Eurolimiitti lopettanut uusien kulutusluottojen myöntämisen vuonna 2022 

Viimeksi päivitetty

Janne Häkkinen

Eurolimiitti on lopettanut uusien kulutusluottojen myöntämisen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että voit vielä vanhana asiakkaana jatkaa Eurolimiitin käyttöä, mutta uusia asiakkaita palveluun ei oteta. 

Hae lainaa

Hae lainaa

40000
100060000
8vuotta
1vuotta15vuotta

Esimerkki laskelma: 3000 € lainasumma ja maksuaika 5 vuotta, kuukausierä on 50 €. Takaisinmaksettava yhteensä 3376 €. Selvitä tarjouspyynnön avulla, minkälaista korkoa pankit tarjoavat sinulle.

Eurolimiitti

Eurolimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy:n lainapalvelu, jota on tarjottu vuodesta 2016.  Eurolimiitti on jatkuva 3 000 euron luotto, jossa nostoja voi tehdä 10 – 3000 euron välillä. Laina on vakuudetonta ja siihen riittää oma henkilötakaus.

Eurolimiitti on jatkuva luotto eli joustoluotto, jota tulee lyhentää takaisin minimissään kuukaudessa 10% avoimesta saldosta. Jos esimerkiksi sinulla on avointa lainasaldoa jäljellä 100 euroa, tulee sinun maksaa vähintään 10 euroa kuukaudessa lainaa takaisin. 

Eurolimiitissä tarjotaan ensimmäinen kuukausi ilman korkoa, mutta maksettavaksi tulee aina 15% nostopalkkio. Euroliimitissä maksat kuluja vasta, kun käytät limiittiä. Sen hakeminen ei sido sinua mihinkään. 

Eurolimiittiä voit saada, kun: 

 • Olet vähintään 21-vuotias 
 • Puhdas maksuhistoria
 • Sinulla on kiinteä matkapuhelinliittymä 
 • Suomen kansalainen 

Eurolimiitin hakeminen

 1. Hakeminen nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

 2. SMS laina jo rekisteröidyille käyttäjille – nosta lainaa tekstiviestillä 

 3. Nosta lainaa 3000 euroa tilille halutussa määrässä

Eurolimiitin kulut ja hinnasto 

Eurolimiitin kulut koostuvat nostopalkkiosta, korosta ja . Tässä Eurolimiitin hinnasto: 

 • Avausmaksu 0 €
 • Nostopalkkio 15% nostetusta luottomäärästä
 • Kuukausikorko 5,99% avoimesta lainapääomasta 

Eurolimiitin hinta koostuu nostopalkkiosta ja kuukausikorosta. Esimerkiksi 3 000 euron luotossa todellinen vuosikorko nousee 12 kk laina-ajalla jopa 138,45% tasolle. 

Vaikka Eurolimiittiä voit nostaa ensimmäisen kuukauden ajan ilman korkoa, tulee maksettavaksi aina 15% nostopalkkio. Esimerkiksi 1 kk ajaksi nostettu laina ilman korkoa tarkoittaa nostopalkkion kanssa 180% todellista vuosikorkoa. 

Korvaa eurolimiitti edullisella kertalainalla 

Koska Eurolimiitin todellinen vuosikorko on erittäin korkea ja jopa yli 100%, suosittelemme nykyisiä laina-asiakkaita korvaamaan luoton edullisemmalla joustoluotolla tai kertalainalla

Kertalainassa lainaa maksetaan takaisin sovitussa maksuajassa 1 – 15 vuoden ajan. Kun lyhennät lainaa kuukausittain, maksat laina-ajalta vähemmän korkoa. Kertalainaa voidaan nostaa myös pienempiin alle 5 000 euron lainatarpeisiin. 

“Myös joustoluottoa on mahdollista nostaa edullisesti pankista ja rahoitusyhtiöistä. Voit saada joustoluoton todellisen vuosikoron alle 20%, kun nostat joustoluottoa pankista.”

Eurolimiitti yhteystiedot ja asiakaspalvelu 

J.W.-Yhtiöt Oy

Aleksanterinkatu 17 B

15110 Lahti

Y-tunnus: 1742521-6

Puhelinnumero: 03-3399 3601

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)eurolimiitti.fi

Asiakaspalvelu: Ma – su klo 8 – 22.

Eurolimiitti ja limiittiluotto lainatuotteena 

Eurolimiitti ja limiittiluotto ovat joustavia joustoluottoja, jossa lainaa varten annetaan luottoraja. Luottoraja tarkoittaa maksimirajaa, jonka verran sinulla voi olla lainasaldoa eli velkaa avoinna. 

Limiittiluotto toimii hyvin paljon samalla lailla kuin luottokorttien luotto-ominaisuus. Sinulle määritellään luottoa annettaessa maksimi luottoraja, jota ei voi ylittää. Limiittiluoton erona luottokortin luottoon on se, että laina nostetaan omalle tilille. 

Eurolimiitti ja limiittiluotto sopivat kuluttajille, jotka haluavat joustoa arkeen. Ne ovat hyvin nopeita ottaa käyttöön, mutta usein hinta on myös kallis. Suosittelemme vertailemaan limiittiluoton todellista vuosikorkoa pankkien tarjoamaan laina tuotteisiin. 

eurolimiitti vs kertalaina

Hae edullinen joustoluotto netistä 

Joustoluottoa netistä voit saada edullisesti, kun kilpailutat lainat. Joustoluottojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä: 

 • Korko katto on tuonut joustoluottojen hinnat alas 
 • Voit maksaa kalliit joustoluotot heti pois edullisemmalla luotolla 
 • Joustoluoton korko 4 – 20% vuodessa 

Voit kilpailuttaa joustoluotot ja muut lainat netissä Nordsekin yhteistyökumppanien avulla. Kun kilpailutat joustoluoton, selvität parhaan sinulle tarjottavan luoton hinnan.

Mikä on eurolimiitti palvelu?

Eurolimiitti palvelu on JW yhtiöiden tarjoama lainapalvelu vuodesta 2016 alkaen, jossa tarjotaan luottolimiittiä eli joustoluottoa 3000 euroon asti. Lainapalvelussa voit tehdä nostoja 10 – 3000 euroa kerralla. Eurolimiitti ei tarjoa enää vuonna 2022 uusille asiakkaille lainoja – palvelu on tarjolla vain olemassa oleville vanhoille asiakkaille. 

Paljonko eurolimiitti maksaa?

Eurolimiitti maksaa nostopalkkion 15% lainasummasta ja 5,99% kuukausikoron. Ensimmäinen kuukausi on koroton, mutta nostopalkkio maksetaan myös ensimmäisen kuukauden ajalta. 

Kuinka tavoitan eurolimiitin asiakaspalvelun?

Eurolimiitin asiakaspalvelun tavoitat ma-su klo 8-22 väliltä sähköpostitse (asiakaspalvelu(at)eurolimiitti.fi)  ja puhelimitse (03-3399 3601). 

Kuka voi saada eurolimiitiltä lainaa?

Eurolimiitiltä voit saada lainaa, kun sinulla: 
– Ei ole maksuhäiriömerkintää
– Olet suomen kansalainen 
– Sinulla on kiinteä matkapuhelinnumero

Mikä on eurolimiitin nostomäärä?

Eurolimiittiä myönnetään 3000 euron luottorajalla, josta voit tehdä nostoja 10 – 3000 euroa.  

Kuinka nopasti eurolimiitti maksetaan tilille?

Eurolimiitti maksetaan heti tilille, kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi. Voit myös tehdä noston sms lainana, kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi. Tällöin laina nostetaan tekstiviestin avulla.

Onko eurolimiitissä mahdollisuutta maksuvapaisiin kuukausiin?

Kyllä, voit saada jopa 3 kuukautta maksuvapaata kuukautta. 

Onko eurolimiitti kulutusluotto? 

Eurolimiitti on vakuudeton joustolaina, mikä on kulutusluotto.

Kirjoittaja - Janne häkkinen

Janne on rahoitusalan ammattilainen, joka kirjoittaa laina-aiheista Nordsekin kotisivuilla ja blogeissa. Janne on työskennellyt yli 10 vuotta rahoitusalalla ja tutustunut hyvin erilaisiin pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Työstä tuttuja tuotteita ovat mm. kulutusluotot, vakuudettomat lainat, erilaiset vakuudelliset lainat, yrityslainat ja asuntolainat.

Lisäksi Jannella tuttuja ovat eri korkotermit ja pankkien käyttämät laskenta tavat ja riskienhallinta. Janne asuu pääkaupunkiseudulla ja hänen kiinnostuksen kohteiksi raha-asioiden lisäksi kuuluvat moottoriurheilu, veneily ja kalastus. Jannen perheeseen kuuluu vaimo, lapsi ja koira.