Rahoituslaskuri

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Rahoituslaskurilla arvioit sopivan lainan

Rahoituslaskurin avulla voit arvioida nopeasti, minkälainen on sinulle sopiva lainatuote pankista. Rahoituslaskurin avulla voit arvioida nopeasti: 

  •  Sopivan lainasumman 
  • Lainan koron vaikutuksen kuluihin 
  • Kuukausierän muodostumisen
  • Omaan budjettiin sopivan laina-ajan

Nordsekin rahoituslaskurin avulla näet nopeasti, minkälainen laina voisi olla sinulle sopiva. Arvioi laskurin avulla sopivaa lainasummaa, kuukausierää ja maksuaikaa. 

Voit kilpailuttaa Nordsekin kautta kaikki vakuudettomat lainat nopeasti yhdellä rahoitushakemuksella. Kilpailuttamalla eri rahoittajat voit saada jopa yli 30 rahoitustarjousta pankeista ja luotonantajilta. 

Rahoituslaskuri

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Kuinka vertaan vakuudettomia lainoja? 

Vakuudettomien lainojen korkoa ja muita kuluja on helppo vertailla Nordsekin avulla. Lainavertailun avulla näet nopeasti, mistä pankista saat parhaan korkotarjouksen vakuudettomaan lainaan. 

Lainojen vertailussa tärkeintä on vertailla lainan kustannuksia keskenään, sillä harvoin lainojen muissa ominaisuudessa on suuria eroja. Kun vertaat lainan kuluja keskenään, kannattaa huomio kiinnittää kokonaiskuluihin ja todelliseen vuosikorkoon. Kilpailuttamalla pankit saat nopeasti selvitettyä sinulle parhaan luotonantajan!

Vertaile lainan todellista vuosikorkoa, kokonaiskuluja, tarjottua lainasummaa ja kuukausierän suuruutta. Sopiva kuukausierä on riittävän alhainen, jolloin pystyt maksamaan lainan menot myös kuukausina, kun omat rahat ovat tiukilla. 

Voiko rahoituksella ostaa auton tai veneen? 

Voit nostaa vakuudetonta autolainaa rahoituksen avulla vaikka heti, sillä lainaa voidaan nostaa mihin tahansa käyttökohteeseen. Voit saada autorahoitusta myös vakuudellisena, mutta moni nostaa lainan vakuudettomana nopeuden takia ja siksi, että silloin auto rekisteröidään omiin nimiin. 

Voit nostaa vakuudetonta lainaa myös vaikka veneen rahoitusta varten! Venerahoituksen avulla voit nauttia uudella tavalla suomen kesästä. Voit käyttää lainarahaa uuden tai käytetyn veneen hankintaan. Rahaa voidaan käyttää myös lisävarusteisiin, huoltoon tai bensaan.
Ajoneuvoa varten hankitaan rahoitusta yleensä yli 5000 euroa ja normaali lainasumma vaihtelee 5 000 – 30 000 euron välillä. Voit saada rahoitusta ajoneuvon hankintaan ilman vakuuksia aina 60 000 euroon asti.

Mihin kaikkeen vakuudetonta rahoitusta voi käyttää? 

Voit käyttää rahoitusta joustavasti mihin vain, sillä laina on ilman vakuuksia ja takaajia. Käytännössä lainarahoitusta voidaan nostaa yhteen tai useampaan kohteeseen. Koska pankit eivät valvo, mihin rahaa käytetään, voit hyvin joustavasti allokoida lainarahan sinulle parhaimpiin käyttökohteisiin. 

Koska lainassa ei ole vakuuksia tai takaajia, saat nopeasti myös tehtyä lainahakemuksen. Lainapäätös tulee usein heti, joten voit hyväksyä sopivan lainan usein heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Laina voidaan maksaa tilille, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet pankille. 

Pankkilainojen kilpailuttaminen kannattaa tehdä, sillä rahoituksen hinta vaihtelee paljon. Voit kilpailuttaa kauttamme maksutta kaikki vakuudettomat lainat aina 60 000 euroon asti! 

Kuka voi saada rahoitusta pankista ilman vakuuksia? 

Voit saada rahoitusta pankista, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja. Minimivaatimuksena on 20 vuoden ikä. 

Säännöllisiksi tuloiksi lasketaan palkkatulot, mutta ne voivat olla myös eläketuloja. Lainan määrään vaikuttaa paljon työtulojen määrä, sillä pankit antavat lainaa suhteessa työtuloihin. Huomaa, että säännöllisiin tuloihin ei lasketa pääomatuloja, sillä ne eivät pankin arvion mukaan ole säännöllisiä. 

Pankit edellyttävät, että hakijan kotipaikka on Suomessa ja että hakijalla on kotimainen henkilötunnus. Usein vaatimuksena on, että hakija on ollut viimeiset 36 kuukautta yhtäjaksoisesti Suomessa kirjoilla. 
Voit kuitenkin hakea lainaa myös silloin, kun et ole varma omasta luottokelpoisuudesta. Koska lainan hakeminen on maksutonta, voit tehdä lainahakemuksen Nordsekin kautta ja tarkistaa, mistä pankista sinulle annetaan rahoitusta!

Selvitä lainan kulut Nordsekin avulla 

Rahoituslaskurin avulla näet, miten eri korkotaso, laina-aika ja lainasumma vaikuttavat lainan kuukausierään ja takaisinmaksettavaan summaan. 

Nordsekin lainapalvelun avulla voit taas selvittää, minkälaista rahoitusta pankit tänään voivat sinulle tarjota. Rahoituksen hinta vaihtelee asiakaskohtaisesti, sillä pankit tekevät asiakaskohtaisen riskianalyysin ja hinnoittelun. Tästä syystä paras tapa selvittää tarjottu lainakorko on pyytää lainatarjousta vertailupalvelun kautta. 

Usein rahoitus kannattaa nostaa normaalina kulutusluottona, jolloin rahoituksen korko ja hinta on edullisempi kuin joustorahoituksen. Joustorahoitus toimii limiittimuotoisena, jolloin voit tehdä nostoja tarpeen mukaan myös pienemmille rahoitusmäärille. 

Nordsekin vertailupalvelu on maksuton ja hakeminen ei sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta tarkistaa saataville olevan rahoituksen, vaikka et olisi vielä varma omasta lainatarpeesta! 

Lainarahoitus Nordsekiltä 60 000 € asti 

Kilpailuta vakuudettomat pankkilainat ja muut rahoittajat nopeasti verkossa 500 – 60 000 eurolle. Voit saada rahoitukseen maksuaikaa jopa 15 vuotta, jolloin kuukausierä saadaan alas. 

Rahoituslaskurin avulla näet nopeasti, minkälainen rahoitusmäärä voi olla omaan budjettiin sopiva. Muista, että lopulliset rahoitusehdot näet vasta tarjouspyynnön jälkeen, sillä pankit antavat asiakaskohtaisen hinnoittelun lainalle. 

Pankkivertailu kannattaa, sillä vakuudettomien luottojen hinnoissa on suuria eroja. Voit säästää kuluissa jopa tuhansia euroja, sillä kalleimman ja halvimman pankin korkoero voi olla jopa yli kymmenen prosenttia vuodessa. 

Voit hakea vakuudetonta rahoitusta, kun olet vähintään 20 vuotias ja sinulla on säännöllisiä tuloja. Lainaa varten hakijalla tulee olla aina puhtaat luottotiedot, joten maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille. 

Koska eri rahoittajien hintoja on työlästä ja vaikea vertailla keskenään ilman vertailupalvelua, kannattaa lainat kilpailuttaa yhdellä hakemuksella Nordsekin kautta. Näin saat maksutta vertailtua jopa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamia lainatarjouksia.

Usein kysyttyä rahoituslaskurista 

Mikä on rahoituslaskuri? 

Nordsekin rahoituslaskurista näet, miten lainasumma, maksuaika ja korkotaso vaikuttaa lainan takaisinmaksuun. Selvität lopulliset lainaehdot pyytämällä lainatarjousta, sillä luotonantajat tekevät aina asiakaskohtaisen rahoitustarjouksen. 

Miksi kannattaa käyttää rahoituslaskuria? 

Rahoituslaskuri auttaa sinua arvioimaan, mikä on sopiva lainasumma ja korko. Laskurin avulla pystyt myös arvioimaan sopivaa laina-aikaa ja kuukausierän määrää. 

Onko rahoituslaskurin korko sama kuin pankit tarjoavat minulle?  

Rahoituslaskurissa näet esimerkki koron ja se voi erota pankin tarjoamasta korosta, sillä pankit tekevät aina asiakaskohtaisen hinnoittelun. Selvitä tarjouspyynnön avulla nopeasti, millä ehdoilla pankit voivat myöntää sinulle rahoitusta. 

Miksi lainoja kannattaa vertailla? 

Lainojen vertaileminen kannattaa aina, sillä sen avulla voidaan säästää merkittävästi kuluissa. Nordsekin lainapalvelu on maksutonta, jossa voit yhdellä hakemuksella saada jopa yli 30 lainatarjousta. 

Kuka voi hakea lainaa? 

Lainaa voi hakea kuka tahansa yli 20 vuotias, jolla on puhtaat luottotiedot. Voit saada lainaa, kun sinulla on riittävästi säännöllisiä tuloja ja asut Suomessa. 

Millä korolla voin saada rahoitusta?

Vakuudettoman rahoituksen korko vaihtelee paljon myös eri pankkien välillä. Lainan korkoon vaikuttaa rahoituksen määrä ja hakijan tiedot. Selvitä Nordsekin rahoitushakemuksen avulla, millä ehdoilla pankit voivat sinulle tarjota rahoitusta. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.