ajoneuvorahoitus

Ajoneuvorahoitus

Tällä sivustolla käydään läpi, mitä ajoneuvorahoitus on ja minkälaisia vaihtoehtoja sinulla on ajoneuvorahoitukseen: 

 • Mikä on ajoneuvorahoitus
 • Miksi ajoneuvorahoitus kannattaa kilpailuttaa?
 • Vakuudeton ajoneuvorahoitus
 • Vakuudellinen ajoneuvorahoitus
 • Autolaina 
 • Moottoripyörälaina
 • Venelaina 
 • Usein kysyttyä ajoneuvorahoituksesta

Kilpailuta tonttilainat

Hae yrityslainaa LP
40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Mikä on ajoneuvorahoitus? 

Ajoneuvorahoitus voi tarkoittaa minkä tahansa ajoneuvon rahoittamista: 

Ajoneuvorahoitus voi olla vakuudetonta tai vakuudellista. Kumpi on parempi lainatuote? Riippuu siitä, mitä arvostat rahoituksessa ja mikä on oma lainatarve.

Hae ajoneuvorahoitusta

Vakuudeton ajoneuvorahoitus 

 Vakuudetonta ajoneuvorahoitusta voidaan myöntää tuloista riippuen 1000 – 60 000 €. Lainan korko vaihtelee 4% ja 20% välillä. Kun ostat ajoneuvon vakuudettoman rahoituksen avulla, saat lainarahan omalle pankkitilille, jolloin voit ostaa ajoneuvon uutena tai käytettynä yksityiseltä henkilöltä.  

Käytännössä mitä tahansa vakuudetonta lainaa voidaan käyttää ajoneuvorahoitukseen, sillä päätät itse mihin vakuudetonta lainaa käytetään. Voit kilpailuttaa Nordsekin avulla nopeasti vakuudettoman ajoneuvorahoituksen ja muut vakuudettomat lainat yhdellä lainahakemuksella.

Kilpailuta ajoneuvorahoitukset

Vakuudellinen ajoneuvorahoitus 

Vakuudellinen ajoneuvorahoitus nostetaan myyjäliikkeestä tai pankista. Kun ostat ajoneuvon vakuudellisen rahoituksen avulla, maksetaan rahoitettava lainamäärä suoraan myyjän tilille. Vakuudellinen ajoneuvorahoitus on edullisempi lainatuote, sillä ostettava ajoneuvo annetaan vakuudeksi lainasta. Ajoneuvon omistus säilyy rahoitusyhtiöllä niin kauan, kunnes viimeinen lainan maksuerä on suoritettu. 

Näin haet vakuudetonta ajoneuvorahoitusta

 1. Täytä hakemus verkossa 

Hakeminen ei sido mihinkään ja vie vain muutaman minuutin. 

 1. Vertaile eri ajoneuvorahoitus tarjouksia 

Vertaa lainan todellista vuosikorkoa keskenään. 

 1. Valitse edullisin tarjous 

Hyväksy sähköisellä allekirjoituksella 

 1. Hanki ajoneuvo 

Voit itse päättää, mihin laina käytetään.  

Ajoneuvorahoitukset heti netistä

Ajoneuvorahoitus kannattaa kilpailuttaa

Ajoneuvorahoitus kannattaa kilpailuttaa, sillä sen avulla voidaan löytää edullisin korko. Kun kilpailutat koron Nordsekin avulla, voit saada lainatarjouksia useista eri pankeista. 

 • Vakuudetonta ajoneuvorahoitusta 1000 – 60 000 € 
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta 
 • Lainaa auton, moottoripyörän, veneen ja muiden laitteiden hankintaa varten 

Voit nostaa ajoneuvorahoitusta kaikkiin yleisimpiä ajoneuvoja varten. Osta vene, moottoripyörä, auto tai vaikkapa sähköpyörä! Kun nostat ajoneuvo rahoituksen ilman vakuuksia – päätät itse lopullisen käyttökohteen.

Kenelle myönnetään lainaa ajoneuvoa vastaan?

Voit saada lainaa ajoneuvoa vastaan ilman vakuuksia, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja kotipaikka on Suomessa. Lisäksi lainaa varten edellytetään, että sinulla on säännöllisiä tuloja.

Moni pankki vaatii, että olet ollut vähintään 36 kuukautta kirjoilla Suomessa. Lisäksi sinulla on oltava kotimainen henkilötunnus. Säännöllisten tulojen määrä vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa voidaan myöntää. 

Selvitä Nordsekin avulla yhdellä luottohakemuksella, paljonko voit saada vakuudetonta ajoneuvorahoitusta pankista. 

Vertaa ajoneuvorahoitus tarjoukset

Rahoita auton, veneen tai moottoripyörän hankinta 

Ajoneuvorahoituksella voit rahoittaa sekä uuden ajoneuvon hankinnan myyjäliikkeestä kuin käytetyn ajoneuvon hankinta yksityiseltä myyjältä. Kun nostat ajoneuvorahoituksen vakuudettomana – sinä päätät, miten lainaraha käytetään. 

Venerahoitus ilman vakuuksia 

Löydä paras venerahoitus kilpailuttamalla venelainan todellinen vuosikorko. 

Lainan todellinen vuosikorko voi vaihdella paljon pankista riippuen. Venelainan korkoon vaikuttaa se, annetaanko lainalle ostettava vene vakuudeksi. 

Moottoripyörälainalla nopeutta arkeen 

Mikä onkaan parempi tapa nähdä Suomea, kun kesällä moottoripyörää ajamalla? Moni suomalainen unelmoi moottoripyörän hankinnasta. Jos sinulla ei ole tilillä säästöjä riittävästi moottoripyörää varten, voit moottoripyörä lainan avulla tehdä unelmista totta. 

Autolaina on suosituin ajoneuvorahoitus tuote 

Yleisin ajoneuvorahoituksen käyttökohde on autolaina. Voit saada kymmeniä eri lainatarjouksia auton rahoitusta varten eri pankeista. 
Suosittelemme kilpailuttamaan pankit ennen valintaa, jotta sinulla on varmasti paras autolaina käytössä. Lainavertailu paljastaa, mistä pankista löytyy sinulle edullisin auton rahoitus.

Medioissa

4
2
1
3

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Yhdistä lainat nyt
pankit jota nordsek kilpailuttaa

Ajoneuvorahoitus laskurit

Tutustu Nordsekin ajoneuvorahoitus laskureihin ja löydä itsellesi sopivin ajoneuvorahoitus: 

Vakuudellinen ajoneuvorahoitus edullisemmalla korolla 

Vakuudellisen ajoneuvorahoituksen hyötyinä on usein vakuudetonta edullisempi korko. Koska lainassa annetaan vakuudeksi ajoneuvo, voit saada edullisemmin lainaa käyttöön. 

 • Osta ajoneuvo vakuudellisen ajoneuvorahoituksen avulla 
 • Korko alle 5% – muista verrata eri korkotarjouksia 

Jos lainaa nostetaan myyjäliikkestä, tarjoaa ajoneuvoliikkeen edustaja usein yhteistyökumppanin tarjoamaa rahoitusta auton, veneen tai moottoripyörän ostoa varten.

Voit hakea vakuudellista ajoneuvo lainaa myös suoraan pankista. Pankille tulee ilmoittaa tiedot ostettavasta kohteesta, jonka perusteella pankki tekee rahoitustarjouksen ja sopimuksen sinulle allekirjoitus kuntoon.

Lainasumma
Laina aika
Olemme löytäneet osumaa sinulle.
Olemme löytäneet yhden osuman sinulle.
Ei osumia. Etsi uudelleen.
Lisää tuloksia
Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Vakuudeton ajoneuvorahoitus on joustavampi 

Vakuudetonta ajoneuvorahoitusta voidaan nostaa 1000 eurosta ylöspäin aina 60 000 euroon asti. Tyypillinen rahoitusmäärä on 5000 – 40 000 €. 

Vakuudettoman ajoneuvorahoituksen etuina on sen joustavuus ja nopeus. Vakuudetonta ajoneuvorahoitusta voit käyttää mihin vain – ja laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. 

Yksi vakuudettoman ajoneuvorahoituksen eduista on se, että saat ajoneuvon heti omiin nimiin. Toisin kuin vakuudellisessa ajoneuvossa, merkitään ajoneuvo oston yhteydessä sinun nimiisi – ei rahoitusyhtiön. 

Maksuaikaa jopa 15 vuotta

Voit saada ajoneuvorahoitukseen maksuaikaa 5 – 15 vuotta. Yleisin lyhennystapa vakuudettomalle ajoneuvorahoitukselle on kiinteä tasaerä, jolloin ajoneuvorahoituksen kuukausierä on sama joka kuukausi. 

Vakuudellisen ajoneuvorahoituksen maksuerät voivat vaihdella paljon. Tyypillinen maksutapa on eräänlainen kiinteän kuukausierän ja bullet lainan yhdistelmä – jossa lainaa maksetaan takaisin kiinteällä kuukausierällä ja viimeinen kuukausierä on suuri, jopa puolet lainasummasta. 

Kilpailuta ajoneuvorahoitus tänään 

Ajoneuvorahoitus kannattaa kilpailuttaa, jolloin lainan korkoa voidaan saada alaspäin. Sitä enemmän saat lainatarjouksia, sitä paremmilla ehdoilla voit saada lainaa käyttöön!

Nordsekin kautta voit kilpailuttaa lainat yhdellä hakemuksella. Kun kilpailutat hakemukset, voit saada yhden lainahakemuksen avulla kymmeniä lainatarjouksia. 

 • Selvitä paras ajoneuvorahoitus kilpailuttamalla pankit
 • Ajoneuvorahoitusta ilman vakuuksia 1 000 – 60 000 € 
 • Rahoitusta jopa 15 vuoden maksuajalla 

Lue lisää ajoneuvorahoituksesta

 Älä nosta lainaa, jos: 

1. Sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä laskuja ja velkoja 

2. Et pysty maksamaan lainaa takaisin 

3. Lainan käyttötarkoitus ei edistä omaa taloudenhallintaa

Usein kysyttyä ajoneuvorahoituksesta 

 Millä korolla voin saada venelainaa?

Venelainan korko on asiakaskohtainen. Selvität parhaiten sinulle tarjottavan koron määrän pyytämällä lainatarjousta Nordsekin avulla. 

Mihin ajoneuvorahoitusta voidaan käyttää?

Päätät itse, mihin lainaa käytetään. Yleisimmin ajoneuvorahoitusta nostetaan auton, veneen tai moottoripyörän hankintaa varten. 

Kenelle voidaan myöntää ajoneuvorahoitusta?

Vakuudetonta ajoneuvorahoitusta voidaan myöntää, kun: 

 • Olet täysi-ikäinen
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot 
 • Säännölliset tulot ja kotipaikka Suomessa 

Mistä kannattaa hakea ajoneuvorahoitusta?

Ajoneuvorahoituksen avulla voit hankkia auton, veneen tai moottoripyörän ilman omarahoitusosuutta. Voit ostaa ajoneuvon, vaikka sinulla ei olisi omia säästöjä. 

Kannattaako ajoneuvorahoitus ottaa vakuudettomana vai vakuudellisena?

Yleensä laina kannattaa nostaa vakuudellisena, sillä korko on edullisempi. Vakuudettoman lainan etuina on nopeus ja joustavuus. Lainan korko kannattaa aina vertailla ennen lopullista päätöstä. 

Onko moottoripyörälaina ajoneuvorahoitusta?

Kyllä on. Moottoripyörän, veneen ja auton hankinta on tyypillisimmät ajoneuvorahoituksen käyttökohteet. 

Kuinka pitkä maksuaika voidaan tarjota?

Maksuaikaa voidaan tarjota 1 – 15 vuotta. Tarjottu rahoituksen määrä vaikuttaa siihen, kuinka pitkää maksuaikaa sinulle tarjotaan. 

Kuinka vertailen eri tarjouksia keskenään? 

Paras tapa vertailla lainojen korkoa on verrata lainan todellista vuosikorkoa keskenään. Näin selvität nopeasti, mikä on lainan todelliset kokonaiskustannukset.