Pikalaina

LainaaPikalaina

Pikalaina heti tilille 

Hae pikalaina käyttöön milloin tahansa, sillä lainaa voit hakea 24/7 kellon ympäri. 

Lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi ja kaikki tarjoukset 4 – 6 tunnin sisällä. 

Lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. 

Pikalainat kannattaa kilpailuttaa, sillä sen avulla voit säästää merkittävästi lainan kustannuksissa.

Näin haet pikalainaa

 1. Lähetä hakemus.

  Tämä vie vain muutaman minuutin.

 2. Vertaa tarjouksia.

  Odota hetki, sillä osa tarjouksista tulee heti, osalla voi mennä 4 – 6 tuntia.

 3. Valitse paras tarjous.

  Parhaassa tarjouksessa alhaisimmat kustannukset.

 4. Allekirjoita – rahat tilille.

  Laina maksetaan nopeasti tilille heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti.

pikalainaa saa helposti ilman liitteitä

Pikalainan hakeminen vie vain muutaman minuutin 

Pikalainan hakeminen netissä on helppoa ja nopeaa. Saat tehtyä hakemuksen muutamassa minuutissa ilman liitteitä. Hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. Saat yleensä kaikki tarjoukset sähköpostiin katsottavaksi viimeistään 6 tunnin sisällä. 

Kun lähetät hakemuksen vertailupalvelusta, lähetetään lainahakemus jopa yli 20 luotonantajalle. Kilpailuttamisen avulla saat siis nopeasti selvitettyä eri luotonantajien tarjoukset maksutta. 

Lainojen vertailuun ei ole kiire, sillä tarjoukset ovat voimassa jopa 4 viikkoa. Näin voit rauhassa tutkia, mikä on sinulle paras pikalaina. Koska luottojen koroissa on isoja eroja, kannattaa myös pienet lainat aina kilpailuttaa. 

Allekirjoitus tehdään luotonantajan ohjeiden mukaisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. Laina maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa siitä, kun sopimus on allekirjoitettu. 

Pikalaina nopeaan rahantarpeeseen

Pikalaina tulee apuun, kun maksettavana on äkillisiä laskuja ja tarve on lyhytaikaiselle  lainalle

Vaikka tarve lainalle tulee nopeasti, kannattaa korko ja muut ehdot aina huolellisesti vertailla. Koskaan ei tulisi olla niin kiire rahan nostoa varten, että korkoa ei kerkeisi vertailla. 

Menikö pakastin tai astianpesukone rikki? Tuliko yllättäviä laskuja, joiden eräpäivä lähestyy? Kaikkea ei voi ennakoida, jolloin myös yllättäviä kustannuksia voi syntyä nopealla varoitusajalla. Pikalaina on usein sopiva lainatuote nopeisiin tarpeisiin.

Pikalainat ja muut vakuudettomat lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Kilpailuttaminen on tärkeää, sillä sen avulla voit säästää merkittävästi kustannuksissa. Kun kilpailutat Nordsekin avulla pikalainat – voit saada lainatarjouksia jopa yli 20 luotonantajalta. 

Pikalaina – mikä se on? 

Pikalaina on nettilaina, jota haetaan ilman vakuuksia 1 000 – 60 000 eurolle. Vakuudeton laina on nostettavissa tilille jopa saman päivän aikana, sillä lainapäätöksen voit saada heti. Koska laina on vakuudetonta, voit päättää itse käyttökohteen. Käytä pikalainaa vaikka matkarahoitukseen tai laskujen maksuun. 

Pikaluoton todellinen vuosikorko vaihtelee 5 – 35 % välillä. Hintaan vaikuttaa nostettava lainamäärä, tarjottu laina-aika ja hakijan tiedot. Isompaan lainaan tarjotaan usein edullisempi korko. 

Lainahakemus tehdään verkossa ja sen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Ensimmäiset lainatarjoukset pääset katsomaan heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Koska myös pankit tekevät lainapäätöksen automaattisesti, selvität nopeasti sinulle tarjottavat lainaehdot. 

Pikaluottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Tasaerä tarkoittaa, että kuukausierän suuruus on aina sama. Voit kuitenkin maksaa luoton myös etuajassa takaisin milloin tahansa – näin säästät myös kuluissa. 

Kuka voi saada pikalainaa?

Pikalainan saaminen edellyttää, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lisäksi hakijalla on oltava säännöllisiä ansiotuloja, kotipaikka Suomessa ja kotimainen henkilötunnus sekä ikää vähintään 18 vuotta. 

Ikäraja pikalainoissa vaihtelee eri luotonantajien kesken. Osa pankeista voi vaatia jopa 24 vuoden ikää – osalle riittää että on täysi-ikäinen. (https://www.suomi.fi/kansalaiselle/parisuhde-ja-perhe/tervetuloa-taysi-ikaiseksi

Lainan saanti edellyttää palkkatuloja tai eläketuloja. Myös eläkeläiset voivat saada lainaa, sillä eläketulot ovat hyväksyttäviä tuloja. 

Opiskelija voi saada lainaa, mikäli on töissä ja on riittävästi tuloja. Mikä on riittävät tulot? Osa luotonantajista ei määritä minimi tulorajaa, kun osalla pankeista se on 15 000 – 20 000 euroa vuodessa. 

Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mitkä luotonantajat tarjoavat pikalainaa sinulle ja mitkä eivät. Kun kilpailutat lainatarjoukset Nordsekin avulla, selvität minuuteissa sinulle lainaa tarjoavat pankit. 

Pikalaina Nordsekin avulla nopeasti ja edullisesti

Kun sinulla on tarve nopealle lainalle, kannattaa hakemuksen lähettäminen tehdä Nordsekin kumppanien avulla. 

Lainavertailun avulla saat tarkastettua, millä ehdoilla eri luotonantajat voivat tarjota sinulle lainaa. Vertailu säästää kuluissa ja ajassa, sillä sinun ei tarvitse lähetellä hakemusta useampaan paikkaan – vain yksi hakemus riittää. 

Voit saada edullisia tarjouksia myös pikalainalle, sillä pankit tarjoavat pikalainaa netissä alkaen 4% vuosikorolla.

Kun kilpailutat lainat Nordsekin avulla, selvität nopeasti parhaat korkotarjoukset. Kalliin ja halvimman pikalainan hintaero voi olla jopa tuhansia euroja, joten korkovertailu on tärkeää tehdä huolellisesti. 

Koska hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, kannattaa sinulle tarjottavat pikalainat tarkistaa heti Nordsekin kumppaneilta. 

Jos sinulla on jo käytössä useampi pienlaina, voi lainojen yhdistäminen olla järkevää. Yhdistämällä lainat nostat yhden isomman lainan käyttöön, jolla maksat kalliit pienlainat pois. 

Milloin pikalainan ottaminen on hyvä ja milloin huono idea?

Ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta, milloin pikalainaa kannattaa nostaa ja milloin ei. Tässä listattuna, pikalainan hyvät ja huonot puolet:

Edut:  Huonot puolet: 
+Nopeasti haettavissa-Voi olla kallis
+Rahat jopa samana päivänä-Velkamäärä kasvaa
+Helppo vertailla hintoja -Ei auta, kun oma tilanne huono
+Joustava käyttö-Kiireessä nostetaan liian kallis laina

Yleinen virhe pikalainaa hakiessa on, että laina nostetaan kiireessä. Silloin ei välttämättä muisteta vertailla eri korkotarjouksia. Tai hyväksytään ensimmäinen lainatarjous. 

Koska saat kaikki tarjoukset katsottavaksi 6 tunnin sisällä lainan hakemisesta, kannattaa kaikki lainatarjoukset katsoa ennen päätöstä. 

Pikalainan nostaminen ei auta, jos oma taloustilanne on jo huono. Tällöin nostat vain lisää velkaa – ja lainanhoitokustannukset nousevat. 

Jos sinulla on käytössä jo useampi pikalaina tai pienlaina, voi yhdistelylaina olla hyvä lainatuote. Yhdistelylainan avulla voit maksaa kalliit pikalainat pois edullisemmalla ja isommalla lainalla. Yhdistelylaina sopii kuluttajalle, jolla on käytössä vähintään 2 lainaa muualta. 

Lainan korko ja laina-aika – esimerkki laskelma 

Pikalaina hinnoitellaan asiakaskohtaisesti. Käytännössä siis jokaiselle hakijalla annetaan henkilökohtainen hinta, lainamäärä ja tarjottu laina-aika. 

Selvität helposti hakemalla lainaa, millä ehdoin sinulle voidaan tarjota lainaa. Kuukausierä muodostuu lainan kustannuksista ja takaisin maksettavasta pääomasta. Sitä pidempi maksuaika valitaan, sitä alhaisemman kuukausierän saat lainalle. 

Tässä esimerkki laskelma, mitä tyypillinen pikalaina voisi maksaa ja mikä sen kuukausierä on eri lainasummille: 

Lainasumma KorkoMaksuaika Kuukausierä
1 000 – 5 000 €10 – 20 %1 – 5 vuotta20 – 425 €
6 000 – 15 000 €8 – 15 %3 – 8 vuotta70 – 500 €
16 000 – 30 000 €4 – 10 %5 – 10 vuotta300 – 750 €

Lainan kustannus koostuu nimelliskorosta, tilinhoitomaksusta ja avausmaksuista. 

Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kokonaiskustannukset. Kun vertaat pikalainojen hintoja, vertaa lainojen todellista vuosikorkoa keskenään. 

Huomio, että vaikka pidempi maksuaika laskee kuukausierän suuruutta, se nostaa kokonaiskustannuksia lainassa. Koska maksat lainaa pidemmän ajan takaisin, maksat enemmän korkokustannuksia ja muita kuluja lainasta. 

Isompaan lainaan tarjotaan myös usein pidempi maksuaika. Esimerkiksi 5000 euron lainaan tarjotaan tyypillisesti maksuaikaa 3 – 5 vuotta, kun 10 000 lainaan voit saada maksuaikaa 8 vuotta. 

Kuka ei voi saada pikalainaa?

Pikalainaa ei myönnetä, kun hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Muita yleisiä syitä hylättyyn luottopäätökseen ovat liian pienet tulot, liian suuri muiden lainojen määrä, virheellisesti täytetty lainahakemus ja ikä. 

Valitettavasti maksuhäiriömerkintä tarkoittaa, että pikalainaa ei voida myöntää. Jos sinulla ei ole tarpeeksi säännöllisiä tuloja, voi olla ettet saa yhtään lainatarjousta. 

Muista täyttää lainahakemus huolellisesti. Moni lähettää virheellisen hakemuksen, jolloin hakemus hylätään. Yleisiä virheitä hakemuksessa on väärin kirjoitettu henkilötunnus tai yhteystiedot. Hakemuksessa ei kannata myöskään valehdella omien tulojen tai muiden lainojen määrässä, sillä pankit tarkistavat usein nämä tiedot. Jos valehtelet hakemuksessa, voidaan päätös hylätä. 

Sinun ei onneksi tarvitse etukäteen olla varma, voitko saada pikalainaa. Voitkin tarkistaa sen helposti vertailun avulla, jolloin sinulle hyväksytyn lainapäätöksen tekevät luotonantajat voivat lähettää tarjouksen katsottavaksi. 

Nosta pikalaina nopeasti tilille vaikka heti 

Voit hakea pikalainaa jo tänään Nordsekin avulla. Näin selvität, mistä luotonantajalta saat parhaat korkotarjoukset. 

Pikalainan nostaminen ja hakeminen on hyvin helppoa. Koska vertailun tekeminen yli 20 luotonantajalla onnistuu yhdellä hakemuksella, kannattaa pikalaina aina kilpailuttaa myös pienille lainasummille. 

Sinun ei tarvitse etukäteen tietää, mistä pankista voisit saada lainaa. Kun kilpailutat luotonantajat, saat selville minuuteissa sinulle parhaat luotonantajat. 

Vertaileminen kannattaa aina tehdä, oli kyseessä iso tai pieni laina. Koska pikalainan kuten muiden vakuudettomien lainojen hinnat ovat henkilökohtaisia, selvität sinulle tarjottavan koron vain pyytämällä lainatarjousta.

Usein kysyttyä pikalainoista:

Kuinka pikalainaa haetaan?

– Lähetä hakemus 
– Vertaile korkotarjouksia 
– Hyväksy edullisin pikalaina allekirjoittamalla verkkopankkitunnuksilla

Sitoudunko johonkin hakiessa pikalainaa?

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit tehdä maksuttoman tarjouksen vaikka heti, vaikka et ole varma vielä lainatarpeesta. 

Kannattaa lainojen vertailu?

Lainojen vertailu kannattaa tehdä kaiken kokoisiin lainoihin, sillä parhaan lainan selvität vain kilpailuttamisen avulla. Lainojen vertailu säästää kuluissa ja se ei maksa mitään. 

Mistä saan parhaan koron pikalainalle?

Paras lainatarjous löytyy Nordsekin kumppaneilta kilpailuttamalla lainan. Kun kilpailutat pikalainan, lähetetään hakemuksesi jopa yli 20 luotonantajalle. 

Miksi minulle ei lähetetty lainatarjouksia?

Et välttämättä saa yhtään lainatarjousta, mikäli kaikki luotonantajat tekevät hylätyn luottopäätöksen. Yleisimmät syyt hylättyyn luottopäätökseen on maksuhäiriömerkintä tai liian matalat tulot.

Maksetaanko pikalaina heti tilille?

Pikalaina voidaan maksaa heti tilille. Normaalisti se maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut verkkopankkitunnuksilla sopimuksen. 

Kuinka pikalaina maksetaan takaisin?

Lainatarjouksessa selviää sinulle tarjottava maksuaika ja kuukausierä. Lainaa maksetaan takaisin joka kuukausi tasaerin 1 – 15 vuoden maksuajalla. 

Kuinka paljon voin saada pikalainaa?

Pikalainaa voi saada aina 60 000 euroon asti. Pikalainan määrä on henkilökohtainen ja selvität sen hakemalla lainaa. Sitä suuremmat tulot ovat, sitä isomman lainan voit saada. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Lainaa 500

Hae 500 euron laina heti tilille  Tuliko yllättävä rahantarve pienelle 500 euron lainalle? Ehkä astianpesukone meni rikki tai haluat ostaa uuden puhelimen? Tarvitsetko rahaa heti?...

 Lainaa netistä

Lainaa netistä nopeasti Voit hakea lainaa netistä nopealla verkkohakemuksella milloin tahansa. Lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin, sillä hakemukseen riittää perustiedot sinusta ja haettavasta lainasta.  Kilpailuttamalla...

Metsälaina

Metsälaina vertailun avulla edullisesti  Oletko ostamassa metsää? Moni suomalainen sijoittaa metsään, sillä se on tasaista kassavirtaa tuottava sijoituskohde. Voit hakea Nordsekin avulla metsälainaa milloin tahansa....

Rakennuslaina

Rakennuslaina edullisesti Nordsekiltä  Moni suomalainen omistaa mökin tai kodin, jossa syntyy yllättäviä tarpeita rakentamiselle tai korjaamiselle.  Nordsekin kumppanien avulla haet rakennuslainaa nopeasti ilman vakuuksia, jolloin saat...