Lainaa Virosta 

Janne Häkkinen

Lainaa Virosta ilman vakuuksia! 

Hae lainaa Virosta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 – 60 000 eurolle vaikka heti.  

Nordsekin lainapalvelun avulla voit kilpailuttaa ulkomaiset pankit ja muut luotonantajat yhdellä lainahakemuksella. Mukana lainavertailussa on kymmeniä pankkeja, joten saat nopeasti selvitettyä parhaan lainatarjouksen! 

Voit tehdä maksuttoman lainahakemuksen heti ilman liitteitä. Ensimmäiset lainatarjoukset voit saada heti katsottavaksi. 

Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Kilpailuttamalla lainat Virosta ja muualta selvität, mistä löytyy edullisin laina tänään käyttöön! 

Näin haet lainaa virosta 

 1. Lähetä lainahakemus 

  Nordsekin vertailussa mukana luotonantajat ja pankit Virosta ja muualta.  Hakemuksen lähettäminen 1 – 2 minuutissa ilman liitteitä. 

 2. Vertaile tarjouksia – valitse edullisin! 

  Näet lainatarjoukset järjestyksessä edullisimmasta kalleimpaan. Vertaile norjalaisten pankkien tarjouksia muiden pankkien lainatarjouksiin! 

 3. Allekirjoita lainasopimus – rahat tilille 

  Voit nostaa lainan tilille norjalaisesta tai muusta pankista jopa samana päivänä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Jotta laina voidaan maksaa tilille, toimita vielä tarvittavat liitteet lainan maksua varten. 

Miksi hakea lainaa Virosta? 

Lainan hakeminen Virosta on hyvin nopeaa ja helppoa Nordsekin avulla. Moni tarvitsee rahaa nopeasti käyttöön, jolloin pikalainan nostaminen Virosta voi olla järkevää. 

Virolaiset pankit ja muut luotonantajat voivat antaa lainaa Suomessa. Ulkomaiset luotonantajat kilpailevat usein suuremmilla lainamäärällä kuin paikalliset kivijalkapankit, joten myös pienituloinen voi saada lainaa helpommin ulkomailta. 

Pienlainojen vertailu on fiksua, sillä lainojen koroissa on suuria eroja. Toisen luotonantajat todellinen vuosikorko voi olla 28%, kun pankista saat samanlaisen lainan alle 13% korolla käyttöön. 

Virolaiset pankit ja luotonantajat Suomessa 

Suomessa toimii muutama virolainen pankki tai luotonantaja, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille vakuudetonta lainaa. Tässä lyhyt tiivistelmä virolaisista lainaajista, jotka tarjoavat lainaa ilman vakuuksia Suomessa. 

BigBank

Big Bank tarjoaa lainaa jossa,  laina-aika ja tilinhoitomaksu riippuvat lainasumman suuruudesta. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit käyttää niitä joustavasti. 

Big Bank on vaatii vähintään nettotuloina 1200 euroa kuukaudessa. Lainaa voi saada vähintään 22-vuotias, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakituinen osoite Suomessa. 

Big Bank lainan tiedot: 

 • Kiinteä korko 14,9% 1000 – 4000 euron lainoissa
 • 4 001 – 50 000 € lainoissa korko alkaen 5,9%
 • Todellinen vuosikorko lainoissa max 16,2% vuodessa 

Big Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa yhdellä takaajalla 25 000 euroon asti. Yli 25 000 € lainaan vaaditaan toinen rinnakkaishakija eli takaaja.

Bondora 

Bondora on Virosta lähtöisin oleva lainantarjoaja, jolla on sijoittajia jo yli 200.000 kappaletta. Bondora ei ole pankki vaan p2p lainantarjoaja.  Suomalaisille asiakkaille se tarjoaa lainoja suomenkielisellä asiakaspalvelulla. 

Bondora on erikoistunut pienempiin vakuudettomiin lainoihin. Suomessa se tarjoaa asiakkaille nopeaa 1 000 – 10 000 euron lainaa ilman vakuuksia. 

Bondoran lainatiedot: 

 • Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 17,14% – 30,41% välillä
 • Korko asiakaskohtainen 
 • Maksuaikaa lainalle 3 – 60 kuukautta 

Lainan hinta koostuu korosta, hallinnointimaksusta sekä 105 euron sopimus maksusta, kun laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.

LHV Pankki

LHV Pankki on suuri Virolainen pankkikonserni, joka voi tarjota lainaa suomalaisille kuluttajille ja yrityksille. Se ei aktiivisesti tarjoa lainaa tällä hetkellä suomalaisille asiakkaille, joten lainaa pitää hakea erikseen LHV pankin verkkosivuilta. 

Suomenkielinen asiakaspalvelu virolaiselta pankilta 

Jos lainaa nostetaan Suomessa virolaiselta pankilta tai rahoitusyhtiöiltä, tarjoaa luotonantaja asiakaspalvelua suomeksi. 

Kaikki lainasopimukset ja muut tiedot saat aina suomen kielellä. Tällöin lainan ottaminen Virosta on turvallista, eikä se ole sen riskisempää kuin kotimaiselta luotontantajalta nostaminen. 

Moni yhdistää lainan nostamisen virosta pikavippeihin. Virossa toimii paljon ns. pikaluottojen toimijoita, jotka voivat tarjota myös lainaa suomalaisille. 

Lainaa virosta myös pienillä tuloilla 

Voit saada lainaa Virosta pienemmillä tuloilla, mitä kotimaiset kivijalkapankit tarjoavat. Virolaisten pikalainojen tarjoajat kilpailevat myös kotimaisten rahoitusyhtiöiden kanssa. 

Nordsekin vertailussa on mukana myös Virolaisia luotonantajia. Voit vertailla yhdellä hakemuksella virolaiset, norjalaiset, ruotsalaiset ja suomalaiset pankit! 

Kun kilpailutat lainatarjoukset Nordsekin avulla, voit saada lainatarjouksia ulkomaisista pankeista, kotimaisista rahoitusyhtiöistä ja pankeista. Hae ja kilpailuta lainatarjoukset myös, kun lainantarve on nopea tai pieni! 

Kuka voi saada lainaa Virosta?

Lainaa varten hakijalla on oltava säännöllisiä tuloja ja puhtaat luottotiedot. Säännöllisiksi tuloiksi lasketaan palkkatulot tai eläketulot. Osa luotonantajista voi hyväksyä myös epäsäännölliset tulot, kunhan ne toistuvat tietyn väliajoin. Tällöin esimerkiksi freelancer yrittäjä voi saada lainaa Virosta. 

Lainaa varten hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Usein luotonantaja vaatii, että vakituinen osoite on ollut vähintään 36 kk Suomessa. 
Voit tarkistaa Nordsekin avulla maksutta, mistä virolaisesta tai muusta pankista voit saada lainaa nopeasti tilille.

Pikalainaa Virosta

Virolaiset luotonantajat tarjoavat Suomessa vakuudetonta pikalainaa myös pienillä tuloilla. Lainatuotteina on kulutusluotto, joka nostetaan kerralla tilille. 

Luottokorttia tai joustoluottoa virolaiset luotonantajat eivät tällä hetkellä tarjoa suomalaisille, joten näiden lainojen nostaminen onnistuu paremmin ruotsalaisista pankeista, kotimaiselta luotonantajalta ja Norjasta. 

Virosta nostettava pikalaina on tasaerälaina, jolloin lainan kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan. Laina nostetaan yhdellä kertaa tilille ja sitä maksetaan kuukausittain takaisin pankille tai rahoitusyhtiölle. 

Lainaan voi saada myös lyhennysvapaita kuukausia. Virolaiset luotonantajat tarjoavat yleensä 2 kertaa vuodessa maksuvapaata lainalle. 

Kilpailuta lainat Virosta ja ulkomailta heti 

Hae lainaa Virosta helpolla Nordsekin vertailupalvelulla. Voit saada Virosta lainaa 1 000 – 50 000 euroa. Lainaan voi saada maksuaikaa 1 – 12 vuotta. 

Lainan hakeminen on maksutonta ja voit vertailla samasta palvelusta virolaiset lainat, kotimaiset pankit ja muut ulkomaiset pankit. Lainojen vertailu kannattaa, sillä sen avulla voidaan nopeasti löytää itselle sopivin luottosopimus. 

Virosta lainaa voi saada kuka tahansa vähintään 20-vuotias, jolla on puhtaat luottotiedot ja riittävästi säännöllisiä tuloja. Virosta lainaa voi saada myös alhaisemmilla tuloilla, kuin mitä suomalaiset pankit vaativat. 

Lainaa Virosta voit hakea vaikka heti! Lainan saanti on nopeaa, sillä lainahakemus onnistuu minuuteissa ja ensimmäiset lainatarjoukset saat heti katsottavaksi. 

Usein kysyttyä – lainaa Virosta

Kuka voi saada lainaa Virosta?

Voit saada lainaa Virosta, kun sinulla on säännöllisiä tuloja, olet vähintään 20 vuotias, kotipaikka on Suomessa ja sinulla on puhtaat luottotiedot. 

Saanko lainaa Virosta ilman vakuuksia?

Virolaiset luotonantajat Suomessa tarjoavat vakuudetonta lainaa, johon ei tarvita muita takaajia tai mitään omaisuutta pantiksi. 

Kuinka paljon voin saada lainaa Virosta? 

Lainaa voit saada tuloista riippuen 1 000 – 50 000 euroa Virosta. Tulojen määrä vaikuttaa suoraan tarjottuun lainasummaan. Lainamäärän tarkistaminen Nordsekin kautta on ilmaista ja ei sido mihinkään. 

Onko lainan hakeminen Virosta turvallista?

Virosta lainan nostaminen on turvallista, varsinkin kun lainaa nostetaan Suomessa aktiivisesti toimivalta luotonantajalta. Nordsekin lainavertailussa on mukana luotettavat Virolaiset ja muut ulkomaalaiset pankit, jotka tarjoavat lainaa suomalaisille.

Mistä löydän edullisimman lainan Virosta?

Edullisin laina Virosta löytyy usein pankista. Voit kilpailuttaa Nordsekin avulla virolaiset, ruotsalaiset, norjalaiset ja suomalaiset pankit ja rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat lainaa suomalaisille.

Mikä on lainan korko ja hinta? 

Vakuudettoman lainan hinta riippuu paljon lainasummasta ja työtulojen määrästä. Koska lainat hinnoitellaan aina asiakaskohtaisesti, selvität parhaiten lainatarjouksen avulla sinulle tarjottavan koron määrän.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.