Nettilaina

Nettilaina

Lainaa netistä heti tilille 

Nettilaina on nopea vakuudeton laina, jota voi nostaa tilille jopa saman päivän aikana. Nettilainan hakeminen verkossa onnistuu minuuteissa, sillä hakemukseen ei tarvita liitteitä. 

 • Hae nettilainaa ilman vakuuksia 1000 – 60 000 € 
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta 
 • Ei takaajia 

Nettilainan etuina on nopeus ja joustavuus. Voit saada rahat tilille jopa samana päivänä, sillä saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi. Voit kilpailuttaa Nordsekin avulla pikalainat nopeasti yhdellä hakemuksella, jolloin voit saada jopa yli 30 lainatarjousta katsottavaksi. 

Kilpailuta nettilainat

Hae yrityslainaa LP
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Nettilaina tiivistettynä 

 • Lainaa 500 – 60 000 euroa 
 • Ei vakuuksia tai takaajia 
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta 
 • Käyttötarkoitus vapaa – voit itse valita 
 • Hakemus minuuteissa, lainatarjoukset heti katsottavaksi 
 • Sähköinen allekirjoitus
 •  Rahat tilille viimeistään kahdessa päivässä
Hae nettilainaa

Nettilaina äkilliseen lainan tarpeeseen

Nettilaina on nopea ja helppo tapa saada rahaa, kun sitä tarvitsee äkillisesti. Usein nettilainojen hakeminen ja rahojen saaminen onnistuu muutamassa minuutissa, joten se on hyvä valinta silloin, kun tarvitsee rahaa nopeasti.

Nettilainojen etuna on nopeus hakemuksessa ja laina päätöksessä, eivätkä ne vaadi monimutkaista paperitöitä tai vakuuksia. Lisäksi ne ovat hyvin joustavia, ja niiden maksuaikaa voi muokata itselleen sopivaksi. Tämä on erityisen kätevää silloin, jos tulee äkillisiä menoja tai muutoksia taloudessa.

Yleisiä nettilainan käyttökohteita ovat: 

 • Laskujen maksu 
 • Ostokset ja shoppailu
 • Kodinkoneet / kalusteet kotiin 
 • Luottokorttivelan poismaksu 
 • Lentoliput / hotellit 

Voit itse päättää, mihin vakuudetonta lainaa käytetään. Ehkä sinulla on maksamattomia laskuja, joiden eräpäivä on jo mennyt? Oletko muuttamassa ja tarvitset lainaa takuuvuokraan tai muuttoon? Näihin ja moniin muihin raha tarpeisiin nettilaina voi olla fiksu ratkaisu.

Kilpailuta nettilainat

Näin haet nettilainaa 

 1. Lähetä lainahakemus hetkessä 

Verkkohakemus muutamassa minuutissa ilman liitteitä. 

 1. Vertaa todellista vuosikorkoa ja tarjouksia 

Ensimmäiset tarjoukset heti katsottavaksi. Vertaa hintaa ja lainan muita ehtoja. 

 1. Hyväksy allekirjoittamalla sähköisesti

Rahat tilille jopa samana päivänä, kun laina allekirjoitettu.

Nettilainaa heti

Paras nettilaina 2023 löytyy Nordsekin vertailun avulla 

Paras nettilaina löytyy vertailemalla, jolloin voit nopeasti verrata eri vakuudettomat lainat keskenään. Laina on on hyvin joustava, sillä et tarvitse sitä varten takaajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi. 

Kun vertailet eri lainoja, on hyvä verrata lainojen kokonaiskustannuksia keskenään. Kaksi tärkeintä mittaria ovat lainan kokonaiskustannukset ja todellinen vuosikorko. Kokonaiskustannukset kertovat, paljonko maksat yhteensä kuluja koko laina-ajalta. Todellinen vuosikorko puolestaan kertoo, paljonko maksat vuositasolla kuluja suhteessa lainapääomaan. 

Yleinen virhe on verrata lainan nimelliskorkoa keskenään ottamatta huomioon juuri kokonaiskustannuksia. Halvin laina ei löydy välttämättä nimelliskorkoa vertailemalla, sillä lainan kustannukset koostuvat sen lisäksi mm. tilinhoitomaksusta ja avausmaksuista. 

Pikalainojen koroissa on isoja eroja. Kalleimman ja halvimman lainan erot kustannuksissa voi olla tuhansia euroja, joten vertailu kannattaa aina tehdä!

Lainojen vertailu on nopeaa ja maksutonta. Se säästää aikaa, sillä voit yhdellä hakemuksella saada jopa yli 30 lainatarjousta. Lisäksi säästät rahaa, kun löydät kilpailutuksen avulla parhaat korkotarjoukset. 

Kilpailuta Nordsekin avulla jo tänään lainatarjoukset ja selvitä, mistä löytyy sinulle edullisin nettilaina vuodelle 2023! 

Vertaa tonttilaina tarjoukset

Nettilainaa voi hakea kuka tahansa yli 18-vuotias 

Voit saada nettilainaa pankista tai rahoitusyhtiöstä, kun olet täysi-ikäinen henkilö ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi lainan saanti edellyttää säännöllisiä tuloja ja kotipaikkaa Suomessa. 

Säännöllisten tulojen määrä vaihtelee, mitä eri pankit vaativat lainaa varten. Osa rahoitusyhtiöistä hyväksyy myös ansiosidonnaisen säännöllisiksi tuloiksi. Suurin osa pankeista kuitenkin vaatii joko palkka- tai eläketuloja. Myös osa-aikaisesta työstä voi saada lainaa, joten nettilainaa voi saada myös täysi-ikäinen opiskelija.

 Lainanantajat arvioivat työtulojen perusteella, paljonko lainaa voidaan tarjota. Huomaa, että tuloiksi lasketaan vain ansiotulot, ei pääomatuloja. Sitä isommat tulot ovat, sitä enemmän lainaa voidaan tarjota. Usein pankit tarkistavat palkkatiedot, joten hakemuksessa ei kannata ilmoittaa omia tuloja yläkantiin. 
Sinun ei tarvitse etukäteen tietää, voitko saada lainaa. Koska lainan hakeminen ei sido mihinkään ja on täysin maksutonta, kannattaa lainatarjous pyytää heti!

Nettilainan voi saada myös pankista 

Moni yhdistää pankkilainan vakuudelliseksi lainaksi, jossa oma asunto tai muuta varallisuutta annetaan pankille vakuudeksi. Vaikka pankit vaativat isompiin lainoihin aina vakuuksia, voi vakuudetonta nettilainaa saada myös pankista! 

Suurin osa kilpailutukseen osallistuvista lainan tarjoajista on pankkeja, jotka tarjoavat pienlainaa ilman vakuuksia 500 – 60 000 eurolle. Pankit voivat olla kotimaisia tai ulkomaalaisia, mutta niitä yhdistää yksi asia – ne tarjoavat nopeaa pikalainaa jopa samana päivänä tilille! 

Paras tapa selvittää edullisin ja itselle sopivin nettipankki onkin kilpailuttaa lainat Nordsekin avulla, jolloin voit nopeasti vertailla vakuudettomia lainatarjouksia keskenään. 

Voit verrata koron lisäksi lainojen muita ehtoja, kuten maksuaikaa, kuukausierää ja lainasummaa. Vaikka nettilaina kannattaa yleensä nostaa edullisimmasta pankista, voit itse päättää, mikä on sinulle paras pankkilaina!

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Yhdistä lainat nyt
pankit jota nordsek kilpailuttaa

Testaa lainalaskurille sinulle sopivin nettilaina 

Lainalaskurin avulla voit kokeilla, miten eri tekijät vaikuttavat lainan takaisin maksettavaan määrään ja kuukausierän suuruuteen. 

Testaa lainalaskurin avulla:  

 • Sopiva lainasumma 
 • Kuukausierän suuruus 
 • Laina-aika  
 • Koron vaikutus maksuihin 

Muista, että pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät asiakaskohtaisen hinnoittelun vakuudettomissa lainoissa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että saat selville sinulle tarjottavan lainasumman ja hinnan vain lähettämällä lainahakemuksen. 

Nettilainan edut ja miinukset 

Nettilainan etuina ovat: 

 • Nopea hakemus 
 • Rahat tilillä jopa samana päivänä
 • Ei vakuuksia tai takaajia 
 • Joustava käyttö 
 • Maksuaikaa jopa 15 vuotta 
 • Vertailu helppoa ja nopeaa 

Nettilainan miinukset ovat: 

 • Osa pienlainoista kalliita 
 • Nostaa velkaa 
 • Lainan haku niin helppoa, että niitä nostetaan paljon käyttöön 
 • Kalliimpia kuin vakuudellinen laina
 • Nostaa kuukausimaksujen määrää 

Nettilainan suurimmat hyödyt ovat nopeus, helppous ja joustavuus. Lisäksi sen etuina ovat ehdottomasti vertailun helppous, jolloin lainojen korkoa on todella helppo vertailla keskenään. 

Vakuudettoman nettilainan huonot puolet liittyvät hintaan, sillä se on vakuudellista lainaa kalliimpi. Erityisen kalliita voivat olla erilaiset osamaksu sopimukset ja kaikkein pienimmät kulutusluotot.  

Esimerkki nettilainan korosta ja takaisinmaksusta 

Alla esimerkkinä kolme erilaista lainaa, jossa lainasumma, maksuaika, kuukausierä ja takaisin maksettava yhteensä vaihtelevat: 

Nettilaina 1: 

LainasummaMaksuaikaKuukausieräTakaisinmaksettava yhteensä 
4 000 €4 vuotta 113,10 €5 430 €

Nettilaina 2: 

LainasummaMaksuaikaKuukausieräTakaisinmaksettava yhteensä 
7 000 €6 vuotta131,10 €9 444 €

Nettilaina 3: 

LainasummaMaksuaikaKuukausieräTakaisinmaksettava yhteensä 
10 000 €8 vuotta 120,60 €11 580 €
Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 
Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia

Löydä edullinen nettilaina Nordsekin avulla nopeasti 

Nettilainaa voidaan tarjota, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja muut raha-asiat kunnossa. Koska lainaan ei tarvita takaajia, voit saada nopeasti lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. 

Lainahakemuksen lähettäminen onnistuu muutamassa minuutissa, sillä hakemukseen ei tarvita liitteitä. Hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään. 

Saat ensimmäiset netti lainatarjoukset katsottavaksi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Kannattaa odottaa hetki, sillä osa pankeista lähettää tarjouksen vasta muutaman tunnin päästä. 

Nordsekin avulla kilpailutat nopeasti lainat, sillä yhdellä hakemuksella voit saada jopa 30 lainatarjousta. Koska vakuudettoman nettilainan korot vaihtelevat paljon, säästät vertailemalla usein paljon rahaa. 

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä vakuudettomat lainat voidaan aina korvata toisella edullisemmalla lainalla. Kun sinulla on tiedossa lainatarve, kannattaa lainat kilpailuttaa Nordsekin avulla heti!

Usein kysyttyä nettilainasta 

Kuka voi hakea nettilainaa? 

Voit hakea lainaa netistä, kun sinulla on puhtaat luottotiedot, säännöllisiä tuloja, kotipaikka Suomessa ja olet vähintään 18-vuotias. 

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voi saada 500 – 60 000 euroa. Lainamäärää riippuu paljon työtulojen määrästä. 

Onko nettilaina ilman vakuuksia? 

Nettilainaa myönnetään ilman vakuuksia 500 – 60 000 eurolle ja vertailussa mukana olevat nettilainat ovat kaikki vakuudettomia. 

Mikä on nettilainan maksuaika?

Lainojen maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Näet lainatarjouksesta, mikä on pisin tarjottu maksuaika.  

Voiko lainaan saada maksuvapaata?

Lainoihin voi saada maksuvapaata yksi tai kaksi kertaa kalenterivuodessa.  

Voinko hakea maksutta nettilainaa? 

Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja ei sido mihinkään. 

Mihin nettilainaa voidaan käyttää?

Nettilainaa on vakuudetonta, jolloin voit käyttää sitä vapaasti itse valittuun käyttökohteeseen.  

Miksi lainat kannattaa vertailla?

Lainojen vertailu säästää kuluissa, jolloin löydät halvimman nettilainan nopeasti. Lisäksi vertailu säätää aikaa, sillä voit saada yhdellä hakemuksella jopa 30 lainatarjousta.  

Tarjoaako pankit nettilainaa? 

Kyllä, suurin osa Suomessa toimivista pankeista tarjoaa vakuudetonta nettilainaa. Vertailussa mukana olevista lainanantajista suurin osa on pankkeja. 

Kuinka löydän edullisimman lainan? 

Edullisin vakuudeton laina löytyy kilpailutuksen avulla. Etsi Nordsekin avulla yli 30 lainantarjoajan joukosta, mistä löytyy sinulle edullisin laina! 

 Älä nosta lainaa, jos: 

1. Sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä laskuja ja velkoja 

2. Et pysty maksamaan lainaa takaisin 

3. Lainan käyttötarkoitus ei edistä omaa taloudenhallintaa