ostoksista. 

6. Resurs Bank tarjoaa yhdistelmälainaa

Resurs Bankin suosittu lainatuote on yhdistelmälaina, jossa voit maksaa kalliit pienlainat pois. Voit yhdistellä lainat aina 50 000 euroon asti. Voit yhdistää kaksi tai useampaa pienlainaa Resurs Bankin tarjoaman lainan avulla. 

 • Yhdistä kaksi tai useampi laina yhdistelylainan avulla 
 • Resurs Bankin avulla aina 50 000 € asti lainojen yhdistäminen 
 • Resurs Bank maksaa lainan suoraan toiselle rahoittajalle 

7. Vertaa ja kilpailuta Resurs Bank lainat

Resurs Bankin laina kilpailevat muiden pankkien tarjoamien vakuudettomien kulutusluottojen kanssa. Voit saada edullista lainaa Resurs Bankista jopa 50 000 euroon asti. 

Suosittelemme aina vertailemaan lainoja ennen lopullista päätöstä. Kun vertailet Resurs Bankin lainaa muiden pankkien kanssa – saat varmasti sinulle parhaat lainaehdot käyttöösi. 

Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 asiakasta ja se on luotettava pankki. Kun haluat varmistaa edullisimman lainan – kannattaa lainat kuitenkin aina kilpailuttaa ja vertailla keskenään. 

8. Minimivaatimukset 

Resurs Bankin lainaa voi saada 24-vuotias, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Koska laina annetaan ilman vakuuksia, voit itse päättää lainan käyttötarkoituksen.  

Lainasumma määrittyy säännöllisten tulojen perusteella. Voit saada lainaa, kun bruttotulot ovat yli 800€ kuukaudessa: 

 • Yli 800 euron bruttotulot oltava, kun haluat lainaa alle 3 000 euroa  
 • Yli 1300 euron bruttotulot, kun haluat lainaa yli 3 000 euroa 

Minimivaatimukset lainan saantiin ovat:

 • Säännölliset tulot 
 • Ikää yli 24 vuotta
 • Ei maksuhäiriöitä 
 • Tulot vähintään 800 euroa kuukaudessa 

Bruttotuloiksi lasketaan ansiotulot eli palkkatulot ja eläketulot ennen veroja. 

resursbank faktat

9. Resurs Bank kokemuksia – Trustpilot arvosana 4,6/5

Resurs Bankin kokemuksia arvioitaessa hyvä vertailupaikka on Trustpilot, jossa verifioidaan asiakkaiden antamat arvostelut. Resurs Bankin asiakkaat Suomessa ovat antaan erinomaiset arvosanan pankille– jopa 4,6/5 tähteä. 

Arvosteluita on yhteensä 31 kappaletta, josta 84% antaa parhaan arvosanan erinomainen, kun hyvän arvosanan antaa 13%, keskitasoisen 3%. 

Resurs Bankin asiakkaiden kokemukset Trustpilotissa ovat keskimääräistä rahoitusalaa paremmat.  Huomioitavaa on kuitenkin se, että arvosteluita on melko vähän (31 kpl) suhteessa Resurs Bankin asiakasmäärään, joka on yli 100.000 Suomessa. 

Erityistä kiitosta Resurs Bank on saanut lunastamalla lupauksen nopeasta ja saatavilla olevasta rahoituksesta. Myös sen asiakaspalvelua on kehuttu. Google arvosteluissa puolestaan pankki on saanut huonompia arvosteluja. Siellä keskimääräinen arvosana on 2,6/5 tähteä. 

Suurimpana kritiikkinä Resurs Bankia kohtaan on annettu huonot kokemukset laskutuksen toimivuudesta. Osa asiakkaista on raportoinut, että laskut ovat tulleet myöhässä tai he ovat saaneet turhaan maksumuistutuksia. 

Kokonaisuutena kokemukset Resurs Bankista ovat kuitenkin hyviä ja voimme suositella sitä asiakkaillemme. 

10. Näin haet lainaa Resursbankista

 1. Täytä lainahakemus

 2. Lähetä hakemus

 3. Vertaa korkoa ja hyväksy tarjous

 4. Allekirjoita sähköisesti

 5. Rahat tilille

Resurs Bankin kilpailijat Suomessa

Resurs Bankin kilpailijat Suomessa ovat kulutusluottoihin erikoistuneet pankit, jotka tarjoavat vakuudettomia lainoja netissä. Tässä muutama Resurs Bankin kilpailija:

Voit lukea lisää Resurs Bankista kotisivuilta osoitteesta: www.resursbank.fi 

Kuka voi hakea lainaa Resurs Bankista?

Voit hakea lainaa Resurs Bankista, kun:
– Ikää on yli 24 vuotta
– Säännölliset tulot yli 800 euroa kuukaudessa
– Ei maksuhäiriömerkintöjä
– Kotipaikka Suomessa

Mikä on max vakuudeton laina summa?

Voit saada maksimissaan vakuudetonta lainaa Resurs Bankista 50 000 euroa. Resurs Bank tarjoaa lainaa 1 000 – 50 000 euroa. 

Saako Resurs Bankista maksuvapaata?

Kyllä, voit saada maksuvapaata tai lyhennysvapaata Resurs Bankista. Muista olla ennen laskun eräpäivää yhteydessä pankkiin – maksuvapaita ei myönnetä jo erääntyneille laskuille. 

Voinko luottaa Resurs Bankiin?

Kyllä voit. Resurs Bank on iso pohjoismainen kuluttajapankki, jolla on yli 5 miljoonaa asiakasta. Se on saanut Suomessa erinomaiset Trustpilot arvostelut ja lisäksi sillä on Suomessa yli 100 000 asiakasta. 

Mihin lainaa voidaan käyttää? 

Koska laina on vakuudetonta, voidaan sitä käyttää itse valittuun käyttökohteeseen, kuten rakennuslainaksi, remonttiin tai tonttilainaksi.

Kuinka joustoluotto eroaa kulutusluotosta?

Joustoluotto eli saldolimiitti on jatkuva lainatuote, jossa lainaa voidaan nostaa erissä. Normaali kulutusluotto nostetaan kerralla käyttöön.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.