Big Bank – vertailussa

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Big Bank eroaa muista tarjoamalla lainalle kiinteää korkoa. Kiinteä korko on 5,9% yli 4 000 euron lainoissa. 

 • Kiinteä korko 14,9% 1 0004 000 euron lainoissa
 • 4 001 – 50 000 € lainoissa korko alkaen 5,9%
 • Todellinen vuosikorko lainoissa max 16,2% vuodessa 

Big Bank tarjoaa lainaa jossa,  laina-aika ja tilinhoitomaksu riippuvat lainasumman suuruudesta. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit käyttää niitä joustavasti. 

Big Bank ei tarjoa asiakaskohtaista korkoa 

Big Bank eroaa muiden pankkien hinnoittelusta siinä, että lainan korko ei ole asiakaskohtainen. Sen sijaan hintaan vaikuttaa nostettu lainamäärä.

Hinnoittelu perustuu laina tuotteeseen, joka on sidottu suoraan nostettuun lainamäärään. Edullisempi lainatuote on yli 4000 euron lainat, jossa vuosikorko on alkaen 5,9%. 

“Vaikka Big Bank ei tee asiakaskohtaista hinnoittelua, tehdään kuitenkin luottopäätös ja luottomäärä asiakaskohtaisesti. Sitä isommat tulot hakijalla on, sitä suuremman luoton voit saada Big Bankilta.” 

Kuka voi hakea lainaa?

Voit saada lainaa Big Bankista, kun:

 • Olet vähintään 22-vuotias 
 • Kotimainen kotiosoite 
 • Ei maksuhäiriöitä 
 • Nettotulot vähintään 1200 € /kk 

Nettotulot on oltava minimissään edeltävinä kuukausina 1200 euroa kuukaudessa. Nettotuloiksi lasketaan ansiotulot verojen jälkeen. Hyväksyttäviä nettotuloja ovat sekä palkka että eläke, eli eläkeläinen voi myös saada lainaa Big Bankista. 

Big Bank tuo joustavuutta elämääsi

Big Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa, jonka avulla saat joustavuutta elämään. Koska lainoissa on tarjolla myös pitkiä maksuaikoja – voit löytää itsellesi lainaa alhaisella kuukausierällä. 

Lainojen korot ovat kiinteitä – tällöin yleinen markkinoiden korkotaso ei vaikuta sinun korkosi määrään. Koska lainoissa on kiinteä kuukausierä, maksat myös saman kuukausierän joka kuukausi. 

Hae joustoa elämään Big Bankin vakuudettoman luoton avulla. Sitä voit käyttää esimerkiksi: 

Voit saada lainaa yhdellä takaajalla 1 000 – 25 000 euroa.  Yli 25 000 euron lainoissa vaaditaan rinnakkaishakijaa eli kaksi takaajaa.

Big Bank lainatuotteet 

Big Bank tarjoaa vakuudettomia lainoja eri tuotenimillä. Lainatuote vaikuttaa maksuaikaan ja korkoon. Tässä tiivistettynä Big Bankin lainatuotteet ja hinnoittelu: 

LainatuoteLainasummaKorko Maksuaika 
Pieni laina 1 000 – 4 000 €14,9 %3 – 5 vuotta
Iso laina 4 001 – 50 000 €alkaen 5,9%2 – 10 vuotta
Autolaina 1 000 – 50 000 €alkaen 5,9%2 – 10 vuotta
Remonttilaina 3 000 – 25 000 €alkaen 5,9%2 – 10 vuotta
Yhdistelylaina1 000 – 50 000 €9,9 %2 – 10 vuotta
Yhteinen laina 4 001 – 50 000 €alkaen 5,9%2 – 10 vuotta
Matkalaina 1 000 – 4 000 €14,9 %3 – 5 vuotta

Big Bankin lainoissa riittää yksi takaaja, kun lainaa nostetaan 1 000 – 25 000 euroa. Isompiin 25 000 – 50 000 euron lainoihin vaaditaan kaksi henkilötakaajaa. 

Big Bank mainostaa tarjoavansa jopa 60 päivän tyytyväisyystakuuta. Tyytyväisyystakuu lupaa antaa rahat takaisin ilman korkoa ja kulua, mikäli et ollut tyytyväinen lainapalveluun

Big Bank laina hinta ja korko esimerkki

Big Bankin lainoissa hinta riippuu siitä, minkä kokoinen laina on. Lisäksi hintaan vaikuttaa maksuaika. 

Tässä esimerkkilaskelma, mitä Big Bankin laina maksaa. Luvut on otettu suoraan Big Bankin kotisivun laskurista . Vertailussa on 2 500 € pienempi laina 3 vuoden maksuajalla ja isompi 10 000 € laina 6 vuoden maksuajalla. 

Lainasumma Maksuaika Todellinen vuosikorkoKuukausierä 
2 500 €3 vuotta16,20 %89,69 €
10 000 €6 vuotta8,93 %178,03 €

Miksi Suomalaiset tykkäävät Big Bankista 

Kiinteä korko

Kiinteä korko tuo mukavuutta arkeen – sillä tiedät tarkkaan mitä maksat lainasta. 

Tyytyväisyystakuu

Lainoihin on tarjolla tyytyväisyystakuu – saat rahat takaisin, jos et ollut tyytyväinen. 

Yksinkertaisia ratkaisuja

Hyvin yksinkertaiset lainatuotteet helpottavat päätöksentekoa. 

Joustavia laina tuotteita

Lainaa tarjotaan joustavilla ehdoilla, jossa voit muokata kuukausierän juuri sinulle sopivaksi. 

Ei yllätyksiä

Ei yllätyksiä, kun maksat kiinteällä ja ennakkoon sovitulla kululla lainan takaisin. Hintaan ei vaikuta markkinoiden korkojen nousu. 

big bank faktat

Big Bank asiakaskokemuksia

Big Bank on saanut hyvät arvosanat Trustpilotissa – keskimäärin 4 tähteä viidestä. Jopa 54% arvioi pankin erinomaiseksi ja 34% hyväksi. 

Kiitosta Big Bank saa hyvästä korkotasosta. Lisäksi se saa kehuja siitä, että lupaukset pidettiin. Tässä listaus netistä saatavista Big Bankin asiakaskokemuksista:

 • Alhainen korko 
 • Kiinteä hinta
 • Pidettiin lupaus 
 • Nopea 
 • Rahat käytössä kuten piti 
 • Ystävällinen asiakaspalvelu 
 • Selkeä
 • Epäselvä hinnoittelu 
 • Kiinteä korko erilainen eri tuotteissa
 • Jokaiselle lainasummalle eri korko oli vaikea hahmottaa 
 • Pienen lainan korko oli kallis 

 Näin haet lainaa Big Bankista

 1. Täytä verkkosivuilla lainahakemus tai kilpailuta vertailupalvelun kautta

 2. Alustava lainapäätös hetkessä 

 3. Allekirjoita lainasopimus sähköisesti

 4. Rahat tilille 

Vertaile eri tarjouksia ennen päätöstä 

Voit vertailla eri lainatarjouksia Nordsekin yhteistyökumppanien avulla. Vertaile lainoja ja löydä sinulle parhaiten sopiva ja edullisin laina.  

Voit verrata Big Bankin lainatarjousta muiden pankkien tarjouksiin helposti vertailupalvelun avulla. Koska lainojen koroissa on isoja eroja, kannattaa lainat kilpailuttaa aina. Voit säästää jopa tuhansia euroja, kun kilpailutat kulutusluoton. 

Tässä pankkeja, jotka tarjoavat Big Bankin kaltaista vakuudetonta lainaa kuluttajille: 

Onko Big Bank suomalainen pankki?

Big Bank on vuonna 1992 perustettu pankki Virosta, jolla on toimilupa myös Suomessa. Big Bank tarjoaa suomalaisille kuluttajille lainoja aina 50 000 euroon asti. 

Onko Big Bank luotettava?

Kyllä. Big Bank on Suomen Finanssivalvonnan alaisuudessa oleva pankki. Sillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja sen saamat arvostelut asiakkailta ovat hyviä. 

Onko Big Bankin laina vakuudetonta?

Big Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa kuluttajille 1 000 – 50 000 €. Lainoissa riittää henkilötakaus – yli 25 000 euron lainassa tarvitaan kaksi henkilötakaajaa. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.