Vastuullista lainavertailua

Meillä Nordsekillä on tärkeää, että lainaa tarjotaan vastuullisesti niin, että sinulla on mahdollisuus löytää mahdollisimman hyviä lainatuotteita nopeasti ja läpinäkyvästi. 

Emme itse tarjoa lainaa asiakkaille, vaan autamme kuluttajia löytämään pankkien ja rahoitusyhtiöiden avulla mahdollisimman edullisia vakuudettomia lainoja. 

Meille vastuullisuus tarkoittaa ennen kaikkea seuraavia asioita: 

  1. Luotonantajat noudattavat hyvää luotonannon käytäntöjä ja ne noudattavat lakia 
  2. Kilpailutuksessa mukana olevat luotonantajat ovat hyvämaineisia ja ne antavat selkeän kuvan hinnasta 
  3. Lainan korko ja kustannukset ovat näkyvästi esillä 
  4. Asiakkaiden etu otetaan huomioon kaikkialla 

Me Nordsekillä kannustamme kuluttajia etsimään aina mahdollisimman edullisia lainatuotteita, jossa on selkeät lainaehdot. Suosittelemme myös lainanhakijaa vastuullisuuteen. Huomiothan, että laina on aina maksettava takaisin.
Mikäli epäröit omaa maksukykyä lainalle, ei lisävelkaantuminen kannata. Tämä tarkoittaa, ettei sinun kannata nostaa uutta lainaa vain vanhan lainan poismaksua varten. Jos sinulla on vaikeuksia suoriutua nykyisistä lainoista, ota yhteyttä suoraan Takuusäätiön apuun, joka voi auttaa kuluttajia vanhojen lainojen kulujen laskemisessa.

Vastuullinen luotonanto ja lainan ottaminen 

Suosittelemme aina ensin käyttämään omia säästöjä lainan ottamisen sijaan, jos mahdollista. Velka on aina maksettava takaisin, joten vastuullinen luoton ottaminen tarkoittaa myös sitä, että lainanhakija ei nosta lainaa – mikäli hän epäilee omaa maksukykyä lainan takaisinmaksuun. 

Ennen lainan hakemista suosittelemme tekemään budjetin ja arvioimaan omaa lainan tarvetta. Voit lukea lisää budjetoinnista ja eri työkaluista oman talouden suunnitteluun: 

Vastuullinen lainan ottaminen 

Lainan ottaminen on aina suuri henkilökohtainen päätös, jota tulisi pohtia tarkkaan ennen lainan nostamista tilille. Koska laina on aina maksettava takaisin, ei velkaantumista kannata nostaa, mikäli sinulla ei ole tiedossa hyvää käyttötarkoitusta lainalle. 

Lainan nostaminen ei myöskään kannata, mikäli se aiheuttaa sinulle stressiä tai lainaa nostetaan maksamaan toisen lainan korkokustannuksiin. Älä nosta lainaa, jollet usko sen parantavan omaa taloudellisesta asemaasi tulevaisuudessa. 

Lainaa ei koskaan tulisi nostaa mihinkään seuraavista käyttötarkoituksista: 

  • Päihteet 
  • Uhkapelit 
  • Riippuvuus 
  • Aikuisviihde 

Me emme tarjoa lainaa 

Nordsek ei tarjoa koskaan itse lainaa. Sen sijaan autamme kuluttajia ja pk-yrityksiä kilpailuttamaan nopeasti vakuudettomat lainat. Lainapalvelumme on kuluttajille ja pk-yrityksille täysin maksutonta. 

Voit kilpailuttaa palvelussamme ilmaiseksi vakuudettomat lainat 1000 € aina 60 000 € asti. Pankit voivat tarjota lainalle maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainan nimelliskorko vaihtelee 4% ja 20% välillä. 

Lue lisää Nordsekistä

Yhteistyökumppanimme Ja Pankit 2023 (nordsek.com)

Nordsekistä

Näin Me Teemme Rahaa – Mainostaja Palkkiomme (nordsek.com)