SMS vippi 

Janne Häkkinen

Hae nopeaa SMS vippiä heti tilille 

Voit saada SMS vipin käyttöön jopa samana päivänä, sillä laina voidaan maksaa samana päivänä tilille. Lainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa ilman liitteitä. 

Hae vakuudetonta sms lainaa 1 000 – 60 000 euroa. Lainaan voidaan tarjota maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainaan ei tarvita takaajia tai vakuuksia, joten se voidaan maksaa tilille nopeasti. 

Hae sms vippiä maksutta Nordsekin kautta. Näin kilpailutat pankit ja rahoitusyhtiöt yhdellä hakemuksella. Voit saada lainatarjouksia heti katsottavaksi jopa yli 30 luotonantajalta!

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Sms vippi 

 • Vippiä 500 – 60 000 € 
 • Korko 4 – 20% 
 • Tilinhoitomaksu 4 – 10 € kuukausi 
 • Avausmaksu 0 – 200 € 
 • Todellinen vuosikorko 5 – 38% 
 • Laina-aika 1 – 15 vuotta 
 • Ei vakuuksia tai takaajia 
 • Joustava käyttö 
 • Mahdollisuus aina ennenaikaiseen takaisinmaksuun 

Kilpailuta sms vippi Nordsekin avulla nopeasti yhdellä nettihakemuksella. Vakuudettomien lainojen hinnoissa on suuria eroja, joten lainat kannattaa aina kilpailuttaa. 

Näin haet lainaa

1. Lähetä lainahakemus

Lainahakemuksen lähettäminen onnistuu 2 – 5 minuutissa ilman liitteitä.

2. Vertaa lainatarjouksia 

Ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi – osa pankeista tekee tarjouksen 6 tunnin sisällä. 

3. Hyväksy paras laina – rahat tilille 

Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä – allekirjoita laina omilla verkkopankkitunnuksilla.

Mikä on sms vipin korko? 

Vipin korkoon vaikuttaa paljon se, mitkä työtulot sinulla on. Sitä suuremmat tulot, sitä alhaisempi korko lainaan voidaan tarjota. SMS vipin hintaan vaikuttaa paljon myös nostettu lainasumma. Isompaan vippiin tarjotaan usein edullisempaa korkoa. 

Alla esimerkki, mitä sms vippi korko voi olla eri lainasummilla: 

Lainasumma KorkoTilinhoitomaksu 
1 000 €15 – 20%4 – 10 €
2 000 €12 – 20%4 – 10 €
5 000 €10 – 20%4 – 10 €
10 000 €8 – 16%4 – 10 €
15 000 €5 – 14%4 – 10 €
30 000 €4 – 12%4 – 10 €

Huomaathan, että hinnat ovat esimerkkejä ja selvität vasta lainatarjouksen avulla sinulle tarjottavan lainan koron. Voit myös arvioida lainalaskurin avulla, mikä on sinulle sopiva sms laina.

Mihin sms vippiä voidaan käyttää? 

SMS vippi on vakuudetonta lainaa, joten päätät itse aina lopulta lainan käyttökohteen. Lainasumma vaikuttaa yleisimpiin käyttötarkoituksiin. Tässä yleisimpiä käyttökohteita sms vipille: 

 • Laskujen maksu 
 • Yllättävät kulut 
 • Pikavipit ja luottokortit 
 • Matka
 • Shoppailu 
 • Kodinkoneet 

Lähde sms vipin avulla reissuun tai maksa sillä erääntyneitä laskuja. Voit hyvin käyttää lainaa myös useampaan käyttökohteeseen. Nosta vaikka lainaa 5000 euroa ja maksa sillä laskuja ja käytä loput ansaittuun lomamatkaan! 

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Vertaile lainat nyt

Kuka voi saada sms vippiä?

Voit saada lainaa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja olet täysi-ikäinen. Lainaa varten sinulla tulee olla säännöllisiä palkkatuloja tai eläketuloja. Osa rahoitusyhtiöistä voi hyväksyä myös ansiosidonnaisen säännöllisiksi tuloiksi. 

Lainaa varten hakijan on oltava ollut vähintään 36 kuukautta Suomessa. Lisäksi hakijalla on oltava kotimainen henkilötunnus. Lainaa varten luotonantajat arvioivat myös velkamäärää suhteisiin tuloihin. Voit saada hylätyn lainapäätöksen, jos sinulla on liikaa velkaa jo käytössä. 

Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Voit siksi huoletta tarkistaa Nordsekin avulla, voidaanko lainaa myöntää vai ei. Näin saat samalla tehtyä kattavan markkina-analyysin saatavilla olevista rahoitusvaihtoehdoista! 

Hae lainaa vaikka jo tänään Nordsekin avulla ja selvitä, mistä voit saada vakuudetonta pikalainaa heti käyttöön! 

pankit jota nordsek kilpailuttaa

Kilpailuta sms vippi Nordsekin avulla tänään  

Hae nopeaa sms vippiä vaikka heti Nordsekin avulla. Voit saada lainaa 500 – 60 000 € riippuen omista työtuloista ja muiden velkojen määrästä. 

Lainaan voit saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Voit aina maksaa vipin etuajassa takaisin ja säästää kuluissa. 

Kaikki vakuudettomat pikalainat kannattaa kilpailuttaa, sillä lainojen kuluissa on isoja eroja. Kun vertailet lainan kustannuksia, selvität nopeasti sinulle parhaan vipin. 

Voit tehdä nopean sms vippi hakemuksen puhelimella tai koneella missä vain. Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Selvitä Nordsekin avulla heti, mistä löytyy edullisin vakuudeton vippi juuri sinulle! 

SMS lainan nostaminen on hyvin helppoa ja nopeaa, joten se sopii äkilliseen rahantarpeeseen. Voit täyttää Nordsekin kumppaneiden sivuilta hakemuksen minuuteissa. 

Saat ensimmäiset tarjoukset heti katsottavaksi. Tarjoukset lähetetään sähköpostitse, mutta moni lähettää myös sms viestillä lainatarjouksen katsottavaksi. 

Hakeminen ei sido mihinkään ja on täysin maksutonta. Siksi kilpailuttaminen kannattaa tehdä, sillä saat yhdellä hakemuksella haettua jopa yli 30 luotonantajalta sms lainaa. 
Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainan maksuaika on 1 – 15 vuotta. Koroissa on isoja eroja, joten vertailu kannattaa aina tehdä. Todellinen vuosikorko on paras tapa arvioida mikä laina on sinulle edullisin.

Usein kysyttyä sms vipeistä

Mikä on SMS vippi? 

SMS vippi on vakuudeton laina, jota tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt. SMS vipin korko on 4 – 20 % ja sitä voi nostaa 1 000 – 60 000 euroa. 

Miten SMS vippi toimii? 

SMS vippiä haetaan puhelimella tai koneella. Saat lainatarjoukset tekstiviestillä ja sähköpostitse katsottavaksi. Lainan voit nostaa käyttöön allekirjoittamalla lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla. 

Kuka voi hakea SMS vippiä?

SMS vippiä voit saada, kun: 

– Olet täysi-ikäinen 
– Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
– Kotipaikka on Suomessa

Mikä on SMS vipin korko? 

SMS vipin korko vaihtelee 4 – 20% välillä. Selvität sinulle tarjottavan lainan koron pyytämällä tarjousta Nordsekin yhteistyökumppaneilta. 

Miksi vippi kannattaa kilpailuttaa? 

Vakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa, sillä sen avulla selvität nopeasti parhaat korkotarjoukset. 

Sitoudunko johonkin, jos haen lainaa?

Et sitoudu mihinkään hakiessa lainaa, joten voit huoletta hakea sms vippiä vaikka heti.  

Mistä sms vippiä kannattaa hakea?

Vipin hakeminen kannattaa tehdä Nordsekin avulla, jolloin yhdellä hakemuksella kilpailutat jopa yli 30 luotonantajaa. Säästä kuluissa vertailun avulla!

Voinko maksaa vipin takaisin etuajassa? 

Voit aina maksaa lainan etuajassa takaisin. Näin säästät kuluissa. 

Kuinka nopeasti raha maksetaan tilille? 

Osa luotonantajista voi maksaa lainan heti tilille, kun olet allekirjoittanut sopimuksen. Viimeistään rahat maksetaan tilille kahdessa arkipäivässä. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.