Kilpailuta lainat

Kilpailuta laina – lainan kilpailuttaminen ilmaiseksi

Voit kilpailuttaa Nordsekin lainapalvelussa maksutta kaikki vakuudettomat lainat 1000 – 60 000 eurolle. Lainan kilpailuttaminen auttaa sinua säästämään kuluissa ja löytämään parhaan lainatarjouksen. 

Lainan kilpailuttaminen onnistuu nopeasti yhdellä lainahakemuksella. Kun kilpailutat lainatarjoukset kauttamme, voit saada nopeasti katsottavaksi kymmeniä eri lainatarjouksia. 

 • Kilpailuttaminen säästää kuluissa – lainojen koroissa isoja eroja 
 • Kilpailuta Nordsekin avulla kymmeniä eri pankkeja – yhdellä hakemuksella 
 • Lainatarjoukset heti katsottavaksi 
Hae lainaa
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50€. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Nordsekin avulla kilpailutat pankit nopeasti 

Vakuudettoman lainan nostaminen auttaa sinua, kun tarvitset nopeasti joustavan lainatuotteen käyttöön. Voit käyttää vakuudetonta lainaa joustavasti vaikka matkojen varaamiseen tai lainojen yhdistämiseen

Lainojen koroissa ja muissa ehdoissa voi olla suuria eroja. Ota huomioon, että yleensä vakuudettomien lainojen suurimmat erot liittyvät lainan hintaan. Kun kilpailutat pankit ja eri luotonantajat – löydät nopeasti parhaan vakuudettoman lainan

Tee pankkivertailu kilpailuttamalla yli 20 pankkia vaikka heti – lainan hakeminen ei sido mihinkään ja on täysin maksutonta. Lue lisää, mitkä pankit ja rahoitusyhtiöt ovat mukana kilpailutuksessa

Kilpailuta lainat

Lainaa 1 000 – 60 000 € jopa 15 vuoden maksuajalla 

Voit hakea vakuudetonta lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Pankit myöntävät lainaa palkkatuloja vasten, joten omat tulot vaikuttavat paljon siihen, kuinka paljon lainaa voidaan myöntää. 

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Tasaerä tarkoittaa, että lainan kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan. Voit saada vakuudettomalle lainalle maksuaikaa 1 – 15 vuotta. 

Kilpailuta lainat heti

Mikä on pankkien tarjoaman lainan korko? 

Lainan korko vaihtelee 4% ja 20% välillä ja todellinen vuosikorko (kaikki kulut mukaanlukien) 5% ja 38% välillä. Lainan hintaan ja korkoon vaikuttaa paljon hakijan tulojen määrä sekä muut tiedot. 

Sitä alhaisempi pankin arvioima riski on sinusta, sitä edullisemmalla korolla lainaa voidaan myöntää. Lainan korkoon vaikuttavat myös haettava lainamäärä ja hakijan muiden lainojen määrä. 

Lue lisäähttps://nordsek.com/lainatarjous/

Kilpailuta lainat

Näin paljon voit säästää kilpailuttamalla lainat 

Lainojen kilpailutus voi säästää merkittävästi kuluissa. Tässä esimerkkilaskelma, kuinka paljon voit säästää kilpailuttamalla lainat: 

LainasummaLaina-aika KorkoTilinhoitomaksuKulut yhteensä
15 000 €8 vuotta14,50 %9 €  / kk 11 290 €
15 000 €8 vuotta7,40 %7 € / kk 5 592 €

Laskelmassa nähdään kaksi eri lainatarjousta, jossa molemmissa lainasumma on sama 15 000 euroa ja maksuaika 8 vuotta. 

Ensimmäisen lainan korko on 14,5% ja kulut koko laina-ajalta 11 290 €.

Toisessa lainassa korko saadaan kilpailuttamisen avulla 7,4% tasolle, jolloin kokonaiskulut ovat 5 592 €. 

Kilpailuttamalla kyseiset lainat saatiin paremmalla lainatarjouksella kuluja alas yhteensä 5698 €

Kilpailuta ja säästä

Lainan käyttötarkoituksia 

Yksi vakuudettoman lainan eduista on se, että lainaa voi käytännössä käyttää mihin tahansa. Suosittelemme käyttämään lainaa niin, että se parantaa sinun omaa tai taloudellista hyvinvointia. Sen avulla voit vaikka maksaa muut lainat nopeammin pois tai investoida kodin remonttiin. Tässä ovat vakuudettoman lainan suosituimpia käyttökohteita:

 • Lainojen yhdistäminenyhdistä useampi pieni laina yhdeksi lainaksi ja kuukausieräksi, jolloin voit saada lainaan alhaisemman koron ja maksuerän. 
 • Kodin remonttiHaluatko uudistaa keittiön tai kylpyhuoneen? Käytä vakuudetonta lainaa remonttia varten. 
 • Suuremmat hankinnat: Voit käyttää vakuudetonta lainaa ostaakseen autonveneen tai moottoripyörän. 
 • Häät: Lainan nostaminen häitä varten auttaa sinua järjestämään elämäsi juhlat. 
 • Yllättävät kustannukset: Koska vakuudetonta lainaa saa nopeasti tilille, se auttaa sinua myös yllättävissä kustannuksissa. 
kilpailuta vakuudettomat lainat

Kilpailuta näitä asioita vakuudettomassa lainassa 

Mikäli olet päättänyt hakea vakuudetonta lainaa, kilpailuta lainan korko useammalla luotonantajalla. Laina, jossa on alhaisin todellinen vuosikorko on halvin – ja siksi yleensä myös paras valinta. Tässä listauksessa tärkeimmät asiat, jota voit kilpailuttaa vakuudettomassa lainassa. 

Todellinen vuosikorko: Lainan kustannuksia ovat nimelliskorko, mahdolliset avauspalkkiot ja kiinteä tilinhoitomaksu. Kun vertailet lainan kustannuksia, todellinen vuosikorko paljastaa halvimman lainatarjouksen. Todellinen vuosikorko soveltuu vertailemaan eri lainatuotteita keskenään – voit esimerkiksi verrata luottokortin hintaa normaaliin kulutusluottoon. 

Kuukausierä: Vaikka lainan todellinen vuosikorko on matala, se ei auta, mikäli lainan kuukausierä on liian suuri sinun budjettiisi. Lainan kuukausierä muodostuu lainasummasta, korosta ja laina-ajasta. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa matalampia kokonaiskustannuksia, mutta suurempaa kuukausierää lainassa. Arvioi lainalaskurin avulla sinulle sopivaa lainasummaa ja maksuaikaa. 

Avauspalkkio: Lainasta voidaan periä nostopalkkio tai avauspalkkio, joka voi olla jopa 5% lainan summasta. Vaikka todellinen vuosikorko huomioi lainan avauspalkkion, ota huomioon – että mikäli maksat lainan nopeammin takaisin, voi lainan todellinen vuosikorko olla huomattavasti korkeampi! Jos olet ajatellut maksaa lainan nopeammin takaisin, kannattaa valita lainatuote, jossa ei peritä nostopalkkiota. 

Laina-aika: Voit saada lainalle maksuaikaa pankista riippuen 1 – 15 vuotta. Laina-aika vaikuttaa suoraan kuukausierän määrään. Usein suurempiin lainasummiin tarjotaan pidempää maksuaikaa. 

Lyhennysvapaat kuukaudet: Suurin osa pankeista tarjoaa mahdollisuutta joustoihin lainan takaisinmaksussa. Kilpailuttamalla näet, minkälaisia joustoja voit saada lainalle. Tyypillisesti pankit tarjoavat lainaan mahdollisuutta saada 2 – 4 kertaa vuodessa lyhennysvapaita kuukausia. 

Lainatarjoukset hetkessä

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä

Muista nämä 5 asiaa ennen lainan kilpailuttamista 

 • Laske auki, paljonko tarvitset lainaa. Koska laina nostetaan kerralla tilille, ei kulutusluottoa kannata nostaa tyhjän pantiksi tilille seisomaan pahan päivän varalle. 
 • Jos maksat lainalla kalliita muita velkoja pois – laita nykyiset lainat kalleus järjestykseen ja maksa ensin kaikkein kalleimmat lainat pois. 
 • Arvioi budjetoinnin avulla, kuinka suuri kuukausierä soveltuu sinulle. Tyypillinen virhe on valita lainalle liian suuri kuukausierä, jolloin lainan takaisinmaksu on vaikeaa. 
 • Pyydä lainanhakuun mukaan toinen rinnakkaishakija. Voitte saada yhdessä paremman lainatarjouksen pankista, kun lainalle on kaksi takaisinmaksajaa. 
 • Tutki, voitko saada vakuudellista lainaa vakuudettoman lainan tilalle. Vakuudellinen laina on edullisempaa, sillä annat pankille vakuuksia lainan turvaksi. 
Screenshot 2023 05 28 at 20.41.02

Näin kilpailutat lainat nopeasti 

 1. Pyydä lainatarjous. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. Kun haet lainaa Nordsekin lainapalvelun avulla, tarjouspyyntö lähetetään eri pankeille katsottavaksi. 
 2. Vertaile tarjouksia. Vertaile eri lainojen todellista vuosikorkoa, lainasummaa, kuukausierän määrää ja laina-aikaa. 
 3. Allekirjoita paras tarjous. Valitse sinulle sopivin lainatarjous ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. 
 4. Toimita liitteet. Ennen maksua tilille pankit vaativat vielä nähtäväksi todisteen palkkatuloista – palkkatosite tai verotustodistus riittää yleensä. 
 5. Rahat tilille. Laina maksetaan tilille muutamassa päivässä. 
Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Budjetoi ja suunnittele lainan takaisinmaksu sopivaksi

Ennen kuin nostat lainan tilille, kannattaa ensin miettiä, miten voit maksaa lainan takaisin pankille. Jotta löydät sinulle sopivan lainan oikein mitoitetulla kuukausierällä, on hyvä tehdä budjetti ennen lainan nostamista tilille. 

Lue lisää: https://nordsek.com/budjetointi-opas/

Jos lainaa ei makseta takaisin ajoissa, siirretään velka ulosottoon. Lopulta maksamattomasta velasta syntyy maksuhäiriömerkintä, joka vaikeuttaa elämistä usealla eri tavalla. Älä nosta lainaa käyttöön, mikäli et ole varma, että voit maksaa lainan sovitussa aikataulussa takaisin. 

Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

Lue lisää eri lainatuotteista

Löydä paras laina 2023 kilpailutuksen avulla 

Autamme kuluttajia löytämään parhaat lainatarjoukset pankeista. Kilpailuttamalla lainat ja pankit selvität nopeasti, millä ehdoilla lainaa voidaan sinulle myöntää. Koska lainat hinnoitellaan aina asiakaskohtaisesti, selvität tarjouspyynnön avulla helpoiten – mistä löytyy sinulle paras laina vuodelle 2023. 

Usein kysyttyä

Mistä löydän parhaan lainan? 

Paras laina löytyy, kun kilpailutat lainat nopeasti Nordsekin lainapalvelun avulla: 

 1. Kilpailuta pankit yhdellä hakemuksella
 2. Vertaile tarjouksia
 3. Hyväksy paras tarjous – rahat tilille 

Minkälaisia lainoja voin kilpailuttaa? 

Voit kilpailuttaa kaikki vakuudettomat lainat Nordsekin lainapalvelussa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Vakuudetonta lainaa voit käyttää joustavasti vaikka auton hankintaan, remonttiin, matkustamiseen, yllättäviin kuluihin tai lainojen yhdistämiseen. Pankit tarjoavat lainaan maksimissaan 15 vuoden maksuaikaa ja vähintään 1 vuoden maksuaikaa.