Pikalaina

Pikalainaa – vertailussa pikalaina 2024 vaihtoehdot

Hae pikalainaa heti tilille tilille 1000 – 60 000 € ilman vakuuksia. Löydä paras pikalaina tarjous heti Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla: 

 • Pikalainan korko alkaen 4% 
 • Lainaa 1 – 15 vuoden maksuajalla 
 • Lainahakemus minuuteissa – rahat tilille jopa samana päivänä

Kilpailuta pikalainat Nordsekin avulla, jolloin voit saada yhdellä lainahakemuksella kymmeniä lainatarjouksia heti katsottavaksi. 

Kilpailuta pikalainat

Hae yrityslainaa LP
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Hae pikalainaa 24/7

Pikalainan hakeminen Nordsekin avulla ei sido mihinkään. Lainapalvelumme on täysin maksutonta! Selvitä nopeasti pankkien lainatarjoukset pikalainalle lähettämällä nopean verkkohakemuksen ilman liitteitä. 

Lainaa varten sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot, ikää vähintään 18 vuotta ja kotipaikka Suomessa. Voit saada pikalainaa, kun sinulla on riittävästi säännöllisiä tuloja. 

Ensimmäiset pikalaina tarjoukset saat heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Voit saada rahat tilille jopa samana päivän – viimeistään muutamassa arkipäivässä. 

Hae pikalainaa

Näin haet pikalainaa 

 1. Lähetä hakemus Nordsekin lainapalvelussa

Pikalainan hakeminen ei sido mihinkään ja on täysin maksutonta. 

 1. Vertaa korkotarjouksia

Vertaile pikalainan todellista vuosikorkoa, lainasummaa ja maksuerien suuruutta keskenään. 

 1. Hyväksy paras pikalaina tarjous

Valitse sopivin pikalaina tarjous ja allekirjoita sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. 

 1. Rahat heti tilille 

Pikalaina tilille jopa samana päivänä – yleensä seuraavana arkipäivänä.

Kilpailuta pikalainat

Pankin pikalainalla korvaat kalliit pikavipit 

Jos sinulla on käytössä rahoitusyhtiöiden kalliita pikavippejä – maksa ne pois pankin edullisemmalla pikalainalla heti. Tiesitkö, että korkokatto ei koske vanhoja luottosopimuksia, jotka on solmittu ennen korkokattoa? Tästä syystä kalliit ja vanhat luottosopimukset kannattaa aina uusia edullisemmalla lainalla. 

Voit maksaa pankin pikalainalla kalliit joustoluotot, kertalainat, pikavipit ja muut vakuudettomat lainat pois. Pääse eroon pikavipeistä ja säästä kuluissa vaikka jo tänään! 

Edullisin pikalaina on paras 

Kuinka löytää paras pikalaina? Se selviää lähes aina todellisen vuosikoron perusteella. Sitä edullisempi vakuudeton laina – sitä parempi lainatuote kyseessä. 

Kaikki pikalainat ovat joustavia ja nopeita, joten oikeasti ainoa erottava tekijä eri lainojen välillä on sen hinta. Vaikka pankit ja rahoitusyhtiöt myyvät omaa lainaansa kaikkein joustavimpana – todellisuudessa kaikki ovat joustavia ja helppoja käyttää. 

Pikalainaa heti

Pikalainaa joustavasti kaikkiin käyttötarkoituksiin 

Koska pikalainassa ei ole vakuuksia, voit käyttää sitä hyvin joustavasti käytännössä mihin vain. Suosittuja pikalainan käyttökohteita ovat: 

 • Kodinkoneiden hankinta
 • Matkustaminen 
 • Yllättävät kustannukset
 • Remontti 
 • Auto 

Voit käyttää pikalainaa joustavasti myös useampaan käyttökohteeseen. Onko sinulla tiedossa lainarahalle käyttöä? Hae nopeaa vakuudetonta lainaa netistä Nordsekin avulla 1000 eurosta aina 60 000 € asti. 

Vertaa pikalaina tarjoukset

Pikalaina kannattaa nostaa kertalainana

Kun nostat pikalainan kertalainana, maksetaan lainaraha kokonaan tilille. Tämä sopii erityisesti suurempiin lainatarpeisiin, jolloin tarvitset rahat kerralla käyttöön. 

Kertalainan tilalle voit hakea myös joustoluottoa, jossa lainaa nostetaan tilille pienissä erissä tarpeen mukaan. Suosittelemme yleensä valitsemaan kertalainan, sillä pankit tarjoavat siihen edullisempaa korkoa kuin joustoluottoon. 

Pikalainan korko 4% ja 20% välillä 

Pikalainan korko voi vaihdella luotonantajasta riippuen 4% ja 20% välillä. Huomio, ettei lainan nimelliskorko ole ainoa kustannus lainassa. Koron lisäksi lainasta voidaan periä tilinhoitomaksu ja avauspalkkio. 

Todellinen vuosikorko paljastaa, mikä on lainan todelliset kustannukset. Kun vertaat pikalainan korkoa keskenään – vertaa todellista vuosikorkoa pelkän koron sijaan! 

Todellinen vuosikorko vaihtelee vakuudettomissa pikalainoissa 5 – 38% välillä. 

Maksa takaisin 1 – 15 vuodessa

Pikalainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Lainan kuukausierä selviää lainatarjouksesta, jossa maksuaikaa voidaan myöntää 1 – 15 vuotta. 

 • Maksa takaisin kiinteällä kuukausierällä 
 • Maksuaikaa lainasummasta riippuen 1 – 15 vuotta 
 • Voit aina maksaa pikalainan etuajassa ja säästää kuluissa 

Älä nosta pikalainaa tilille liian suurella kuukausierällä. Jos kuukausierä on liian suuri, on sinulla vaikeuksia maksaa lainaa pankille takaisin ajallaan. Ennen lainan nostamista on hyvä arvioida budjetoinnin avulla, minkälainen lainan kuukausierä voisi sinulle sopia. 

Paras pikalaina 2023 Nordsekin avulla 

Selvitä Nordsekin avulla nopeasti, mistä löytyy paras pikalaina sinulle vuonna 2023. Lainan kilpailuttaminen onnistuu nopeasti – eikä lainan hakeminen sido sinua mihinkään. 

 • Hae pikalainaa 1000 € alkaen jopa 60 000 € 
 • Maksuaikaa jopa 15 vuotta alkaen 4% korolla 
 • Ei vakuuksia tai muita takaajia 

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä
Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia
Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 
pankit jota nordsek kilpailuttaa