Pikalaina

LainaaPikalaina

Pikalaina heti tilille 

Nosta pikalainaa heti tilille, sillä saat lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Voit hakea lainaa milloin vain, sillä lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. 

 • Lainahakemus 2 – 3 minuutissa 
 • Lainapäätös heti 
 • Rahat tilille samana päivänä

Näin haet pikalainaa

Lähetä hakemus.

Tämä vie vain muutaman minuutin.

Valitse paras tarjous.

Vertaile lainatarjouksia ja valitse edullisin laina. 

Allekirjoittamalla rahat tilille.

Laina maksetaan nopeasti tilille heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti.

Kilpailuta pikalaina Nordsekin avulla 

Myös nopea vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa, sillä lainojen koroissa on suuria eroja. Nordsekin avulla kilpailutat nopeasti eri vakuudettomat kulutusluotot. 

Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Lähettämällä lainahakemuksen Nordsekin kautta selvität yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjousta. 

Voit kilpailuttaa maksutta lainat 500 eurosta aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Hakemalla lainaa Nordsekin kautta selvität nopeasti, mistä löytyy edullisin pikalaina sinulle. 

Pikalaina tiivistettynä

 • Lainaa 500 – 60 000 euroa omasta tulotasosta riippuen
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta 
 • Lainan korko alkaen 4%
 • Ei vakuuksia
 • Lainapäätös heti 
 • Nopeasti tilille jopa samana päivänä 
 • Joustava käyttää – päätät itse käyttökohteen  
 • Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä 

Helppo pikalaina minuuteissa 

Pikalainan hakeminen netissä on helppoa ja nopeaa. Saat tehtyä hakemuksen muutamassa minuutissa ilman liitteitä. Hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. 

Kun lähetät hakemuksen Nordsekin kautta, lähetetään lainahakemus jopa yli 30 luotonantajalle. Kilpailuttamisen avulla saat siis nopeasti selvitettyä eri luotonantajien tarjoukset maksutta. 

Lainojen vertailuun ei ole kiire, sillä tarjoukset ovat voimassa jopa 4 viikkoa. Näin voit rauhassa tutkia, mikä on sinulle paras pikalaina. Koska luottojen koroissa on isoja eroja, kannattaa myös pienet lainat aina kilpailuttaa.

pikalainaa saa helposti ilman liitteitä

Pikalainaa nopeaan rahantarpeeseen

Pikalaina tulee apuun, kun maksettavana on äkillisiä laskuja ja tarve on lyhytaikaiselle  lainalle. Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jota voidaan nostaa mihin tahansa itse valittuun käyttötarkoitukseen. 

Menikö auto rikki? Tuliko sinulle yllättäviä menoeriä, jotka kaipaavat rahoitusta? Pikalainan yksi suurimmista eduista on nopeus ja joustavuus. Koska voit nostaa rahat tilille jopa samana päivänä ilman vakuuksia, voit käyttää sitä hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

Lähde vaikka lomalle lomalainan avulla tai osta kotiin uusia kodinkoneita. Koska lainan hakeminen on maksutonta Nordsekin avulla, voit helposti tarkistaa sinulle tarjottavien lainojen korot! 

Kuinka pikalaina toimii?   

Pikalaina on nettilaina, jota haetaan ilman vakuuksia 1 000 – 60 000 eurolle. Vakuudeton laina on nostettavissa tilille jopa saman päivän aikana, sillä lainapäätöksen voit saada heti. 

Pikaluoton todellinen vuosikorko vaihtelee 5 – 35 % välillä. Hintaan vaikuttaa nostettava lainamäärä, tarjottu laina-aika ja hakijan tiedot. Isompaan lainaan tarjotaan usein edullisempi korko. 

Lainahakemus tehdään verkossa ja sen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Ensimmäiset lainatarjoukset pääset katsomaan heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Koska myös pankit tekevät lainapäätöksen automaattisesti, selvität nopeasti sinulle tarjottavat lainaehdot myös pankeista. 

Pikaluottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Tasaerä tarkoittaa, että kuukausierän suuruus on aina sama. Voit kuitenkin maksaa luoton myös etuajassa takaisin milloin tahansa ja säästää kuluissa.

Kuka voi saada pikalainaa?

Voit saada pikalainaa: 

 • Kun olet vähintään 18 vuotias
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot 
 • Säännöllisiä tuloja
 • Kotipaikka Suomessa 

Pikalainan saaminen edellyttää, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lisäksi hakijalla on oltava säännöllisiä ansiotuloja, kotipaikka Suomessa ja kotimainen henkilötunnus sekä ikää vähintään 18 vuotta. Ikäraja pikalainoissa vaihtelee eri luotonantajien kesken. Osa pankeista voi vaatia jopa 24 vuoden ikää – osalle riittää että on täysi-ikäinen. 


Kun kilpailutat lainatarjoukset Nordsekin kautta, selvität nopeasti sinulle lainaa tarjoavat pankit. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen omaa luottokelpoisuutta, sillä lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään.

Pikalainan plussat ja miinukset 

Ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta, milloin pikalainaa kannattaa nostaa ja milloin ei. Tässä listattuna, pikalainan hyvät ja huonot puolet:

Plussat: Miinukset:  
Nopea hakuKorko voi olla korkea 
Rahat tilille heti Velkojen määrä kasvaa
Helppo vertailla hintoja Nostaa menojen määrää
Joustava käyttääKiireessä nostetaan liian kallis laina

Yleinen virhe pikalainaa hakiessa on, että laina nostetaan kiireessä. Silloin ei välttämättä muisteta vertailla eri korkotarjouksia. Tai hyväksytään ensimmäinen lainatarjous. 

Koska saat kaikki tarjoukset katsottavaksi 6 tunnin sisällä lainan hakemisesta, kannattaa kaikki lainatarjoukset katsoa ennen päätöstä. 

Pikalainan nostaminen ei auta, jos oma taloustilanne on jo huono. Tällöin nostat vain lisää velkaa – ja lainanhoitokustannukset nousevat. 
Jos sinulla on käytössä jo useampi pikalaina tai pienlaina, voi yhdistelylaina olla hyvä lainatuote. Yhdistelylainan avulla voit maksaa kalliit pikalainat pois edullisemmalla ja isommalla lainalla. Yhdistelylaina sopii kuluttajalle, jolla on käytössä vähintään 2 lainaa muualta.

Esimerkki pikalainan korosta 

Tässä esimerkki laskelma, mitä tyypillinen pikalaina voisi maksaa ja mikä sen kuukausierä on eri lainasummille: 

Lainasumma KorkoMaksuaika Kuukausierä
1 000 – 5 000 €10 – 20 %1 – 5 vuotta20 – 425 €
6 000 – 15 000 €8 – 15 %3 – 8 vuotta84 – 500 €
16 000 – 30 000 €4 – 10 %5 – 10 vuotta300 – 750 €

Esimerkkilaskelma: 6 000 €:n kulutusluoton todellinen vuosikorko on 8,00% ja takaisinmaksuaika 8 vuotta. Lyhennyserä on tällöin 84 euroa kuukaudessa ja takaisin maksettava kokonaismäärä koko laina-ajalta on 8 143 €. Saat selvitettyä sinulle tarjottavan pikalainan koron lähettämällä lainahakemuksen Nordsekin vertailupalvelun kautta. 

Pikalainaa ei myönnetä kaikille

Pikalainaa ei myönnetä, kun hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Muita yleisiä syitä hylättyyn luottopäätökseen ovat liian pienet tulot, liian suuri muiden lainojen määrä, virheellisesti täytetty lainahakemus ja ikä. 

Valitettavasti maksuhäiriömerkintä tarkoittaa, että pikalainaa ei voida myöntää. Jos sinulla ei ole tarpeeksi säännöllisiä tuloja, voi olla ettet saa yhtään lainatarjousta. 

Muista täyttää lainahakemus huolellisesti. Moni lähettää virheellisen hakemuksen, jolloin hakemus hylätään. Yleisiä virheitä hakemuksessa on väärin kirjoitettu henkilötunnus tai yhteystiedot. 

Hakemuksessa ei kannata myöskään valehdella omien tulojen määrässä tai muiden lainojen suuruudesta, sillä pankit voivat tarkistaa annetut tiedot. Jos valehtelet hakemuksessa, voidaan luottopäätös hylätä.

Nosta pikalaina heti tilille 

Hae vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa nopeasti tilille Nordsekin avulla. Kun kilpailutat lainatarjoukset, selvität nopeasti jopa yli 30 luotonantajan tarjoukset maksutta. 

Pikalaina maksetaan takaisin 1 – 15 vuodessa. Lainojen koroissa on isoja eroja, joten korkoa kannattaa vertailla huolellisesti. Laina maksetaan takaisin tasaerissä joka kuukausi. 

Voit käyttää lainaa joustavasti itse valittuun käyttökohteeseen, sillä laina on ilman vakuuksia. Korjaa auto tai lähde lomalle lainan avulla vaikka heti! 

Voit saada lainaa käyttöön, kun sinulla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi lainan saanti edellyttää työtuloja ja vähintään 18 vuoden ikää. 

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit hakea lainaa milloin tahansa. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta, joten pikalainan hakeminen kannattaa aloittaa aina Nordsekin avulla!

Pikalainaa – usein kysyttyä 

Kuinka pikalainaa haetaan?

Lähetä verkossa lainahakemus Nordsekin avulla ja saat pian lainatarjouksia vertailtavaksi. 

Sitoudunko johonkin hakiessa pikalainaa?

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit tehdä maksuttoman tarjouksen vaikka heti, vaikka et ole varma vielä laina tarpeesta. 

Kannattaa lainojen vertailu?

Lainojen vertailu kannattaa tehdä kaiken kokoisiin lainoihin, sillä parhaan lainan selvität vain kilpailuttamisen avulla. Lainojen vertailu säästää kuluissa ja se ei maksa mitään. 

Mistä saan parhaan koron pikalainalle?

Paras lainatarjous löytyy Nordsekin kumppaneilta kilpailuttamalla lainan. Kun kilpailutat pikalainan, lähetetään hakemuksesi jopa yli 20 luotonantajalle. 

Miksi minulle ei lähetetty lainatarjouksia?

Et välttämättä saa yhtään lainatarjousta, mikäli kaikki luotonantajat tekevät hylätyn luottopäätöksen. Yleisimmät syyt hylättyyn luottopäätökseen on maksuhäiriömerkintä tai liian matalat tulot. 

Maksetaanko pikalaina heti tilille?

Pikalaina voidaan maksaa heti tilille. Normaalisti se maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut verkkopankkitunnuksilla sopimuksen. 

Kuinka pikalaina maksetaan takaisin?

Lainatarjouksessa selviää sinulle tarjottava maksuaika ja kuukausierä. Lainaa maksetaan takaisin joka kuukausi tasaerin 1 – 15 vuoden maksuajalla. 

Kuinka paljon voin saada pikalainaa?

Pikalainaa voi saada aina 60 000 euroon asti. Pikalainan määrä on henkilökohtainen ja selvität sen hakemalla lainaa. Sitä suuremmat tulot ovat, sitä isomman lainan voit saada. 

Mistä halvin pikalaina? 

Selvität Nordsekin avulla nopeasti, mistä löytyy edullisin pikalaina juuri sinulle. Koska lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia, selvität lainaa pyytämällä sinulle tarjottavan koron määrän. 

Voinko maksaa lainan etuajassa takaisin? 

Lainan voi aina maksaa etuajassa pois. Näin säästät kuluissa, sillä maksat vähemmän aikaa korkoa lainassa. 

Tarjoaako pankit pikalainaa? 

Myös pankit tarjoavat edullista ja nopeaa vakuudetonta pikalainaa, sillä nettilainat ovat kaikki nopeita nostaa tilille.

Onko pikalaina vakuudetonta?

Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jota nostetaan tilille 500 eurosta ylöspäin. 

Mikä on tasaerälaina?

Pikalaina on usein tasaerälaina, jolloin lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä eli saman suuruisena kuukausieränä.  

Voinko hakea lainaa puolison kanssa yhdessä? 

Voitte hakea yhdessä puolison kanssa lainaa, jolloin lainaan voidaan usein tarjota parempi korko. 

Kuinka nopeasti pikavippi maksetaan tilille? 

Pikavippi eli pikalaina maksetaan tilille usein kahden arkipäivän kuluessa siitä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. 

Mistä rahat heti tilille?

Voit saada rahat tilille heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Näet tarjouksesta, kuinka nopeasti rahat maksetaan tilille. Usein laina maksetaan tilille 1 – 2 arkipäivän kuluessa.  

Mikä on pikalainan korko?

Selvität lainan koron nopeasti lähettämällä lainahakemuksen Nordsekille. Lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia, joten sinulle lähetetään korkotarjous, josta selviää pikalainan korko.  

Milloin pikalainaa ei kannata nostaa?

Lainaa ei kannata nostaa käyttöön, kun et pysty maksamaan lainaa takaisin. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä lainoja takaisin, ei uuden velan nostaminen olla järkevää. 

Kuinka nopeasti lainan hakeminen onnistuu? 

Lainahakemus onnistuu muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset tarjoukset heti katsottavaksi. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Lainaa 25000

Lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia  Monella voi tulla eteen tilanteita, jolloin on tarvetta ulkopuoliselle rahoitukselle. 25 0000 euron Lainan avulla voidaan toteuttaa pitkäaikaisia haaveita, vaikka...

 Lainaa 15000 euroa

15000 euron laina heti tilille  Voit saada 15000 euron lainan tilille heti, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Laina maksetaan tilille...

Lainaa 40000 

Lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia  Kilpailuta 40 000 euron laina ilman vakuuksia jo tänään, niin selvität sinulle parhaan korko tarjouksen. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja...

Lainaa 30000 euroa 

Lainaa 30000 euroa  Nosta 30 000 euron laina ilman vakuuksia nopeasti netistä. Lainahakemus onnistuu nopeasti muutamassa minuutissa ja saat heti lainatarjoukset jopa 30 pankilta ja...