Ajoneuvorahoitus

LainaaAjoneuvorahoitus

Ajoneuvorahoitus kannattaa kilpailuttaa

Ajoneuvorahoitusta voit saada käyttöön pankista ilman vakuuksia tai vakuuden kanssa. Moni nostaa vakuudetonta ajoneuvorahoitusta, jolloin lainan nostaminen on hyvin nopeaa ja ajoneuvo saadaan omiin nimiin. 

Ajoneuvorahoitus kannattaa kilpailuttaa, sillä sen avulla voidaan löytää edullisin korko. Kun kilpailutat koron Nordsekin avulla, voit saada jopa yli 30 lainatarjousta pankeista. 

  • Vakuudetonta ajoneuvorahoitusta 500 – 60 000 € 
  • Maksuaika 1 – 15 vuotta 
  • Lainaa auton, moottoripyörän, veneen ja muiden laitteiden hankintaa varten 

Voit nostaa ajoneuvorahoitusta kaikkiin yleisimpiä ajoneuvoja varten. Osta vene, moottoripyörä, auto tai vaikkapa sähköpyörä! Kun nostat ajoneuvo rahoituksen ilman vakuuksia – päätät itse lopullisen käyttökohteen. 

Näin haet vakuudetonta ajoneuvorahoitusta

Täytä hakemus verkossa 

Hakeminen ei sido mihinkään ja vie vain muutaman minuutin. 

Vertaile eri ajoneuvorahoitus tarjouksia 

Vertaa lainan todellista vuosikorkoa keskenään. 

Valitse edullisin tarjous 

Hyväksy sähköisellä allekirjoituksella 

Hanki ajoneuvo 

Voit itse päättää, mihin laina käytetään.  

Kenelle myönnetään lainaa ajoneuvoa vastaan?

Voit saada lainaa ajoneuvoa vastaan ilman vakuuksia, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja kotipaikka on Suomessa. Lisäksi lainaa varten edellytetään, että sinulla on säännöllisiä tuloja.

Moni pankki vaatii, että olet ollut vähintään 36 kuukautta kirjoilla Suomessa. Lisäksi sinulla on oltava kotimainen henkilötunnus. Säännöllisten tulojen määrä vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa voidaan myöntää. 

Sinun ei tarvitse etukäteen tietää, voitko saada lainaa vaikka venettä varten. Koska lainan hakeminen on maksutonta, voit hakea milloin tahansa lainatarjoukset ja selvittää tarjolla olevan rahoituksen.  

https://youtu.be/Pav3dD9BwC0

Vaihtoehdot ajoneuvo rahoitukseen 

Voit saada rahoitusta kaikkiin yleisimpiin ajoneuvoihin ja kulkuvälineisiin. Jos nostat lainan vakuudettomana – voit myös kunnostaa vanhan ajoneuvon tai ostaa sen yksityiseltä henkilöltä käytettynä. 

Tässä yleisimmät käyttökohteet ajoneuvorahoitukselle listattuna alla: 

Venerahoitus ilman vakuuksia 

Voit saada venerahoitusta jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Paras venerahoitus löytyy kilpailutuksen avulla, jolloin selvität nopeasti sinulle tarjottavat korkotarjoukset. 

Venerahoituksen avulla voit ostaa uuden tai käytetyn veneen. Voit myös kunnostaa vanhan veneen tai käyttää rahaa huoltoon tai lisävarusteiden ostamiseen. 

Moottoripyörä laina tuo luksusta arkeen 

Mikä onkaan parempi tapa nähdä Suomea, kun kesällä moottoripyörää ajamalla? Moni suomalainen unelmoi moottoripyörän hankinnasta. Jos sinulla ei ole tilillä säästöjä riittävästi moottoripyörää varten, voit moottoripyörä lainan avulla tehdä unelmista totta. 

Kun nostat lainaa vakuudettomana, saat moottoripyörän heti omiin nimiin. Näin rahoitusyhtiö ei omista pyörää, vaan sinä olet virallisesti pyörän omistaja. Lähde vaikka Suomen kiertueelle tai käytä moottoripyörää viikonloppu matkailuun! 

Autolainan avulla uusi auto nopeasti

Voit päivittää autosi uuteen malliin tai hankkia ensimmäisen autosi vaikka heti vakuudettoman autolainan avulla! Moni nostaa autolainan ilman vakuuksia, jolloin lainan käyttö on hyvin joustavaa. 

Voit ostaa autolainalla myös yksityiseltä henkilöltä käytetyn auton. Moni ostaa auton käytettynä, jolloin auton arvo säilyttää paremmin arvonsa. Kuuluisa sananlasku menee, että ajettaessa uuden auton autoliikkeestä häviää merkittävä osa arvosta heti. 

Ajoneuvorahoitus laskuri

Selvitä ajoneuvorahoitus laskurin avulla, kuinka paljon on lainan kuukausierä ja korkokustannukset. 

  • Arvioi oma rahoitustarve 
  • Päättele sopiva kuukausierä ja lainasumma 
  • Vertaile, miten maksuaika vaikuttaa maksuerän suuruuteen 

Vakuudellinen ajoneuvorahoitus

Ajoneuvorahoitusta voidaan hankkia vakuudellisena, jolloin ostettava ajoneuvo annetaan lainan vakuudeksi. Vakuudellista lainaa voidaan nostaa suoraan myyjäliikkeestä tai hakea omasta pankista erikseen. 

Jos lainaa nostetaan myyjäliikkestä, tarjoaa ajoneuvoliikkeen edustaja usein yhteistyökumppanin tarjoamaa rahoitusta auton, veneen tai moottoripyörän ostoa varten. Myyjäliikkeen rahoitusta on hyvä verrata myös normaaliin vakuudettomaan lainaan, sillä joskus vakuudellinen laina voi olla jopa vakuudetonta kalliimpaa. 

Voit hakea vakuudellista ajoneuvo lainaa myös suoraan pankista. Tällöin sinun ei tarvitse ottaa lainaa myyjäliikkeen kautta. Pankille tulee ilmoittaa tiedot ostettavasta kohteesta, jonka perusteella pankki tekee rahoitustarjouksen ja sopimuksen sinulle allekirjoitus kuntoon.

Vakuudellisen ajoneuvorahoituksen hyötyinä on usein vakuudetonta edullisempi korko. Koska lainassa annetaan vakuudeksi ajoneuvo, voit saada edullisemmin lainaa käyttöön.  

Vakuudeton ajoneuvorahoitus

Vakuudetonta ajoneuvorahoitusta voidaan nostaa 500 eurosta ylöspäin aina 60 000 euroon asti. Tyyppillinen lainasumma ajoneuvoa varten on 10 000 eurosta 20 000 euroon. 

Vakuudettoman ajoneuvorahoituksen etuina on sen joustavuus ja nopeus. Kun et tarvitse vakuuksia lainalle, voit nostaa lainan käyttöön vaikka samana päivänä. 

Toisena etuna on ajoneuvon hankinta omiin nimiin. Toisin kuin vakuudellisessa lainassa, ajoneuvon omistajuus säilyy sinulla koko laina-ajan. 

Vakuudetonta ajoneuvo lainaa voi käyttää hyvin joustavasti sekä uuden että vanhan pyörän, veneen tai auton hankintaan. Voit sen avulla myös kunnostaa vanhaa ajoneuvoa tai ostaa lisävarusteita. 

Autolainaa myös opiskelijoille 

Voit saada opiskelijana autolainaa myös ilman vakuuksia. Tämä on mahdollista, sillä pankit tarjoavat vakuudetonta lainaa 18-vuotialle, jolla on säännöllisiä tuloja. 

Jotta voit saada rahoitusta autoa varten, tulisi luottotiedot olla puhtaat. Lisäksi sinulla on oltava työtuloja lainaa varten, sillä pankit rahoittavat aina tuloja vasten. 

Sitä enemmän sinulla on tuloja, sitä isomman lainan voit saada käyttöön. 

Kilpailuta ajoneuvorahoitus 

Ajoneuvorahoitus kannattaa kilpailuttaa, jolloin lainan korkoa voidaan saada alaspäin. Sitä enemmän saat lainatarjouksia, sitä paremmilla ehdoilla voit saada lainaa käyttöön!

Nordsekin kautta voit kilpailuttaa lainat yhdellä hakemuksella. Kun kilpailutat hakemukset, voit saada yhden lainahakemuksen avulla jopa yli 30 lainatarjousta. 

Ajoneuvorahoitus on mahdollista nostaa käyttöön vakuudettomana tai vakuudellisena. Vakuudetonta ajoneuvorahoitusta voidaan tarjota 500 – 60 000 euroa. 

Lainaa ajoneuvoa varten voit nostaa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi lainanantajat edellyttävät säännöllisiä tuloja ja Suomessa olevaa kotipaikkaa. 

Sitä enemmän sinulla on tuloja, sitä enemmän voit saada rahoitusta. Maksuaikaa voit saada 1 – 15 vuotta. Yleisin lyhennystapa lainalle on tasaerä, annuiteetti tai tasalyhennys. Harvemmin ajoneuvoa varten tarjotaan bullet-lainaa, jossa pääoma maksetaan kerralla takaisin. 

Usein kysyttyä ajoneuvorahoituksesta 

 Millä korolla voin saada venelainaa?

Venelainan korko on asiakaskohtainen. Selvität parhaiten sinulle tarjottavan koron määrän pyytämällä lainatarjousta Nordsekin avulla. 

Mihin ajoneuvorahoitusta voidaan käyttää?

Päätät itse, mihin lainaa käytetään. Yleisimmin ajoneuvorahoitusta nostetaan auton, veneen tai moottoripyörän hankintaa varten. 

Kenelle voidaan myöntää ajoneuvorahoitusta?

Vakuudetonta ajoneuvorahoitusta voidaan myöntää, kun: 

– Olet täysi-ikäinen
– Sinulla on puhtaat luottotiedot 
– Säännölliset tulot ja kotipaikka Suomessa

Mistä kannattaa hakea ajoneuvorahoitusta?

Ajoneuvorahoituksen avulla voit hankkia auton, veneen tai moottoripyörän ilman omarahoitusosuutta. Voit ostaa ajoneuvon, vaikka sinulla ei olisi omia säästöjä. 

Kannattaako ajoneuvorahoitus ottaa vakuudettomana vai vakuudellisena?

Yleensä laina kannattaa nostaa vakuudellisena, sillä korko on edullisempi. Vakuudettoman lainan etuina on nopeus ja joustavuus. Lainan korko kannattaa aina vertailla ennen lopullista päätöstä. 

Onko moottoripyörälaina ajoneuvorahoitusta?

Kyllä on. Moottoripyörän, veneen ja auton hankinta on tyypillisimmät ajoneuvorahoituksen käyttökohteet. 

Kuinka pitkä maksuaika voidaan tarjota?

Maksuaikaa voidaan tarjota 1 – 15 vuotta. Tarjottu rahoituksen määrä vaikuttaa siihen, kuinka pitkää maksuaikaa sinulle tarjotaan. 

Kuinka vertailen eri tarjouksia keskenään? 

Paras tapa vertailla lainojen korkoa on verrata lainan todellista vuosikorkoa keskenään. Näin selvität nopeasti, mikä on lainan todelliset kokonaiskustannukset. 

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat. Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.

Lisää artikkeleita

Limiittiluotto

Limiittiluotto edullisesti vertailun avulla  Limiittiluottoa voit saada pankeista ja rahoitusyhtiöistä edullisesti, kun kilpailutat lainatarjoukset. Lainatarjouksien kilpailuttaminen Nordsekin kautta on maksutonta ja ei sido mihinkään.  Voit saada...

Lainaa norjasta

Lainaa norjasta heti ilman vakuuksia  Hae lainaa norjasta Nordsekin avulla jo tänään! Vertailumme avulla voit saada lainatarjouksen 1 000 - 60 000 eurolle Norjasta tai...

Lainaa 60000 euroa 

Lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia  Hae lainaa 60000 euroa heti ilman vakuuksia Nordsekin avulla! Lainan hakeminen onnistuu ilman liitteitä muutamassa minuutissa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti...

Lainaa rahaa 

Lainaa rahaa heti tilille  Voit saada lainattua rahaa pankeista ja rahoitusyhtiöstä, kun sinulla on luottotiedot kunnossa ja riittävästi työtuloja. Rahan lainaaminen onnistuu ilman vakuuksia, sillä...