Helppo laina

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Helppo laina netistä ilman vakuuksia 

Hae helppo laina ilman milloin tahansa. Netistä nostettava helppo laina ilman vakuuksia on nostettavissa 500 – 60 000 eurolle ilman vakuuksia. 

Lainahakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Saat lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Lainatarjoukset on helppo vertailla, sillä näet yhdessä portaalissa kaikki tarjoukset pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään!

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Näin helposti haet lainaa 

Täytä nopea nettihakemus 

Lainahakemus onnistuu helposti ilman liitteitä.

Vertaile helposti eri tarjouksia 

Vertaa eri lainatarjouksia hetkessä.

Maksu tilille

Rahat tilille jopa samana päivänä.

Kulutusluotto on helppo lainatuote 

Vakuudeton kulutusluotto on markkinoiden joustavin lainatuote, jota tarjoavat pankit ja rahoitusyhtiöt Suomessa. 

 • Nopea hakea jopa 60 000 euroon asti  
 • Ei vakuuksia tai takaajia 
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta 

Vakuudeton kulutusluotto eli laina on helppo ja nopea laina. Se voidaan nostaa tilille jopa heti samana päivänä. 

Jos nostat kertalainaa, nostetaan lainasumma kerralla tilille. Jos laina nostetaan joustoluottona, voidaan laina nostaa tilille pienemmissä erissä milloin vain. 

Helppo laina joustavasti käyttöön 

Et voi aina tietää omia menoja, jolloin tarvetta helpolle ja nopealla lainalle voi tulla yllättäen. Ehkä olet lähdössä matkalle tai tarvitset rahoitusta kodin remonttia varten? Vakuudeton laina on siitä helppo lainatuote, että voit itse päättää mihin lainaa käytetään. 

Helpota lainan avulla arkeasi, kun sitä tarvitset! Helppoa pikalainaa voidaan käyttää kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin: 

 • Kodinkoneiden osto 
 • Auton hankinta 
 • Remontti 
 • Matkustaminen 
 • Laskujen maksu 
 • Yllättäviin menoihin 

Vakuudeton laina on hyvin joustava käyttää. Helppoa lainaa hakiessa kannattaakin nostaa laina ilman vakuuksia, sillä voit nostaa rahan tilille jopa samana päivänä ilman takaajia.

Kilpailuta helppolaina nopeasti 

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, sillä lainojen koroissa on isoja eroja. Nordsekin avulla voit saada yhden lainahakemuksen avulla jopa 30 lainatarjousta, joten vertailu on helppoa ja nopeaa! 

Helppolaina on mahdollista saada alhaisella korolla, kun vertailet lainojen korkoa keskenään. Pankit voivat tarjota lainaan parempaa korkoa, kun nostat isomman lainan kerralla käyttöön. 

Tee maksuton lainahakemus jo tänään ja selvitä, mistä saat parhaan lainatarjouksen heti käyttöön! 

Lainaa helposti pankista tai rahoitusyhtiöstä 

Voit saada helppoa ja nopeaa lainaa sekä pankista että rahoitusyhtiöstä. Pienlainat on helppo kilpailuttaa ja vertailla keskenään, joten sinun ei tarvitse etukäteen tietää parasta pankkia tai rahoituslaitosta. 

Helpoin tapa löytää edullinen ja nopea laina on kilpailuttaa vakuudeton laina Nordsekin avulla. Näin valitset parhaan lainan: 

 1. Kilpailuta lainatarjoukset helposti Nordsekin avulla

Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta ja sen avulla voit selvittää jopa 30 lainan tarjoajalta korkotarjoukset. 

 1. Vertaa lainojen kokonaiskuluja 

Yleinen virhe on verrata vain nimelliskorkoa. Vertaa sen sijaan todellista vuosikorkoa ja lainojen kokonaiskustannuksia keskenään. 

 1. Hyväksy paras lainatarjous 

Vertailu auttaa sinua vain, kun valitset parhaan sinulle sopivimman lainan. Jos et ole tyytyväinen mihinkään tarjoukseen, ei yhtään lainatarjousta kannata hyväksyä.

Kenelle voidaan tarjota lainaa? 

Lainaa voidaan myöntää hakijalle, jolla on puhtaat luottotiedot, säännöllisiä tuloja, kotipaikka Suomessa ja ikää vähintään 18 vuotta. 

Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, voidaanko lainaa myöntää. Helpoin tapa selvittää sinulle tarjolla olevat rahoittajat on kilpailuttaa ja vertailla lainat Nordsekin maksuttoman lainapalvelun avulla. 

Valitettavasti lainaa ei myönnetä maksuhäiriömerkinnässä oleville. Jos sinulla ei ole puhtaita luottotietoja, tulisi ensin maksaa vanhat velat pois. Uusi laki vuonna 2022 mahdollistaa luottohäirimerkinnän poistumisen aiempaa nopeammin. 

Helposti lainaa jo tänään tilille 

Yksi vakuudettoman lainan suurimpia etuja on nopeus. Tässä tärkeimmät tiedot lainan nopeudesta: 

 • Lainahakemus helposti 2 – 3 minuutissa ilman liitteitä 
 • Lainatarjoukset heti katsottavaksi 
 • Sähköinen allekirjoitus ja hyväksyminen minuuteissa 
 • Rahat tilille samana päivänä 

Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit siis tarkistaa milloin vain helposti sinulle tarjottavan lainamäärän ja ehdot. 

Lainarahan saat nopeasti tilille, sillä se voidaan maksaa jopa samana päivänä tilille. Viimeistään pankit maksavat lainan tilille kahdessa arkipäivässä. Hae helposti lainaa vaikka jo tänään Nordsekin avulla!

Tärkeimmät tiedot lainasta 

Lainahakemus 

Lainahakemuksen lähettäminen ilman liitteitä. Hakeminen ei sido mihinkään. Lainatarjoukset heti katsottavaksi, osa tarjouksista 6 tunnin sisällä. 

Lainasumma 

Lainaa 500 – 60 000 euroa . Lainasummaan vaikuttaa paljon työtulojen määrä. 

Korko ja hinta 

Lainan korko on asiakaskohtainen. Selvität koron ja todellisen vuosikoron lainatarjouksen avulla. 

Rahat tilille 

Maksu tilille samana päivänä tai viimeistään kahdessa arkipäivässä. 

Takaisinmaksu 

Kulutusluottoa maksetaan takaisin 1 – 15 vuoden maksuajalla. Voit aina maksaa nopeammin lainaa takaisin. 

Ei vakuuksia tai takaajia 

Lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia. 

Käyttö joustavasti 

Päätät itse, mihin lainaa käytetään.

Nosta laina nopeasti tilille 

Helpoin tapa löytää nopea ja edullinen laina on kilpailuttaa vakuudeton laina Nordsekin avulla. Näin saat yhdellä hakemuksella jopa 30 lainatarjousta vertailtavaksi. 

Lainahakemuksen lähettäminen onnistuu nopeasti ja helposti ilman liitteitä. Ensimmäiset lainatarjoukset saat heti katsottavaksi. 

Vakuudeton laina on helppo ja nopea lainatuote, jota tarjotaan 500 – 60 000 eurolle ilman vakuuksia tai takaajia. Voit saada lainaan maksuaikaa 1 – 15 vuotta. 

Lainaa voidaan tarjota kenelle vain 18 vuotiaalle, jolla on luottotiedot kunnossa. Lisäksi lainaa varten vaaditaan usein säännöllisiä tuloja. 
Lainavertailu kannattaa aina, sillä koroissa on isoja eroja. Koska nettilainat ovat kaikki hyvin nopeita hakea, on niiden suurimmat erot hinnassa. Vertaile lainojen hintoja ja valitse sinulle paras ja helppo laina!

Kuinka löydän helposti edullisen lainan?

Edullinen laina löytyy helposti vertailun avulla. Kilpailuta lainatarjoukset Nordsekin avulla ja selvität, mistä saat parhaan korko tarjouksen.  

Mikä on helpoin lainatuote?

Vakuudeton laina on helpoin lainatuote, sillä siinä ei ole takaajia tai vakuuksia. Voit saada lainan käyttöön heti samana päivänä.

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa voidaan myöntää täysi-ikäiselle henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Mistä saan helposti lainaa? 

Voit saada lainaa pankista ja rahoitusyhtiöistä ilman vakuuksia. Selvitä Nordsekin avulla nopeasti, mistä saat parhaan lainatarjouksen. 

Kuinka paljon voin saada lainaa? 

Lainaa voidaan myöntää 500 – 60 000 euroa. Lainasummaan vaikuttaa paljon työtulojen määrä, sillä lainaa annetaan säännöllisiä tuloja vastaan. 

Onko joustoluotto vai kulutusluotto parempi lainatuote? 

Riippuu käyttötarkoituksesta. Joustoluotto sopii pieniin ja jatkuviin nostotarpeisiin, sillä lainaa ei tarvitse nostaa kerralla tilille. Normaali kulutusluotto on usein edullisempi ja se sopii suurempiin tuhansien eurojen lainaan paremmin. 

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Maksat lainaa takaisin 1 – 15 vuoden maksuajalla. Voit lainaa allekirjoittaessa valita sopivimman maksuajan lainalle. Yleensä lainaa maksetaan takaisin tasaerässä, jolloin jokainen kuukausierä on vakio.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.