P2p vippi

LainaaP2p vippi

P2p vippi on vakuudeton

P2P vippi on vakuudeton laina, jota voidaan nostaa käyttöön 500 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti. Lainaa voit saada käyttöön, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja olet vähintään 18 vuotias suomen kansalainen. 

 • P2P vippien korko alkaen 4% vuosikorosta 
 • Lainamuoto kilpailee normaalien pankkilainojen kanssa 
 • Saatavissa ilman vakuuksia 

P2P vippiä voit nostaa käyttöön joustavasti, sillä lainassa ei ole vakuuksia. Myös takaajia ei tarvita, sillä pelkkä oma henkilötakaus riittää. 

P2P vippi kannattaa kilpailuttaa muiden lainojen kanssa, sillä sen ominaisuudet eivät eroa kuluttajalle muista vakuudettomista lainoista. Nordsekin avulla voit kilpailuttaa p2p vipit ja normaalit kulutusluotot – yhdellä hakemuksella voit saada jopa yli 30 lainatarjousta!

Nopea p2p vippi käytössä jo samana päivänä 

P2p vipin nostaminen ja hakeminen onnistuu hetkessä. Koska lainassa ei ole vakuuksia – saat tehtyä hakemuksen muutamassa minuutissa. 

Ensimmäiset lainatarjoukset p2p vipissä saat heti, kun olet lähettänyt tarjouspyynnön. Viimeiset lainatarjoukset saat 8 tunnin sisällä katsottavaksi. 

P2p vippi maksetaan tilille hyvin nopeasti. Osa toimijoista voi maksaa rahan tilille jopa heti, kun olet allekirjoittanut sopimuksen sähköisesti. Usein vippi maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa. 

Näin haet p2p vippiä

Täytä verkkohakemus 

Hakeminen vie vain 1 – 2 minuuttia. 

Vertaile tarjouksia

Ensimmäiset tarjoukset katsottavaksi heti. 

Valitse halvin p2p vippi

Halvin lainatarjous löytyy todellista vuosikorkoa vertailemalla.  

Ota käyttöön heti 

Sähköinen allekirjoitus – ei paperityötä.

P2p vippi käyttökohteet 

Koska p2p vippi on vakuudeton laina, voit itse päättää sen käyttökohteen. Lainassa ei vaadita mitään vakuuksia tai muita takaajia, jolloin voit myös itse päättää sen käyttökohteen. 

Usein p2p vippiä nostetaan 500 – 10 000 euroa käyttöön. Vipin määrä vaikuttaa siihen, mihin lainaa käytetään. Sitä isompi vippi nostetaan, sitä useammin sillä rahoitetaan isompia hankintoja. 

Esimerkiksi 10 000 euroa käytetään usein auton, moottoripyörän, veneen tai muun merkittävän ostoksen hankintaan. Yleistä on myös lainojen yhdistely, jolloin vipillä voidaan maksaa kalliimmat pienlainat pois. 

Pieniin muutaman tuhannen euron vippejä varten käyttökohteet ovat arkisempia. Yleisiä käyttökohteita tällöin ovat kodinkoneiden hankinta, kodin sisustaminen, laskujen maksu tai remontti. Moni käyttää p2p vippiä myös lomalle lähtöä varten. 

P2p vipin maksuaika 1 – 15 vuotta

Voit saada p2p vipille maksuaikaa jopa 15 vuotta, kun lainasummat ovat yli 10 000 euroa. Nostettu vippi määrä vaikuttaa siihen, kuinka pitkää maksuaikaa voit saada. Sitä suurempi laina on kyseessä, sitä pidempää maksuaikaa voidaan tarjota. 

 Tyypillinen maksuaika p2p vipille on 4 – 8 vuotta, kun nostomäärä on alle 10 000 euroa. Vaikka valitset vippiin pidemmän maksuajan – voit maksaa sen aina myös etuajassa takaisin. 

Maksuaika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja maksettaviin kokonaiskuluihin. Sitä pidempi maksuaika on, sitä alhaisempi kuukausierä on. Samaan aikaan pidempi maksuaika nostaa kokonaiskuluja, sillä maksat korkoa ja muita kustannuksia pidemmän aikaa. 

P2p vippi on joustava pienlaina 

P2p vippi on hyvin joustava pienlaina, sillä päätät itse lopulta sen käyttötarkoituksen. Oletko halunnut lähteä lomalle ulkomaille perheen kanssa? Onko tiedossa kaveriporukan kanssa reissu Eurooppaan? Ehkä sinulla on laskuja maksamatta, johon tarvitset rahoitusta?

Kaikkiin näihin ja moneen muuhun tarkoitukseen p2p vippi on sopiva lainatuote. Yksi merkittävin etu vakuudettomassa lainassa on juuri sen joustavuus. Toisin kuin vakuudellisessa lainassa – lainasummaa voidaan käyttöö hyvin joustavasti eri tarkoituksiin. 

Koska voit maksaa lainan milloin tahansa pois – tuo se joustoa myös takaisinmaksuun. Käytännössä et siis sitoudu ottamaan lainaa pitkäksi aikaa, vaikka valitset vipille pitkän maksuajan. 

Nosta p2p vippi vaikka heti käyttöön! Voit aina maksaa sen etuajassa pois – jos olet saanut edullisemman lainan muualta tai oma rahatilanne on muutoin parantunut.

Kilpailuta p2p vippiä muiden kulutusluottojen kanssa 

P2p vippi ei eroa kuluttajan näkökulmasta perinteisestä pikavipistä, kulutusluotosta tai pankkilainasta. Ainoa merkittävä ero lainojen välillä on hinta – siksi p2p vippi kannattaa kilpailuttaa ja vertailla muiden vakuudettomien lainojen kanssa. 

 • Kilpailuta p2p vippi Nordsekin avulla 
 • Vertaa vippejä normaalien pankkilainojen kanssa
 • Isoin ero p2p vipin ja muiden lainojen kanssa on hinta 

Suosittelemme valitsemaan lainatuotteen, jossa on matalin korko. Edullisin laina löytyy kilpailutuksen avulla, jolloin pankit ja p2p lainantarjoajat joutuvat kilpailemaan asiakkuudestasi. 

Sitä useampia tarjouksia saat katsottavaksi, sitä paremmilla ehdoilla voit saada p2p vippiä. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. 

Esimerkki p2p vipin hinnasta 

Tässä taulukossa tyypillisiä hinnoitteluja, mitä p2p vipistä voi maksaa eri lainasummalle: 

LainasummaKorkotasoLaina-aika 
1 000 €12 – 20%2 – 5 vuotta
4 000 €10 – 20%3 – 6 vuotta
7 000 €8 – 18%4 – 8 vuotta
10 000 €6 – 15%5 – 10 vuotta

Huomioi, että selvität lopulta sinulle tarjottavan koron määrän lainatarjouksen avulla. Koska hinnoittelu on asiakaskohtaista, esimerkin hintatiedot ovat vain viitteellisiä.

P2p vippiä myös eläkeläisille ja opiskelijoille

P2p lainaa voidaan tarjota henkilöille, joilla seuraavat minimikriteerit täyttyvät: 

Voit saada myös eläkeläisenä p2p vippiä, sillä eläketulot lasketaan säännöllisiksi tuloiksi. Eläkkeen määrä vaikuttaa siihen, paljonko lainaa voidaan myöntää. Eläkeläiselle myönnettävään lainaan tarjotaan usein lyhyempää maksuaikaa. Sitä iäkkäämpi hakija on, sitä lyhyempi maksuaika tarjotaan. 

Opiskelija voi saada myös lainaa, mikäli hakijalla on riittävästi säännöllisiä tuloja. Eri pankeilla on omia kriteereitä, mikä on riittävä tulojen määrä. Opiskelijalle lainaa voidaan myöntää myös silloin, kun töitä tehdään osa-aikaisesti. Jotta voit hakea opiskelijana lainaa, on sinun oltava täysi-ikäinen. 

P2p vipin edut ja miinukset 

P2p vipin edut ovat: 

 • Nopea ottaa käyttöön
 • Joustava käyttää 
 • Maksuton hakemus 
 • Sopii pieniin nostomääriin 
 • Ei vakuuksia tai takaajia 

P2p vipin miinukset ovat: 

 • Osa vipeistä on kalliita 
 • Nostaa velkamäärää 
 • Hinta voi koostua useista tekijöistä 
 • Ei sovi isompiin lainasummiin kalliin hinnan takia
 • Ei sovi vaikeassa taloustilanteessa oleville 

Nosta edullinen p2p vippi jo tänään käyttöön 

Voit hakea vakuudetonta p2p vippiä Nordsekin avulla heti käyttöön, kun olet vähintään 18 vuotias, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää ja kotipaikka on Suomessa. Lainaa varten sinulla tulisi olla säännöllisiä tuloja. 

P2P vippiä voit saada käyttöön 500 – 60 000 euroa. Maksuaikaa voidaan tarjota 1 – 15 vuoden maksuajalle. Tyypillisesti isompiin lainoihin tarjotaan pidempää maksuaikaa. 

P2p vippiä voit käyttää hyvin joustavasti. Koska lainassa ei ole takaajia tai vakuuksia, päätät itse sen käyttötarkoituksen. Käytä vippiä vaikka lomamatkaa varten, maksa laskuja tai osta kodinkone! 

Nostettava vippimäärä vaikuttaa siihen, mikä on lainan käyttötarkoitus. Isompia lainsummia varten tehdään isompia ostoksia. Lainojen yhdistäminen on myös suosittua isommissa vippimäärissä, jolloin voit maksaa kalliit pikalainat pois. 

P2P vippien korko kannattaa kilpailuttaa, sillä hinnoissa on isoja eroja. Koska p2p vippi ei eroa merkittävästi muista vakuudettomista lainoista – kannattaa laina vertailla muiden luottojen kanssa. 

Pyytämällä lainatarjouksen Nordsekin avulla selvität, mistä voit saada parhaimman hinnan p2p vipille! Hakeminen on täysin maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Vipin hakeminen kannattaa tehdä vertailupalvelun kautta, jolloin voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta. 

Usein kysyttyä p2p vipeistä

Paljonko voin saada p2p vippiä?

Voit saada lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. 

Kenelle p2p vippiä tarjotaan?

P2P vippiä voit saada, kun:

– Olet täysi-ikäinen 
– Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
– Säännölliset tulot
– Kotipaikka Suomessa

Onko p2p vippi kalliimpi kuin pikavippi?

Ei välttämättä. P2P vipin hinnan selvität parhaiten kilpailuttamalla eri vipit ja kulutusluotot keskenään. 

Mikä on pisin maksuaika?

Pisin tarjottu maksuaika p2p vipille on 15 vuotta. 

Miksi p2p vippi kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuttamalla selvität, mistä saat edullisinta lainaa. 

Miksi en saanut lainaa?

Yleisimmät syyt kielteiseen luottopäätökseen ovat: 

– Maksuhäiriömerkintä 
– Liian alhaiset tulot suhteessa velkamäärään 
– Ei säännöllisiä tuloja

Voinko maksaa p2p vipin etuajassa takaisin?

Kyllä voit. P2P lainan kuten muut vakuudettomat lainat voi maksaa milloin vain etuajassa pois ilman erillistä ilmoitusta. 

Mistä halvin p2p vippi löytyy?

Kilpailuttamalla löydät halvimmat vipit ja kulutusluotot! Selvitä sinulle tarjottava edullisin korko Nordsekin avulla. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Pikavippi

Pikavippi on vakuudeton laina  Pikavippi on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton laina, jota haetaan netistä. Pikavippi on kulutusluotto ja sitä voidaan nostaa käyttöön muutamasta sadasta...

SMS vippi 

Hae nopeaa SMS vippiä heti tilille  Voit saada SMS vipin käyttöön jopa samana päivänä, sillä laina voidaan maksaa samana päivänä tilille. Lainan hakeminen onnistuu muutamassa...

Lainaa 100 

Lainaa 100 euroa voit hakea nopeasti, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat netissä pikalainaa ilman vakuuksia. Voit nostaa lainaa 100 €, kun sinulla ei ole...

Lainaa 500 euroa

Lainaa 500 euroa voit saada rahoitusyhtiöstä ja pankista. Voit saada lainaa 500 euroa, kun: Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjäKotipaikka on SuomessaOlet täysi-ikäinen Lainan korko pienessä 500 euron...