Pankkivertailu

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Pankkivertailu kannattaa 

Pankkivertailu voi tuoda merkittävästi säästöjä, joten se kannattaa tehdä säännöllisesti. Pankkien vertailuun vaikuttaa se, mitä lainatuotteita halutaan vertailla. 

Voit vertailla Nordsekin avulla helposti pankit vakuudettomissa lainoissa, sillä saat yhdellä hakemuksella vertailtua jopa yli 30 pankin lainatarjousta. 

Pankkivertailun voit tehdä riippumatta siitä, missä pankissa olet tällä hetkellä asiakkaana. Koska pankkivertailun tekeminen ei sido sinua mihinkään, voit hyvin kilpailuttaa ja vertailla pankkeja maksuttoman lainapalvelumme avulla. 

Pankkivertailulla säästät kuluissa 

Säästät kuluissa, kun kilpailutat pankit. Pankkivertailu on fiksu ja helppo tapa löytyy sinulle sopivin pankkilaina ilman vakuuksia. Voit kilpailuttaa kauttamme kaikki pankkilainat nopeasti 500 – 60 000 eurolle. 

Pankkien tarjoama maksuaika on 1 -15 vuotta. Lainan korko vaihtelee eri pankeissa paljon ja hintaan vaikuttaa arvioitu asiakasriski. Näet nopealla vertailusivullamme, mitä korkoa pankit sinulle tarjoavat. 

Kilpailutat pankit ja vertaile muun muassa seuraavia asioita: 

 • Lainan korko ja todellinen vuosikorko 
 • Kokonaiskulut 
 • Lainasumma 
 • Kuukausierä  ja laina-aika 

Näin teet pankkivertailun

 1. Lähetä lainahakemus Nordsekille 

  Lähettämällä lainahakemuksen meille, lähetetään lainahakemus yli 30 pankille. Palveu on täysin maksuton kuluttajille. 

 2. Vertaile pankkitarjouksia

  Tee pankkivertailu ja kiinnitä huomio kokonaiskuluihin ja todelliseen vuosikorkoon. 

 3. Hyväksy ja allekirjoita paras tarjous 

  Allekirjoittamalla sähköisesti lainasopimuksen rahat maksetaan tilille päivissä. 

Mistä löydän parhaan pankin? 

Paras pankki selviää pankkivertailun avulla, sillä tällöin vertailet eri pankkien tarjouksia. Kilpailuttamalla pankit selvität hetkessä, mistä saat parhaat ehdot lainalle. 

Pankkien kilpailuttaminen on ilmaista ja hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten vertailu kannattaa tehdä säännöllisesti. Paras pankki on usein se, josta saat edullisimman koron lainalle. 

Koska lainojen ehdoissa erot liittyvät kuluihin, on vertailu helppoa. Lainapalvelussamme näet edullisuus järjestyksessä eri pankkien tarjoukset. Kilpailuta Nordsekin avulla pankit ja selvitä, mistä löytyy paras pankki juuri sinulle!

Kuka voi tehdä pankkivertailun? 

Voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat ja tehdä pankkivertailun, kun olet vähintään 20 vuotias. Sinulla on oltava puhtaat luottotiedot ja säännöllisiä tuloja, jotta voit saada lainaa pankista. 

Pankit vaativat, että olet ollut kotimaassa vähintään 36 kuukautta. Säännölliset tulot on oltava riittäviä suhteessa velkamäärään. On suuria pankkikohtaisia eroja siinä, mikä on riittävä työtulojen määrä. 

Pankkivertailun voit tehdä myös silloin, kun et tiedä voitko saada lainaa. Koska Nordsekin lainapalvelu on maksutonta, voit tarkistaa sinulle saataville olevat pankkirahoittajat nopeasti lainatarjous pyynnön avulla. 

Emme tarjoa lainaa - saamme palkkiomme pankeilta 

Moni vertailussa mukana oleva pankki maksaa meille palkkioita, sillä saamme oman palkkiomme välityspalkkiona lainoista. 

Vaikka saamme palkkiot mukana vertailussa olevilta luotonantajilta, pyrimme tekemään artikkelissa mahdollisimman hyvän ja kattavan listan parhaista laina tuotteista. 

Tässä listalla lainapalvelussamme mukana olevat pankit ja tietoa siitä, kuinka me tienaamme rahaa. 

Kiinnitä huomio pankkien vertailussa kuluihin 

Vaikka pankit mainostavat omia lainatuotteitaan eri termeillä ja ominaisuuksilla, ovat pankkien tarjoamat lainatuotteet hyvin samankaltaisia. 

Suurimmat erot pankkilainoissa ovat aina kulut, joten pankkivertailussa kannattaa huomio keskittää kulujen vertailuun. 

Helpoin tapa verrata eri pankkien hintoja on vertailla todellista vuosikorkoa, joka ottaa huomioon kaikki lainan kustannukset. Näin selvität nopeasti, mistä pankista saat edullisinta lainaa ja parhaan tarjouksen. 

Toinen tapa vertailla lainan kuluja on verrata kokonaiskuluja keskenään. Tässä on kuitenkin huomioitava tarjottu maksuaika, sillä pidempi maksuaika nostaa kuluja, vaikka korko olisi alhaisempi.

Nordsek lainapalvelu

Maksuton

Lainapalvelumme on täysin maksuton.

Säästää kuluissa

Säästät rahaa, kun kilpailutat lainat kauttamme. 

Nopea

Nopeasti lainatarjoukset pankeista katsottavaksi. 

Vertaile lainat nyt

Pankin vaihtaminen on helppoa 

Vaikka moni suomalainen on tottunut käyttämään omaa kotipankkia kaikissa raha-asioissa, ei se ole välttämättä kaikkein fiksuinta. Voit nykyään helposti vertailla ei pankkeja ja tarvittaessa myös vaihtaa pankkia. 

Lainan siirto toiseen pankkiin onnistuu nopeasti, sillä käytännössä pankit kilpailevat asiakkuuksista ja ottavat mielellään vastaan toisen pankin asiakkuuden. Voit siirtää toiseen pankkiin kulutusluotot, asuntolainan ja muut lainat. 

Pankkien kilpailuttaminen on järkevää, siinä missä sähkösopimuksien kilpailuttaminen, lentolippujen ja hotellihintojen vertailu on. 
Voit kilpailuttaa Nordsekin avulla pankit ja siirtää asiakkuuden toiseen pankkiin. Jos sinulla on useampia pieniä lainoja, voi lainojen yhdistely ja keskittäminen yhteen paikkaan olla fiksua. Näin säästät kuluissa ja lisäksi lainan hallinnointi vähenee, kun maksat vain yhtä luottoa pankille takaisin.

Vertaile pankit ja rahoitusyhtiöt Nordsekin avulla nopeasti 

Voit kilpailuttaa ja vertailla pankkeja nopeasti Nordsekin avulla. Pankkivertailu on helppoa vakuudettomiin lainoihin, sillä lainojen kulut ovat suurin ero eri pankkien välillä. 

Pankkilainaa voit saada 500 – 60 000 euroa ilman vakuuksia 1 – 15 vuoden maksuajalla. Lainatarjouksesta näet, millä ehdoilla sinulle voidaan tarjota lainaa eri pankeista. 

Voit tehdä pankkivertailun nopeasti Nordsekin avulla. Vertailu on maksutonta ja ei sido sinua mihinkään, joten voit tehdä sen säännöllisesti. Lainojen vertailu auttaa säästämään kuluissa, jolloin sinulla jää enemmän rahaa elämiseen. 

Vertaile eri pankkien välillä kokonaiskuluja ja todellista vuosikorkoa, jolloin löydät parhaan pankin. Hakemalla tänään teet nopean pankkivertailun ja selvität, mistä löytyy sinulle paras pankki! 

Miksi pankkivertailu kannattaa?

Pankkivertailun avulla selvität nopeasti, mikä on paras pankki sinulle. Kilpailuta vakuudeton laina maksutta Nordsekin lainapalvelussa ja saat jopa yli 30 lainatarjousta vertailtavaksi. 

Kuinka paljon voin saada lainaa? 

Voit saada vakuudetonta lainaa pankista 500 – 60 000 € riippuen työtulojen määrästä. Lisäksi lainamäärään vaikuttaa velkamäärä. 

Kuka voi hakea lainaa pankista? 

Kuka tahansa voi hakea lainaa, sillä lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään. Voit saada pankkilainaa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot, ikää vähintään 20 vuotta ja riittävästi säännöllisiä tuloja. 

Mikä on pisin maksuaika? 

Pisin maksuaika lainalle on 15 vuotta. Pankit tarjoavat vakuudettomaan lainaan 1 – 15 vuoden maksuaikaa. Lainan voi aina maksaa etuajassa takaisin. 

Kuinka pankkivertailu tehdään? 

1. Täytä lainahakemus verkkosivuilla
2. Vertaile tarjouksia
3. Allekirjoita paras lainatarjous
4. Rahat tilille

Miksi en saanut lainatarjouksia pankeista? 

Et voi saada lainaa, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. Muita yleisimpiä syitä hylättyyn lainapäätökseen ovat liian alhaiset tulot tai liika velkamäärä. 

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.