Pop Pankki – vertailussa

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

POP Pankki tarjoaa vakuudetonta kertalainaa POP Pikalaina nimellä. Voit saada POP Pikalainaa 2 000 – 20 000 euroa. 

 • Vakuudeton laina 
 • Lainaa 2 000 – 20 000 euroa riippuen tuloista 
 • Ei avauspalkkioita 
 • Korko alkaen 6,9%   

POP Pankin vakuudettoman lainan voit maksaa joustavasti takaisin. Lainan takaisinmaksuaika on 12 – 120 kuukautta ja riippuu lainasummasta. Lainaa lyhennät takaisin joka kuukausi saman verran. 

POP Pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa myös lainojen yhdistämistä varten. Voit yhdistää useampia pieniä lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja säästää kuluissa. Säästät kuluissa, kun maksat vain yhdestä lainasta tilinhoitomaksua ja saat alemman nimelliskoron lainaasi. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

POP Pankki lyhyesti

POP Pankki ryhmään kuuluu 21 paikallista osuuspankkia, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. POP Pankkiryhmä syntyi vuonna 1997, kun nykyisestä OP:sta irtautui 44 osuuspankkia. 

POP ryhmä on itsenäinen finanssiryhmä, jonka palveluihin kuuluu vähittäispankki palvelut kuluttajille ja yrityksille sekä vahinkovakuutuspalvelut kuluttajille. Pankkiryhmään kuuluu yhteensä 21 POP Pankkia ja ne toimivat itsenäisesti omina yksiköinään.  

Nykyään POP ryhmällä on yli 70 pankkikonttoria ja tutkimuksen mukaan sillä on Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat. 

Näin haet POP pankista lainaa

Täytä verkkohakemus

Toimita liitteet

Lue ehdot ja allekirjoita sähköisesti 

Rahat tilille 

“Kaikki asiointi tapahtuu verkossa ja pankin asiakaspalvelun tavoitat arkisin puhelimitse, kun sinulla on hakemukseen tai lainaan liittyviä kysymyksiä.”

Rahat tilille heti

POP Kertalainaa mainostetaan nopeana vakuudettomana lainana, joka voidaan maksaa tilille jopa samana arkipäivänä. 

Normaalisti pankit maksavat lainan seuraavana arkipäivänä tilille siitä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Nopeutat maksua tilille täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja toimittamalla kaikki tarvittavat liitteet ajoissa pankille. 

POP Pankki tarkastaa tulosi ennen lainan maksua tilille. Kun ilmoitat tuloja hakemuksessa – ole tarkkana, että ilmoitettu summa vastaa toteutuneita tuloja. 

Lainojen ehdot

Vakuudettoman POP Kertalainan ehdot ovat selkeät ja sen hinta koostuu nimelliskorosta ja Euribor 3 kk korosta sekä tilinhoitomaksusta.

 • Nimelliskorko 6,9 % – 18,9 % + Euribor 3kk 
 • Tilinhoitomaksu 4,50 – 7,90 euroa / kuukausi 
 • Maksimi todellinen vuosikorko 25,90% 

Lainan korko hinnoitellaan asiakaskohtaisesti ja se vaihtelee 6,9 – 18,9 % välillä. Nimelliskoron lisäksi maksat Euribor 3kk korkoa. 

Koron lisäksi lainasta veloitetaan 4,5 – 7,9 euroa tilinhoitomaksua kuukausittain. Lainan todellinen vuosikorko lainoissa voi olla enintään 25,9%. 

Lainan voit maksaa takaisin 1-10 vuoden maksuajalla. Tarjottu maksuaika vaihtelee ja se ilmoitetaan tarjouksessa. Voit maksaa aina nopeammassa aikataulussa lainaa takaisin tai kokonaan pois. Maksamalla etuajassa lainan säästät kuluissa. 

Lainan esimerkki hinta

Otetaan esimerkki laskelmaan 5 000 euron POP Kertalaina, jossa tarjottu nimelliskorko on 9,9%, Euribor korko -0,55% ja maksuaika 4 vuotta. 

LainasummaLaina-aika KorkomarginaaliKuukausieräKulut yhteensä
5 000 €4 vuotta 9,90%133,16 €1 391,68 €

Lainan hinnat ovat esimerkkejä ja ne hinnoitellaan aina asiakaskohtaisesti. Voit myös testata Nordsekin lainalaskurista, mikä voisi olla sinulle sopiva lainasumma ja kuukausierä. 

Asiakaskokemuksia

POP Pankki on saanut EPSI-Rating asiakastutkimuksissa erinomaiset arvosanat – sitä pidetään Suomen ja Pohjoismaiden parhaana pankkialan yrityksenä. 

POP Pankin henkilöasiakkaiden tyytyväisyysindeksi oli 81, kun alan keskiarvo on 71,8 (2021). POP Pankki on panostanut asiakaskokemukseen tarjoamalla selkeitä rahoituspalveluita toimivalla digitaalisella palvelulla yhdistettynä ystävälliseen asiakaspalveluun. 

 • Tyytyväisimmät asiakkaat 
 • Hyvä digitaalinen hakemuslomake ja asiointi 
 • Selkeä ja ystävällinen
 • Edulliset korot 

POP Pankkia voikin hyvin suositella sen hyvien asiakaskokemusten ansiosta. Se on onnistunut yhdistämään perinteisen pankin luotettavuuden ja ketterän digipankin nettipalvelun yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. 

pop pankki faktat

Tästä syystä POP pankista kannattaa hakea lainaa 

POP Pankilla on tyytyväisimmät asiakkaat ja se on panostanut paljon digitaaliseen prosessiin. Lisäksi sen vakuudeton laina on selkeä ja helppo hakea. Tästä syystä kannattaa miettiä POP Kertalainaa: 

 • Vakuudeton laina jopa 20 000 euroon asti 
 • Edullinen nimelliskorko
 • Selkeät lainaehdot 
 • Ystävällinen asiakaspalvelu
 • Hyvä digitaalinen hakemus ja asiointi 
 • Luotettava pankkiryhmä 
 • Suomalainen 

Kilpailuta lainat helposti

Ennen kuin valitset vakuudettoman lainan käyttöön – muista vertailla lainoja. Suomalaisille kuluttajille on paljon tarjolla vakuudettomia lainoja. Tässä muutama niistä: 

Kilpailuta Nordsekin kumppanien avulla vakuudettomat lainat maksutta aina 60 000 euroon asti. Voit säästää kuluissa kilpailutuksen avulla jopa tuhansia euroja. Lainojen kilpailuttaminen tuo seuraavia hyötyjä sinulle: 

 • Selvität parhaan koron lainaasi
 • Säästät kuluissa
 • Maksuton palvelu
 • Et sitoudu mihinkään hakiessa
 • Lainaa jopa 60 000 euroa

Tarjoaako POP pankki vakuudetonta lainaa?

Kyllä tarjoaa. POP Pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa 2000 – 20 000 euroa. 

Mikä on lainan maksuaika?

Lainan maksuaika on 1 – 10 vuotta. 

Mikä on lainan korko?

Lainan korko on alkaen 6,9%. Korko on asiakaskohtainen ja se selviää lainatarjouksesta. 

Vaikuttaako nouseva korkotaso lainan hintaan?

Kyllä vaikuttaa, sillä lainasta maksetaan korkomarginaalia ja viitekorkoa. Kun viitekorko nousee, myös lainan kustannus nousee. POP Pankin käyttämä viitekorko on Euribor 3 kk. 

Mihin lainaa voidaan käyttää? 

Vakuudeton laina on joustava lainatuote, jossa päätät itse käyttökohteen. Voit käyttää lainaa esimerkiksi vuokravakuuden maksuun, lainojen poismaksuun tai remonttiin ja rakentamiseen

Voinko itse päättää lainan käyttökohteen?

Kyllä voit. Koska laina on vakuudetonta, päätät itse mihin sitä käytetään. Käytä lainaa vaikka vuokravakuuden maksuun, laskujen maksuun tai matkalle lähtöön. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.