Santander – pankkien vertailu

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Santander Consumer Finance on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia luottoja ja rahoitustuotteita. Yksi yhtiön tarjoamista tuotteista on kulutusluotto, joka on suunniteltu erityisesti yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Kulutusluotto on joustava ja nopea tapa saada rahaa tarpeeseen. Luotonmyöntäjänä toimii Santander Consumer Finance, joka tarjoaa asiakkailleen luottoja joustavilla ehdoilla ja kilpailukykyisellä korolla. Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa verkossa, ja luottopäätöksen saa yleensä muutamassa minuutissa.

Santanderin kulutusluotto 

Santanderin tarjoama kulutusluotto on joustava lainatuote esimerkiksi remonttiin, lomamatkaan tai uuden auton hankintaan. Luoton määrä voi olla jopa 50 000 euroa, ja laina-aika voi olla jopa 10 vuotta. Luoton korko määräytyy hakijan luottotietojen ja maksukyvyn perusteella. 

Kulutusluoton hakeminen on helppoa verkossa, ja hakemuksen täyttämiseen tarvitaan vain perustietoja hakijasta, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja henkilötunnus. Hakemuksen täyttämisen jälkeen luottopäätöksen saa yleensä muutamassa minuutissa.

Kulutusluotto on joustava ja nopea tapa saada rahaa erilaisiin tarpeisiin, ja se sopii erityisesti henkilöille, jotka tarvitsevat nopeasti rahaa esimerkiksi remonttiin tai lomamatkaan. Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa verkossa, ja luottopäätöksen saat muutamassa minuutissa.

Mikä on kulutusluotto? 

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota voidaan nostaa ilman takaajia tai muuta omaisuutta lainan pantiksi. Vakuudetonta kulutusluottoa tarjoaa Suomessa moni rahoitusyhtiö ja pankki. 

Vakuudeton laina on nopea hakea, mikä on kulutusluoton suurimpia etuja. Saat tehtyä nopean verkkohakemuksen ilman liitteitä muutamassa minuutissa ja lainatarjoukset usein katsottavaksi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Kulutusluottoa voidaan käyttää hyvin joustavasti, sillä vakuudettomassa lainassa päätät itse lainan käyttötarkoituksen. 

Autolaina on usein vakuudellinen kulutusluotto, jolloin auto annetaan lainan vakuudeksi. Tällöin rahoitusyhtiö omistaa ja pitää rekisterissä ajoneuvon, kunnes laina on maksettu kokonaan rahoitusyhtiölle takaisin. 

Voit nostaa myös vakuudetonta kulutusluottoa auton hankintaan, jolloin saat auton rekisteröinnin heti ostohetkestä alkaen itsellesi. Moni hakee vakuudetonta kulutusluottoa myös isompiin lainasummiin, sillä se on nopein ja joustavin lainatuote.

Santander tarjoaa myös autolainaa

Autolainaa voi hakea Santanderista, jos tarvitset rahoitusta uuden tai käytetyn auton hankintaan. Voit hakea autolainaa verkossa tai asioida Santanderin asiakaspalvelussa. Autolainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja saat lainapäätöksen nopeasti. Santanderin autolainat ovat joustavia ja niiden avulla voit rahoittaa autosi juuri sellaisella tavalla kuin sinulle sopii.

 • Vakuudellinen autolaina käytettyihin ja uusiin autoihin 
 • Rahoitusyhtiö omistaa auton, kunnes autolaina maksettu takaisin 
 • Voit hakea vakuudellista lainaa suoraan autoliikkeestä tai Santanderin sivuilta

Kenelle Santander Consumer Finance myöntää vakuudetonta kulutusluottoa? 

Santander myöntää vakuudetonta kulutusluottoa vain 10% hakijoista, eli jopa 90% lainahakemuksista hylätään. Nämä minimi ehdot on täytyttävä, jotta voit saada Santanderilta lainaa: 

 • olet vähintään 24-vuotias.
 • asut pysyvästi Suomessa.
 • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.
 • tulot ennen veroja ovat vähintään 1500 euroa kuukaudessa (18 000 euroa vuodessa)

Tuloiksi lasketaan vain säännölliset ansiotulot, ei pääomatuloja. Voit saada lainaa Santanderilta, kun bruttotulot ylittävät 1500 euroa kuukaudessa.

Kilpailuta Santanderin ja muiden pankkien lainat nopeasti 

Kilpailuttaminen on hyvä tapa varmistaa, että saat parhaan mahdollisen koron ja muut lainaehdot lainalle. Kilpailuttamalla voit vertailla eri lainatarjouksia ja löytää ne tarjoukset, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. Tämä voi säästää sinulle paljon rahaa pitkällä aikavälillä, koska voit valita ne lainat, joiden korot ja muut kustannukset ovat alhaisemmat. Lisäksi kilpailuttaminen voi nopeuttaa lainan saamista, koska voit vertailla eri lainantarjoajia nopeasti yhdellä lainahakemuksella.

Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään. Siitä syystä lainat kannattaa aina kilpailuttaa Nordsekin avulla. Kun haet lainaa kauttamme, voit saada jopa 30 lainatarjousta valittavaksi! 

Santanderin tarjoamat lainat pähkinänkuoressa

 • Vakuudetonta lainaa ja vakuudellista autolainaa
 • Vakuudeton laina 50 000 euroon asti 
 • Espanjalainen pankki, jolla kotimainen tytäryhtiö Santander Consumer Finance 
 • Maksimi laina-aika 10 vuotta

Usein kysyttyä Santanderista

Mikä on Santander pankki? 

Santander on espanjalainen pankki, jolla on toimintaa eri puolilla maailmaa, myös Pohjois-Amerikassa ja Britanniassa. Santander on yksi maailman suurimmista pankkikonserneista, ja se tarjoaa asiakkailleen erilaisia rahoituspalveluita, kuten pankkipalveluita, vakuutuksia ja sijoituspalveluita.

Onko Santander luotettava pankki?

Kyllä, Santander on yksi maailman suurimmista pankkikonserneista, ja se tarjoaa asiakkailleen erilaisia rahoituspalveluita, kuten pankkipalveluita, vakuutuksia ja sijoituspalveluita.

Mitä lainoja Santander tarjoaa?

Santander tarjotaa Suomessa vakuudellista autolainaa ja vakuudetonta kulutusluottoa 50 000 euroon asti. 

Mikä on Santanderin kulutusluoton maksimi laina-aika? 

Santander tarjoaa kulutusluotolle maksimissaan 10 vuoden maksuaikaa. 

Onko Santanderin kulutusluotto vakuudetonta?

Santander tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa 50 000 euroon asti. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.