Lainaa virosta

Lainaa Virosta – vertaile virolaisia pankkeja

Hae lainaa Virosta heti

Hae yrityslainaa LP
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Näin haet lainaa Virosta 

 1. Lähetä lainahakemus 

Nordsekin vertailussa mukana luotonantajat ja pankit Virosta ja muualta.  Hakemuksen lähettäminen 1 – 2 minuutissa ilman liitteitä. 

 1. Vertaile tarjouksia – valitse edullisin! 

Näet lainatarjoukset järjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan. Vertaile norjalaisten pankkien tarjouksia muiden pankkien lainatarjouksiin! 

 1. Allekirjoita lainasopimus – rahat tilille 

Voit nostaa lainan tilille norjalaisesta tai muusta pankista jopa samana päivänä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Jotta laina voidaan maksaa tilille, toimita vielä tarvittavat liitteet lainan maksua varten. 

Hae lainaa virosta

Miksi hakea lainaa Virosta? 

Lainan hakeminen Virosta ja ulkomailta on hyvin nopeaa ja helppoa. Moni tarvitsee rahaa nopeasti käyttöön, jolloin pikaluoton nostaminen Virosta voi olla järkevää. 

Virolaiset pankit voivat tarjota paremmin lainaa pienituloisille hakijoille kuin kotimaiset pankit. Voit saada lainaa Virosta matalimmalla tuloilla, vaikkakin usein virolaisten luotonantajien korko voi olla hieman kalliimpaa. 

Selvitä yhdellä lainahakemuksella, minkälaista korkoa voit saada Virosta. Suosittelemme vertailemaan lainatarjouksia myös kotimaisten luotonantajien välillä – paras pienlaina löytyy yleensä edullisimman todellisen vuosikoron perusteella. 

Kilpailuta lainat

Virolaiset pankit ja luotonantajat Suomessa 

Suomessa toimii muutama virolainen pankki tai luotonantaja, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille vakuudetonta lainaa. Tässä lyhyt tiivistelmä virolaisista lainaajista, jotka tarjoavat lainaa ilman vakuuksia Suomessa. 

Lainatarjous heti

BigBank

Big Bank tarjoaa lainaa jossa,  laina-aika ja tilinhoitomaksu riippuvat lainasumman suuruudesta. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit käyttää niitä joustavasti. 

Big Bank on vaatii vähintään nettotuloina 1200 euroa kuukaudessa. Lainaa voi saada vähintään 22-vuotias, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakituinen osoite Suomessa. 

Big Bank lainan tiedot: 

 • Kiinteä korko 14,9% 1000 – 4000 euron lainoissa
 • 4 001 – 50 000 € lainoissa korko alkaen 5,9%
 • Todellinen vuosikorko lainoissa max 16,2% vuodessa 

Big Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa yhdellä takaajalla 25 000 euroon asti. Yli 25 000 € lainaan vaaditaan toinen rinnakkaishakija eli takaaja.

Vertaa lainatarjoukset

Bondora 

Bondora on Virosta lähtöisin oleva lainantarjoaja, jolla on sijoittajia jo yli 200.000 kappaletta. Bondora ei ole pankki vaan p2p lainantarjoaja.  Suomalaisille asiakkaille se tarjoaa lainoja suomenkielisellä asiakaspalvelulla. 

Bondora on erikoistunut pienempiin vakuudettomiin lainoihin. Suomessa se tarjoaa asiakkaille nopeaa 1 000 – 10 000 euron lainaa ilman vakuuksia. 

Bondoran lainatiedot: 

 • Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 17,14% – 30,41% välillä
 • Korko asiakaskohtainen 
 • Maksuaikaa lainalle 3 – 60 kuukautta 

Lainan hinta koostuu korosta, hallinnointi maksusta sekä 105 euron sopimus maksusta, kun laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.

Lainaa Virosta heti

LHV Pankki

LHV Pankki on suuri Virolainen pankkikonserni, joka voi tarjota lainaa suomalaisille kuluttajille ja yrityksille. Se ei aktiivisesti tarjoa lainaa tällä hetkellä suomalaisille asiakkaille, joten lainaa pitää hakea erikseen LHV pankin verkkosivuilta. 

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä

Vertaa Virolaiset pankit

Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

Suomenkielinen asiakaspalvelu virolaiselta pankilta 

Jos lainaa nostetaan Suomessa virolaiselta pankilta tai rahoitusyhtiöiltä, tarjoaa luotonantaja asiakaspalvelua suomeksi. 

Kaikki lainasopimukset ja muut tiedot saat aina suomen kielellä. Tällöin lainan ottaminen Virosta on turvallista, eikä se ole sen riskisempää kuin kotimaiselta luotontantajalta nostaminen. 

Moni yhdistää lainan nostamisen virosta pikavippeihin. Virossa toimii paljon ns. pikaluottojen toimijoita, jotka voivat tarjota myös lainaa suomalaisille. 

Lainaa Virosta myös pienillä tuloilla 

Voit saada lainaa Virosta pienemmillä tuloilla, mitä kotimaiset kivijalkapankit tarjoavat. Virolaisten pikalainojen tarjoajat kilpailevat myös kotimaisten rahoitusyhtiöiden kanssa. 

Nordsekin vertailussa on mukana myös Virolaisia luotonantajia. Voit vertailla yhdellä hakemuksella virolaiset, norjalaiset, ruotsalaiset ja suomalaiset pankit! 

Kun kilpailutat lainatarjoukset Nordsekin avulla, voit saada lainatarjouksia ulkomaisista pankeista, kotimaisista rahoitusyhtiöistä ja pankeista. Hae ja kilpailuta lainatarjoukset myös, kun lainantarve on nopea tai pieni!

pankit jota nordsek kilpailuttaa

Kuka voi saada lainaa Virosta?

Lainaa varten hakijalla on oltava säännöllisiä tuloja ja puhtaat luottotiedot. Säännöllisiksi tuloiksi lasketaan palkkatulot tai eläketulot. Osa luotonantajista voi hyväksyä myös epäsäännölliset tulot, kunhan ne toistuvat tietyn väliajoin. Tällöin esimerkiksi freelancer yrittäjä voi saada lainaa Virosta. 

Lainaa varten hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Usein luotonantaja vaatii, että vakituinen osoite on ollut vähintään 36 kk Suomessa. 


Voit tarkistaa Nordsekin avulla maksutta, mistä virolaisesta pankista tarjotaan edullisinta korkoa. Kun kilpailutat virolaiset pankit – kilpailutat samalla myös muiden maiden pankit yhdellä hakemuksella! 

Nopea laina Virosta heti – muista kilpailuttaa laina 

Hae lainaa Virosta nopealla verkkohakemuksella. Lainaan ei vaadita vakuuksia ja lainan hakeminen onnistuu nopeasti muutamassa minuutissa. 

 • Lainaa Virosta 1 000 – 50 000 € 
 • Maksuaika 1 – 12 vuotta 
 • Korko alkaen 5,90% 

Lainaa Virosta voit hakea vaikka heti! Lainan saanti on nopeaa, sillä lainahakemus onnistuu minuuteissa ja ensimmäiset lainatarjoukset saat heti katsottavaksi. 

Vaikka lainatarve on nopea – kannattaa myös virolaiset pankit kilpailuttaa. Voit vertailla virolaisia pankkeja nopeasti Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla vaikka heti!

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Usein kysyttyä

Kuka voi saada lainaa Virosta?

Voit saada lainaa Virosta, kun sinulla on säännöllisiä tuloja, olet täysi-ikäinen, kotipaikka on Suomessa ja sinulla on puhtaat luottotiedot. 

Saanko lainaa Virosta ilman vakuuksia?

Virolaiset pankit myöntävät lainaa suomalaisille 1000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia. Lisäksi virolaiset rahoitusyhtiöt voivat tarjota alle 1000 euron pienlainoja käyttöön. 

Kuinka paljon voin saada lainaa Virosta? 

Virolaiset pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa suomalaisille 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Lainasumma riippuu hakijan tuloista ja muista tiedoista. Selvität tarjouspyynnön avulla nopeasti, kuinka paljon voit saada lainaa Virosta. 

Onko lainan hakeminen Virosta turvallista?

Virosta lainan nostaminen on turvallista, varsinkin kun lainaa nostetaan Suomessa aktiivisesti toimivalta luotonantajalta. Nordsekin lainavertailussa on mukana luotettavat Virolaiset ja muut ulkomaalaiset pankit, jotka tarjoavat lainaa suomalaisille. 

Mistä löydän edullisimman lainan Virosta? 

Selvität Nordsekin lainapalvelun avulla nopeasti, mikä pankki Virosta tarjoaa sinulle parasta korkoa. 

Mikä on lainan korko ja hinta? 

Virolaiset pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa alkaen 5,90% korolla. Kilpailuttamalla pankit selvität nopeasti, millä korolla sinulle voidaan tarjota lainaa Virosta. 

 Älä nosta lainaa, jos: 

1. Sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä laskuja ja velkoja 

2. Et pysty maksamaan lainaa takaisin 

3. Lainan käyttötarkoitus ei edistä omaa taloudenhallintaa