Lainapalvelu

LainaaLainapalvelu

Lainapalvelu kilpailuttaa nettilainat 

Lainapalvelun avulla voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella pankit ja rahoitusyhtiöt netissä nopeasti. Lainapalvelu sopii kaikille kuluttajille, sillä se on maksutonta ja hakeminen ei sido mihinkään. 

Lainapalvelun avulla voit nopeasti vertailla eri lainatarjouksia. Voit saada vertailuun jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa, joten säästät myös palvelun avulla aikaa. Lainojen vertailu kannattaa, sillä sen avulla voit säästää kuluissa merkittävästi. Koska lainojen koroissa on suuria eroja, on vertailu aina fiksua. 

Löydä Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla nopeasti edulliset lainatarjoukset. Voit kilpailuttaa palvelumme avulla kaikki vakuudettomat lainat 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. 

Hae lainapalvelusta lainaa näin 

Täytä lainahakemus 

Hae lainaa 500 – 60 000 €. Valitse sopiva maksuaika ja täytä tarvittavat tiedot sinusta. 

Vertaile tarjouksia 

Vertaile lainapalvelussa eri tarjouksia ja hyväksy edullisin lainatarjous. 

Allekirjoita ja rahat tilille 

Laina voidaan maksaa tilille, kun olet allekirjoittanut sähköisesti sinulle sopivimman lainatarjouksen. 

Näin lainapalvelumme toimii 

Nordsekin lainapalvelu on täysin maksuton kuluttajalle, joten voit milloin vain hakea lainaa kauttamme. Nordsek on kotimainen lainapalvelu, jonka avulla kuka tahansa voi kilpailuttaa ja verrata vakuudettomia lainoja 500 – 60 000 eurolle. 

Voit hakea lainapalvelussa yhdellä hakemuksella lainatarjoukset pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Kun haet lainaa kauttamme, lähetetään lainatarjoukset eteenpäin pankeille ja luotonantajille. Näin voit saada nopeasti yhden hakemuksen avulla jopa yli 30 lainatarjousta katsottavaksi!

Lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta, eikä hakeminen sido sinua mihinkään. Voit selvittää lainapalvelun avulla nopeasti, minkälaista lainaa eri pankit tarjoavat sinulle. Se sopii siis myös tilanteisiin, kun et ole vielä varma lainan tarpeesta. 

Kun olet hakenut lainaa, saat tarjouksia katsottavaksi heti. Viimeiset lainatarjoukset tulevat yleensä kuuden tunnin sisällä. Koska lainatarjoukset ovat voimassa jopa 4 viikkoa, voit rauhassa vertailla eri tarjouksia ennen lopullista päätöstä. Allekirjoittamalla lainasopimuksen saat rahat tilille usein 1 – 2 arkipäivässä, joskus jopa samana päivänä. 

Lainalaskurin avulla selvität sopivan lainan 

Kokeile lainalaskurilla, miten lainasumma, maksuaika ja korkotaso vaikuttavat lainan takaisinmaksuun. 

Voit arvioida sopivaa kuukausierää omaan taloustilanteeseen budjetoinnin avulla. Budjetoinnissa arvioit omia menoja ja tuloja, jonka perusteella voit tehdä paremman arvion sinulle sopivasta lainan kuukausierästä. 

Lainatarjoukset heti katsottavaksi 

Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi, sillä pankit tekevät automaattisen alustavan lainapäätöksen. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen heti, kun sinulle lähetetään tarjous. 

Usein pankit vaativat vielä lähettämään liitetietona todisteen työtulojen määrästä. Kun olet lähettänyt tarvittavat liitteet, voidaan laina maksaa tilille nopeasti.

Lainapalvelun avulla kilpailutat pankit 

Lainojen kilpailuttaminen on fiksua, sillä selvität sen avulla nopeasti ja ilmaiseksi, mistä pankista voidaan myöntää sinulle parasta korkoa. 

Lainojen kilpailutus ja vertailu ei sido sinua mihinkään, eli voit hyvin hakea lainapalvelusta lainaa ja tutustua tarjouksiin. Jos mikään lainatarjous ei ole riittävän hyvä, ei lainatarjouksia kannata hyväksyä. 

Nordsekin avulla voit kilpailuttaa jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa. Näin saat pankit kilpailemaan asiakkuudestasi, jolloin saat lainalle myös paremman koron. Lainojen hinnoittelu on asiakaskohtaista, joten saat vasta laina tarjouspyynnön avulla selville sinulle tarjottavat lainaehdot.  

Löydä edullinen korko 

Edullinen korko lainalle löytyy vertailun avulla, kun käytät Nordsekin lainapalvelua. Koska voit kilpailuttaa kauttamme kaiken kokoiset vakuudettomat lainat, sopii lainapalvelumme pieniin ja suurempiin lainojen hakemiseen. 

Edullisin korko voi tulla kotimaiselta pankilta, ruotsalaiselta tai norjalaiselta pankilta. Lisäksi voit saada vertailuun rahoitusyhtiöiden tarjouksia, jotka pyrkivät kilpailemaan pienemmissä lainasummissa. 


Edullisin lainakorko löytyy, kun täytät hakemuksen huolellisesti ja vertaat todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon nimelliskoron lisäksi tilinhoitomaksut, avauspalkkiot ja muut kulut, joten se on parempi mittari lainan edullisuudesta kuin pelkkä korko.

Säästä rahaa 

Säästä rahaa Nordsekin lainapalvelun avulla helposti, sillä palvelussa voit maksutta vertailla eri lainatarjoukset. Lainatarjouksien vertailun avulla voit säästää jopa tuhansia euroja, kun lainasummat ovat useita tuhansia euroja. 

Sitä pidempi laina-aika on ja mitä suurempaa lainaa haetaan, sitä tärkeämpää lainojen vertailu on. Jokainen säästetty euro on fiksua, sillä vertailu on yhtä nopeaa kuin hakisit suoraan pankista lainaa. 

Säästä aikaa 

Moni yllättyy, että aikaa säästyy lainapalvelun avulla. Miten? Yksinkertaisesti siksi, että voit yhdellä nopealla verkkohakemuksella saada lainatarjoukset netistä jopa yli 30 pankista ja luotonantajalta.

Lainapalvelun avulla sinun ei tarvitse hakea erikseen lainaa jokaisesta pankista selvittääkseen parasta korkoa. Sen sijaan voit hakea yhdellä hakemuksella lainatarjoukset katsottavaksi, sillä lainahakemus lähetetään automaattisesti eri pankeille arvioitavaksi. 

Vertaile 500 euron pienlainoja nopeasti 

Pienlainojen vertailu kannattaa myös muutaman sadan euron lainasummiin, sillä pienissä lainoissa todellinen vuosikorko voi vaihdella kymmeniä prosentteja eri lainantarjoajien kesken. 

Hae lainaa 500 eurosta ylöspäin ilman vakuuksia ja vertaile korkoa nopeasti. Oli lainasumma sitten 500 euroa, 1000 euroa, tai tätä isompi – kannattaa korko kilpailuttaa. Tiesitkö, että voit saada myös edullisella korolla lainaa pankista pieniin lainoihin? 

Isoissa laina summissa korkoero voi olla merkittävä 

Sitä suurempi laina kyseessä, sen tärkeämpää on vertailu. Jos olet hakemassa esimerkiksi 10 000 euron lainaa, voi lainan kustannukset vaihdella useiden tuhansien eurojen erolla. Isojen lainojen korko voi vaihdella 4 – 20% välillä, joten hintaero on isommissa lainoissa merkittävä. 

Lainan korkoon vaikuttaa arvioitu asiakasriski sekä lainasumma. Lisäksi hintaan vaikuttaa pankin oma hinnoittelumalli, jonka selvität helpoiten pyytämällä lainatarjousta Nordsekin maksuttomasta lainapalvelusta. 

Kuka voi hakea lainaa lainapalvelussa?

Voit hakea lainaa palvelussamme, kun olet vähintään 20 vuotias. Lainaa varten sinulla tulisi olla puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja. Voit kuitenkin hakea lainaa milloin vain, sillä lainan hakeminen on maksutonta. 

Hakijalta edellytetään, että kotipaikka on Suomessa. Usein pankit vaativat, että hakija on ollut kotimaassa vähintään 36 kuukautta. Tulojen määrä vaikuttaa paljon tarjottuun lainamäärään. Sitä enemmän tuloja sinulla on, sitä isomman lainatarjouksen voit saada. 

Lainaa varten tulisi olla riittävästi tuloja suhteessa olemassa olevaan velkaan. Minimi tulojen määrä vaihtelee eri pankeissa ja selvität sinulle tarjottavan lainan helposti Nordsekin avulla.

Kenelle ei myönnetä lainaa? 

Et voi saada lainaa, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Vuonna 2022 astui voimaan uusi laki, joka mahdollistaa maksuhäiriömerkinnän poistumisen nopeasti, kun velat on maksettu pois. 

Yleinen syy hylättyyn lainapäätökseen on liian alhaiset tulot tai liikaa velkaa. Jos olet työtön, pankit eivät voi myöntää lainaa. Voit kuitenkin saada lainaa jostain rahoitusyhtiöistä, mutta niiden korko on usein kalliimpi. 

Selvitä Nordsekin avulla nopeasti, millä ehdoilla voit saada lainaa! 

Löydä nopeasti edullinen laina Nordsekin avulla 

Nordsekin avulla löytyy edullinen nettilaina nopeasti, sillä lainapalvelumme avulla voit kilpailuttaa jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa. Voit hakea lainapalvelussa rahoitusta 500 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla. 

Lainapalvelun käyttö on maksutonta ja lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit näin tarkistaa nopeasti, voitko saada lainaa millä ehdoilla. Voit saada yhdellä hakemuksella lainatarjouksia jopa yli 30 kappaletta, sillä hakemus lähetetään eteenpäin pankeille. 

Lainapalvelun avulla voit kilpailuttaa kaikki vakuudettomat lainat nopeasti. Vakuudettomien lainojen vertailu on palvelussa hyvin helppoa, sillä lainojen suurimmat erot liittyvät kustannuksiin. Vertailemalla palvelussa lainojen kuluja löydetään paras lainatuote, sillä lähes aina edullisin laina on myös kuluttajalle paras vaihtoehto. 

Lainojen korko on helppoa vertailla lainapalvelussa, jolloin näet eri lainatarjoukset edullisuus järjestyksessä. Kilpailuta lainatarjoukset vaikka heti, niin pääset vertailemaan eri tarjouksia jo tänään!

Usein kysyttyä lainapalvelusta 

Kuka voi tehdä hakemuksen Nordsekin lainapalvelussa? 

Kuka tahansa voi hakea lainaa Nordsekin avulla, sillä lainapalvelun käyttö on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Voit kilpailuttaa Nordsekin avulla lainat, kun olet vähintään 20 vuotias, sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä palkkatuloja. 

Onko lainapalvelun käyttö maksutonta?

Lainapalvelun käyttö on täysin maksutonta, joten voit huoletta tehdä lainahakemuksen kauttamme. Nordsekin avulla kilpailutat kaikki vakuudettomat lainat ilmaiseksi aina 60 000 euroon asti. 

Mistä löydän edullisimman vakuudettoman lainan? 

Edullisin vakuudeton laina selviää vertailemalla lainan todellista vuosikorkoa lainapalvelussamme. Koska pankit hinnoittelevat lainat asiakaskohtaisesti, selvität edullisimman pankin helpoiten lainavertailun avulla. 

Paljonko voin hakea lainaa lainapalvelussa?

Voit hakea lainaa 500 – 60 000 euroa lainapalvelussamme. Tekemällä lainahakemuksen selvität, kuinka paljon voit saada lainaa pankista. Lainamäärään vaikuttaa paljon työtulojen määrä. Voit saada tarjouksia myös pienemmille lainasummille, mitä olet alunperin hakenut. 

Miksi lainojen vertailu on järkevää?

Lainojen vertailu on fiksua, sillä sen avulla voit säästää merkittävästi lainojen kuluissa. Lainojen vertailu kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä voit löytää edullisemman koron lainalle kilpailuttamalla lainat tietyin väliajoin. 

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille? 

Laina voidaan maksaa jopa samana päivänä tilille. Usein laina maksetaan tilille yhdessä tai kahdessa arkipäivässä siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja kaikki tarvittavat liitteet on toimitettu. 

Kuinka vertaan lainan todellista vuosikorkoa? 

Voit vertailla lainojen todellista vuosikorkoa Nordsekin lainapalvelun avulla, sillä kaikissa tarjouksissa näkyy todellinen vuosikorko. Kun vertaat todellista vuosikorkoa, näet nopeasti mistä pankista tarjotaan kaikkein edullisinta vakuudetonta lainaa. 

Miten lainaa maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin 1 – 15 vuoden maksuajalla tasaerissä. Näet lainatarjouksesta, mikä on pisin tarjottu maksuaika lainalle. Lainan voi aina maksaa myös etuajassa takaisin. Lisäksi voit saada lainaan maksuvapaita kuukausia 2 – 4 kertaa vuodessa. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Järjestelylaina

Järjestelylainalla yhdistät pienet lainat yhdeksi  Hae järjestelylainaa nopeasti netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Nordsekin kautta voit kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa.  Järjestelylainalla...

Joustorahoitus 

Joustorahoitus pankista edullisesti  Joustorahoitus on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton limiittiluotto, johon ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Joustorahoitusta voi saada 500 - 10 000 euroa.  Rahoitus...