Kodinkone laina jopa 60,000 €

LainaaKodinkone laina jopa 60,000 €

Voit hakea lainaa kodinkonetta varten Nordsekin avulla aina 60 000 euroon asti. Yleensä kodinkoneita varten nostetut lainasummat ovat 2 000 – 10 000 euroa. Pienissä lainoissa on mahdollista saada myös edullista korkoa

 • Hanki kodinkoneita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle
 • Osta uudet kodinkoneet tai käytetyt käteisrahan avulla 
 • Maksuaikaa jopa 15 vuotta 
 • Kodinkone lainojen korot alkaen 4%

Voit hakea lainaa Nordsekin kautta – kilpailuttamalla kodinkoneen rahoituksen säästät kuluissa. 

Hae kodinkone lainaa helposti netistä

Kun sinulla on kodinkoneen hankinta mielessä, johon tarvitset rahoitusta, Nordsek auttaa. Kodinkoneita varten nostettu rahoitus on vakuudetonta. Sekä pankit että rahoitusyhtiöt myöntävät rahoitusta kodinkoneisiin – korkeimmillaan voit saada 60 000 euroa. 

 1. Kodinkonetta varten nostettu vakuudeton lainahakemus muutamassa minuutissa
 2. Voit vertailla rahoitustarjouksia keskenään nopeasti – ensimmäiset tarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen
 3. Hyväksy paras rahoitustarjous allekirjoittamalla sähköisesti
 4. Rahoitus tilille ja kodinkone ostoksille 

Mihin kodinkoneisiin laina sopii?

Voit käyttää kodinkone lainan hyvin joustavasti sekä käytettyihin että uusiin kodinkoneisiin. Kodinkoneita nostettuja Tässä yleisiä kodinkoneita, johon lainaa nostetaan:

 • Pyykinpesu ja kuivaus
 • Astianpesukone
 • Kylmälaitteet kuten jääkaappi ja pakastin 
 • Liedet ja uunit
 • Liesituulettimet ja tarvikkeet

Laina tai luotto sopii varmasti sinulle jos…

Lainan eli luoton nostaminen kodinkonetta varten sopii sinulle, jos:

Miksi kannattaa vertailla Nordsekin avulla

Luottojen vertailu Nordsekin kautta on järkevää, sillä voit säästää paljon luottokustannuksissa. Kilpailuttamalla lainat varmistat, että sinulla on paras korko käytössä. Näin kilpailutuksen avulla saat parhaan koron käyttöön:

 • Paras korko vertailun avulla – selvität nopeasti, keneltä paras korkotarjous
 • Kilpailutuksen ansiosta pankit tekevät paremman korkotarjouksen 
 • Vakuudeton pieni luotto on joustava ja monikäyttöinen 
 • Voit saada jopa 4% vuosikorolla luottoa pankeilta 

Kun vertailet luottoja, varmistat että sinulla on markkinoiden paras korkotarjous käytössä.

Miten haet lainaa?

Lainan hakeminen Nordsekiltä onnistuu nopeasti:

 1. Täytä perustiedot hakijasta ja tuloista 
 2. Liitä tarvittavat dokumentit tuloista 
 3. Vertaile lainoja keskenään ja valitse paras korko 
 4. Allekirjoita verkkopankkitunnuksilla

Hakeminen ei sido sinua mihinkään. Koska Nordsekin vertailupalvelu on täysin maksutonta – kannattaa lainat kilpailuttaa säännöllisesti parhaan koron löytämiseksi. 

Kilpailuta nyt, halpa tarjous heti

Vain kilpailuttamalla voit varmistaa, että sinulla mahdollisimman halpa tarjous käytössä. Saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ensimmäisiä lainatarjouksia, sillä pankit tekevät automaattisen alustavan lainapäätöksen.

Lainojen kilpailutus tuo usein merkittäviä säästöjä kuluttajalle. Jos sinulla on käytössä jo muualta lainoja, voit korvata ne edullisemmalla lainalla. Mikäli yhdistät useampia lainoja keskenään, on kyseessä yhdistelylaina

Myös pienemmät lainat kannattaa kilpailuttaa. Vaikka sinulla olisi lainatarve alle 10 000 euroa, on kuluissa usein merkittäviä eroja. Sitä pidempi laina-aika sinulla on, sen isompi vaikutus alhaisella korolla on lainan kokonaiskustannukseen. 

Kodinkoneista nostettujen lainojen korot vaihtelevat normaalisti 4-20% välillä. 

Onnistuuko kodinkone lainan hakeminen pankkitunnuksilla

Voit hakea kodinkone lainaa ilman pankkitunnuksia. Hakemuksen tekemiseen riittää täytettävät tarvittavat perustiedot sinusta. Lisäksi voit liittää hakemukseen todisteen säännöllisistä tuloista.

Pankit ja rahoitusyhtiöt rahoittavat säännöllisiä tuloja vasten. Siksi lopullista lainapäätöstä varten on usein toimitettava liitteitä. Riittäviä dokumentteja ovat esimerkiksi palkkatodistus tai eläketodistus. 

Lainan voi allekirjoittaa sähköisesti. Allekirjoitus tapahtuu henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, maksetaan raha tilille viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Osa toimijoista voi maksaa lainan nopeamminkin tilille – parhaimmillaan saat rahat käyttöön jo saman päivän aikana. 

Vakuudetonta ja vakuudellista lainaa tarjolla

Vakuudetonta lainaa nostetaan kodinkoneiden hankintaa varten. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia alle 60 000 euron rahoitustarpeisiin. Voit saada vakuudetonta lainaa jopa 4% vuosikorolla kodinkoneita varten.

Vakuudellista lainaa haetaan isompiin tarpeisiin varten – yleisimpänä asuntolaina ja autorahoitus. Autorahoitusta haetaan sekä vakuudellisena että vakuudettomana. Kun nostat vakuudellisen autolainan, ajoneuvon omistus säilyy rahoitusyhtiöillä kunnes laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin.

Asuntolaina nostetaan aina vakuudellisena. Tällöin pankki rahoittaa ostettavan asunnon siten, että lainanottaja antaa lainan vakuudeksi asunnon. Asuntolainan rahoitusaste on tyypillisesti 70-85%. Jos sinulle on esimerkiksi 100 000 euron ostettava asunto, tarvitset siihen omarahoitusta 15 000 – 30 000 euroa. 

Pesukoneen hankinta lainan hinta ja korko esimerkki 

LainasummaKäyttötarkoitusKorko Laina-aikaKuukausierä
7 000 €Kodinkone11%6 vuotta133 €

Kuinka paljon kodinkonelainaa voi hakea?

Normaali lainasumma kodinkoneita varten on 2 000 – 10 000 euroa. Voit hakea lainaa kodinkoneita varten aina 60 000 euroon asti. Erityisesti keittiöremontin yhteydessä haetaan myös isompia lainamääriä. 

Keskimäärin lainaa nostetaan 2 000 – 10 000 euroa kodinkoneita varten – lainat aina 60 000 euroon asti 
Voit saada rahoitusta 1-15 vuoden ajalle 
Voit käyttää kodinkoneen rahoituksen joustavasti sekä koneiden ostamiseen että asennustyöhön

Onko kodinkone lainan käyttötarkoitus tarkemmin määritelty?

Kodinkonetta nostettava rahoitus on vakuudeton laina, joka myönnetään joustavasti käytettäväksi. Näin lainan käyttötarkoitus ei ole tarkemmin määritelty, vaan voit itse päättää lopullisen käyttökohteen. 

Voit itse valita, miten rahoitus käytetään 
Rahoituksella voit ostaa työtä ja kodinkoneita 
Voit käyttää rahoitusta myös muihin asioihin, esimerkiksi remonttia varten

Kuinka laina kodinkoneisiin maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin pankin tai rahoitusyhtiön kanssa sovitulla maksuaikataululla. Normaalisti lainoihin valitaan 1-15 vuoden takaisinmaksuaika. 

Voit maksaa lainan myös aikaisemmin takaisin – näin säästät kuluissa
Lainojen takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta – pienempiin lainoihin otetaan usein lyhyempi maksuaika 
Säästät kuluissa, kun maksat lainan nopeammin takaisin

Kuinka paljon kodinkonelainaa voi hakea?

Voit hakea kodinkonelainaa 1 000 – 60 000 euroa. Luottomäärään vaikuttaa arvioitu henkilöriski ja säännöllisten tulojen määrä. Voit selvittää saatavilla olevan lainamäärän tekemällä maksuttoman lainatarjouspyynnön Nordsekiltä.

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Järjestelylaina

Järjestelylainalla yhdistät pienet lainat yhdeksi  Hae järjestelylainaa nopeasti netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Nordsekin kautta voit kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella jopa yli 30 pankkia ja luotonantajaa.  Järjestelylainalla...

Joustorahoitus 

Joustorahoitus pankista edullisesti  Joustorahoitus on pankin tai rahoitusyhtiön tarjoama vakuudeton limiittiluotto, johon ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Joustorahoitusta voi saada 500 - 10 000 euroa.  Rahoitus...