SMS vippi 

LainaaSMS vippi 

SMS vippi on vakuudeton laina kuluttajalle, jota haetaan matkapuhelimella. SMS vippiä tarjoavat Suomessa sekä pankit että rahoitusyhtiöt.  Voit saada SMS vippiä jopa 60 000 euroon asti: 

 • SMS vippiä 1 000 – 60 000 euroa 
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta 
 • Korko 4 – 20% 
 • Tarjous SMS viestillä – käytössä jopa samana päivänä 

Sms vippi on nopea ja helppoa hakea.  Koska myös pankit tarjoavat sms vippiä, voit saada lainan nopeasti ja edullisesti käyttöön. Pankkien sms vippien tulon myötä sinun ei tarvitse maksaa enää ekstraa nopeudesta. 

Norjalaisten ja ruotsalaisten pankkien myötä sms vippien hinnat laskivat Suomessa. Kilpailun lisääntyminen on parantanut suomalaisten kuluttajien asemaa, sillä voit saada edullista sms vippiä yhä useammasta paikasta. 

Nosta lainaa nopeasti käyttöön 

Voit nostaa lainaa käyttöön nopeimmillaan jo saman päivän aikana. Lainan nostaminen onnistuu hetkessä, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät automaattisen alustavan lainapäätöksen pienille vakuudettomille lainoille. 

Voit nostaa lainaa hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin:

 • Nosta lainaa kalliiden lainojen maksuun 
 • Nosta laina ja maksa luottokorttivelat pois 
 • Osta matka tai lähde ostoksille 
 • Hanki kodinkoneita tai sisustusta kotisi 
 • Nosta lainaa vuokravakuuden maksuun tai vuokraan 

Lainan nostaminen onnistuu pankista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on säännöllisiä tuloja, ei maksuhäiriömerkintöjä ja kotipaikka on Suomessa. 

“Voit nostaa lainaa nopeasti käyttöön, sillä lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Laina maksetaan tilille 1-2 arkipäivän kuluessa.”

Vippi SMS heti 60 000  euroon asti

Vippi sms jopa 60 000 euroon asti? Voit saada puhelimella lainaa nopeasti, sillä vippi sms haetaan matkapuhelimella ja saat tarjoukset sms viestillä suoraan puhelimeen.  

 • SMS vippi käyttöön matkapuhelimella 
 • Pienissä lainoissa ei välttämättä tarvita liitteitä 
 • Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla matkapuhelimella 
 • Ensimmäiset tarjoukset sms viestillä heti katsottavaksi 

Vippi sms kannattaa kilpailuttaa, sillä lainojen koroissa on suuria eroja. Myös pienempien sms vippien korko on hyvä vertailla, sillä pidemmällä maksuajalla voit maksaa satoja euroja enemmän kalliista vipistä. 

SMS vipin korko ja hinta esimerkki 

SMS vipin hintaan vaikuttaa paljon nostettava lainasumma. Pankit hinnoittelevat isommat lainat edullisemmin, joten isompaan sms vippiin on helpompi saada matala korko. 

Alla on esimerkki, mikä on normaali vaihteluväli sms vippien koroissa eri lainasummille: 

Nosta lainaaKoron vaihteluväliTilinhoitomaksu 
2 000 €15 – 20%4 – 6 €
5 000 €12 – 20%4 – 6 €
10 000 €10 – 18%4 – 6 €
20 000 €8 – 15%4 – 6 €
30 000 €5 – 10%4 – 6 €
50 000 €4 – 9%4 – 6 €

Laskelman hinnat ovat esimerkkejä ja tarkistat sinulle tarjottavan sms vipin hinnan pyytämällä Nordsekin yhteistyökumppaneilta lainatarjousta. Voit myös arvioida lainalaskurin avulla, mikä on sinulle sopiva sms vippi.

Nämä asiat sinun tulisi tietää SMS vipistä 

 • Puhelimella hakeminen vie 1 – 2 minuuttia 
 • Saat alustavia sms tarjouksia heti katsottavaksi 
 • Sähköinen allekirjoitus puhelimella tai koneella 
 • Lainan nosto tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa 
 • Myös pankit tarjoavat SMS vippiä 
 • SMS vippien korko 4 – 20% 

SMS vipit Suomessa 

SMS vippiä tarjoavat Suomessa sekä pankit että rahoitusyhtiöt. SMS vippi kannattaa kilpailuttaa, sillä lainan korko vaihtelee paljon. Löydät parhaat sms vipit kilpailuttamalla lainat, jolloin pankit kilpailevat asiakkuudestasi. 

 • Suurin osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä Suomessa tarjoavat sms vippiä 
 • Sekä suomalaiset pankit että ulkomaalaiset digipankit tarjoavat sms vippiä 
 • SMS vippien korko vaihtelee 4 – 20% välillä 
 • Pankit tarjoavat sms vippiä 60 000 euroon asti, rahoitusyhtiöt 30 000 euroon 

Pankkien tarjoama sms vippi on nopeaa ja edullista. Myös rahoitusyhtiön tarjoama vippi voi olla matalalla korolla – selvität sinulle parhaan hinnan kilpailuttamalla sms vipit. Kilpailuttaminen onnistuu nopeasti Nordsekin yhteistyökumppanien avulla. 

“SMS vippiä voit saada nopeasti ja edullisesti sekä pankista että rahoitusyhtiöistä.” 

Näin haet SMS vippiä

 1. Täytä hakemus verkkosivuilla 

 2. Tarjoukset SMS:llä katsottavaksi 

 3. Tarjoukset SMS:llä katsottavaksi 

 4. Allekirjoita sähköisesti 

 5. SMS vippi tilille 

SMS vippi on vakuudeton kulutusluotto 

SMS vippi on vakuudeton kulutusluotto, jota maksetaan takaisin kuukausittain. Usein kulutusluotto kannattaa nostaa kertalainana, jota lyhennetään tasaerin lainanantajalle takaisin. 

Toinen vaihtoehto lainalle on joustoluotto, jossa nostettua kulutusluottoa ei tarvitse lyhentää takaisin. Joustoluotossa sinulle on annettu maksimi luottoraja, jonka verran sinulla voi olla avointa velkaa pankille. 

Opiskelijoille lainaa voidaan myöntää, mikäli sinulla on säännöllisiä tuloja. Moni opiskelija nostaa joustoluottoa, jolloin luoton voi maksaa takaisin myöhemmin rahoitusyhtiölle. 

Eläkeläiselle laina onnistuu myös, sillä eläketulot ovat säännöllisiä tuloja. Eläkeläiselle lainan suuruuteen vaikuttaa paljon eläketulojen lisäksi ikä ja muiden lainojen määrä.  

Säästä kilpailuttamalla tuhansia euroja 

Voit säästää sms vipeissä tuhansia euroja, kun lainasumma on 10 000 euroa. Esimerkki paljastaa, kuinka paljon voit säästää, kun lasket 10 000 euron luoton korkoa 5 – 10% prosenttiyksikköä. Laina-aika on 7 vuotta: 

LuottomääräVanha korkoUusi korko 7 vuoden säästö
10 000 €20%10%4.709 €
10 000 €15%10%2.265 €

Nosta lainaa vaikka jo tänään 

Voit nostaa lainaa käyttöön vaikka heti, mikäli sinulla on lainatarve. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit rauhassa katsoa tarjouksia ja vertaile korkoja. 

 • Lainan nostaminen onnistuu 2 – 4 viikkoa siitä, kun olet saanut tarjoukset katsottavaksi. 
 • Nosta lainaa käyttöön vasta, kun sinulla on tiedossa järkevä lainatarjous
 • Nosta laina 1 000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia päivissä 

Voit hakea tarjouksia Nordsekin yhteistyökumppaneilta jo tänään, mikäli haluat selvittää maksutta sinulle parhaat korkotarjoukset. Lainojen kilpailuttaminen on fiksua, sillä säästät sen avulla kuluissa ja vertailu on hyvin nopeaa. 

Mikä on SMS vippi? 

SMS vippi on vakuudeton laina, jota tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt. SMS vipin korko on 4 – 20 % ja sitä voi nostaa 1 000 – 60 000 euroa. 

Kuka voi hakea SMS vippiä?

SMS vippiä voit saada, kun: 

– Olet täysi-ikäinen 
– Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
– Kotipaikka on Suomessa

Mikä on SMS vipin korko? 

SMS vipin korko vaihtelee 4 – 20% välillä. Selvität sinulle tarjottavan lainan koron pyytämällä tarjousta Nordsekin yhteistyökumppaneilta. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Lainaa 500

Hae 500 euron laina heti tilille  Tuliko yllättävä rahantarve pienelle 500 euron lainalle? Ehkä astianpesukone meni rikki tai haluat ostaa uuden puhelimen? Tarvitsetko rahaa heti?...

 Lainaa netistä

Lainaa netistä nopeasti Voit hakea lainaa netistä nopealla verkkohakemuksella milloin tahansa. Lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, sillä hakemukseen riittää perustiedot sinusta ja haettavasta lainasta.  Kilpailuttamalla...

Metsälaina

Metsälaina vertailun avulla edullisesti  Oletko ostamassa metsää? Moni suomalainen sijoittaa metsään, sillä se on tasaista kassavirtaa tuottava sijoituskohde. Voit hakea Nordsekin avulla metsälainaa milloin tahansa....

Rakennuslaina

Rakennuslaina edullisesti Nordsekiltä  Moni suomalainen omistaa mökin tai kodin, jossa syntyy yllättäviä tarpeita rakentamiselle tai korjaamiselle.  Nordsekin kumppanien avulla haet rakennuslainaa nopeasti ilman vakuuksia, jolloin saat...