Nettilaina

Etsitkö lainaa netistä? Edullinen nettilaina säästää rahaa 

Kilpailuta nettilainat

Hae yrityslainaa LP
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

EExw8bHwioolAbTMua S2Wwv3JH28hx18Nnvk67cNjuR9m362v7xtjmu axHUCBN2fAvXdq6 OlLBY6cI QZ4MUX hsPFDxq4jMUU7BQWIIkCSUM0eBp Bmj2 jSovER4nTqHeY9UL2beCxy ZFlhOI

Miksi hakea lainaa netistä Nordsekin avulla? 

Emme suosittele hakemaan lainaa netistä, jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia tai lainan nostaminen ei edistä omaa taloutta tai hyvinvointia. Jos taas sinulla on talousasiat kunnossa ja tarvitset rahaa väliaikaiseen käyttöön, voi pankkien nettilaina olla sinulle sopiva lainatuote. 

Olemme tehneet nettihakemuksen mahdollisimman yksinkertaiseksi ja nopeaksi, jotta sinun ei tarvitse tuhlata aikaa hakemuksen parissa. Meillä Nordsekillä ideana on, että lainan hakeminen ei pitäisi olla vaikea prosessi, joka vie paljon aikaa. 

Hae nettilainaa

Tässä neljä (4) hyvää syytä hakea lainaa Nordsekin avulla: 

  1. Nopea hakemus minuuteissa. Yksi hakemus riittää jopa yli 20 pankin kilpailuttamiseen. Hakemus vie vain 2 – 3 minuuttia, etkä tarvitse papereita liitteeksi. 
  2. Ilmainen lainavertailu sivusto. Palvelumme on täysin maksuton sinulle. Saamme sen sijaan palkkiomme suoraan pankeilta ja lainapalveluista. 
  3. Et sitoudu mihinkään. Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit siis hakea milloin vain lainaa ja tarkistaa pankkien korkotarjoukset. 

Säästä rahaa. Säästät rahaa, kun kilpailutat pankit. Avullamme voit säästää jopa tuhansia euroja, kun löydät edullisemman lainan nopeasti käyttöön.

Päätä itse, mihin nostat vakuudetonta nettilainaa!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla. 

Kilpailuta nettilainat

Mikä on nettilainan korko ja hinta? 

Nettilainan korko on tietenkin tärkeimpiä kysymyksiä, kun haet lainaa netistä. Minkälaista hintaa pankit tarjoavat vakuudettomaan verkkolainaan? 

Lainan korko on asiakaskohtainen ja siihen vaikuttaa hakijan tiedot. Lainan korkoon vaikuttaa erityisesti vuositulojen määrä, muut lainat (paljonko lainaa), koulutus, ikä ja työsuhteen kesto. 

Tässä esimerkkejä eri nettilainojen kuukausierästä ja takaisinmaksettavasta summasta: 

  • 1000 € laina, kuukausierä 40 € (5 vuoden maksuaika) 
  • 5000 € laina, kuukausierä 99 € (8 vuoden maksuaika) 
  • 10 000 € laina, kuukausierä 149 (10 vuoden maksuaika) 

Lainan nimelliskorko vaihtelee 4,00 – 15,00% välillä. Lisäksi lainasta voidaan periä tilinhoito – ja avausmaksuja yhteensä max. 150 euroa vuodessa. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee usein 5 – 20% välillä. Selvität avullamme nopeasti, mistä pankista tarjotaan sinulle kaikkein edullisinta lainaa. 

Voit saada nettilainaan maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Lainan voi maksaa myös aina etuajassa pois ja säästää kuluissa. Moni maksaa lainan etuajassa pois, kun tilalle löytyy toinen edullisempi laina. 

Voit säästää rahaa myös, kun haet lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Usein rinnakkaishakija on puoliso, mutta se voi olla myös muu perheenjäsen. 

Maksetaanko nettilaina heti tilille? 

Vakuudettomat lainat netistä ovat kaikki nopeita verrattuna perinteisiin pankkilainoihin. Lainojen maksuaika vaihtelee eri pankeissa – osa luotonantajista maksaa lainan heti tilille, osalla maksussa menee 2 – 3 arkipäivää. 

Lainaprosessin nopeuteen vaikuttaa paitsi lainanmyöntäjä, myös se, mihin aikaan päivästä haet lainaa ja kuinka kauan käytät tarjousten vertailuun. Vaikka voitkin hakea lainaa netistä milloin tahansa, eivät kaikki pankit välttämättä käsittele hakemustasi välittömästi viikonloppuisin tai öisin.

Moni pankki tekee automaattisen luottopäätöksen, jolloin saat tarjouksen heti katsottavaksi. Suosittelemme kuitenkin odottamaan ainakin 6 tuntia arkipäivisin, että saat varmasti kaikilta pankeilta tarjouksen katsottavaksi. Näin varmistat, että sinulla on varmuudella edullisin saatavilla oleva laina netistä käytössä. 

Lue lisää meidän lainakumppaneista 

Lainanhakija, muista tunnistautua pankkitunnuksilla 

Lainan hakeminen onnistuu parhaiten ja nopeiten, kun sinulla on pankkitunnukset lähettyvilläsi. Tunnistautumalla palvelussa varmistat luotonantajille henkilöllisyytesi. Tämä on turvallinen tapa varmistaa, että sinä olet oikea lainanhakija. 

Meidän lainapalvelu käsittelee lainahakemukset heti ja lähettää tarjoukset kymmenille pankeille katsottavaksi. Voit saada lainatarjouksen heti katsottavaksi, sillä moni pankki tekee heti automaattisen lainapäätöksen. 

Voit hakea lainaa avullamme milloin vain, sillä lainan hakeminen on aina ilmaista. Lisäksi hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja voit tehdä sen milloin vain kellon ympäri 24/7. Näin helppoa on lainan hakeminen verkosta! 

Nämä pankit ovat mukana lainavertailussamme 

ok nN6sMyqLW2ke 5 qzQidRBE 6fZgMeFgjWniCS k35vZkByw8Ajxp0NTedomSxVw6065eXGsy7JDghXUmTpjdGSbNRMTZ rwQavz XAcl4 oOAMrct9WDBHzjqokw8DcaoMdj6vHqkXSQaIXB0SI

Usein kysyttyä 

Kuinka paljon voi hakea lainaa netistä?

Voit hakea Nordsekin lainapalvelussa vakuudetonta lainaa 1000 – 60 000 euroa. Suosittelemme hakemaan lainaa realistisesti oman maksukyvyn mukaan, sillä pankit eivät välttämättä tarjoa lainaa, jos haet liian suurta summaa käyttöön. 

Kuka voi saada lainan netistä?

Voit saada lainaa pankista ilman vakuuksia, kun olet vähintään 18-vuotias, sinulla on palkkatuloja vuodessa yli 7200 euroa ja sinulla on puhtaat luottotiedot. 

Kuinka nopeasti voin saada lainaa netistä?

Ensimmäiset lainatarjoukset saat heti katsottavaksi. Laina maksetaan tilille 1 – 3 arkipäivässä pankista riippuen. Nopeutat lainan maksua tilille toimittamalla kaikki liitteet pankille ja allekirjoittamalla lainasopimuksen sähköisesti heti, kun olet tyytyväinen tarjoukseen. 

Mikä on nettilainan korko?

Lainan nimelliskorko saa olla enintään 15%. Koron lisäksi lainasta voidaan periä muita kuin korkokustannuksia max. 150 euroa vuodessa. Lainan hinta hinnoitellaan asiakaskohtaisesti. Selvität avullamme minuuteissa, millä hinnalla pankit tarjoavat sinulle lainaa. 

Janne Häkkinen

Päivitetty: 2024-05-10Janne on rahoitukseen ja markkinointiin erikoistunut KTK, joka on jo pidemmän aikaa vastannut Nordsekin lainapalvelun asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoillemme. Jannen kirjoitusten taustalla on halu auttaa kuluttajia taloudenhallinnassa sekä antamaan vinkkejä siihen, kuinka kuka tahansa voi löytää hyviä rahoitustuotteita vertailun avulla.

Nettilainaa heti

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Hae lainaa ilman vakuuksia hetkessä