Nordax Bank 

Nordax Bank – vertailussa 

SbCMP9w kWIeT kLPY6RpxJtncMA QAKVlXvpbIH5h9P8nK 1YUGJt8xN7m08gj3QcXqYzRz5j Xk3 IykhKOfgIs6xSr0FfVD9FvMKzXIwyHnpKlEWJN2 xk uZ4pr5DoBXvXA98oJQEmJ1T7J7S8

Nordax Bank esittelyssä 

TXuNT2NezzB8z8A1 WPHOBTFz9wW s9qJURMZlcOdyp5Dw7VeDIv0SJ1yxMhuyX9 IULtq8V3SQlEoHfFJ6gjk9e8zoXIR8KgO pcPnlWBiSOtUjDaZI0 jsFh8tX kC4YamK oTJp5a Kf40gA8h 0

Nordax Bank on osa Noba Groupia, johon kuuluu myös Bank Norwegian. Nordax on perustettu vuonna 2003 ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa. 

Nordax on yksi pohjoismaiden suurin erikoispankki, jolla on kuluttaja asiakkaita yli 200 000. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 650 henkilöä ja sillä on aktiivista toimintaa 7 Euroopan maassa. 

Nordax päätuotteena on vakuudeton laina. Lainojen lisäksi se tarjoaa myös määräaikaistiliä. 

Käydään seuraavaksi läpi, minkälaisia tuotteita Nordax Bank tarjoaa Suomessa suomalaisille asiakkailleen, kuka voi saada lainaa Nordaxilta ja kuinka lainat hinnoitellaan. 

Minkälaisia lainoja Nordax tarjoaa Suomessa? 

6A5DV3r7LI0a8yXlYYhOU50jMELMGtzHqMAEZlO45R5XPUpVY0dMHw8E265s2wjR5SMhFGlRF azdL2U0 EcqXTmwZz vfJv1u2z5KdDoPNyUm1LoAuHAB tkZcrqH4alH4KEAs3qoigctwdou4 0is

Nordax tarjotaa vakuudetonta lainaa 1000 – 60 000 euroa. Lainan korko vaihtelee asiakaskohtaisesti 8,99 – 19,29% välillä. Lainan maksuaika on 1 – 20 vuotta. 

 • Lainasumma: 1000 € – 60 000 €
 • Takaisinmaksuaika: 1 – 20 vuotta
 • Nimelliskorko: 8,99 % – 19,29% (vaihtuva)
 • Tilinhoitomaksu: 5 €
 • Avausmaksu: 89 € (Alle 4100 euron lainat ovat ilman avausmaksua)

Erikoisuutena Nordaxilla on uusi maksuaika – lainaa tarjotaan jopa 20 vuoden maksuajalla! Lainan korko hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti, joten selvität sinulle tarjottavan hinnan lainalle pyytämällä lainatarjousta pankista. 

Nordax tarjoaa vain vakuudetonta kulutusluottoa. Sen lainatuotteina ovat normaali kulutusluotto ja yhdistelylaina, jossa voit yhdistää monta lainaa Nordaxin avulla yhdeksi pankkilainaksi. 

Käydään seuraavaksi läpi, kuka voi saada lainaa Nordaxilta ja sen jälkeen, miten lainan nostaminen onnistuu Nordax Bankista ja tarkempi hinnoittelu lainoissa. 

Kuka voi hakea lainaa Nordaxista? 

Lainan hakijaa koskevat perusvaatimukset: Ikä vähintään 23 vuotta, vakituiset vuositulot vähintään 15 000 €, asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, ei maksuhäiriömerkintöjä. Kaksi lainanhakijaa lisää lainan myönteisen päätöksen mahdollisuutta.

Nordax ei tarjoa luottoja, joiden tarkoitus on rahoittaa omistus- tai asumisoikeusasunnon tai tontin hankkiminen tai säilyttäminen. Käytännössä lainalla ei voida siis rahoittaa esimerkiksi asunnon omarahoitusosuuden täyttämistä tai kiinteistön hankintaa ilman vakuuksia. 

Nordaxin lainatuotteiden nimet

Molemmat ovat vakuudettomia lainoja ja tarjolla samoilla ehdoilla 1 000 – 60 000 €. Erotuksena kahden eri lainatuotteen välillä on se, onko nostettavalla lainalla tarkoitus maksaa pois muita kalliimpia lainoja. 

Nordaxin korko ja hinta selviää lainatarjouksella 

Nordaxin tarjoama korko on asiakaskohtainen, joka selviää vain pyytämällä lainatarjousta pankista. Korko vaihtelee 8,99 % – 19,29% välillä. 

Koron lisäksi lainasta peritään 89 € avausmaksu (yli 4100 € lainoista) ja tilinhoitomaksu 5 € / kk. 

Nordax tekee alustavan lainapäätöksen heti annetuilla tiedoilla. Lainan hakeminen on aina maksutonta eikä sido mihinkään. Voit hakea lainaa suoraan Nordaxin sivuilta tai kilpailuttamalla Nordax pankin korkotarjouksen avullamme yli 20 muun pankin kanssa. 

Lainan hakeminen Nordaxilta 

rdGjYHiyp jFZV IKuS5tvDBO2RPDJTeyI9EBPgL2wBy inmJaJtwuDDgty0Fathqwa 9MJLrMltI2kUJdjRJHZLkOx2YpM2IPxJlXDEYeLVs1VMuVLFJLYUWsMq d vnoi6I6vkEB6N 1bbqXXN4pU

Voit hakea Nordaxilta lainaa kahdella eri tavalla: 

 1. Vertaa Nordsekin avulla Nordax ja muut pankit ilmaisella lainavertailulla
 2. Hae lainaa suoraan Nordaxin verkkosivuilta. 

Nordax tekee nopean lainapäätöksen, sillä saat usein alustavan tarjouksen heti katsottavaksi. Laina maksetaan tilille 2 – 3 arkipäivän kuluessa. 

Lainan takaisinmaksu jopa 20 vuotta 

Voit saada maksuaikaa vakuudettomaan lainaa Nordaxilla 1 – 20 vuoden välillä. 

Laajasta vaihtoehdoista Nordax saa kiitosta meiltä, jolloin jokainen voi löytää itselle sopivan kuukausierän valitsemalla sopivan maksuajan lainalle. 

Kuten kaikki vakuudettomat lainat, voit maksaa lainan etuajassa pois milloin vain. Moni maksaa vakuudettoman lainan pankille pois, kun tilalle löytyy edullisempi korko toisesta pankista tai oma raha tilanne on parantunut. 

Säästötili tallettajille nimellä Tuottotili 

VivDrDGOVepL9nQkW FhB Ewtt63SDQG TS2zhQ0dBUnYHxtUn0kZsTOzDSPHaLVjAFJsALDzT8uJJpSE74c0fFCvg rMVwQLQ7SBh

Nordax tarjoaa tallettajille säästötiliä nimellä Tuottotili. Se on talletustili ilman määräaikaa, jossa tällä hetkellä maksetaan talletuskorkona 0,40% vuosikorkoa. Nordax ei rajoita talletuksen suuruutta, joten voit tallettaa pankkiin myös pienempiä summia. Koska talletuksella ei ole määräaikaa, voit nostaa rahat omaan käyttöön milloin vain. 

Nordax arvostelut ja kokemuksia 

Mitä mieltä asiakkaat ovat Nordaxista? Me selvitimme asiakkaiden kokemuksia Nordaxista! Tässä tulokset: 

 • Trustpilot arvosana 3,5 / 5 tähteä (463 arvostelua) 
 • Google arvosana 2,6 / 5 tähteä (344 arvostelua) 

Tästä Nordax saa kiitosta (+)  asiakkailtaan: 

 • Asiakaspalvelu
 • Nimetty asiakaspalvelija 
 • Nopea ja luotettava 
 • Kaikki toimi kuten piti 
 • Rahat käyttöön nopeasti
 • Hyvät ehdot 
 • Parempi lainatarjous kuin kilpailijoilta tuli 

Tästä Nordaxiin ei oltu tyytyväisiä (-): 

 • Mainostaminen kotiin 
 • Mainoksia liian usein 
 • Ei saatu lainaa 

Arviomme mukaan Nordax on saanut paljon hyvää palautetta asiakkailta, ottaen huomioon, että kyseessä on vakuudettomiin lainoihin erikoistunut pankki. Se saa erityistä kiitosta asiakaspalvelusta ja toimivasta verkkosivustoista. 

Mihin sitten ei olla tyytyväisiä? Negatiiviset kokemukset ovat pääsääntöisesti Nordaxin kovaan suorapostimainontaan. Moni meistä on saanut Nordaxilta mainoksen kotiin, eikä kaikki tietenkään tätä arvosta! Arviomme mukaan kuitenkin tämä on ollut keskiössä Nordaxin johtavan digipankin rakentamisessa. 

Yhteenvetomme Nordax Bank tarjoamasta 

 • Ruotsalainen pankki, joka erikoistunut vakuudettomiin lainoihin 
 • Lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60 000 euroa 
 • Korko 8,99 % – 19,29%, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 € (yli 4100 € lainoissa) 
 • Laina-aika 1 – 20 vuotta 
 • Nopea luottopäätös heti, rahat tilille 2 – 3 pankkipäivässä 

Usein kysyttyä Nordax Bankista 

Onko Nordax luotettava pankki?

Kyllä, Nordax on suuri ruotsalainen pankki, jota valvoo Ruotsin Finanssivalvonta. Sillä on asiakkaita yli 200 000 Pohjoismaissa. 

Kuinka nopeasti Nordax maksaa lainan tilille?

Nordax maksaa lainan 2-3  arkipäivän kuluessa tilille siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. 

Mikä on Nordaxin tarjoama korko? 

Nordax hinnoittelee lainan asiakaskohtaisesti. Lainan korko tällä hetkellä 9.5.2024 vaihtelee 8,99 % – 19,29% välillä. 

Paljonko Nordaxin lainat maksavat? 

Lainassa on asiakaskohtainen korko 8,99 – 19,29%. Koron lisäksi yli 4100 € lainoissa peritään avausmaksu 89 euroa. Kaikissa lainoissa tilinhoitomaksu 5 € / kk. 

Tarjoaako Nordax maksuvapaata?

Nordax tarjoaa maksuvapaata kolme kertaa kalenterivuodessa. Maksuvapaan kirjaamisen voi tehdä asiakaspalvelun kautta tai oma-palvelussa Nordaxin verkkosivuilla.